Με μπερδευεις..astronaut έγραψε:Έχουμε μπει σε ένα απίστευτο τριπάκι και χάνουμε την ουσία.
Η ουσία είναι ότι οι μόνοι δύο που νιώθουν από ΠΑΟΚ έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους.
Ζήσης Βρύζας
- kataramenos5
Re: Ζήσης Βρύζας
- The_Stalker
Σχετικά με το θέμα της παραίτησης και το κείμενο του Rainmaker, να πω δυο - τρεις δικές μου απόψεις.
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή να πεις "θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης" όπως έκανε ο ΑΑ, ή να πεις "παραιτούμαι". Στην 1η περίπτωση εξακολουθείς να εργάζεσαι κανονικά μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση. Στην 2η περίπτωση, τέλος. Αν αγαπάς την ομάδα που υπηρετείς όμως, φροντίζεις να το κάνεις σωστά. Δηλαδή ενημερώνεις τον πρόεδρο ή και τον μεγαλομέτοχο εφόσον θεωρείς ότι πρέπει να γίνει (και στην περίπτωση ΖΒ νομίζω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια υποχρέωση) και δίνεις μια λίστα με τις εκκρεμότητές σου και το σημείο στο οποίο βρίσκονται, για να διευκολύνεις τον διάδοχό σου. Επειδή δεν ξέρουμε πώς υποβλήθηκε η παραίτηση και τι έγινε απ' όλα αυτά, βγαίνει το επίσημο φερέφωνο του ΖΒ και παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ να τρέχει πίσω από τον ΖΒ και να τον παρακαλάει. Αν έγιναν όλα σωστά, ο ΖΒ έχει κάθε δικαίωμα να κλείσει το τηλέφωνό του και να εξαφανιστεί. Αν όχι, σαφώς και η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Και παρ' όλο που το κείμενο του Rainmaker είναι στη γενική του ιδέα ολόσωστο, θεωρώ ότι αυτό το ηλίθιο κρυφτούλι είναι ευθύνη και των δύο πλευρών. Έχει ευθύνη η ΠΑΕ και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αγγελίδης (αφού σ' αυτόν υποβλήθηκε προφανώς η παραίτηση), στην χειρότερη περίπτωση να ζητήσει από τον (όποιο) ΖΒ να περιμένει μια - δυο μέρες να ενημερωθεί ο μεγαλομέτοχος, εφόσον κρίνει ότι μόνος του δεν μπορεί να χειριστεί το θέμα. Και προφανώς αν ζητηθεί κάτι τέτοιο, ο (όποιος) ΖΒ έχει ηθική υποχρέωση να περιμένει αυτές τις δυο μέρες μέχρι να δημοσιοποιήσει την παραίτηση.
Για το αν πρέπει να μιλήσει ή όχι, για μένα πρέπει να μιλήσει. Κι αυτός και ο ΑΑ. Και οι δύο έχουν χάσει σε φερεγγυότητα στα μάτια μας, ωστόσο πιστεύω ότι από όσα ακούσουμε, ένα συμπέρασμα θα μπορέσουμε να βγάλουμε. Για το ξεκατίνιασμα που αναφέρει ο barlow, αυτό ήδη γίνεται μέσω των ΑΡΔ. Και επειδή συνεχίζεται τόσο καιρό τώρα, πιστεύω ότι είναι χειρότερο. Είναι λάθος που δεν μιλά κανείς και αφήνει να σέρνεται ένας υπόγειος πόλεμος από ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites.
Για το παρακάτω
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή να πεις "θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης" όπως έκανε ο ΑΑ, ή να πεις "παραιτούμαι". Στην 1η περίπτωση εξακολουθείς να εργάζεσαι κανονικά μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση. Στην 2η περίπτωση, τέλος. Αν αγαπάς την ομάδα που υπηρετείς όμως, φροντίζεις να το κάνεις σωστά. Δηλαδή ενημερώνεις τον πρόεδρο ή και τον μεγαλομέτοχο εφόσον θεωρείς ότι πρέπει να γίνει (και στην περίπτωση ΖΒ νομίζω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια υποχρέωση) και δίνεις μια λίστα με τις εκκρεμότητές σου και το σημείο στο οποίο βρίσκονται, για να διευκολύνεις τον διάδοχό σου. Επειδή δεν ξέρουμε πώς υποβλήθηκε η παραίτηση και τι έγινε απ' όλα αυτά, βγαίνει το επίσημο φερέφωνο του ΖΒ και παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ να τρέχει πίσω από τον ΖΒ και να τον παρακαλάει. Αν έγιναν όλα σωστά, ο ΖΒ έχει κάθε δικαίωμα να κλείσει το τηλέφωνό του και να εξαφανιστεί. Αν όχι, σαφώς και η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Και παρ' όλο που το κείμενο του Rainmaker είναι στη γενική του ιδέα ολόσωστο, θεωρώ ότι αυτό το ηλίθιο κρυφτούλι είναι ευθύνη και των δύο πλευρών. Έχει ευθύνη η ΠΑΕ και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αγγελίδης (αφού σ' αυτόν υποβλήθηκε προφανώς η παραίτηση), στην χειρότερη περίπτωση να ζητήσει από τον (όποιο) ΖΒ να περιμένει μια - δυο μέρες να ενημερωθεί ο μεγαλομέτοχος, εφόσον κρίνει ότι μόνος του δεν μπορεί να χειριστεί το θέμα. Και προφανώς αν ζητηθεί κάτι τέτοιο, ο (όποιος) ΖΒ έχει ηθική υποχρέωση να περιμένει αυτές τις δυο μέρες μέχρι να δημοσιοποιήσει την παραίτηση.
Για το αν πρέπει να μιλήσει ή όχι, για μένα πρέπει να μιλήσει. Κι αυτός και ο ΑΑ. Και οι δύο έχουν χάσει σε φερεγγυότητα στα μάτια μας, ωστόσο πιστεύω ότι από όσα ακούσουμε, ένα συμπέρασμα θα μπορέσουμε να βγάλουμε. Για το ξεκατίνιασμα που αναφέρει ο barlow, αυτό ήδη γίνεται μέσω των ΑΡΔ. Και επειδή συνεχίζεται τόσο καιρό τώρα, πιστεύω ότι είναι χειρότερο. Είναι λάθος που δεν μιλά κανείς και αφήνει να σέρνεται ένας υπόγειος πόλεμος από ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites.
Για το παρακάτω
που ξεπερνά φίλε Mingus ακόμα και τα όρια του σιχαμερού, η ΠΑΕ τον συγκεκριμένο πρέπει να τον πάρει με τις κλωτσιές. Σκίζεις τον ΠΑΟΚ ρε ********* (αντικαταστήστε τα * με ότι θέλετε) για το χατήρι του Βρύζα; Θα σε σκίσω εγώ 10 φορές.Mīngus έγραψε: Υ.Γ το κείμενο του Κόλκα για Ρατς, Νομπόα, Κόστα ότι είναι στον αέρα λόγω παραίτησης ΖΒ είναι ό,τι πιο σιχαμερό έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό από τους ΑΡΔ της πόλης.
Μάλλον δεν διάβασες καλά. Δεν είπα οτι είναι τσόγλανος. Είπα οτι έχει τραγικά λανθασμένη συμπεριφορά.Trilofiotis έγραψε:
Φιλικά πάντα, αλλα βρίσκω την τοποθέτηση σου ατυχέστατη. Δε μιλάμε για την ΠΑΕ Μπαρτσελόνα, μιλάμε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δε δουλεύει αυτή τη στιγμή σχεδόν τίποτα. Για την ΠΑΕ που αφήνει παίχτες και υπαλλήλους να τρώνε φάπες απο τον καθε τυχάρπαστο που τους κάνει stalk έξω απτην Τούμπα και που δεν κάνει δεκτή καμια παραίτηση υπαλλήλων που έχουν εκρηκτικά κακή χημεία.
Αν ξες παραπάνω πράγματα απο μένα πάω πάσο, αλλα σαν ουδέτερος εγώ δε μπορώ να πιστεψω ότι ο ΖΒ είναι τόσο τσόγλανος όσο τον παρουσιάζεις, ενώ έχει φάει τόσο ψωμί απτον ΠΑΟΚ. Γιατί εάν τα πράγματα είναι έτσι, δεν πρόκειται περι ανίκανου, αλλα περι αντιΠΑΟΚτσή. Ή έστω, εγώ, αναλύοντας τα όσα βλέπω και ότι διαβάζω και μαθαίνω, δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι έτσι. Προφανώς και μπορεί να κάνω λάθος.
Επίσης ποιός σου είπε οτι στην ΠΑΕ δε δουλεύει τίποτα; Μια χαρά δουλεύει η ΠΑΕ. Το αγωνιστικό τμήμα είναι κάκιστο και η επικοινωνιακή τακτική λανθασμένη. Όλα τα άλλα μια χαρά δουλεύουν.
Και τι σημαίνει οτι δεν είμαστε Μπαρτσελόνα; Οτι πρέπει να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα πως όταν κάποιος του τη δίνει και αποχωρεί, δικαιολογείται να έχει κλειστά τηλέφωνα; Ή μήπως ο,τι η αποχώρηση ενός ατόμου συνεπάγεται τη διάλυση της ομάδας; Γιατί αυτά τα δυο θίγω στο κείμενό μου.
Κρίνω λοιπόν πως η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά συνιστά τεράστιο λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα δε τα ανέφερα καν.
δηλαδη τετοιο μισος δικαιολογειται απο το οτι ο σαββιδης δεν εκανε δεκτη τη παραιτηση για δικους του λογους..
εγω εντοπιζω κολληματικες συμπεριφορες στο συνολο του ΠΑΟΚ,εκτος σαββιδη ο οποιος δε θα μπορουσε να διαννοηθει την ανικανοτητα που εχει εξαπλωθει ως αρρωστια στο συνολο του οργανισμου που ειναι ο ΠΑΟΚ..
κολληματιες για στελεχη το ιδιο για μμε και για ενα μεγαλο ποσοστο φιλαθλων..
η αποψη μου ειναι οτι η στηριξη πρεπει να δινεται σε ολους..
στηριξη οχι μονο στα καλα αλλα και στα ασχημα με την ελπιδα του καλυτερου..
με λιγα λογια δινουμε χρονο και απεριοριστη αποδοχη διοτι μονο σ ενα τετοιο καλο κλιμα μπορει να γινει κατι σωστα..
αλλα με μετρο αν τα αποτελεσματα δεν ειναι τ αναμενομενα η ανοχη πρεπει να τελειωνει..
το μυστικο ειναι η ορθη κριση..
και η με σοφια χρηση της αποδοχης και εμπιστοσυνης σε αναλογια με την κριτικη ...οταν πρεπει οσο πρεπει και οπως πρεπει..
πρεπει να ειμαστε σοφοτεροι σαν οργανισμος..
εγω εντοπιζω κολληματικες συμπεριφορες στο συνολο του ΠΑΟΚ,εκτος σαββιδη ο οποιος δε θα μπορουσε να διαννοηθει την ανικανοτητα που εχει εξαπλωθει ως αρρωστια στο συνολο του οργανισμου που ειναι ο ΠΑΟΚ..
με λιγα λογια δινουμε χρονο και απεριοριστη αποδοχη διοτι μονο σ ενα τετοιο καλο κλιμα μπορει να γινει κατι σωστα..
αλλα με μετρο αν τα αποτελεσματα δεν ειναι τ αναμενομενα η ανοχη πρεπει να τελειωνει..
και η με σοφια χρηση της αποδοχης και εμπιστοσυνης σε αναλογια με την κριτικη ...οταν πρεπει οσο πρεπει και οπως πρεπει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Παρ 20 Φεβ 2015, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ σωστή η τοποθέτηση του Stalker, με βοηθά να μη γράφω κατεβατά.
Όντως είναι ευθύνη και των δύο πλευρών. Θεωρώ οτι είναι μεγαλύτερη του Βρύζα, εκτός κι αν διαγράψαμε τελείως το παρελθόν επειδή το τελευταίο διάστημα η ταμπέλα έλεγε "τ.δ." και οχι πρόεδρος.
Μη πιάνεστε απο το γεγονός οτι στο κείμενο ρωτάω αν είναι υπάλληλος ή οχι. Υπάλληλος είναι, αλλά έχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ευθύνη.
Σε κάθε περίπτωση αυτά τα περί υποχρέωσης ανάλογα με το είδος παραίτησης, είναι για τα δικαστήρια. Το θέμα είναι η ουσιαστική υποχρέωση που έχει απέναντι στο Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Όπως κι αν παραιτήθηκε, δεν μπορεί ξαφνικά να αφήνει τον αυλοκόλακα να κάνει πάρτι στα ερτζιανά και το διαδίκτυο, και να παριστάνει το θιγμένο.
Αυτά είναι αδερφίστικα πράγματα. Έλεος πια τόσα χρόνια.
ΥΓ. Τα όσα γίνονται με το Βρύζα, ΔΕΝ έχουν σχέση με τις ευθύνες του Άγγελου ΟΥΤΕ αναιρούν τα όσα στραβά κάνει ο Άγγελος. Είναι άλλο θέμα εκείνο γι αυτό και δε τα συνδυάζω.
Όντως είναι ευθύνη και των δύο πλευρών. Θεωρώ οτι είναι μεγαλύτερη του Βρύζα, εκτός κι αν διαγράψαμε τελείως το παρελθόν επειδή το τελευταίο διάστημα η ταμπέλα έλεγε "τ.δ." και οχι πρόεδρος.
Μη πιάνεστε απο το γεγονός οτι στο κείμενο ρωτάω αν είναι υπάλληλος ή οχι. Υπάλληλος είναι, αλλά έχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ευθύνη.
Σε κάθε περίπτωση αυτά τα περί υποχρέωσης ανάλογα με το είδος παραίτησης, είναι για τα δικαστήρια. Το θέμα είναι η ουσιαστική υποχρέωση που έχει απέναντι στο Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Όπως κι αν παραιτήθηκε, δεν μπορεί ξαφνικά να αφήνει τον αυλοκόλακα να κάνει πάρτι στα ερτζιανά και το διαδίκτυο, και να παριστάνει το θιγμένο.
Αυτά είναι αδερφίστικα πράγματα. Έλεος πια τόσα χρόνια.
ΥΓ. Τα όσα γίνονται με το Βρύζα, ΔΕΝ έχουν σχέση με τις ευθύνες του Άγγελου ΟΥΤΕ αναιρούν τα όσα στραβά κάνει ο Άγγελος. Είναι άλλο θέμα εκείνο γι αυτό και δε τα συνδυάζω.
+1926astronaut έγραψε:Έχουμε μπει σε ένα απίστευτο τριπάκι και χάνουμε την ουσία.
Η ουσία είναι ότι οι μόνοι δύο που νιώθουν από ΠΑΟΚ έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους. Κανένας άλλος...
Αυτό, αντί να μας ενώσει & να μας σακουλέψει, μάς διαιρεί.
δεν διαφωνω. πες τα και σε αυτον που ειπε "και που θα ρθουν παιχτες ναι, θα ειναι ονειρο..." υποβαθμιζοντας αμεσα και τις μεταγραφες που πιθανον να καναμε αλλα και την οποια εργασια του αρμοδιου επιτελειουariskatiforos έγραψε:δηλαδη τετοιο μισος δικαιολογειται απο το οτι ο σαββιδης δεν εκανε δεκτη τη παραιτηση για δικους του λογους..

ευστοχη η αναλυση της συμπεριφορας βρυζα κλπ απο rainmaker και stalker
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα..
και ποια ειναι τα ορια καποιου που λειτουργει ετσι??λογω αφελειας η ακομα πιο επικινδυνα σκοπιμοτητας?
μεχρι που μπορει να φτασει και ποιος ξερει ποσο και που μιλαει καποιος που αποδεδειγμενα μιλαει σ αυτους που θεωρει δικους του..
αυτη ειναι μια ερωτηση που πρεπει να σκεφτει ο καθενας..
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα..
και ποια ειναι τα ορια καποιου που λειτουργει ετσι??λογω αφελειας η ακομα πιο επικινδυνα σκοπιμοτητας?
μεχρι που μπορει να φτασει και ποιος ξερει ποσο και που μιλαει καποιος που αποδεδειγμενα μιλαει σ αυτους που θεωρει δικους του..
αυτη ειναι μια ερωτηση που πρεπει να σκεφτει ο καθενας..
Τί είναι το αμκ?K_geo έγραψε:βασικα οκ στα αλλα,εχσουμε συνηθισει πλεον να διαβαζουμε αμκ. αλλα με μια παρατηρηση.
ο ενας παραιτηθηκε.
ο αλλος ειπε οτι θα παραιτηθει αλλα μετα ειπε οτι αν πουν οτι θα του πουν πως αμα πουν να παραιτηθει αυτος δεν παραιτειται αλλα τον διωχνουν και τοτε ειπανε οτι αν δεν πει οτι θα του πουν να παραιτηθει τοτε θα παραιτηθει γιατι θα του πουν αλλα του ειπαν κτλ κτλ..... ελπιζω να κατανοεις.....
Βασικά, καί οι δυο παραιτήθηκαν.
Η ΠΑΕ, όπως βλέπουμε, δεν κάνει δεκτή την παραίτηση ούτε του μεν ούτε του δε.
Απλά, ο ένας έχει καθημερινή τριβή -ως οφείλει- με το αγωνιστικό και φαίνεται στις κάμερες, ενώ ο άλλος αράζει σπίτι του αντί στο γραφείο της Τούμπας.
Το θέμα είναι ότι η ΠΑΕ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει αυτούς τους δύο στο δυναμικό της. Γιατί? Διότι είναι κυματοθραύστες. Βλέπεις, ο Ιβάν δεν τους έκανε τη χάρη να φέρει νέο Τσίτσι... Και μέχρι στιγμής αυτή αποδεικνύεται η στρατηγηκότερη κίνησή του...
Απομένει να δούμε μέχρι πότε δεν θα γίνεται δεκτή η παραίτησή τους.
Σήμερα, βγήκε στην επιφάνεια ότι την επομένη της κατάθεσης του ν/σ θα ξεχρεώσουμε. Η ώρα της αλήθειας ζυγώνει.
Ο (ΤΔ) Βρύζας είναι ανεπαρκής για τον μεγάλο ΠΑΟΚ.kataramenos5 έγραψε:Με μπερδευεις..astronaut έγραψε:Έχουμε μπει σε ένα απίστευτο τριπάκι και χάνουμε την ουσία.
Η ουσία είναι ότι οι μόνοι δύο που νιώθουν από ΠΑΟΚ έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους.
Είναι έρμαιο των μανατζαρέων και προσωπολάτρης τού προπονητή-μάνατζερ Σάντος τού οποίου τα μανατζεριλίκια καρπώθηκε.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν νιώθει από ΠΑΟΚ.
Εγώ προσωπικά θα τον ήθελα στα τμήματα υποδομής. Άλλωστε, εκεί είναι η θέση των περισσότερων παλαιμάχων...
K_geo έγραψε:δεν διαφωνω. πες τα και σε αυτον που ειπε "και που θα ρθουν παιχτες ναι, θα ειναι ονειρο..." υποβαθμιζοντας αμεσα και τις μεταγραφες που πιθανον να καναμε αλλα και την οποια εργασια του αρμοδιου επιτελειουariskatiforos έγραψε:δηλαδη τετοιο μισος δικαιολογειται απο το οτι ο σαββιδης δεν εκανε δεκτη τη παραιτηση για δικους του λογους..
δεν εξαιρω κανεναν..θεωρω και τον αα κολληματια μεγιστο...
αλλα δε τον μισω ισα ισα που τον σεβομαι..
βασικα, εγω μια φορα στη ζωη μου ειπα παραιτουμε και πηρα το καπελακι μου και εφυγα χωρις να περιμενω να με "απολυσουν". πηγα και αραξα σπιτι μου ψαχνωντας μια νεα δουλεια... γιατι; γιατι παραιτηθηκα... τοσο απλα.
τεσπα. ο μαϊος ειναι κοντα. τοσα χρονια υπομονη, τρια μηνακια ειναι τπτ.
Μπορείς, σε παρακαλώ, να προσδιορίσεις ποιά είναι τα "όλα τα άλλα" που δουλεύουν μια χαρά?rainmaker έγραψε:
Μάλλον δεν διάβασες καλά. Δεν είπα οτι είναι τσόγλανος. Είπα οτι έχει τραγικά λανθασμένη συμπεριφορά.
Επίσης ποιός σου είπε οτι στην ΠΑΕ δε δουλεύει τίποτα; Μια χαρά δουλεύει η ΠΑΕ. Το αγωνιστικό τμήμα είναι κάκιστο και η επικοινωνιακή τακτική λανθασμένη. Όλα τα άλλα μια χαρά δουλεύουν.
Και τι σημαίνει οτι δεν είμαστε Μπαρτσελόνα; Οτι πρέπει να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα πως όταν κάποιος του τη δίνει και αποχωρεί, δικαιολογείται να έχει κλειστά τηλέφωνα; Ή μήπως ο,τι η αποχώρηση ενός ατόμου συνεπάγεται τη διάλυση της ομάδας; Γιατί αυτά τα δυο θίγω στο κείμενό μου.
Κρίνω λοιπόν πως η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά συνιστά τεράστιο λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα δε τα ανέφερα καν.
Αν θες, ανά τμήμα και με τον υπεύθυνο τού κάθε τμήματος -για να μην υπάρχουν μπερδέματα.
** Το τμήμα επικοινωνίας, το οποίο θεωρείς δυσλειτουργικό, ποιοί το τρέχουν?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
τί σημαίνει το αμκ?K_geo έγραψε:βασικα, εγω μια φορα στη ζωη μου ειπα παραιτουμε και πηρα το καπελακι μου και εφυγα χωρις να περιμενω να με "απολυσουν". πηγα και αραξα σπιτι μου ψαχνωντας μια νεα δουλεια... γιατι; γιατι παραιτηθηκα... τοσο απλα.
Αυτό το "νιώθει από ΠΑΟΚ" είναι ο μεγαλύτερος παπάς όλων. Τι πάει να πει νιώθει από ΠΑΟΚ ένας προπονητής εξηγήστε μου. Γιατί ο ΠΑΟΚ που έχουν μάθει και νιώθουν αυτοί είναι ένας ΠΑΟΚ χωρίς λεφτά με ένα σορό προβλήματα χωρίς οργάνωση που παλεύει μονιμος είτε για να επιβιώσει είτε για να βγει τριτοτεταρτος. Και άντε και νιώθει από ΠΑΟΚ ο Ζήσης και νιώθει και Άγγελος. Τι πάει να πει αυτό? Ότι κάνουν για τον ΠΑΟΚ? Προσωπικά εγώ τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τις έχω ζήσει από αυτούς που νιώθουν από ΠΑΟΚ. Γι αυτό λέω έτσι για αλλαγή μια φορα, στον ΠΑΟΚ μέσα να μη νιώθει κανεις από ΠΑΟΚ. Έτσι για αλλαγή ας νιώθουν από ποδόσφαιρο μπας και μια χρονια όντως χτυπήσουμε πρωτάθλημα. Σε μια σοβαρή ομάδα δε μπορεί το μονο κριτήριο που έχουμε να είναι ένα γενικό ''Νιώθει από ΠΑΟΚ'' όταν αποδεδειγμένα πλέον και οι δυο δε νιώθουν γενικά από ποδόσφαιρο...
Ρε Ζηση γιατι φερεσαι σαν γυναικα που μαλωσε με την πεθερα της,την εκανε απο το σπιτι και δεν σηκωνει το τηλεφωνο οταν την παιρνει ο αντρας της κι απο πανω αφησε τις φιλες της να κραζουν την οικογενεια της στην γειτονια."Σκουληκια θα βγαλουνε,να δω τι θα κανουν χωρις αυτη" διαδιδουν οι φιλεναδες της οπου σταθουν κι οπου βρεθουν και η χαρακτηριστικη ατακα που βγαινει απο τα χειλη τους ειναι "Την φαγανε οι σκατοψυχοι"..
Ζηση οτι και να εγινε στον ΠΑΟΚ μην αφηνεις τον καθε γελοιο γλειφτη να καταστρεφει την οποια εκτιμηση ετρεφαν ακομα μερικοι Παοκτσηδες προς το προσωπο σου..
Ζηση οτι και να εγινε στον ΠΑΟΚ μην αφηνεις τον καθε γελοιο γλειφτη να καταστρεφει την οποια εκτιμηση ετρεφαν ακομα μερικοι Παοκτσηδες προς το προσωπο σου..