Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

kataramenos5 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:εμαθα οτι παμε για ισως και 2 κινησεις με γνωστά ονόματα και όχι "στοιχήματα"!και οι 2 μεσοεπιθετικές προσθήκες!
Τετοια χαρα δε μου χει δωσει ουτε Ο ΠΟΡΚΥ.
Μακαρι ρε george
Ντρεψου! Θέλει πολλά ψωμιά να γίνει ΠΟΡΚΑΡΟΣ ο Γιώργης!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Jack_riper έγραψε:Ο aursnes που μας φαινοτανε και λιγος για εμας μετα απο μισο χρονο Φέγενορντ παει Μπενφίκα.μακαρι να μας βγει ο νασμπεργκ ετσι τουλάχιστον.
Ο αουρσνες ήταν σταμπαρισμένοι χρόνια από ολλανδικές ομάδες. Δεν είχαμε καμία τύχη
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Μάνι μάνι από τρεις παίχτες εξοικονομήθηκαν πάνω από διακόσια χαρτιά σε ευρώ που μπορεί να πάνε σε μια καλύτερη μεταγραφή. Αν αυτό ονομάζεται σφιχτή οικονομική πολιτική, έστω η μπακαλίστικη αυτή ανάγνωση, την παίρνω με κλειστά μάτια. Και φαντάσου τι μπορεί να εξοικονομήθηκε από τις υπόλοιπες που έγιναν!
Εσύ πάρε ότι θες. Εγώ λέω -6 εκατομμύρια από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, που με Νάραϊ, Μπίσεσβαρ και Νάσμπεργκ ένα μήνα νωρίτερα στις προπονήσεις, τα πράγματα θα ήταν πολύυυυυ διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δεν το ξέρεις
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ξέρω πως οι δυο παίζουν βασικοί και ο ένας ενώ προορίζονταν για βασικός, τραυματίστηκε, γι' αυτό μπήκε ο Κουλιεράκης.
Άρα σου έλειπαν τρεις βασικοί γιατί αποφάσισες να κάνεις σκόντο 200 χιλιάρικα και να ρισκάρεις 6 εκατομμύρια.
Η λογική μόλις πέθανε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Γνωστοι μονο ο μπαλντε και ο μαρτινς μου κανουν..
giliopoulos

black_star_ninja έγραψε:
nunies4 έγραψε:Έναν παίκτη βρε....Τι ζητάμε;
Κάτι μου λέει ότι ο Μποτο θα ψάξει για δανεισμό 10αριου από την πατρίδα του. Δεν θα κοιτάξει ελεύθερους, ούτε σούπερ λιγκ (Φερνάντες)
Τσικινιο ακούς καμπάνες;
Φίλε nunies δεν πιστεύω οτι ο Μποτο θα κοιτούσε παίκτη απο Ελλάδα. Εκτός αν μιλάμε για κ19 ή ή ομάδα. Η μόνη περίπτωση νομίζω να πάρουμε παίκτη απο Ελλάδα ειναι να τον ζητήσει ο ραζβαν. Προσωπική εκτίμηση αυτο.
Να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει ο συγκεκριμενος.
Δεν εκανε και τιποτα το ιδιαιτερο τουρκια, και δεν ειναι και 10αρι
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πήγα στο Φούλαμ - Μπρέντφορντ χθές

Έναν Περρειρα κ έναν Τονευ χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

giliopoulos έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
nunies4 έγραψε:Έναν παίκτη βρε....Τι ζητάμε;
Κάτι μου λέει ότι ο Μποτο θα ψάξει για δανεισμό 10αριου από την πατρίδα του. Δεν θα κοιτάξει ελεύθερους, ούτε σούπερ λιγκ (Φερνάντες)
Τσικινιο ακούς καμπάνες;
Φίλε nunies δεν πιστεύω οτι ο Μποτο θα κοιτούσε παίκτη απο Ελλάδα. Εκτός αν μιλάμε για κ19 ή ή ομάδα. Η μόνη περίπτωση νομίζω να πάρουμε παίκτη απο Ελλάδα ειναι να τον ζητήσει ο ραζβαν. Προσωπική εκτίμηση αυτο.
Να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει ο συγκεκριμενος.
Δεν εκανε και τιποτα το ιδιαιτερο τουρκια, και δεν ειναι και 10αρι
Δεν έχω άποψη. Κράτησα μόνο οτι ενδιαφερθηκαμε κάποια στιγμή. Μπορει φυσικά να μην ισχύει. Αν ειναι όπως τα λες, τότε μάλλον δε μας κανει κιόλας.
giliopoulos

Καλα δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης, απλα δεν ειναι ισως το δημιουργικο 10αρι που φανταζομαστε.
Ουτε το γρηγορο τριπλαδορικο εξτρεμ..
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Ει με ακούει κανείς;;;;πάρτε κανά δυο τρεις παίκτες σοβαρούς... γιατί δεν μας βλεπω καλα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Blackgr4 έγραψε:Ξέρω πως οι δυο παίζουν βασικοί και ο ένας ενώ προορίζονταν για βασικός, τραυματίστηκε, γι' αυτό μπήκε ο Κουλιεράκης.
Άρα σου έλειπαν τρεις βασικοί γιατί αποφάσισες να κάνεις σκόντο 200 χιλιάρικα και να ρισκάρεις 6 εκατομμύρια.
Η λογική μόλις πέθανε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Tα 200 χιλιάρικα τα λες εσύ βέβαια στηριζόμενος σε υποθέσεις. Αν πιστεψουμε όμως τους ΑΡΔ:
Από 2 εκ ευρώ που ζητούσαν οι Γερμανοί, πήρες τον Ναρευ με 1,5
Για τον Νεσμπεργκ οι Νορβηγοι ζητούσαν ως και 250000 ευρώ για να τον αφήσουν 2 μήνες νωρίτερα.
Βάλε και 40-50 ψωροχιλιαρικα για τον Μπισεσβαρ, έφτασες περιπου στα 800.000 ευρώ. Ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Τώρα πες μου εσύ ότι αυτά είναι λίγα και ότι έκανε λάθος ο Μποτο που παζαρεψε επειδή αποκλείστηκες από τη Λέφσκι.

Οι μεγαλομανιες μας έφαγαν τα προηγούμενα χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δημοσιεύματα στη Βουλγαρία αναφέρουν ότι σκάουτερ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο "Γκεόργκι Ασπαρούχοφ" για να τσεκάρουν δυο ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφια, τους Ουέλτον και Κόρντομπα.

Στη Βουλγαρία επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τους Ουέλτον και Κόρντομπα της Λέφσκι Σόφιας και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι του Δικεφάλου βρέθηκαν την Κυριακή (21/8) στον αγώνα της Λέφσκι με την Χέμπαρ για να τους δουν από κοντά.

Όπως αναφέρεται σε αυτά, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και τον Παναμέζο κεντρικό αμυντικό προέκυψε μετά τα παιχνίδια των δυο ομάδων για τα προκριματικά του Conference League και παραμένει ζωντανό λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου είδαν τη Λέφσκι να κερδίζει 4-0 και παρά το γεγονός ότι ούτε ο Ουέλτον σκόραρε, ούτε ο Κόρντομπα πιέστηκε, και έφυγαν, σύμφωνα με τους Βούλγαρους ευχαριστημένοι από όσα είδαν.

Η Λέφσκι που πλήρωσε 50. 000 ευρώ για τα δικαιώματα του Ουέλτον και απέκτησε ελεύθερο πέρυσι το χειμώνα τον Κόρντομπα απαιτεί 1 εκατ. για τον καθένα και έχει ήδη απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση τους από ισπανικές και τουρκικές ομάδες.
Σημαντικό να αρχίσει η ομάδα να χτίζει ένα κανονικό δίκτυο σκάουτινγκ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δε θελω αλλες μεταγραφές μέχρι να αρχίσει η ομάδα να διώχνει βαρίδια στο μπατζετ.

υπάρχουν λύσεις, τουλάχιστον για μέχρι το χειμώνα και με δεδομένο τον 1 αγώνα την εβδομάδα στο επίπεδο της σουπα λιγκ

με το νέο γήπεδο στον ορίζοντα, καιρός είναι η ομάδα να αρχίσει να "βγάζει" χρήμα χωρίς σπατάλες και ανούσια συμβόλαια.

μπορεί να...πονάει αυτό, μπορεί να θέλει χρόνο και υπομονή, αλλά είναι ο σωστός δρόμος...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εσύ δεν θες αλλά το θέλει και το ζητάει επιτακτικά ο προπονητής εδώ και 2 χρόνια.

Άρα μετράει πιο πολύ τι θες εσύ ή τι θέλει ο προπονητής;

Ρητορικό το ερώτημα.

Και στην τελική αν σαν οργανισμός ΠΑΟΚ δεν είσαι διατεθειμένος να στηρίξεις έμπρακτα τον προπονητή σου διωξτον και φερε άλλον που θα είναι ικανοποιημένος με τον τωρινό ροστερ.

Γιατί αυτός που έχουμε τώρα ξεκάθαρα ΔΕΝ είναι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”