Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Με αφορμή αυτές τις συζητήσεις για Έλληνες στο ρόστερ μας, έκανα μια σκέψη. Πολυ πιθανό να ειναι βλακεία. Αν κάποιος εχει τροπο να το διερευνήσει, ίσως μας διαφωτίσει περισσότερο. Εγραψαν νομίζω στο sdna οτι οι χάρτινοι δήλωσαν οτι δεν ενδιαφέρονται για χατζηδιακο. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερόμαστε εμείς;
Πέλκας, Δώνης, Κάργας, Λάμπρου ο τίτλος στο paoktoday
https://www.youtube.com/watch?v=HtRZ-2Y ... =PAOKToday
https://www.youtube.com/watch?v=HtRZ-2Y ... =PAOKToday
Ο Χατζηδιάκος δεν λογίζεται ως '¨Ελληνας".
Με τον όρο αυτόν, δεν εννοούμε την εθνικότητα του παίκτη, αλλά που έχει "ενηλικιωθεί" ποδοσφαιρικά (16-21 χρονών).
Γι' αυτό το λόγο και ο Μιχάι χρεώνεται ως "Έλληνας"
Με τον όρο αυτόν, δεν εννοούμε την εθνικότητα του παίκτη, αλλά που έχει "ενηλικιωθεί" ποδοσφαιρικά (16-21 χρονών).
Γι' αυτό το λόγο και ο Μιχάι χρεώνεται ως "Έλληνας"
- john4serres
Οκ τον πήρε η δεύτερη ομάδα της BVB στα 21 του και έκανε δυο γεμάτες χρονιές στην Δ' Γερμανίας.renegade έγραψε:Με την μεγάλη διαφορά ότι ο ρεντε έμαθε το ποδόσφαιρο σε μια από τις καλύτερες ακαδημαϊκό και σε μία ομάδα που έχει αναγάγει το evolution των ποδοσφαιριστών σε επιστήμη
Τόσο πολύ εξελίχθηκε σαν παίκτης;
Απ'ότι φαίνεται παρουσιάστηκε αργότερα αυτό το θέμα με τους Έλληνες, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είχαν σκεφτεί αυτό το θέμα. Είχα γράψει πριν κάποιο καιρό, ότι ο Γιαννιώτης είχε κάνει πάρα πολλή καλή σαιζόν με τον Ατρόμητο και θα ήταν μια πολλή τίμια επιλογή σαν δεύτερος. Πριν καμιά εβδομάδα ανανέωσε όμως και ανανεώσαμε και εμείς τον Ζίβκοβιτς σήμερα. Η άλλη της προκοπής επιλογή που υπάρχει ακόμα ανοιχτή, είναι ο Λυκογιάννης που δεν έχει κλείσει ακόμα σε κάποια ομάδα και μένει ελεύθερος. Μια χαρά ντουέτο θα έκανε με τον Ράφα Σοάρες.
Δεν ξέρω αν θα ήταν καλές επιλογές, αλλά από το να ακούμε για τους Έλληνες που γράφονται...(ας μην ολοκληρώσω την πρότασή μου)
Καλά για τον Λάμπρου δεν θα το σχολιάσω καν, ούτε ο ίδιος δεν θα το πιστέψει αν όντως τον καλέσουν να πάει ακόμα και για προετοιμασία. Θα νομίσει ότι τον τρολάρουν...
Δεν ξέρω αν θα ήταν καλές επιλογές, αλλά από το να ακούμε για τους Έλληνες που γράφονται...(ας μην ολοκληρώσω την πρότασή μου)
Καλά για τον Λάμπρου δεν θα το σχολιάσω καν, ούτε ο ίδιος δεν θα το πιστέψει αν όντως τον καλέσουν να πάει ακόμα και για προετοιμασία. Θα νομίσει ότι τον τρολάρουν...
Καλά εδώ τα λέγαμε από τον Απρίλη... Να μπαίνει ο κύριος Μπότο να μας διαβάζει.
Λέγαμε για Λημνιό, κάποιοι άρχισαν τα βουντού, καλοφάγωτος ο Λάζαρος τώρα.
Λέγαμε για Λημνιό, κάποιοι άρχισαν τα βουντού, καλοφάγωτος ο Λάζαρος τώρα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Λοιπόν ποιος πρώτοέγραψε γιαυτο το καργα; Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Έγραψε ένας τυχαιος πως θέλει τον καργα στην ομάδα και τις τελευταίες σελίδες μόνο γιαυτον μιλάτε! Όταν θελήσω να πέσω β εθνική ίσως το σκεφτώ σαν ΠΑΟΚ να τον υπογράψω.
ΥΣ: Ο ναεσμπεργκ ποτε προσγειώνεται;
ΥΣ: Ο ναεσμπεργκ ποτε προσγειώνεται;
ποιος ζζ και ποιος καργας γ@μωτο μου.
τεσπα οποιος ειναι.. παλι ΠΑΟΚ θα ειμαι αλλα πολυ ξενερωμα σημερα..
μακαρι να κανω κωλοτουμπα.. παραλογες κινησεις παντως
τεσπα οποιος ειναι.. παλι ΠΑΟΚ θα ειμαι αλλα πολυ ξενερωμα σημερα..
μακαρι να κανω κωλοτουμπα.. παραλογες κινησεις παντως
Μάλλον ο υποφαινόμενος. Δέχομαι το μπαν αδιαμαρτύρητα.
Τώρα ακούω πάμε για 4άδα Ίνγκασον-Κάργα-Νάσμπεργκ-Κουλιεράκη
Μαλάκα τι σουρεάλ καταστάσεις ζούμε
αντιΒαρέλα -> Κάργας
αντιΚρέσπο -> Νάσμπεργκ
αντιΜιχάι -> Κουλιεράκης
Τώρα ακούω πάμε για 4άδα Ίνγκασον-Κάργα-Νάσμπεργκ-Κουλιεράκη

αντιΒαρέλα -> Κάργας
αντιΚρέσπο -> Νάσμπεργκ
αντιΜιχάι -> Κουλιεράκης
- Shivaspace
τον Λάμπρου μπορεί να τον έπαιρνε και στην Σαχτάρ ο ΤΔ μας ..(παραφράζοντας λίγο τον GINOLA, από χθές)
Τι το ήθελα και τους έβαλα αυτούς;Napoli4 έγραψε:Μάλλον ο υποφαινόμενος. Δέχομαι το μπαν αδιαμαρτύρητα.
Τώρα ακούω πάμε για 4άδα Ίνγκασον-Κάργα-Νάσμπεργκ-Κουλιεράκη![]()
![]()
![]()
αντιΒαρέλα -> Κάργας
αντιΚρέσπο -> Νάσμπεργκ
αντιΜιχάι -> Κουλιεράκης
Ένα βήμα πριν την κατάθλιψη είμαι

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω παλι στα CB ως επενδυση θα ηθελα Χριστοπουλο απο Αστερα Τριπολης. ουτε καργες ουτε ημιτασιον λαυρακια απ τις βορειες θαλασσες.
Μπορούμε να πάρουμε αυτόν τον Χριστόπουλο, και τον Κάργα στη θέση του Ίνγκασον
- navigator11
Μίλα ρε. Καλός;jibbie έγραψε:εγω παλι στα CB ως επενδυση θα ηθελα Χριστοπουλο απο Αστερα Τριπολης. ουτε καργες ουτε ημιτασιον λαυρακια απ τις βορειες θαλασσες.