Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από bersekeros »

Τώρα πλατιάζουμε,
σου εξηγήσαμε και εγώ και ο Gospi την οπτική γωνία που βλέπουμε εμείς τα δικά μας χαφ και προφανώς διαφωνούμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Oντως επειδη το λεμε συνεχεια και το εχω πει και εγω ειναι αληθεια,απο που προκυπτει οτι ο Μπουχαλακης ειναι χειροτερος του Εσιτι η του Νταγκλας? Επειδη ειναι ελληνας με αντιτουριστικο ονομα και φατσα?

Εσύ ειδικά αν είχες έναν μπουχαλακη στην ομάδα σου θα τον είχες περάσει πριονοκορδελα.
Βέβαια τώρα που παίζει στον γάβρο είναι παικταρα.

Ξέρω ξέρω εγώ είμαι ανίκανος στη συζήτηση και τι θέλεις και μιλάς
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:@ γκοσπι

Είναι νομίζεις τυχαίο ότι ο μόνος που μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο στο σύστημα του άμπελ είναι ο καντούρι?
Αν θες παίκτες που να παίζουν σε αυτόν τον σχηματίζει όπως ο καντουρι θα πληρώσεις και ανάλογα.
Με 3-4-5 κατοστάρικα συμβολαιο δεν θα βρεις ολοκληρωμένο χαφ,τέτοιο που να μην φαίνονται τα όποια κενά του μέσα από τον πολύ απαιτητικό για τα χαφ σχηματισμό.

Εγω συμφωνω μαζι σου 100%, αλλα τοτε γιατι δεν επιασε ο Ρεμπε τον Ιβαν να του πει, "κοιτα ο Κοουτς δεν εχει καμια απολυτως ευελιξια και μου ζηταει παιχτες που κοστιζουν χρυσαφι. Μ αυτα τα δεδομενα θα καει η χρονια, στειλτον και παρε καποιον αλλο".
Γιατι αυτη τη στιγμη εχουμε το οξυμωρο να μιλαμε για τρομερη χημεια ρεμπε φερειρα και εξαιρετικη συνεργασια, αλλα στην πραξη δεν φαινεται!
Το ειπα και παρακατω, αν παιξουμε με αλλο συστημα μπορει να κανουν παπαδες στο κεντρο ολοι τους, αλλα μ αυτο το συστημα στο τελος θα καψουμε την μεταπωλητικη αξια ολου του κεντρου μας...
renegade

Για αυτό και θα φύγει
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το προβλημα στους χαφ ειναι οτι στο συστημα με δυο στο κεντρο τα Χαφ σου πρεπει να ειναι πολυ υψηλου επιπεδου. Τοσο που δεν ξερω αν ερχονται στην Ελλαδα τετοιοι παικτες η και να ερχονται αν μπορουμε να τους πληρωσουμε. Σε συστηματα με τρια χαφ τα πραματα λογικευονται αναφορικα με την απαιτουμενη ποιοτητα των χαφ σου. Ετσι ο χ Μπουχαλακης μπορει να παιζει εκει και οι αλλοι δυο να καλυπτουν τις αδυναμιες του και να φαινεται και αυτος καλυτερος. Οπως πχ ο Εσιτι που οσες φορες παιξαμε περσυ με τρια χαφ ηταν θετικος στον ρολο του.
Δεν λεω να αλλαξουμε συστημα, αλλα να προσαρμοζομαστε αναλογα με τις απαιτησεις στην διαρκεια των αγωνων αλλα και με τις ομαδες που εχουμε να αντιμετωπισουμε.

Αλλο παραδειγμα ειναι οτι μαλλον μπορουν να συνυπάρξουν ο Νινουα με τον Καντουρι ο ενας με τις βαθιες μπαλιες του και ο αλλος (Καντουρι) ποιο μπροστα. Αλλα μονο με αυτους θα εχεις μια λεωφορο στο κεντρο που θα γελαει ο καθε πικραμενος. Με ενα μηχανακι μαζι τους εκει να μαζευει τις μπαλες μια χαρα θα εισαι.
Δυσκολη ασκηση.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Για αυτό και θα φύγει

Αν μεχρι να φυγει μας ρημαξει και την φετινη χρονια, τι να το κανω ρε γμτ...
Κι αντε το πρωταθλημα το χτυπας αμα λαχει και στα πλει οφφ, αλλα στην ευρωπη ειναι υποχρεωτικο να μαζεψουμε οσους περισσοτερους βαθμους μπορουμε, και να περασουμε τουλαχιστον στην επομενη φαση για να εχουμε ελπιδες για καλες κληρωσεις στο μελλον!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Oντως επειδη το λεμε συνεχεια και το εχω πει και εγω ειναι αληθεια,απο που προκυπτει οτι ο Μπουχαλακης ειναι χειροτερος του Εσιτι η του Νταγκλας? Επειδη ειναι ελληνας με αντιτουριστικο ονομα και φατσα?

Εσύ ειδικά αν είχες έναν μπουχαλακη στην ομάδα σου θα τον είχες περάσει πριονοκορδελα.

Τον ειπα εγω παικταρα? Χειροτερο του Εσιτι και του Νταγκλας δεν τον θεωρω.Υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ αποσταση απο αυτο και τον παικταρα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στα μεταγραφικά,

- δουλειά του προπονητή είναι να ζητάει ποιότητα, αναβάθμιση και να διαμαρτύρεται όταν αυτό δεν γίνεται.
- δουλειά του τδ είναι να ικανοποιεί μεν τα θέλω του προπονητή, αλλά κυρίως να κοιτάει το μακροπρόθεσμο μέλλον της ομάδας, αγωνιστικά και κυρίως οικονομικά.

Δεν νομίζω ο Άμπελ να παραπονιέται για χαρακτηριστικά αλλά για ποιότητα. Deep-lying playmaker ήθελε και τέτοιον πήραμε. Βέβαια ο Νινούα από τον Παλίνια απέχει όσο ο Παλίνια από τον Πιρλο. Box2box παικταράς ο Σβαμπ, αλλά θέλαμε εναν πιο γρήγορο Σβαμπ (που θα έπαιρνε 2Μ και όχι 500Κ).

Καταλαβαίνω 100% τα παράπονα του Άμπελ, και πρέπει να παραπονιέται, αλλά το σωστό είναι αυτό που θα πει ο Ρέμπε.

Συμφωνώ με jibbie πως δεν αξίζει επένδυση σε παίκτες που παίζουν 3-4-2-1, αλλά από την άλλη δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο. Όσοι παίκτες πήραμε κολλάνε και σε άλλα συστήματα. Σε αντίθεση πχ με τον Moses που έγραψε ένας φίλος, που είναι παίκτης ΜΟΝΟ για 3άδα. Και το ρόστερ όπως είναι τώρα έχει το βάθος να παίξει και άλλα συστήματα 4231, 433, 442.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Βεροιώτης στο φβ ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ όπου μάλλον υπονοεί μεταγραφή..
Λέτε;;

Υγ: μάλλον για τον σημερινό αγώνα πάει..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Βεροιώτης στο φβ ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ όπου μάλλον υπονοεί μεταγραφή..
Λέτε;;

Το διαψεύδει ο Κατερινιώτης στο ινστα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε:

Θα μπορούσες να απαντήσεις στην ουσία;
Με πιο κριτήριο θεωρείς το Μπουχαλάκη χειρότερο τόσο του Εσίτι όσο και του Αγκούστο ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 22 Οκτ 2020, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ναπολι, απ τη στιγμη που το 3-4-3 θελει πιο εξεζητημενα χαρακτηριστικα, λογικο ειναι οι παικτες που μπορουν να ανταποκριθουν στις αυξημενες απαιτησεις αυτου του σχηματισμου να μπορουν να ανταποκριθουν σε λιγοτερο απαιτητικους σχηματισμους.

στο 3-4-3 ομως θες ball playing center back, full back με 3 πνευμονια και τεχνικη αρτιοτητα, ακραιους επιθετικους με play making skills και αμυντικη συνεπεια, και CF που μπορει να γινει ο target man στο ψηλο παιχνιδι και να παιξει με πλατη για να ανεβασει την ομαδα και να δωσει βαθος. θεωρω οτι προς αυτην την κατευθυνση κινηθηκε ο σχεδιασμος. ξεκινησαμε με βαση καποια χαρακτηριστικα που θεωρησαμε οτι εχουμε στην αμυνα και πηγαμε να προσθεσουμε αυτα που περιγραφω πιο πανω. το αν τα καταφεραμε θα φανει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pagotatzis έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Βεροιώτης στο φβ ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ όπου μάλλον υπονοεί μεταγραφή..
Λέτε;;

Το διαψεύδει ο Κατερινιώτης στο ινστα

Ρωτησα τον πτολεμαιδιωτη και ειπε μπορει ναι αλλα μπορει και οχι :lol:
renegade

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:

Τον ειπα εγω παικταρα? Χειροτερο του Εσιτι και του Νταγκλας δεν τον θεωρω.Υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ αποσταση απο αυτο και τον παικταρα.

Δηλαδή μου λες ότι αν με έναν μαγικό τρόπο είχες την ευκαιρία να τον έφερες στην ομάδα αντί του εσιτι και του Ντάγκλας θα το έκανες?
Οκ τι να πω
Εγώ το είπα και προχθές. Το βασικό σου χαφ επί λουτσέσκου φαινόταν στο παιχνίδι με την Κούλα τρία σκαλιά κάτω από τον εσιτι,αλλά ήταν τέτοια η ομαδική λειτουργία επί Ρουμάνου που έκανε τον κάθε σαχοφ να φαίνεται παικταρας και έκρυβε όλα τα αρνητικά των παικτών, σε αντίθεση με αυτή του Πορτογάλου που τα διογκώνει.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ο Απόλλωνας Λάρισας έκλεισε Γλύκο και Κλάους!

Αυτές είναι μεταγραφές - βόμβες γατάκια της ΠΑΕ... Κοιμάστε όρθιοι! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”