Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πάμπλο είναι η λύση, Μάκη μην εξαπτεσαι,εννοείται ότι τώρα έσκασε η πρόταση, δηλαδή τι περίμεναν;
δεν γινεται να πας να παιξεις την μεγαλυτερη ευκαιρια σου για ομιλους με προπονητη κ-19obanebane έγραψε:Πάμπλο είναι η λύση, Μάκη μην εξαπτεσαι,εννοείται ότι τώρα έσκασε η πρόταση, δηλαδή τι περίμεναν;
- anekfrastos
-
Η τεράστια μεταγραφή θελει και τεράστιες μεταγραφές και τεράστια στήριξη....
Δηλ του πούστη φέτος μετά από double και με δεδομένο κορμό τα κάναμε πάλι σκατά...
Τι να πώ...
Δηλ του πούστη φέτος μετά από double και με δεδομένο κορμό τα κάναμε πάλι σκατά...
Τι να πώ...
Μας φορτωσε τον Ζιφκοβιτς και φευγει...
καλο και αυτος...
αντρας του λογου του και της τιμης!
3 μερες πριν την προετοιμασια με εναν μεταγραφικο σχεδιασμο να τρεχει, χωρις χαφ, σηκωνεται και φευγει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλο και αυτος...
αντρας του λογου του και της τιμης!
3 μερες πριν την προετοιμασια με εναν μεταγραφικο σχεδιασμο να τρεχει, χωρις χαφ, σηκωνεται και φευγει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
μονο με γκαρσια δεν χανετε η χρονια
αγουρος ξεαγουρος,με αγροτικο ή οχι αυτη τη στιγμη οποιος προπονητης και να ερθει μεχρι να μαθει την ομαδα θα χαθει το τρενο της ευρωπης και μεχρι να μαθει το κωλοπρωταθλημα μας θα χαθει και ο στοχος του πρωταθληματος.
ολος ο μεταγραφικος προγραμματισμος παει στραφι...
αγουρος ξεαγουρος,με αγροτικο ή οχι αυτη τη στιγμη οποιος προπονητης και να ερθει μεχρι να μαθει την ομαδα θα χαθει το τρενο της ευρωπης και μεχρι να μαθει το κωλοπρωταθλημα μας θα χαθει και ο στοχος του πρωταθληματος.
ολος ο μεταγραφικος προγραμματισμος παει στραφι...
Εμένα πάντως όλα αυτά μου μυρίζουν μανατζεριλίκια και περίεργα πράματα εκ Αραβίας.
Επίσης τεράστιος μάνατζερ με κονέ σε όλο τον κόσμο πάει σε συγγενή ομάδα της ελλάδας δικό του άνθρωπο προπονητή
Επίσης τεράστιος μάνατζερ με κονέ σε όλο τον κόσμο πάει σε συγγενή ομάδα της ελλάδας δικό του άνθρωπο προπονητή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 28 Ιουν 2019, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Παυλάρας στα βαθιά και με Κούλη στο γκουβερνο!
Venceremos γ@μιόλες!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Venceremos γ@μιόλες!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
-
αλήθεια πιστεύεις ότι είναι τόσο απλό ρε bane?
δηλ. ο Λουτσέσκου ξυπνάει μία μέρα και λέει θέλω φράγκα? Και γιατί δεν το είπε μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα?? Γιατί αυτά δε συμβαίνουν στον χοντρό? δηλ οι σκατοάραβες γιατί δεν λιγουρεύτηκαν τον Μάρτινς?
Δύο μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία και με δύο παίκτες του σχεδιασμού να έρχονται να υπογράψουν και φεύγει ο προπονητής σου???
Και γαμώ τα γούστα!
δηλ. ο Λουτσέσκου ξυπνάει μία μέρα και λέει θέλω φράγκα? Και γιατί δεν το είπε μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα?? Γιατί αυτά δε συμβαίνουν στον χοντρό? δηλ οι σκατοάραβες γιατί δεν λιγουρεύτηκαν τον Μάρτινς?
Δύο μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία και με δύο παίκτες του σχεδιασμού να έρχονται να υπογράψουν και φεύγει ο προπονητής σου???
Και γαμώ τα γούστα!
- Vet_eranos
Μπρανκο, ηρθε η σειρα σου ν'αποδειξεις ποσο καλα ξερεις τους συμπατριωτες σου...
https://www.transfermarkt.co.uk/jose-mo ... rainer/781
ΥΓ. τα χουμε χαμενα...παει το σκουφι και τωρα ποιος θα τους γαμει οπου τους βρει....
https://www.transfermarkt.co.uk/jose-mo ... rainer/781
ΥΓ. τα χουμε χαμενα...παει το σκουφι και τωρα ποιος θα τους γαμει οπου τους βρει....
Με κάτι θα χαλάστηκε ο Λούτσι. Στην Ξάνθη δέχθηκε επίσης μεγάλη πρόταση από Αραβία και δεν την έκανε δεκτή.
Το χειρότερο είναι ο χρόνος που έγινε. Καταστράφηκε η προετοιμασία.
Λογικά βλέπω τον Γκαρσία να ανεβαίνει Ολλανδία. Το πρόβλημα είναι πως ο Γκαρσία δεν έχει έτοιμο προσωπικό. Άλλες οι ανάγκες της Κ-19 και άλλες της πρώτης ομάδας.
Το χειρότερο είναι ο χρόνος που έγινε. Καταστράφηκε η προετοιμασία.
Λογικά βλέπω τον Γκαρσία να ανεβαίνει Ολλανδία. Το πρόβλημα είναι πως ο Γκαρσία δεν έχει έτοιμο προσωπικό. Άλλες οι ανάγκες της Κ-19 και άλλες της πρώτης ομάδας.