Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Darkm4n »

teod1980 έγραψε:Πάντως ο shadowm4n aka D4rkshadow έγραψε και κάτι που είναι ντε φάκτο.
Ο barlow γράφει στο φόρουμ για να δειχτεί.

Σαντοου οι τελειες και τα κομματα μπαινουν και αναμεσα στις φρασεις οχι μονο εκει που τελειωνει η παραγραφος.
Ομοίως για τον Mauricio-8 aka .......88

Ο καντούρι και να πιέζει να φύγει, φαίνεται ότι κινείται επαγγελματικά ως προς τα θέλω του Ρουμανου μεσα στο χόρτο, οπότε δε μπορούμε να του προσάψουμε κάτι κακό.
:arrow: Mε τυφλό σύστημα γράφω 1ον λόγο του Επαγγέλματος μου και τις σπουδές μου.
2ον δεν γράφω επίσημα να τα στείλω σε καμιά εταιρία γράμμα ή κάπου επίσημα.
3ον Τώρα τι γράφει ο κάθε Mauricio ή εσύ δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν τα παρακολουθώ ;)
4ον Γιατί δεν ασχολείσαι μεγάλε με εσένα ότι γράφεις με περνας και μια 5ετία άρα θα είσαι και σοβαρός και βλέπεις τι λένε οι άλλοι εγώ είδες ή κανένας να αναφέρει τι ώρα κατούρησε ο κάθε Mauriciο που χέστηκα ποιος είναι και αν είναι ο 88 και ο 99 κ ο 2000.
5ον ΜΗΝ τα διαβάζεις όπως και εγώ τα δικά σου με κόμμα τελίες και δεν ξέρω τι ούτε σε ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι και να σε μάθω μεγάλε Τέλος πάντων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 23 Ιαν 2019, 19:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... l-kadouri/

Το συμβοοαιο του ελ καντουρι για να μη γραφουμε οτι να ναι ηταν 800.000 το χρονο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑ την Τετ 23 Ιαν 2019, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ήρθε Θεσσαλονίκη ο Λάμπρου, για αποθεραπεία λένε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Και ρητρα στα 5εκ αν θυμαμαι καλα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε καλα τωρα σε αυτο που σου λεει εχει ενα δικιο.βαζε τελειες.βοηθαει για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου να κανουμε κουβεντα.Εμεις σε διαβαζουμε σε εμας απευθυνεσαι.μην τα παιρνεις ολα σαν επιθεση.
ΠΑΟΚτσακια ειμαστε εδω.ουτε καθηγητες ουτε ξερωγω τιποτα αιγυπτιολογοι.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

barlow4 έγραψε:ε καλα τωρα σε αυτο που σου λεει εχει ενα δικιο.βαζε τελειες.βοηθαει για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου να κανουμε κουβεντα.Εμεις σε διαβαζουμε σε εμας απευθυνεσαι.μην τα παιρνεις ολα σαν επιθεση.
:arrow: Καλώς!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ, ειναι αντιγραφή της ανακοίνωσης του Μισιτς
δλδ σχολια απο οπαδούς σε σοσιαλ μιντια πάρτε τον, ανακοινώστε τον κτλ, και απάντηση της ομάδας με τη μεταγραφή
πολύ μπροστά η ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ShadowM4N έγραψε:
barlow4 έγραψε:ε καλα τωρα σε αυτο που σου λεει εχει ενα δικιο.βαζε τελειες.βοηθαει για να καταλαβουμε το σκεπτικο σου να κανουμε κουβεντα.Εμεις σε διαβαζουμε σε εμας απευθυνεσαι.μην τα παιρνεις ολα σαν επιθεση.
E ναι ρε man...

Ξερεις ποσες φορες ξεκινησα να διαβαζω ποστ σου, αλλα τελικά το έστειλα αδιάβαστο, γιατί δεν μπορούσα να βγάλω νόημα όχι ως προς ουσία αλλά από το ότι δεν ήξερα που αρχίζει και που τελειώνει η πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

teod1980 έγραψε:
ShadowM4N έγραψε:
E ναι ρε man...

Ξερεις ποσες φορες ξεκινησα να διαβαζω ποστ σου, αλλα τελικά το έστειλα αδιάβαστο, γιατί δεν μπορούσα να βγάλω νόημα όχι ως προς ουσία αλλά από το ότι δεν ήξερα που αρχίζει και που τελειώνει η πρόταση.
:arrow: Αν σου πω φίλε δεν το προσέχω γιατί και ανοιχτό που το έχω απαντάω από 100 μεριές στο fb,
σε άλλα chat και τα γράφω 'με τυφλό σύστημα δεν προσέχω πάει το χέρι" :D να το ρίξω και στο χαβαλέ.

Αλλά για να το λέτε εντάξει θα κοιτάξω να το διορθώσω!

Όσο για τον Mauricio-8- ούτε ξέρω ποιος είναι ανάφερα σε προηγούμενη δημοσίευση ο τρόπος γραφής του μοιάζει με έναν Petros88 που έγραφε.

Όσο αφορά το όνομα ήθελα από το Δεκ του 2018 να μου το αλλάξουν και το άλλαξε προχθές που ήθελα ο pgetsos ο φίλος μου που ξέρω από εδώ χρόνια.

Για να σου φύγει και η περιέργια χαχα φίλος!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το να φυγει αυτη τη στιγμη ο καντουρι ειναι απωλεια που δεν μπορει να αναπληρωθει στο διαστημα που κρινεται ο τιτλος. οπως στρωσαμε θα..κοιμηθουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο ΠΑΟΚ δεν τον δίνει αυτό πιστεύω είναι δεδομένο.Τωρα και αυτός στις δηλώσεις του έχει δείξει πως δεν καίγεται να φύγει άρα θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

mirlas έγραψε:ας πει καποιος στους ιταλους οτι εχουμε και τον μπισεσβαρ,που δεν τον θελει καμια ομαδα αλλα ειναι υπερπαιχτουρα ...
Ποσο ποναει...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/343674/anakoinonetai-o-el-kadouri/

Το συμβοοαιο του ελ καντουρι για να μη γραφουμε οτι να ναι ηταν 800.000 το χρονο!
Για την ετήσια αμοιβή του El, καθώς και για τα λοιπά της μεταγραφής του, είχαν γραφτεί πολλά και διάφορα "τω καιρώ εκείνω". Οι περισσότερες αναφορές συγκλίνουν στο 1 εκ € ετήσιες καθαρές αποδοχές (γράφτηκε και για 800Κ, ακόμα και για 1300Κ). Συγκλίνουν επίσης στο ότι δόθηκαν 1300Κ στην ομάδα του και αρκετά (έως πολλά) προμήθεια στο γνωστό και μη εξαιρετέο μάνατζέρ του.
Με αυτή τη παράθεση θέλω να πω ότι η ομάδα επένδυσε πολλά στον ερχομό του (αλλά και στην φυγή του, λογικό είναι κάποια στιγμή να γίνει αυτό). Δεδομένου ότι δεν καιγόμαστε να τον πουλήσουμε (πόσο μάλλον... λέει ο Λουτσέσκου), η ομάδα πρέπει να πάρει πίσω τουλάχιστον όσα έδωσε, ακόμα και τα ποσά για τις προμήθειες που δόθηκαν.
Το δημοσίευμα, από Ιταλία, που πόσταρε ο αδερφός κάνει ιδιαίτερη μνεία στο μη υποχρεωτικό της καταβολής της ρήτρας αγοράς του το καλοκαίρι. Αυτό δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό με την καμία. Αν θέλει να φύγει, πρέπει το θέμα να τελειώσει μια και καλή. Φαντάζεστε να μην πιάσει και να μας τον ματαγυρίσουν το καλοκαίρι πεσκέσι? Αυτά γίνονται αποδεκτά μόνο όταν εσύ ψάχνεσαι να πουλήσεις, όχι όταν "υποτίθεται" ότι σε παρακαλάνε.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

skalon έγραψε: Και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλοι αυτοί για ένα λόγο ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν θαμπώθηκαν ούτε από την ιστορία του, ούτε από τον κόσμο του, ούτε από τις προοπτικές που τους έδινε, ούτε από το project που τους παρουσίασαν. Ήρθαν γιατί τους τα έσταξε ο Ιβάν. Και πριν να έρθουν δηλαδή στον ΠΑΟΚ το κυρίαρχο κίνητρο στην καριέρα τους ήταν τα λεφτά. Προτίμησαν να αφήσουν Ισπανίες, Ιταλίες, Γαλλίες, Ρωσίες κλπ και να έρθουν εδώ γιατί θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα. Οπότε, τώρα, στην πρώτη ευκαιρεία που βρεθεί ομάδα να τους δώσει ακόμα περισσότερο, δεν το σκέφτονται δεύτερη φορά.

Δυστυχώς αυτό καταλαβαίνω εγώ και με την περίπτωση του Πρίγιο, και με του Καντουρί και (πιθανότατα) του Βαρέλα.
Ρε φιλε, μεταξυ μας τωρα, υπαρχει σοβαρος αθλητης που θαμπωνεται απο τον κοσμο μιας ομαδας? Υπαρχει περιπτωση παικτης επιπεδου να βρει προοπτικες σε μια ομαδα ενος αδιαφορου και παρακμαζοντος πρωταθληματος? Υπαρχει περιπτωση παικτης να πειστει για το μελλον ομαδας που δυο χρονια στην Ευρωπη δειχνει οτι μονο ως αουτσαϊντερ μπορει να σταθει, και οταν παιζει με ομαδες ιδιου ή κατωτερου επιπεδου χανει? Κι αυτα περι ιστοριας καλα ειναι να τα λεμε στην Θεσσαλονικη, αλλα ο ξενος παικτης ειναι πιθανο να μην εχει ακουσει ποτε τον ΠΑΟΚ, και στα δικα του αυτια, ομαδα με 2 πρωταθληματα και 5 κυπελλα σε πρωταθλημα της πλακας μονο ιστορικη δεν ειναι. Ο ΠΑΟΚ ειναι κατω απο τις τοπ 4-5 ομαδες του Βελγιου, κατω απο Βασιλεια, Ζαλτσμπουργκ, Γιουνγκ Μποϊς, Κοπεγχαγη, κατω απο τις 3 μεγαλες Ολλανδικες, απο τις 2 Σκωτσεζικες και τις 3 Τουρκικες για να πιασουμε πρωταθληματα παρομοιου επιπεδου, κατω απο οποια αποψη θελουμε να το δουμε. Ως αναγνωρισιμοτητα, ως ιστορια, ως brand name. Κακα τα ψεματα, για τα λεφτα ερχονται και λογικο ειναι. Γι'αυτο η ομαδα θα πρεπει ν'αρχισει να πουλαει νεαρους παικτες σε καλη ηλικια, για να δινει (ατομικες) προοπτικες σε μελλοντικους στοχους.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

mirlas έγραψε:ας πει καποιος στους ιταλους οτι εχουμε και τον μπισεσβαρ,που δεν τον θελει καμια ομαδα αλλα ειναι υπερπαιχτουρα ...
Είσαι τραγικός. Το μίρλας είναι κοπλιμέντο για σένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”