Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
http://www.metrosport.gr/article/frants ... se-protasi
Φραντς Μάσερ: «Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Αλάρ αλλά δεν κατέθεσε πρόταση»
ΠΑΟΚ 23:15
Τα νέα δεδομένα για το φλερτ του Δικεφάλου με τον επιθετικό της Στουρμ Γκρατς
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ
Μετά την αρνητική έκβαση του σήριαλ με τον Τέεμου Πούκι, το όνομα του Ντένις Αλάρ επανήλθε στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ).
Το metrosport.gr επικοινώνησε εκ νέου (δείτε παλιότερη ενημέρωση εδώ) με τον ατζέντη του,Φραντς Μάσερ, και έμαθε το τι ακριβώς συμβαίνει με τον παίκτη του.
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Άλαρ: «Πριν δύο εβδομάδες περίπου με είχε πάρει κάποιος από τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ και με ρώτησε για τη διαθεσιμότητα του παίκτη μου. Το τηλεφώνημα ήταν διερευνητικού χαρακτήρα, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση».
Για το αν ο παίκτης διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης: «Προφανώς και ο Αλάρ έχει ρήτρα, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο ύψος της. Είναι όμως προσιτή».
Για τις προτάσεις που έχει ο Αλάρ: «Η αλήθεια είναι πως ο Άλαρ έχει αρκετές επίσημες προτάσεις και σε κουβέντα που είχα μαζί του μου είπε πως θα αποφασίσει τη Δευτερά και έπειτα θα επικοινωνήσει μαζί μου για να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται μέσα στις ομάδες που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση».
Έτσι φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη καθώς βρέθηκε στα μπλοκάκια των σκάουτερ των ασπρόμαυρων, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να έχει αρκετούς ακόμα υποψήφιους στη λίστα του.
Μπράβο Κώστα
ΕλπιΩ νόμιμος αλλιως αλλάξτε το κατα το πως πρπει
Φραντς Μάσερ: «Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Αλάρ αλλά δεν κατέθεσε πρόταση»
ΠΑΟΚ 23:15
Τα νέα δεδομένα για το φλερτ του Δικεφάλου με τον επιθετικό της Στουρμ Γκρατς
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ
Μετά την αρνητική έκβαση του σήριαλ με τον Τέεμου Πούκι, το όνομα του Ντένις Αλάρ επανήλθε στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ).
Το metrosport.gr επικοινώνησε εκ νέου (δείτε παλιότερη ενημέρωση εδώ) με τον ατζέντη του,Φραντς Μάσερ, και έμαθε το τι ακριβώς συμβαίνει με τον παίκτη του.
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Άλαρ: «Πριν δύο εβδομάδες περίπου με είχε πάρει κάποιος από τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ και με ρώτησε για τη διαθεσιμότητα του παίκτη μου. Το τηλεφώνημα ήταν διερευνητικού χαρακτήρα, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση».
Για το αν ο παίκτης διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης: «Προφανώς και ο Αλάρ έχει ρήτρα, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο ύψος της. Είναι όμως προσιτή».
Για τις προτάσεις που έχει ο Αλάρ: «Η αλήθεια είναι πως ο Άλαρ έχει αρκετές επίσημες προτάσεις και σε κουβέντα που είχα μαζί του μου είπε πως θα αποφασίσει τη Δευτερά και έπειτα θα επικοινωνήσει μαζί μου για να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται μέσα στις ομάδες που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση».
Έτσι φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη καθώς βρέθηκε στα μπλοκάκια των σκάουτερ των ασπρόμαυρων, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να έχει αρκετούς ακόμα υποψήφιους στη λίστα του.
Μπράβο Κώστα
ΕλπιΩ νόμιμος αλλιως αλλάξτε το κατα το πως πρπει
Μπραβο Κωστα Γιάν το άμεσο έγκυρο ρεπορταζ
Εισια ο μεγάλος τιτάνας Ειαι ο Χίου Χέφνερ της δημοσιογραφίας
Εισια ο μεγάλος τιτάνας Ειαι ο Χίου Χέφνερ της δημοσιογραφίας
-
- Επικοινωνία:
Τότε με την Rapid μας είχε κάνει γιο-γιό.Αν δεν είχε μετέπειτα εναν σοβαρό τραυματισμό ήδη θα έπαιζε σε αξιόλογο πρωτάθλημα.Τα τελευταία δυο χρόνια δείχνει ότι ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν.Πολύ καλή επιλογή αν προκριθεί...seaman έγραψε:Εξαιρετική περίπτωση. Μακάρι να κάτσει.GoMaRoS έγραψε:Αρχισε παλι να κυκλοφορει αλλος
https://www.transfermarkt.com/deni-alar ... eler/42004
Χρειαζόμαστε και ένα αριστεροπόδαρο στην ομάδα. Σημειωτέον ότι και το δεξί του είναι εξίσου καλό.
Εξαιρετική περσινή χρονιά και σταθερά καλές εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια.
Γερό σκαρί, ψηλός, γκολτζής, γρήγορος, σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία και με χαμηλή για την αξία του ρήτρα (1 εκ.). Πως συμβαίνουν τα καλά όλα μαζί δεν ξέρω.
Ταμάμ μου φαίνεται και μακάρι ξαναλέω να μας προτιμήσει καθώς χάλασε η μεταγραφή του στους τρελοπορτογάλους (πιθανό να μην υπήρξε καν πρόταση της Sporting και να είναι σενάριο του ατζέντη του).
-
- Επικοινωνία:
Είναι αυτός που είχαμε ενδιαφερθεί απο Partizan πριν καταλήξουμε σε Mak.Αν θυμάμαι καλά έχει πολυ καλά χτυπήματα φάουλ(μας λείπει τέτοιος παίκτης)θα έχει προοπτική απόκτησης η περίπτωση του μόνο αν πωληθούν Warda και HenriqueDemir έγραψε:εμεινε ελευθερος απο αλ αχλι.. https://www.transfermarkt.com/leonardo/ ... ler/241163
-
- Επικοινωνία:
Έχεις και Χαριση και Canas καθώς και το ερωτηματικό Mulin.Επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα την χρησιμοποίηση του Μπαλογιαννη στην ομάδα εάν και εφόσον παραμείνει και δεν πάει δανεικόςDaRkFeaR έγραψε:Να πω κάτι επειδή αύριο 1 ο μήνας.
Προβλέπω να πάμε με Basel με Mauricio-Shakhov γιατί δε βλέπω ούτε σ/κ να έρχεται κανένας Wernbloom και ξεWernbloom.
Να δω τι θα λέμε (που ούτε θέλω να το σκέφτομαι σαν ιδέα) να αποκλειστούμε από την Basel που δεν ήρθαν ούτε οι "τρύπες" που θέλαμε να φανταζόμασταν να 'πετάμε σαν ομάδα' δηλαδή αντικαταστάτης σωστός του Cimirot, Επιθετικός και αριστερός μπακ (που είχε ψυχολογικά ο Leovac) και βάλαμε τον Vieiri.
- buffalobill4
αφου θελουμε τερματοφυλακα επιτακτικα γιατι δεν παιρνουμε τον κυριακιδη του παναιτωλικου που ειναι και απο τις ακαδημιες μας, δηλωμενο ΠΑΟΚτσακι και εχει προσιτη ρητρα (800 χιλιαρικα)?
Ρε φίλε BufalloBill να διώξουμε ποιόν να πάρουμε τον Κυριακίδη και μάλιστα 800χιλ να δώσουμε έτσι;
Σε χαλάει δηλαδή οι 3άδα Πασχαλάκη-Rey-Σιαμπάνη και 4ος αν θες λήγει του χρόνου το συμβόλαιο του από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ τον Γλύκο;
Προτιμώ να δώσουμε τα 800χιλ για έναν που χρειαζόμαστε για εμένα εξτρέμ να παίζει και δεξιά και αριστερά να φύγουν Warda/Henrique παρά να δώσουμε σε τερματά.
Άλλο θέμα τώρα αφού έθεσες θέμα τερματά.. ο Živković(με 400-500χιλ) σε χαλάει 29; Λέω 'αν' είναι να φύγει ο Rey;
Σε χαλάει δηλαδή οι 3άδα Πασχαλάκη-Rey-Σιαμπάνη και 4ος αν θες λήγει του χρόνου το συμβόλαιο του από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ τον Γλύκο;
Προτιμώ να δώσουμε τα 800χιλ για έναν που χρειαζόμαστε για εμένα εξτρέμ να παίζει και δεξιά και αριστερά να φύγουν Warda/Henrique παρά να δώσουμε σε τερματά.
Άλλο θέμα τώρα αφού έθεσες θέμα τερματά.. ο Živković(με 400-500χιλ) σε χαλάει 29; Λέω 'αν' είναι να φύγει ο Rey;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 30 Ιουν 2018, 23:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- buffalobill4
νταξει αμα σε χαλαει ο κυριακιδης υπαρχει και ο ξενοδοχοβ με 600 χιλιαρικα ρητρα. εγω ομως πιστευω οτι πληρωσεις παιρνεις
-
- Επικοινωνία:
Είχε κάνει αξιόλογη πορεία με Ερυθρό αστέρα παλιότερα(τότε που είχαμε ενδιαφερθεί έστω φιλολογικά) όμως μετά από μια προσωπική τραγωδία(έχασε την σύντροφο του απο την επάρατη νόσο)τον πήρε η κάτω βόλτα.Δεν ξέρω σε τι κατασταση ειναι πλέονmbison έγραψε:Τον Ουγκο Βιερα τον θετε?
Επειδή αναφέρατε από το πρωί θέμα GK πριν γύρισα σπίτι θα έχασα επεισόδια, είπε κάτι ο Luce πως παίρνει πόδι κανένας από τους γνωστούς μας και θα πάρουμε Τερματά;
buffalobill4 έγραψε:νταξει αμα σε χαλαει ο κυριακιδης υπαρχει και ο ξενοδοχοβ με 600 χιλιαρικα ρητρα. εγω ομως πιστευω οτι πληρωσεις παιρνεις
Προτιμώ Κυριάκιδη
Ρε ποιος Ξενοδοχοβ ρε?? Πλακα μας κανεις??? Πανε παρε τον Ανεστη......buffalobill4 έγραψε:νταξει αμα σε χαλαει ο κυριακιδης υπαρχει και ο ξενοδοχοβ με 600 χιλιαρικα ρητρα. εγω ομως πιστευω οτι πληρωσεις παιρνεις
BigBaby έγραψε:Ρε ποιος Ξενοδοχοβ ρε?? Πλακα μας κανεις??? Πανε παρε τον Ανεστη......buffalobill4 έγραψε:νταξει αμα σε χαλαει ο κυριακιδης υπαρχει και ο ξενοδοχοβ με 600 χιλιαρικα ρητρα. εγω ομως πιστευω οτι πληρωσεις παιρνεις

ή τον Ανέστη συμφωνώ εμένα στην Κούλα σαν GK μου άρεσε ελεύθερος είναι καλή ηλικία 26-27

Δεν ξέρω κάτι, αλλά λέω ότι καλύτερα τον Αθανασιάδη...DaRkFeaR έγραψε:Επειδή αναφέρατε από το πρωί θέμα GK πριν γύρισα σπίτι θα έχασα επεισόδια, είπε κάτι ο Luce πως παίρνει πόδι κανένας από τους γνωστούς μας και θα πάρουμε Τερματά;
Όχι τον Κλάους, τον άλλον, του Αστέρα της Τριπόλεως...
Μεγάλη γάτα και φθηνός...1,2 μύρια μόνο και έρχεται...
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, που λέει σοφά κι ο buffalobill4...
Γνώμη μου.......................................................

- buffalobill4
απλα να σου πω πως ο ξενοδοχοβ ειναι ελληνας απο γεωργια με σχεσεις με την οικογενεια.BigBaby έγραψε:Ρε ποιος Ξενοδοχοβ ρε?? Πλακα μας κανεις??? Πανε παρε τον Ανεστη......buffalobill4 έγραψε:νταξει αμα σε χαλαει ο κυριακιδης υπαρχει και ο ξενοδοχοβ με 600 χιλιαρικα ρητρα. εγω ομως πιστευω οτι πληρωσεις παιρνεις