josh άσε τις παπαριές για αυτομπανάρισμα ...joshua έγραψε:Καλωσοριζω εναν ταιραστιο παικτη,δηλωνω και εγω προφανως χαρουμενος,θα παρω και εγω φανελα,οπως εχω παρει ηδη το διαρκειας μου και ας μενω Αθηνα,τοσο μιζερος παοκτσης ειμαι,δηλωνω και παλυ τις ενστασεις μου καθως επιμενω πως η προσθηκη τετοιων παικτων πρεπει να γινεται οταν πρωτα εχει εξασφαλιστει η ισορροπια του ροστερ σε ολες τις θεσεις και επιμενω πως κατι τετοιο αυτη τη στιγμη δεν ισχυει για εμας και τελειωνω αυτομπαναρωντας τον εαυτο μου για ενα χρονικο διαστημα,κατοπιν απαιτησεως πολλων αλλων χρηστων.Τα λεμε συντομα...
δεν είσαι χθεσινός εδώ μέσα και τουλάχιστον όσο αφορά εμένα ποτέ δεν μου έχεις φανεί γκρινιάρης αφού έχεις δική σου άποψη και απλά πάντα την στηρίζεις ...
όσο αφορά τώρα το ζουμί ...
σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο ... ότι δηλαδή πρέπει πρώτα να ανεβαίνεις σιγά σιγά για να παίρνεις τέτοιους παίχτες ...
εδώ όμως δεν ισχύει ... ένας Μπερμπάτοφ στα 34 μπορεί να κάνει φοβερή χημεία σε μία ομάδα στις καλύτερες 50 της Ευρώπης ... η οποία είναι γεμάτη με ταλαντούχα παιδιά ...
το φοβερό που έχει να τους διδάξει είναι επαγγελματισμός και σκληρή δουλειά στην προπόνηση ... αυτοί οι πραγματικά μεγάλοι παίχτες τέτοιοι είναι ...
αν έρθει σαν τουρίστας και δεν τον νοιάζει η προπόνηση και η αγωνιστικότητα στους αγώνες τότε είναι κακή η μεταγραφή ... αλλά με αυτόν δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό ... πιο πολύ με Γκαρσία μου μυρίζει η φάση ... και σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ...