Igor Tudor
Re: Igor Tudor
την παρακάτω δήλωση προχώρησε ο Ιάκωβος Αγγελίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.
Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία«.
«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.
Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία«.
Ναι @ Mapgies4...και ο κυρ Νίκος ο έμπειρος Πρόεδρος...Άντε βρε και σε κάνα δυό χρόνια Πρωθυπουργός...
Αν δεν είναι κι αυτό τρολ
...ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΝΩΩΩ (που έλεγε κι η "χήρα" στους μικρούς μήτσους)...

Αν δεν είναι κι αυτό τρολ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ace79grpaok
- Περιπτερος
Ωχ πήρε σβάρνα ο Ιβαν ...
Μάλλον τον έφαγε ο ΑΑ ..., λόγω της "ασυνεννοησίας" που είπε χθες.
Μάλλον τον έφαγε ο ΑΑ ..., λόγω της "ασυνεννοησίας" που είπε χθες.
Να μαντέψουμε ότι τελείωσε και ο Τούντορ; Νομιζω αυτό είναι το σενάριο.
Ισως να τελείωσε και ο ΦΑ...
-
Αφου η ψηφοφορια για να φυγει η να μεινει ο Τουντορ ηταν 2-2 με βαση τα αρδ.
Η επρεπε να ερθει καποιος η να φυγει.
Η επρεπε να ερθει καποιος η να φυγει.
Φίλε sic μετριοπαθείς δεν είναι μόνο αυτοί που θέλουν τον Τούντορ, αλλά και αυτοί που γύρισαν την πλάτη τους στην ομάδα και για αυτό το γήπεδο έχει 5,000 κόσμο πλέον. Ξέρω προσωπικά και άρρωστα Παοκτσάκια, που το έχουν κόψει το άθλημα. Ούτε καν Ευρωπαϊκό δεν παρακολουθούν, από την αποστροφή που τους δημιούργησε ο ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο. Όσο για τον προπονητή, όντως έδειξε πράγματα στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά στην άμυνα είμαστε παιδική χαρά και αυτό τον βαραίνει. Το ποδόσφαιρο παίζεται και με τα 2. Μετά στην επίθεση του αρέσουν οι γρήγοροι παίκτες και άρα χρειάζεται άλλο υλικό. Κλάους Μπέρμπα δεν κάνουν για τον Τούντορ. Το γεγονός ότι δεν ταϊζονται οι επιθετικοί, είναι επίσης πρόβλημα ανάπτυξης. Όλη η ομάδα παίζει για τα εξτρέμ, ενώ κανονικά τα εξτρέμ πρέπει να παίζουν για τους φορ. Μιλάει ο Τούντορ για αναποτελεσματική επίθεση, όταν ο Κλάους έχει τον καλύτερο συντελεστή (διαχρονικά και φέτος) γκολ/τελικές προσπάθειες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τροφοδοτείται από τους ατομιστές ακόμη και όταν είναι δίπλα τους. Το ίδιο συμβαίνει και με Μπέρμπα (όσο έπαιξε φορ).sic-4 έγραψε:Ειπε καποια στιγμη ενα παληκαρι εδω μεσα "πηγαινετε αυριο στη συνελευση να πειτε τη γνωμη σας οσοι δεν θελετε να αλλαξει ο προπονητης. Γιατι τωρα ακουγεται μονο η φωνη αυτων των 20 που πηγαν και εβρισαν".
Αυτο ειναι μια αληθεια, οτι δηλαδη επηρεαζεται πολυ το κλιμα απο τους λιγους που βριζουν και κανουν μπαχαλα μια και η πλειοψηφια οσων εχουν αντιθετη γνωμη, ειναι μετριοπαθεις και δεν ακουγονται.
Ας γραψει καποιος ενα κειμενακι που να λεει αυτα που γραφει ο K_geo και αλλοι, οτι δηλαδη υπαρχουμε κι εμεις που δεν θελουμε παλι να αλλαξει ο προπονητης (οχι απαραιτητα επειδη ειμαστε σιγουροι για τον Τουντορ). Να το υπογραψουμε οσοι το υπογραψουμε και να το στειλουμε στα ..συμβουλια... Οριστε, ειμαστε κι εμεις οι 10, 100, 1000 που δεν θελουμε να γινουμε παλι εντελως μπαχαλο.
Από κει και πέρα αυτά που είπε ο Άγγελος είναι τα πιο σημαντικά χθες. Η ομάδα πρέπει να έχει αποδυτήρια και αν αυτά είναι άρρωστα, και το Μουρίνιο να φέρεις, αποτέλεσμα γιοκ. Ο Τζαβέλλας κάνει κουμάντο και ο Κλάους είναι αρχηγός για τα πανηγύρια. Αν είχαμε έναν Ζαγοράκη, Σκαρτάδο ή Κούδα η ομάδα αυτή θα είχε τελείως άλλη εξέλιξη. Ο Κλάους δεν κάνει για αρχηγός και ο Τζαβέλλας έπρεπε να είναι παρελθόν από την ομάδα, τη στιγμή που έκανε εκείνη την απαράδεκτη ανάρτηση στο facebook. Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ... Όλως τυχαίως την ημέρα απόλυσης του Άγγελου έπέστρεψε ο Ζβ και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι ο Τζαβέλλας βασικός... Μετά φταίει ο Γκαρσία όταν πήγε να πει κάτι για "μαφία" στον ΠΑΟΚ.
- Περιπτερος
Δεν θεωρώ ότι ο ΑΑ έχει ή μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, όπως είναι τώρα.
Εκτός εάν του πουν πάρε μαστίγιο και κάνε τους να χοροπηδάνε.
Θα τον φάει η μίρλα αρκετών ... .
Εκτός εάν του πουν πάρε μαστίγιο και κάνε τους να χοροπηδάνε.
Θα τον φάει η μίρλα αρκετών ... .
Να φύγουν όλοι πιαααααααααααά...Magpies4 έγραψε:Να μαντέψουμε ότι τελείωσε και ο Τούντορ; Νομιζω αυτό είναι το σενάριο.

Να μείνει μόνος επιτέλους ο Ιβάν να διοικήσει-προπονήσει-γυμνάσει-γιατρέψει-"μπολιάσει" με Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. τους πάντες-φέρει μεγάλους παίχτες-βγάλει ανακοινώσεις-γαυγίσει στον κερατοσάββα,την Ε.Π.Ο., την ΚΕΔ και την Σούπερ Λίγδα-συνοδεύσει την ομάδα στους αγώνες μέσα στα (συμαζεμμένα επιτέλους πλέον) αποδυτήρια-κατεβάσει ό,τι εντεκάδα και κάνει ό,τι αλλαγές κι όποτε γουστάρει-οδηγήσει πια και το πανέμορφο πούλμαν μας με τον τεράστιο Δικέφαλο...ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ...

Άστα διάλα ρε σεις...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:35, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- Περιπτερος
- Περιπτερος
Είναι απαράδεκτο να στρεφόμαστε κατά του Σαββίδη. Απλά το θέμα της ομάδας πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε εμεις οι οπαδοί. Ο Σαββίδης προσπαθεί, ρίχνει τεράστια ποσά, φέρνει ονόματα. Εδώ κάτι γίνεται και αποτυγχάνουν και δεν μπορεί να το εντοπίσει.