5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από moican4 »

logios έγραψε:Σοβαρευτείτε ρε σεις ,κάκο στον Πάμπλο κάνετε όταν επιμένετε ότι πρέπει να παίζει ότι και να γίνει.
Έτοιμος σίγουρα είναι, σωματικά , ψυχολογικά όμως ούτε διανοείται πως θα κάτσει πάγκο.
Φίλε Λόγιε, γράφω αυτό και εξαφανίζομαι..
Δεν νομίζω να λέει κανείς ότι πρέπει να παίζει ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ και αν το λέει κακώς για εμένα...
Ο Γκαρσία είναι έτοιμος όπως λες και ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι δεν του αρέσει να είναι στον πάγκο...

Όμως, άλλο να του εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα και άλλο να βρίσκεις διάφορες ΑΣΤΕΙΕΣ δικαιολογίες για να αιτιολογήσεις ορισμένα πράγματα... και στην περίπτωση του Γκαρσία πιστέψε με αυτό συμβαίνει..
Ξαφνικά έχουμε την πολυτέλεια να μην χωράει ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ?
Τόσο πολύ ομαδάρα γίναμε, για σωπάτε ρε παιδιά?
Υπάρχει μεγαλύτερη ηγετική φυσιογνωμία από τον Γκαρσία, ποιος ο Κάτσε, ο Λαζάρ, ποιος?

Ο ΠΑΟΚ έχει ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ, αυτός θα αποφασίσει, ελπίζω ΑΝ κάποιοι πήγαν να σκάψουν κάποιο λάκο, να μην πέσουν μέσα γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο..

Τίποτε άλλο δεν θα πω....για την ώρα..
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

ρε μαγκες, τι αναρτηση ηταν αυτη???? μονο εγω δεν την θυμαμαι??? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikolasf έγραψε: Ισως να έχεις δίκιο, ίσως και όχι!!!! Κάποτε όμως πρέπει να λέμε ανοιχτά αυτό που σκεφτόμαστε με οποιοδήποτε κόστος!!!!
Στο φόρουμ ΟΚ .Η κεντρικη είναι άλλο.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

αδερφέ καταραμένε μπορείς να μου το αιτιολογίσεις κάπως αυτό σε παρακαλώ?
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Sir dodonakis. Either you put in Pablo or you can take the highway to your village!!!!!!!!!!

PAOK THRISKIA TROMOKRATIA TIMI KAI DOXA STON PABLO TON GARCIAAAA!!!!!!!!!!!!

PARA SIEMPRE EN PAOK PABLO!!!!!!!!!!!!!111

Dodonis go to village or we will take you there with our legs.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Kranatos έγραψε:αδερφέ καταραμένε μπορείς να μου το αιτιολογίσεις κάπως αυτό σε παρακαλώ?
Οτι αναρτάται στη κεντρική έχει την συγκατάθεση της admin team (χωρίς απαραίτητα να συμφωνούν) .Έχει άλλο αντίκτυπο .Εδω είναι το σχόλιο ενός μέλους .
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ναι αλλά σε ένα σάιτ που αυτοχαρακτηρίζεται "Το Ανεξάρτητο σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ" γνώμη μου είναι πως στην κεντρική σελίδα πρέπει να γράφεται ένα κείμενο που κατά γενική ομολογία αντιπροσωπεύει και εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ..
Αν τα κείμενα στην κεντρική πρέπει να αντιπροσωπεύουν την Αντμίν Τιμ τότε μιλάμε για Ανεξάρτητο σάιτ των Αντμίν του, ενώ αν τα κείμενα στην κεντρική δεν κάνει να αναρτούνται όταν προσβάλλουν (εντός ή εκτός εισαγωγικών) κάποιο μέλος της ομάδας (διοίκηση/προπονητή/παίχτες) για να μην παρεξηγηθεί η παε ή ο οποιοσδήποτε θίγεται τόμε μιλάμε για "εξαρτημένο" σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ..
Με λίγα λόγια "Ανεξάρτητο" και "άλλο η κεντρική και άλλο το φόρουμ" δεν νομίζω να πηγαίνουν μαζι..
No offence φυσικά έτσι καταραμένε..?
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Kataramene είσαι πολύ φρέσκος στο site για αυτό και δεν σε παρεξηγώ που μιλάς για πρόσωπα και πράγματα που δε γνωρίζεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μόικαν και Ολιβάρεζ, διαβάζω πάντα προσεκτικά ό,τι γράφετε και έχω παραδεχθεί πολλές φορές τις επιτυχείς προβλέψεις-προτάσεις σας.
Τα αισθήματά μου για τον Πάμπλο, εκφράζονται στην υπογραφή μου.

Όμως, το σκεπτικό ότι ο Δώνης "καίει" εσκεμμένα τον Πάμπλο ... δε ξέρω ... με φαίνεται πολύ εύκολο και πολύ απλό για να το δεχθώ.
ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, αρνούμαι να δεχθώ ότι ο Δώνης δρα από μόνος του, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ο Πάμπλο για τον σύγχρονο ΠΑΟΚ και τι σημαίνει να υποστέλεις μια σημαία στον ΠΑΟΚ. Γιατί άλλο παίκτης-σημαία στον ΠΑΟΚ και άλλο στον ατρόμητο πχ.
Εν ολίγοις, τι σημαίνει να τα βάζεις με τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστή η ταύτιση του τελευταίου με τον Πάμπλο.
Επαναλαμβάνω: ΑΝ συμβαίνει.
Δε ξέρω ... σε αυτή την ομάδα δεν βαριέσαι ποτέ. Από το ζενίθ της ψυχολογίας της πανσπερμίας των πρόσφατων μεταγραφών, στο ναδίρ με τον Πάμπλο. :?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

+++++++
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

παρακαλουνται οι συνφορουμιστες των σελιδων 480-483 με πρωτο και καλυτερο τον ειρωνα πρωην mod που ΜΠΑΝΑΡΕ ατομα για ΑΠΟΨΕΙΣ που διαφωνουσε και οι οποιες ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ να περασουν απ'το ταμειο για τα δεοντα...

ΥΓ.δυστυχως το ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ βρισκει απηχηση και στην ομαδα μας... :redcard: :redcard:
Την επόμενη φορά που θα αναφερθείς στο θέμα θα φας μπαν από μένα. Αυτή είναι η τελευταία μου κουβέντα επί του θέματος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

olivares έγραψε:Kataramene είσαι πολύ φρέσκος στο site για αυτό και δεν σε παρεξηγώ που μιλάς για πρόσωπα και πράγματα που δε γνωρίζεις.
Δεν ήθελα να θίξω υπολήψεις.Ξέρω το ειδικό βάρος της γνώμης κάποιων(και δηλώνω φαν) μιας και διάβαζα και πρίν αποφασίσω να εγγραφώ.Για τους περισσότερους που δεν ξέρουν όμως είναι απλά ένα σχόλιο.Στην κεντρική παίρνει άλλη διάσταση.

ΥΓ Με χαρά διαπιστώνω επανενεργοποίηση.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Kranatos έγραψε:Ναι αλλά σε ένα σάιτ που αυτοχαρακτηρίζεται "Το Ανεξάρτητο σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ" γνώμη μου είναι πως στην κεντρική σελίδα πρέπει να γράφεται ένα κείμενο που κατά γενική ομολογία αντιπροσωπεύει και εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ..
Αν τα κείμενα στην κεντρική πρέπει να αντιπροσωπεύουν την Αντμίν Τιμ τότε μιλάμε για Ανεξάρτητο σάιτ των Αντμίν του, ενώ αν τα κείμενα στην κεντρική δεν κάνει να αναρτούνται όταν προσβάλλουν (εντός ή εκτός εισαγωγικών) κάποιο μέλος της ομάδας (διοίκηση/προπονητή/παίχτες) για να μην παρεξηγηθεί η παε ή ο οποιοσδήποτε θίγεται τόμε μιλάμε για "εξαρτημένο" σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ..
Με λίγα λόγια "Ανεξάρτητο" και "άλλο η κεντρική και άλλο το φόρουμ" δεν νομίζω να πηγαίνουν μαζι..
No offence φυσικά έτσι καταραμένε..?
Εφόσον είναι ανεξάρτητο δεν έχει καμία σημασία αν ένα αναρτώμενο κείμενο εκφράζει πλειοψηφία ή μειοψηφία. Το τελευταίο ενδιαφέρει πρωτίστως τους ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ (από κλικς, ακροαματικότητα κτλ). Από καρδιάς να είναι γραμμένο μου φτάνει και μου περισσεύει εμένα. Είδα και στις εκλογές όπου εκφράστηκε η πλειοψηφία τι έγινε.

Το κείμενο του percy μια χαρά θα μπορούσε να μπει (για μένα μιλάω) στην κεντρική. Έχω όμως την εντύπωση οτι αυτοί που έπρεπε να το διαβάσουν το διάβασαν ήδη.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αγγελόκαρδε!!! εάν εξαιρέσεις την τελευτάια σειρά, που κάποιοι μπορούν να πουν τολμηρή ή προσβλητική (εγώ δεν είμαι από αυτούς, γιατί θεωρώ ότι εκφράζει μια γενική αλήθεια και όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται), όλο το άλλο σχόλιο παραθέτει γεγονότα που δεν αμφισβητούνται, με μια λογική σειρά όμως που οδηγεί σε συμπεράσματα!!!
Κάποιοι από εμάς το διαβάσανε.
Καλό θα ήταν να μπορούσε να αναγνωσθεί και από κόσμο που δεν είναι απαράιτητα επισκέπτης των τοπικ και φορουμίστας αλλά επισκέπτεται και σχολιάζει στην κεντρική. Θα είχε ενδιαφέρον ο σχολιασμός και η άποψή τους!

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη, την παραθέτω στην ομήγυρη και καληνυχτίζω!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Σάβ 02 Φεβ 2013, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Και μετά θα διαβάζουμε για "πόλεμο οπαδικού σαιτ στο ΓΔ με πρόσχημα τον Γκαρσία" απ τους αρδ .

ΥΓ1 Η απόφαση είναι της Admin team ότι κι αν λέμε εμείς.
ΥΓ2 Ξεφύγαμε πάλι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”