Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ψυχραιμια μαγκες......ΠΑΟΚ εισαι....τα περι διοικισης δεν ειναι και το καλυτερο μας....
Επειδη τα νευρα πολλων ειναι στα ''κοκκινα'' να προτεινω να αφησουμε για λιγο αυτο το τοπικ, και να ασχολειθουμε
με τα καθαρα αγωνιστικα θεματα.
...Νομιζω οτι θα ειναι το καλυτερο για ολους. Ας γραψουμε σε αλλα τοπικ.....εχουμε κρισιμους αγωνες μπροστα μας
...... αντε να κανω εγω την αρχη.Παω να γραψω για το πουλεν μου....
......και να τσιγγλισω τον Τιμο για τον Ξαδελφο :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

eorptol έγραψε:
darklord έγραψε:Βελης:

Για το αν ασχολείται με κάποια επιχείρηση τώρα: «Δεν έχω καμία επιχείρηση και δεν ασχολούμαι τώρα με επιχειρήσεις. Κάποτε είχα ασχοληθεί στην Αμερική. Είμαι ένας τραγουδιστής που έχει να τραγουδήσει αρκετά χρόνια. Δε θα βάλω το τραγούδι στο περιθώριο. Αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρομαι πολύ για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου».

Τελικα eorptol τα ΣΠΟΡ δεν ειχαν δικιο. Κριμα... Μας πλανεψαν οι δημοσιογραφοι... Κριμα...
σωστά μας πλανεψαν ...όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όπως κρίθηκαν και αυτοί που το καλοκαίρι λιβσνιζανε τον γίγαντα φλωριδη και πηγαίνανε στο σπίτι του σαχπα στην Κατερίνη και λέγανε δωστε την ομάδα στον φλωριδη χωρίς να ψαχτουνρ πρώτα
Τωρα παλι αυτη η αναφορα σου που κολλαει το ποστ; Αγορινα μου μην ψαχνεις συνεχεια φαντασματα, μην τσουβαλιαζεις κ μην βλεπεις παντους εχθρους που ψαχνουν στην γωνια τον Ζαγορακη. Ξεκολλα κ ανοιξε τα ματια σου. Δεν σε βαλαν δικηγορο της ΠΑΕ, οπαδος του ΠΑΟΚ εννοειτε οτι εισαι.
Ρε γμτ, ξερετε οτι τον ταβερνιαρη που βαλαν στο ΔΣ οσο επαιζε ο επαγγελματιας στον βαζελο ειχε κορνιζομενη την φανελα του στο μαγαζι του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Παρ 14 Οκτ 2011, 13:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Επειδή ρε παλικάρια δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θέματα που δεν γνωρίζω όπως τα διοικητικά ( και νομίζω ότι κανένας πλην αυτών που είναι μέσα στην διοίκηση δεν ξέρει) θέλω να σας ρωτήσω εάν ξέρετε γιατί δεν είναι ο Παναγιώτης ο Ποικιλιδης στην διοίκηση μέσα, γιατί ξέρω οτι δεν έπαιρνε χρήματα και βοηθούσε πάρα πολύ με την παρουσία του απο όλες τις πλευρές εκτός εάν βρήκαν κανέναν φτηνότερο :mrgreen:

Τι να πω ..................τουλάχιστον ΘΑ έπρεπε να βγει ο Πρόεδρος και να πει ενα ευχαριστώ (έστω μεσο των εφημερίδων) και να λέει οτι τους ευχαριστώ πολύ για την προσφορά τους ή για την συνεργασία.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και είπαμε darklord οτι καλο στην ομάδα γίνετε με αυτόματο πιλότο και ότι άσχημο ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ευθύνη έχει ο ζαγορ
......
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Darklord έχεις Pm.

Eorptol το καλοκαίρι άλλοι είναι αυτοί που πήγανε στο σπίτι του Σάχπα, και άλλοι αυτοί που πιέζανε να φύγει ο Ζαγορ σπέρνοντας φήμες. Μην τους μπερδεύεις, είναι μάλλον άδικο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

darklord έγραψε:
eorptol έγραψε:
darklord έγραψε:Βελης:

Για το αν ασχολείται με κάποια επιχείρηση τώρα: «Δεν έχω καμία επιχείρηση και δεν ασχολούμαι τώρα με επιχειρήσεις. Κάποτε είχα ασχοληθεί στην Αμερική. Είμαι ένας τραγουδιστής που έχει να τραγουδήσει αρκετά χρόνια. Δε θα βάλω το τραγούδι στο περιθώριο. Αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρομαι πολύ για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου».

Τελικα eorptol τα ΣΠΟΡ δεν ειχαν δικιο. Κριμα... Μας πλανεψαν οι δημοσιογραφοι... Κριμα...
σωστά μας πλανεψαν ...όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όπως κρίθηκαν και αυτοί που το καλοκαίρι λιβσνιζανε τον γίγαντα φλωριδη και πηγαίνανε στο σπίτι του σαχπα στην Κατερίνη και λέγανε δωστε την ομάδα στον φλωριδη χωρίς να ψαχτουνρ πρώτα
Τωρα παλι αυτη η αναφορα σου που κολλαει το ποστ; Αγορινα μου μην ψαχνεις συνεχεια φαντασματα, μην τσουβαλιαζεις κ μην βλεπεις παντους εχθρους που ψαχνουν στην γωνια τον Ζαγορακη. Ξεκολλα κ ανοιξε τα ματια σου. Δεν σε βαλαν δικηγορο της ΠΑΕ, οπαδος του ΠΑΟΚ εννοειτε οτι εισαι.
Ρε γμτ, ξερετε οτι τον ταβερνιαρη που βαλαν στο ΔΣ οσο επαιζε ο επαγγελματιας στον βαζελο ειχε κορνιζομενη φανελα στο μαγαζι του; Αν ειναι να βαλουμε στην διοικηση κ τον ξαδερφο του επαγγελματια που ειχε διαρκειας στον βαζελο για να βλεπει τον συγγενη (Η ιστορία είναι φανταστική. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και διαλόγους είναι εντελώς συμπτωματική.)
εγω δεν είμαι δικηγόρος κανενός ...εγώ έχω. δει πολλά πιστεύω πολυ περισσότερα απο σένα και λέω άλλο εμπάθεια άλλο κριτική όταν και για την επιλογή σαρατση βρίσκουν κάποιοι δάχτυλο Σαλπιγγίδη έχουν χάσει τελείως τον έλεγχο ....όσο για τα καλοκαιρινά ξέρεις πολυ κάλα ποιοι πήγαμε στον σαχπα και τι ζητούσανε δεν είναι μυστικό.....
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δεν λεω οτι ειναι δακτυλο Σαλπι, απλα ειναι παραδειγμα για να καταλαβουμε το ποιον ενος ΠΑΟΚτση. Σε αλλους μπορει να ειναι αρεστο, σε αλλους οχι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο ζαγορ είναι μπροστινος του σαλπιγγιδη :):):):)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι πολυ κριμα μα πολυ κριμα να κανετε ετσι μερικοι...
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...
Χωρις να εχετε δει,κρινετε,κατηγορειτε,βγαζετε ανιδεους αυτους που ασχολουνται και πολλα αλλα.
Μικραινεται την ομαδα με οσα κανετε.
Ειναι αλλο το να μη σου αρεσουν αυτους που πλαισιωνουν τη διοικηση και αλλο να κατηγορεις χωρις να εχεις δει εργο.
Οι υπολοιπες ομαδες ζηλευουν το διδυμο ζαγορ-βρυζα και τα οσα εχουν καταφερει και εμεις περιμενουμε στη γωνια για να κραξουμε...
Μεσα στην ολη λιτοτητα που διακρινει την ελλαδα ολοι ξεπουλησανε παιχτες εκτος απο μας.Και παλι συνεχιζουμε και ειμαστε μεσα στην γκρινια και στη μιρλα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

eorptol έγραψε:τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο ζαγορ είναι μπροστινος του σαλπιγγιδη :):):):)
Αφου οπως σωστα λες, ολα κρινονται απο το αποτελεσμα, για κανε μια κριτικη στην παρουσια ραπτοπουλου,χατζοπουλου και μπανε στην διοικηση της παε.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Ναι οντως εμεις δεν ξεπουλησαμε φετος, αφησαμε ελευθερους :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το σχημα δηλαδη ολοκληρωθηκε...αν καταλαβα καλα ο βελλης θα τραγουδαει στα ''καλα καθουμενα'' εδω στη γειτονια μου...στα διαλειμματα θα απαγγελει ο ραπτοπουλος...μεγαλο γλεντι λαιμαι...το must eat του χειμωνα...

υγ ο Θεος να βαλει το χερι του...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο θεος το εχει βαλει εδω και μια τετραετια...Μη φοβασαι...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το χει παρει εδω και πολυ καιρο...δυστυχως...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ μικρό διάστημα στο οποίο δεν πρόσφεραν τίποτε ......ναι δεν κρίνουμε φυσικά όλο το έργο της διοίκησης αλλα τα συγκεκριμένα άτομα .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”