Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teratios2

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από teratios2 »

όποιος λέει τον Μπάνε επαγγελματία είναι νέτα σκέτα γαμημένος ηλίθιος

δεν μπορώ να πω πως όταν διάβασα την είδηση δεν μου ξέφυγε κάποιο χαμόγελο...δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά όταν ακούς πως ο Μπάνε κι ο Ζαγόρ τακιμιάζουν δεν μπορείς να μην σκεφτείς αισιοδόξα...ο Ζαγόρ συναντάει τον Μπάνε...σαν να λέμε ο Χέντριξ συναντά τον Βαμβακάρη...

στην υγειά μας
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλώς το Bane φίλε teratie αλλά με επιφύλαξη μιας και δεν ξέρουμε το κατά πόσο θα κάνει για αυτό που είναι να κάνει αν θα κάνει κιόλας!

υγ
Πάντως επειδή είναι Bane ο bane bane o bane bane!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Βασικά, τι ακριβώς είναι να κάνει αλήθεια;
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

γιατί ρε φίλε Τεράτιε;

καμία δουλειά δεν είναι ντροπή :lol:

που είναι το κακό να είναι επαγγελματίας ένας άνθρωπος; :mrgreen:

επαγγελματίες δεν θέλουμε να αναλάβουν πόστα; :ugeek:

υ.γ. πάντως ήταν πολύ καλός επαγγελματίας ο που$της...

αφού γεννούσε παοξάκια στη χαμουτζία... και όχι και λίγα... πολλά γεννήκαμε τότε... και καμαρώνουμε ακόμα... και γεννάμε κι εμείς με τη σειρά μας κι άλλες γενιές!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λίγα είναι τα πρόσωπα που έχουν μυαλό, είναι αποδεκτά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχουν δραστηριότητες Θεσσαλονίκη, είναι εγωϊστές, έχουν φιλοδοξίες και διορατικότητα και φυσικά έχουν κλάψει έστω και λίγο για αυτην την ομάδα και ας πληρώνονταν κιόλας....
Τέτοιος είναι ο Μπάνε και ως Σέρβος, λίγο από την πονηριά και το πείσμα να βάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πετύχει σε ό,τι κι αν κάνει...

Γνώμη μου...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

http://www.hatzopoulos.gr/
αυτα για το χαντζοπουλο (δυνατη επιχειρηματικη οικογενεια της πολης)

για το υιο ραπτοπουλο που κυκλοφορει με το καλλιτεχνικο ρουτης στη συγγραφη βιβλιων δεν εχω ιδεα..(μου φερνει λιγο σε Ηιδεγουτιο φατσικως αλλα και αυτο δε λεγεται :roll: :roll: :roll: )
http://www.livanis.gr/ViewAuthors.aspx?ValueId=600401
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=177364
υπηρξε ως παιδι μετοχς της εxpress αλλα εδω και χρονια εινα ισυγγραφεας κα ιμαλιστα με καλες κριτικες

για το Μπανε μιλαν και οι τοιχοι

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ MIXER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΥς ΑΥΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Τρί 03 Μάιος 2011, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

teratios2 έγραψε:όποιος λέει τον Μπάνε επαγγελματία είναι νέτα σκέτα γαμημένος ηλίθιος

δεν μπορώ να πω πως όταν διάβασα την είδηση δεν μου ξέφυγε κάποιο χαμόγελο...δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά όταν ακούς πως ο Μπάνε κι ο Ζαγόρ τακιμιάζουν δεν μπορείς να μην σκεφτείς αισιοδόξα...ο Ζαγόρ συναντάει τον Μπάνε...σαν να λέμε ο Χέντριξ συναντά τον Βαμβακάρη...

στην υγειά μας
teratios με το 2 υποχρεωμενος ειμαι να πω οτι πρωτη φορα συμφωνω μαζι σου
νετα σκετα το λοιπον λεω οτι εισαι ΠΑΟΚτσακι αρρωστο και απο εδω και περα οτι αρνητισμο βγαζεις....(στα ορια της μ@λ@κιας θα ελεγα)....εγω τουλαχιστον θα το αφηνω ασχολιαστο ;) ;)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αν ειναι ο χατζοπουλος με τα φιλμ συσκευασιας ...γαριδακια πατατακια ζελατινες ...που εχει το εργοστασιο στα σφαγια......
μαγκες μιλαμε για πολλη μα-χρη

ζαγορ εγραψες
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μην αποθεωνεις χωρίς να έχεις δει τίποτα ... Σημασία δεν έχει αν έχουν λεφτά αλλά αν βάλουν λεφτά.. Φτάνει η αποθέωση χωρίς να βλέπεις έργα
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

βάλε και ένα ζωγράφο μέσα να φτιάξει καμια καλή mascot να μη μας κράζει η βασιλική οικογένεια του qatar
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αναμένουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς της ανανεωμένης διοίκησης,όταν αυτά παραχθούν.και κρίνουμε.προς το παρόν συνιστάται μετριοπάθεια,μην πω απάθεια.
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

Βλέποντας τον Ζαγοράκη να κάνει προσπάθειες να βελτιώσει την οργάνωση της ΠΑΕ νιώθω μια ακαταμάχητη αισιοδοξία ότι η νέα αυτή αρχή θα φέρει πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε δει τα τελευταία 4 χρόνια διοίκησης Ζαγόρ.Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πολύ στον άνθρωπο Ζαγοράκη.Εντάξει, θα μου πείτε έκανε μεγάλα λάθη, αλλά δεν ήταν και μια ζωή πρόεδρος.Το θετικό είναι ότι μαθαίνει από αυτά .Κατεβάζει το κεφάλι και χωρίς εγωισμούς προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό.Είμαστε τυχεροί που είναι πρόεδρος μας, αλλά κυρίως που δεν το βάζει εύκολα "κάτω" και δεν αποκαρδιώνεται με όλα αυτά που συνέβησαν φέτος.Αν θέλουμε να πολεμήσουμε το ΠΟΚ πρέπει να τον στηρίξουμε για να συνεχίσει να βελτιώνει την ομάδα.Γιατί την απάντηση μας πρέπει να την δίνουμε στον αγωνιστικό χώρο.Να βλέπουν τον ΠΑΟΚ και να τρέμουν τα πόδια τους.Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, έτσι και για πάντα.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!

Υ.Γ.Και να ξέρετε ότι όσο πιο μεγάλος είναι ο πόλεμος που δεχόμαστε τόσο περισσότερο μας φοβούνται.Γιατί ο μόνος τρόπος για να μας διαλύσουν είναι να μας κάνουν να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου.Όσο είμαστε ενωμένοι κάτω από έναν πρόεδρο αυτοί θα τρέμουν.
ΠΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Προεδρε,δεν ξερω τι σκεφτηκατε,πως το σκεφτηκατε και τι εχει παιχτει,οσον αφορα τη μπουτικ αλλα εγω σημερα ΝΤΡΑΠΗΚΑ γι'αυτο που ειδα εκει μεσα.

Ενας τοιχος για τον ΠΑΟΚ και τα υπολοιπα,ασχετα προϊοντα της Puma?.......Δεν ξερω τι σκεφτεστε αλλα οσον αφορα το θεμα μπουτικ............τα εχετε κανει ΣΚΑΤΑ!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΓΡΙΑ;;;;????;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!

Kαλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Τhx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

έτσι είναι μεγάλη προσοχή απο του χρόνου εχουμε την ΟΥΕΦΑ βλέπω του χρόνου την αεκ να έχει μεγάλο πρόβλημα
.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”