Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
στο κικερ μαλλον δεν ακουσαν το τοτεμ της δημοσιογραφιας που ακουει στο ονομα σταυρος κολκας και επιμενουν οτι ο ντουκς εχει υψηλες πιθανοτητες μεταγραφης στον ΠΑΟΚ και οτι τον δελεαζουμε με το γιουροπα
Μην ειναι ο ιδιος μονο που ειχε παρει εργολαβια το θεμα Ντελια με την Στουτγκαρδη, για μονο στο αεροπλανο δεν τον ειχε βαλει.
- Unpsofable78
Ενας Πλατενμπεργκ, Κλατενμπεργκ δεν θυμαμαι, παντα το ιδιο ονομα εβλεπα.
- These users thanked the author icue for the post:
- Unpsofable78
- Unpsofable78
- FreeWatcher
Θα συμφωνήσω με πολλούς εδώ μέσα. Η ομάδα θέλει άμεσα χάφ ποιότητας όπως και βασικό σεντερ μπακ. Να κλείσει η 4δα κ 5δα αντίστοιχα. Αν αργότερα φύγει Λοβρεν ή Οζντοεφ βγαίνεις ξανά στην αγορά.
Για φορ θα περίμενα εως Αύγουστο για να φέρω παίχτη που κάνει τη διαφορά αφού όπως φαίνεται τώρα είναι αδύνατο. Αριθμητικό πρόβλημα δεν τίθεται. Ποιοτικό είναι το θέμα. Βέβαια σε αυτό καλλιεργούν κ κλίμα οι αρδ. Αν τους ακούσει κανείς το να είσαι 18χρονος είναι μειονέκτημα για να παίξεις, τη στιγμή που ακόμα και σε μεγαθήρια όπως μπαρτσα ρεαλ παρι ειναι προτέρημα.
Για φορ θα περίμενα εως Αύγουστο για να φέρω παίχτη που κάνει τη διαφορά αφού όπως φαίνεται τώρα είναι αδύνατο. Αριθμητικό πρόβλημα δεν τίθεται. Ποιοτικό είναι το θέμα. Βέβαια σε αυτό καλλιεργούν κ κλίμα οι αρδ. Αν τους ακούσει κανείς το να είσαι 18χρονος είναι μειονέκτημα για να παίξεις, τη στιγμή που ακόμα και σε μεγαθήρια όπως μπαρτσα ρεαλ παρι ειναι προτέρημα.
Δεν νομίζω να έχει υπάρξει άλλη ομάδα παγκοσμίος που να έχει βγάλει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με 3 στόπερ, 3 χαφ και 1,5 φορ. Πρωτοτυπήσαμε και σε αυτό φέτος.
- pirate_salonica
Πλέτενμπεργκ, κοντά έπεσες. Τον λένε και "Φλόριαν", δηλαδή φύγε απο δώ ρε Σβαινστάιγκερ ναούμεicue έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:14 Ενας Πλατενμπεργκ, Κλατενμπεργκ δεν θυμαμαι, παντα το ιδιο ονομα εβλεπα.

- These users thanked the author pirate_salonica for the post:
- icue
Αν δεν έχει βγει απο τη χώρα του δεν ειναι ο Μοτα. Δυο μου προκυπτουν εμένα που να αγοράζονται. Ενας αμερικανος που δεν αναφέρω γιατι αποκλείεται, και ο Ρουμάνοςprist64 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:59
ορματε γατονια,φορ D M,αν δυσκολευτειτε θα γραψω και χωρα
δεν εχει βγει εξω απο την χωρα του
https://www.transfermarkt.com/david-mic ... ler/614800
Παίζει κυρίως δεξιά αλλα είναι και 1,90.
Γενικά δεν ασχολούμαι πια με μεταγραφικούς γρίφους. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να κατανοήσω πως γράφετε ότι ο χρήστης Prist μίλησε για τον Dany Mota,.από την στιγμή που είναι Πορτογάλος γεννημένος στο Λουξεμβούργο και έχει παίξει σε Λουξεμβούργο και Ιταλία.
Ειλικρινά με προβληματίζει πώς γίνεται να παίρνει διαστάσεις κάτι το οποίο ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ξεκινάει λάθος.
Ειλικρινά με προβληματίζει πώς γίνεται να παίρνει διαστάσεις κάτι το οποίο ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ξεκινάει λάθος.
Το διόρθωσε μετα ο ιδιος σε απάντηση του οτι εχει βγει από τη χώρα τουarrwstos έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:51 Γενικά δεν ασχολούμαι πια με μεταγραφικούς γρίφους. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να κατανοήσω πως γράφετε ότι ο χρήστης Prist μίλησε για τον Dany Mota,.από την στιγμή που είναι Πορτογάλος γεννημένος στο Λουξεμβούργο και έχει παίξει σε Λουξεμβούργο και Ιταλία.
έχω καιρό που θέλω να το γράψω
αυτά που προσφέρει (;) ο σάστρε, άνετα τα προσφέρει ένας έλληνας ή ένα παιδί από τις ακαδημίες
αυτά που προσφέρει (;) ο σάστρε, άνετα τα προσφέρει ένας έλληνας ή ένα παιδί από τις ακαδημίες
-
Δεν ξερω τι εχουμε στις ακαδημιες, παντως ελληνας πλην βαγιαννιδη (που χθες ηταν τσίρκο) καλυτερος δεν υπαρχει. Ο δευτερος στην εθνική ειναι ο ροτα και οι αεχτσηδες δεν θελουν να τον βλεπουν.danirifle έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:54 έχω καιρό που θέλω να το γράψω
Εγώ τον Σαστρε σήμερα, τον είδα πολύ καλύτερο από Κενι και μπροστά και πίσω.danirifle έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:54 έχω καιρό που θέλω να το γράψω
- These users thanked the author obanebane for the post (total 4):
- DamoN, Unpsofable78, FreeWatcher, Logistis
δεν αντέχω αυτό που χάνει τόσο εύκολα τον αντίπαλο και βάζει τα χέρια
στους επίσημους αγώνες όλα αυτά είναι κάρτες
στους επίσημους αγώνες όλα αυτά είναι κάρτες