Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ρε Νίκο Τοσκίτση μπες στο φόρουμ και κάνε λάιβ ενημέρωση να γουστάρουμε.
- PAOKevolution
Metagrafakias έγραψε:Πλακα πλακα με 1 μυριο αγορα μπορεις να φέρεις τον Σιστο πιστευω…ακριβως αυτο που θελουμε ειναι!!
Βλέπω ότι δεν έπαιζε καθόλου αυτός. Το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν τον Νοἐμβριο του 22. Γιατί έτσι ?
Το ίδιο μόλις μου είπε και η δικιά μου άκρη.
"Υπομονή!".
Σε φάση κάτι ψήνεται.
Αντε να δούμε.
"Υπομονή!".
Σε φάση κάτι ψήνεται.
Αντε να δούμε.
-
Έχει ξεφύγει τελείως, είναι ιδρυτικό μέλος ενός cult και δεν ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιροEttien26 έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Πλακα πλακα με 1 μυριο αγορα μπορεις να φέρεις τον Σιστο πιστευω…ακριβως αυτο που θελουμε ειναι!!
Βλέπω ότι δεν έπαιζε καθόλου αυτός. Το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν τον Νοἐμβριο του 22. Γιατί έτσι ?
- pirate_salonica
Μπαντάρα οι Cult... α όχι αυτό;Jack_MeHoff έγραψε:Έχει ξεφύγει τελείως, είναι ιδρυτικό μέλος ενός cult και δεν ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιροEttien26 έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Πλακα πλακα με 1 μυριο αγορα μπορεις να φέρεις τον Σιστο πιστευω…ακριβως αυτο που θελουμε ειναι!!
Ότι δεν είναι ήδη μέσα εδώ και καιρό δηλαδή...thomas Murg έγραψε:Ρε Νίκο Τοσκίτση μπες στο φόρουμ και κάνε λάιβ ενημέρωση να γουστάρουμε.
What the actual fuck?!!Jack_MeHoff έγραψε:Έχει ξεφύγει τελείως, είναι ιδρυτικό μέλος ενός cult και δεν ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιροEttien26 έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Πλακα πλακα με 1 μυριο αγορα μπορεις να φέρεις τον Σιστο πιστευω…ακριβως αυτο που θελουμε ειναι!!
Πάντως αν δίναμε 2 για Χακσα η τα 3 για Μουλεκα είναι βέβαιο ότι με τα αντίστοιχα παίρνεις τον Ντεσποτοφ που το συμβόλαιο λήγει το άλλο καλοκαίρι.
Νομίζω ότι αυτός είναι.
Νομίζω ότι αυτός είναι.
καπου διαβασα ο ντεσποτοφ εριξε πολυ την αποδοση του , δεν εχει καμια σχεση με παλια
- Patricio_4
Με τον Μαξίμοβιτς σύγκρινε τον φίλε, όχι με τους άλλους δύο. Σε θέμα τιμής πάντα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk