27. Magomed Ozdoev
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 27. Magomed Ozdoev
Γενικά λίγο καλύτερος από Σβαμπ,όμως είναι κ 2χρονια μικρότερος του.Miles έγραψε:Σαν να έχει ζωντανέψει, συνεπώς δεν βρίσκω πώς θα φύγει αυτός για να έρθει άλλος χαφ, που λένε αρκετοί. Αντικειμενικά, και άσχετα από την περσινή κατάληξη, ο παίχτης είναι ποιοτικά ανώτερος από τον Σβαμπ.
Ειδικά τούτη τη στιγμή,στους 3αγωνες,ναι είναι καλύτερος του Σβαμπ.
Έλα όμως που όταν πλησιάζει ο Χειμώνας,ανεβαίνει ο Σβαμπ

Εμενα μου αρεσε χθες αδέρφια. Θα ηθελα να τον δω να κουβαλαει περισσοτερο μπάλα, πιστεύω πως δεν θα ηταν κακος
Η χαρά του Νανάσι. Δεν γίνεται να πηγένουμε να διεκδικήσουμε είσοδο στο Τσαμπιολι με τόσο αργοκίνητα χαφ.
Απο ότι φαίνεται δεν μας δίδαξε αρκετά το διδυμο Σβαμπ Κουρτιτς στο παρελθόν.
Απο ότι φαίνεται δεν μας δίδαξε αρκετά το διδυμο Σβαμπ Κουρτιτς στο παρελθόν.
- figurehead4
Μετά το πρώτο μισάωρο που όλοι ήταν αλλού γι αλλού, όχι μόνο αυτος, ήταν ο κορυφαίος του κέντρου για ακόμη ένα ματς.
Είχε αμυντικές επεμβάσεις δίνοντας βοήθειες, είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη και μια πάσα πάρε βάλε στον Μπράντον. Και νομίζω σε αυτόν γίνεται και πέναλτι. Τι άλλο να κάνει δηλαδή σε ένα τέτοιο ματς;
Για μένα είναι το πιο κρίσιμο να ανεβαίνει διαρκώς. Θα χρειαστεί πολύ τις επόμενες 20 μέρες. Παρά πολυ
Είχε αμυντικές επεμβάσεις δίνοντας βοήθειες, είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη και μια πάσα πάρε βάλε στον Μπράντον. Και νομίζω σε αυτόν γίνεται και πέναλτι. Τι άλλο να κάνει δηλαδή σε ένα τέτοιο ματς;
Για μένα είναι το πιο κρίσιμο να ανεβαίνει διαρκώς. Θα χρειαστεί πολύ τις επόμενες 20 μέρες. Παρά πολυ
-
Κορυφαίος και χθες, προσωπικά θεωρώ πως θα είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας φέτος...
- PAOK_Antarctica
Στο 1ο ημιχ ειχε 80% λάθος μεταβιβάσεις … ο λόγος που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μπάλα από την περιοχή
-
Δεν ξέρω ρε μαν σε ποιο αθλημα ειναι ποιτικοτερος απ το σβαμπ αυτος ο παιχτης. Η ομαδα τον έχει αφησει πισω εδω και μηνες. Για ματς τύπου Ατρόμητος στην Τούμπα ειναι οκ. Γενικα οταν τετοιοι παιχτες θα παραγκωνιζονται στο 6μηνο χωρις δικαιολογιες, θα εχεις και ομαδα να σταθει στο CL.Miles έγραψε:Σαν να έχει ζωντανέψει, συνεπώς δεν βρίσκω πώς θα φύγει αυτός για να έρθει άλλος χαφ, που λένε αρκετοί. Αντικειμενικά, και άσχετα από την περσινή κατάληξη, ο παίχτης είναι ποιοτικά ανώτερος από τον Σβαμπ.
ο Ρώσος Σταύρος Τσουκαλάς. Θέλει προσπάθεια να βρεις τοσο μετριοκακό παίχτη και να του δώσεις 1.2εκ.