Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από john4serres »

Εντάξει τη ρήτρα δεν μπορούν να την σπάσουν. Αλλά ένα 500αρι μια χαρά μπορούν να το διαθέσουν. Ίσα ίσα για να μην πούμε ότι φεύγει έτσι τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω στη θεση του δεν θα το δεχομουν αν επαιρνα 1,8 μυρια τ χρονο
Δεν ειναι μικρη η διαφορα
Στην πρωτη θητεια του εδω μ το ζορι επαιρνε 500 χιλιαρικα
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Λεμεσος4 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι στηριζουν Λουτσεσκου με μανια. Λες και δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα Λουτσεσκου.
Δεν υπαρχουν αλλοι προπονητες μονο ο μεγας Ραζβαν. Μονο ενας δρομος του Ραζβαν ή το χαος.
Το ερωτημα ποιος προπονητης θα εκανε κατι καλυτερο με αυτο το ροστερ δεν στεκει. Μεγαλο παραμυθι.
Το ερωτημα ειναι -ποιος σοβαρος προπονητης θα εφτιαχνε αυτο το ροστερ. Ποιος θα εκανε επιλογη φορ τον Ολιβειρα , και ποιος θα ηθελε τον Μπισε σε αυτη την κατασταση στην ομαδα. Και αντε αφου δεν εχετε επιχειρηματα δημιουργειτε υποθεσεις να σας βοηθησω. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εβαζε Κωνσταντελια για να βαζει δεκαρι τον καλυτερο του χαφ Αουγκουστο και εξτρεμ τον Μπισε. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εδινε χρονο σε ασημαντα παιχνιδια στον Τζιμα ενω εχει τελικο και ξερει οτι εχει μισο φορ. Κατι τετοια εκανε και στο κακο τερας τον 18χρονο Κουτσια. Ποιος θα εβαζε ενα αργο παικτη να μαρκαρει τον αιτορ σε μισο γηπεδο. Ποιος θα εβαζε φορ τον συμπαθη Μπισε γιατι φοβαται να δοκιμασει κατι ποιο λογικο. Ο ανθρωπος εφτασε μια ανασα να αποκλειστει απο Ιρλανδικη μπυραρια και την επομενη χρονια τα καταφερε και αποκλειστηκε απο κατι Βουλγαρους που τους απεκλεισε η Σπαρτανς. Τι περιμενεται απο αυτον φετος; Υπαρχει κατι καλυτερο απο την τεταρτη θεση; Εδω στον τελικο εκανε τρεις αλλαγες παικτων που μετα απο εμας δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα για να ξαναπαιξουν ποδοσφαιρο. Εκανε αλλαγες για να χασουμε και εσεις ζειτε στον ρομαντικο συναισθηματικο κοσμο Ραζβαν ή θανατος.
Ξερω οτι η αλλη αποψη οχι μονο δεν αρεσει σε πολλους αλλα δεν αντεχεται. Αγαπημενοι μου συνοπαδοι δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια καλυτερα να παει στο καλος ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ηλεκτροσοκ και καποιον που εχει φλογα και τρελα για ποδοσφαιρο για να επαναφερει την ομαδα απο το κωμα.
..........++.........++++++..........++++++..........++++++.....
......++++.........++....++..........++....++..........++..............
..........++.........++++++...............++..............++++++.....
..........++.................++...........++...................++.....++....
....+++++++....++++++..........++++++...........++++++.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Τρί 06 Ιουν 2023, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Special 4 έγραψε:Εγω στη θεση του δεν θα το δεχομουν αν επαιρνα 1,8 μυρια τ χρονο
Δεν ειναι μικρη η διαφορα
Στην πρωτη θητεια του εδω μ το ζορι επαιρνε 500 χιλιαρικα
Και τωρα τοσα παιρνει περιπου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Απο που προκυπτει?
Οταν γραφετε κατι θ πρεπει ν μπορειτε καπως ν το στηριξετε
Αλλιως αυτο τ οποιο γραφεται ειναι τελειως αναξιοπιστο γ ν το θεσω ευγενικα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Λεμεσος4 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι στηριζουν Λουτσεσκου με μανια. Λες και δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα Λουτσεσκου.
Δεν υπαρχουν αλλοι προπονητες μονο ο μεγας Ραζβαν. Μονο ενας δρομος του Ραζβαν ή το χαος.
Το ερωτημα ποιος προπονητης θα εκανε κατι καλυτερο με αυτο το ροστερ δεν στεκει. Μεγαλο παραμυθι.
Το ερωτημα ειναι -ποιος σοβαρος προπονητης θα εφτιαχνε αυτο το ροστερ. Ποιος θα εκανε επιλογη φορ τον Ολιβειρα , και ποιος θα ηθελε τον Μπισε σε αυτη την κατασταση στην ομαδα. Και αντε αφου δεν εχετε επιχειρηματα δημιουργειτε υποθεσεις να σας βοηθησω. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εβαζε Κωνσταντελια για να βαζει δεκαρι τον καλυτερο του χαφ Αουγκουστο και εξτρεμ τον Μπισε. Ποιος σοβαρος προπονητης δεν θα εδινε χρονο σε ασημαντα παιχνιδια στον Τζιμα ενω εχει τελικο και ξερει οτι εχει μισο φορ. Κατι τετοια εκανε και στο κακο τερας τον 18χρονο Κουτσια. Ποιος θα εβαζε ενα αργο παικτη να μαρκαρει τον αιτορ σε μισο γηπεδο. Ποιος θα εβαζε φορ τον συμπαθη Μπισε γιατι φοβαται να δοκιμασει κατι ποιο λογικο. Ο ανθρωπος εφτασε μια ανασα να αποκλειστει απο Ιρλανδικη μπυραρια και την επομενη χρονια τα καταφερε και αποκλειστηκε απο κατι Βουλγαρους που τους απεκλεισε η Σπαρτανς. Τι περιμενεται απο αυτον φετος; Υπαρχει κατι καλυτερο απο την τεταρτη θεση; Εδω στον τελικο εκανε τρεις αλλαγες παικτων που μετα απο εμας δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα για να ξαναπαιξουν ποδοσφαιρο. Εκανε αλλαγες για να χασουμε και εσεις ζειτε στον ρομαντικο συναισθηματικο κοσμο Ραζβαν ή θανατος.
Ξερω οτι η αλλη αποψη οχι μονο δεν αρεσει σε πολλους αλλα δεν αντεχεται. Αγαπημενοι μου συνοπαδοι δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια καλυτερα να παει στο καλος ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ηλεκτροσοκ και καποιον που εχει φλογα και τρελα για ποδοσφαιρο για να επαναφερει την ομαδα απο το κωμα.
Το λυπηρο ειναι οτι εχεις δικιο σε ολα καρντασι..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Special 4 έγραψε:Απο που προκυπτει?
Οταν γραφετε κατι θ πρεπει ν μπορειτε καπως ν το στηριξετε
Αλλιως αυτο τ οποιο γραφεται ειναι τελειως αναξιοπιστο γ ν το θεσω ευγενικα
Μιας και ανεφερες πρωτος οτι ο Λουτσεσκου παιρνει 1,8...περιμενω και πρωτος να το στηριξεις.
Εγω λεω οτι 1,8 παιρνουν 8 ατομα και κοντα στα 500 με 600 ο Λουτσεσκου.
Περιμενω να μου πεις απο που προκυπτει οτι ο Λου παιρνει 1,8...
Αλλιως αυτο που γραφεις ειναι τελειος αναξιοπιστο για να το θεσω ευγενικα.

Υ.γ.Και μην μου πεις οτι κι εσυ αυτο εννοουσες γιατι τεχνηεντως αρκετοι το κανετε αυτο...Να λετε οτι ο λου παιρνει 1,8 και οχι ολο το τημ που ειναι 8 ατομα...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Ποιο ειναι το τιμ του Λουτσεσκου?
Το γνωριζεις?

Εγω γραφω οτι εκτιμω οτι ο Λουτσεσκου μαζι μ τα μπονους τσεπωνει 1,8 εκατομμυρια ευρω το χρονο μονος του

Εσυ πες μας πρωτα
αν ξερεις ποιοι ειναι οι συνεργατες τ Λουτσεσκου κ ποσα παιρνουν ετσι ωστε ο Λουτσεσκου ν φτανει ν παιρνει 500-600 χιλιαρικα

Περιμενω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 06 Ιουν 2023, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ρε φιλε πλακα με κανεις τωρα;;;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Μου λες στην αρχη απο που προκυπτει και να μπορουμε να το στηριξουμε....
Κια μετα λες
ΕΚΤΙΜΩ

Αιντε πανε κοιμησου ρε λακαμα βραδιατικα...
Άβαταρ μέλους
psykoman

1)Ραζβαν
2)Μπατσι
3)Σβουρας
4)Σπαταφορα
5)Τσονακας
6)Καναρας
7)Τσιτιριδης
8)Ζοσέ Μορέιρα(που αποχωρησε)
Άβαταρ μέλους
Special 4

Ακομα περιμενω ν γραψεις ποιοι αποτελουν τ περιφημο τιμ Λουτσεσκου π μοιραζεται το υπολοιπο 1,3 απο το 1,8
Μαλλον θελεις λιγο χρονο ν το ψαξεις κ εκνευριστηκες

Φυσικα κ γραφω εκτιμω γιατι βαση δημοσιευματων μιλαμε

Εκτος εαν εχεις την εντυπωση οτι καποιος βλεπει συμβολαια ή φορολογικες δηλωσεις
Κατι τετοιο θ ήταν αστειο ν το πιστευει οποιοσδηποτε
Ακομα κ ν τα ειχε δει ο οποιοσδηποτε μ καποιο τροπο σ καμια περιπτωση δεν θ μπορουσε ν το ισχυριστει

Τωρα μαλλον μαθαινεις οτι ολα τα ποσα π γραφονται στο transfermarkt ή κ σ αλλες πλατφορμες αποτελουν εκτιμησεις κ δημοσιογραφικες πληροφοριες γιατι οτιδηποτε αλλο θ ηταν παρανομο ως προσωπικα δεδομενα

Δεν πειραζει
Τουλαχιστον σημερα το διευκρινησαμε κ για καποιους οπως εσυ π δεν το γνωριζαν
Άβαταρ μέλους
psykoman

Αφου θες δημοσιευματα παρε αυτο σου κανει;;;

Για τις απολάβές του: «Δεν είναι το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ετησίως, αυτό αφορά όλο το προσωπικό. Δεν είναι μόνο για εμένα αυτό το ποσό, αλλά και για τους συνεργάτες μου. Είμαστε 8 άτομα συνολικά. Είναι αλήθεια το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει μια διαφορά».

Διεψευσε το...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τσουρέκια
Άβαταρ μέλους
Special 4

psykoman έγραψε:1)Ραζβαν
2)Μπατσι
3)Σβουρας
4)Σπαταφορα
5)Τσονακας
6)Καναρας
7)Τσιτιριδης
8)Ζοσέ Μορέιρα(που αποχωρησε)

Τον Μορειρα τι τον γραφεις αφου αποχωρησε?

Αυτοι οι 6 π απομενουν εσυ ισχυριζεσαι οτι παιρνουν τα 1,2 εκατομμυρια απο τα 1,8 κ μενουν 600 χιλιαρικα στον Ραζβαν
Δηλαδη παιρνουν κατα μεσο ορο 200 χιλιαρικα ο καθενας

Οκ
Αμα ολοι αυτοι μαζι παιρνουν πανω απο 400 χιλιαρικα ενω ο ΠΑΟΚ κωλυεται σ μεταγραφες κ συμβολαια βασικων ποδοσφαιριστων για 200 - 300 χιλιαρικα τοτε κατι παει πολυ λαθος

Επομενως εγω θα επιμεινω στην αρχικη μου εκτιμηση οτι ο Λουτσεσκου ως ο πιο ακριβοπληρωμενος προπονητης του πρωταθληματος παιρνει μαζι μ τα μπονους περιπου 1,8 εκατομμυρια ευρω μονος του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”