71. Brandon Thomas Llamas
- kataramenos5
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Σήμερα και ο τελευταίος Ολιβερτζής κατάλαβε!!! 11 μπαλάκια και συνεχίζει.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αυτός που θα ζητήσει κι αυτός που θα εγκρίνει ανανέωση του Ολιβέιρα θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα όποιοι κι αν είναι, ότι θέση κι αν έχουν.
Αυτός παίζει, ο Λουτσέσκου πάλι δεν πρόκειται να βάλει δεύτερο φορ ( ο Καρέλης πχ που έπαιζε μια ζωή δεύτερο φορ στον Βάζελο σε εμάς έμπαινε πάντα στη θέση του Πρίγιο ποτέ του Πέλκα/Καντουρί).aivas19 έγραψε:Σεντερφορισιο γκολ. Αχ και να επαιζες και εξτρεμ
- sourmenetes
- Moderator
Δύσκολη απόφαση. Αν πρέπει να μείνει ως 2-3ο φορ καθώς τους χρόνου ευελπιστούμε να έχουμε. Και Ευρώπη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά θεωρω δεδομένο ότι ένας παίκτης που έρχεται κατά συνθήκη από τον πάγκο και σου έχει κάνει 11 γκολ αξίζει να μείνει στην ομάδα. Δηλαδή τι καλύτερο θα βρεις για 2ο με τα λεφτά που δίνεις;
Από και και πέρα και άσχετα με την ποιότητα θέλω να βλέπω παίκτες με πάθος και αρκιντια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Κι από αυτά έχει ο συγκεκριμένος μπόλικα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από και και πέρα και άσχετα με την ποιότητα θέλω να βλέπω παίκτες με πάθος και αρκιντια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
- sourmenetes
- Moderator
Εξαρτάται τι χρήματα θα δώσεις.
Με. Τα 400-500 εινια πολύ καλή λύση και ίσως ιδανική αν πάρει ματς και ο τζιμας.
Με. Τα 400-500 εινια πολύ καλή λύση και ίσως ιδανική αν πάρει ματς και ο τζιμας.
- abc_o_ karpouzas
Τι άλλο να κάνει για να μείνει?
11 γκολ έχει βάλει, σχεδόν τα διπλά από το βασικό σου φορ που παίρνει σχεδόν τα τριπλά.
Πιέζει σαν σκύλος, τρώει ξύλο, σκοράρει, δηλαδή από το 2ο φορ του ΠΑΟΚ του 2023-24 τι περιμένουμε?
20 γκολ?
11 γκολ έχει βάλει, σχεδόν τα διπλά από το βασικό σου φορ που παίρνει σχεδόν τα τριπλά.
Πιέζει σαν σκύλος, τρώει ξύλο, σκοράρει, δηλαδή από το 2ο φορ του ΠΑΟΚ του 2023-24 τι περιμένουμε?
20 γκολ?
- kataramenos5
JohnDag έγραψε: Από και και πέρα και άσχετα με την ποιότητα θέλω να βλέπω παίκτες με πάθος και αρκιντια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
-
Truepapwolf έγραψε:Αυτός που θα ζητήσει κι αυτός που θα εγκρίνει ανανέωση του Ολιβέιρα θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα όποιοι κι αν είναι, ότι θέση κι αν έχουν.