Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Αν κανουν κανα χαζο κ παρουσιασουν τον Μπισε σαν το δεκαρι π θελαμε τοτε θα ναι για γελια.
Δεν τους εχω για τοσο.... αλλα ποτε δεν ξερεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Συμφωνώ για την 7άδα (ειδικά με δεδομένη την ευπάθεια του Ομάρ) όμως δεν θεωρώ ότι θα μείνει κάποιος από τους υπ ατμόν καθώς Ντέλιας και Ρικάρντο είναι σίγουρα πιο πάνω από Μουργκ,Ζαμπά,Λάμπρου για αυτό λέω ότι θα παίρνουν συμμετοχές και με την Α και την Β ομάδα.Ettien26 έγραψε:Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο πολλοί. Για να είναι πλήρης η ομάδα (ποσοτικά) θέλουμε τουλάχιστον 7 παικτές για τις 3 θέσεις. Και αν τελικά δεν υπολογίζονται για την Α΄ ομάδα οι Ντέλιας και Ρικάρντο τότε ένας από τους "υπ' ατμόν" θα μείνει στο ρόστερ.Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως αν θεωρήσουμε ότι οι υποθέσεις Νάρεϊ και Σοτέλδο θα κλείσουν θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες, στις θέσεις των μεσοεπιθετικών (δεκάρια και εξτρέμ) θα έχουμε:
Zivkovic, Narey, Soteldo, Quagliata, Ricardo, Biseswar, El Kaddouri, Κωνσταντέλιας
Δεν μετράω τους υπ ατμόν Μουργκ, Ζαμπά και Λάμπρου
Περιμένω να δω τον Ricardo να παίρνει αρκετές συμμετοχές με την Β ομάδα, και ίσως θα ήταν καλό να ψάξουμε έναν δυνατό δανεισμό για τον Κωνσταντέλια ώστε να πάει κάπου να κάνει μια γεμάτη σεζόν και να επιστέψει του χρόνου με πολύ πιο ενεργό ρόλο (την επόμενη σεζόν ολοκληρώνονται και τα συμβόλαι Ομάρ και Μπίσε, ενώ και ο Σοτέλδο μάλλον θα έρθει με μονοετή δανεισμό)
- sakis_the_fraud
Μπισε εισαι ωραιος!
Το πηγες τσουκου τσουκου μεχρι να τελειωσει η προετοιμασια και μετα τζιφραρες.
Αν παιρνει κατω απο 500κ εγω τον θελω για ακομα 1 χρονο γιατι ξερω τι θα παρω. Οι νεοι μπορει να ειναι παικταραδες αλλα στην πρωτη γκελα, στην πιεση και στην γιουχα να λυγισουν.
Οσο για το υψος του Σοτελδο, ο μπισε πχ ειναι πιο ψηλος, αλλα δεν πηδαει ουτε εφημεριδα. Εκτος απο το υψος παιζουν ρολο και αλλα στοιχεια οπως η αλτικοτητα, η θεση, η ισορροπια κλπ.
Δεν ξερω τι θελει να κανει ο Λουτσε, εγω παντως πιστευω οτι ο αξονας, δηλαδη οι θεσεις 4, 5, 6, 8, 9 πρεπει να εχουν υψος, ογκο και να δινουν/τρωνε ξυλο. Οι πλαγιοι πρεπει να εχουν 3 πνευμονια και να πινουν αντι για νερο ντιζελ για να ανεβοκατεβαινουν τις πλευρές. Φυσικα μπροστα χρειαζονται και 2 υδραυλικοι παικτες, ιδανικα στα φτερα.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Το πηγες τσουκου τσουκου μεχρι να τελειωσει η προετοιμασια και μετα τζιφραρες.
Αν παιρνει κατω απο 500κ εγω τον θελω για ακομα 1 χρονο γιατι ξερω τι θα παρω. Οι νεοι μπορει να ειναι παικταραδες αλλα στην πρωτη γκελα, στην πιεση και στην γιουχα να λυγισουν.
Οσο για το υψος του Σοτελδο, ο μπισε πχ ειναι πιο ψηλος, αλλα δεν πηδαει ουτε εφημεριδα. Εκτος απο το υψος παιζουν ρολο και αλλα στοιχεια οπως η αλτικοτητα, η θεση, η ισορροπια κλπ.
Δεν ξερω τι θελει να κανει ο Λουτσε, εγω παντως πιστευω οτι ο αξονας, δηλαδη οι θεσεις 4, 5, 6, 8, 9 πρεπει να εχουν υψος, ογκο και να δινουν/τρωνε ξυλο. Οι πλαγιοι πρεπει να εχουν 3 πνευμονια και να πινουν αντι για νερο ντιζελ για να ανεβοκατεβαινουν τις πλευρές. Φυσικα μπροστα χρειαζονται και 2 υδραυλικοι παικτες, ιδανικα στα φτερα.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
- Dark Knight
Θεωρώ ότι ο Σοτέλδο θα αποκτηθεί, άσχετα από την ανανέωση Μπίσεσβαρ και κλείνουμε μεσοεπιθετικά. Ελπίζω απλά να ανανεώσει ο Κούτσιας για να έχει νόημα η στήριξή του, την οποία προσωπικά υποστηρίζω γιατί πιστεύω πολύ στον παίκτη.
-
Αν υποψιαστω οτι ο Σοτελδο ηταν παπας
για να πιεστει και να ανανεωσει ο Μπισε
ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!
ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!
Αν ισχύει αυτό νομίζω ότι και πολύ ασχοληθήκαμε...ας κοιτάξουν καλύτερα άμεσα τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν...Fs06 έγραψε:Σημερινό δημοσίευμα της bild λέει πως ο Ναρει δεν φεύγει με λιγότερα από 2 εκ. €!!! Το μόνο που συζητάνε οι Γερμανοί είναι το πως θα δοθούν αυτά τα λεφτά (μπόνους, δόσεις, μετρητά κτλ). Το συνολικό ποσό είναι ακατέβατο λένε και γι αυτό απέρριψαν και τη νέα πρόταση του ΠΑΟΚ.
Δε με χαλάει να χαλάσει του Σολτεδο, όχι γιατί θέλω Μπισε προφανώς, αλλά ήθελα κάτι πιο δυνατο για εκεί
Εγώ δεν θέλω ούτε τον Ναρει ούτε τον κοντό. Γιατί εκεί έχω παίκτες. Μια φοράκλα θέλω.
Κουρτιτς Καντουρι τέλοςGospi έγραψε:Ο Κουρτιτς κυριε?Napoli4 έγραψε:Ντουγκλας - Σβαμπ
Ζιφκοβιτς - Μπισε - Σοτελδο
Ολιβέιρα
Νταντας - Τσιγγαρας
Ναρει - Φελίπε - Κουαλιατα
Τόμας
+ Κωνσταντελιας, Ρικάρντο, Κούτσιας για βάθος
Με αυτό εγώ είμαι ευχαριστημένος
Βέβαια ας έρθουν πρώτα οι Ναρει & Σοτελδο γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας
Λέμε τώρα...
Αν πιάσουν οι νέοι πάντως, δεν θα δούμε και πολύ Μπισε φέτος
-
- Επικοινωνία:
Τίποτα δεν θα μου κάνει εντύπωση πλέον!montekristo έγραψε:Αν υποψιαστω οτι ο Σοτελδο ηταν παπας
ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!
- V-olakiotis
Μπαίνω στο instagram και βλέπω ότι ο Χάρι ακολουθεί τον Yeferson...
Φέρτε τον ρε!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φέρτε τον ρε!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
- Επικοινωνία:
Προς τα εκεί πάει η δουλειά....Και Murg η Jaba ως αντί Naray και δέσαμε!Gospi έγραψε:Αν κανουν κανα χαζο κ παρουσιασουν τον Μπισε σαν το δεκαρι π θελαμε τοτε θα ναι για γελια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατσε να δουμε αν θα ερθει ο Σοτελδο ή οποιος αλλος, γιατί αλλιως μας βλεπω με Μπισε βασικο...Napoli4 έγραψε:Κουρτιτς Καντουρι τέλοςGospi έγραψε:Ο Κουρτιτς κυριε?Napoli4 έγραψε:Ντουγκλας - Σβαμπ
Ζιφκοβιτς - Μπισε - Σοτελδο
Ολιβέιρα
Νταντας - Τσιγγαρας
Ναρει - Φελίπε - Κουαλιατα
Τόμας
+ Κωνσταντελιας, Ρικάρντο, Κούτσιας για βάθος
Με αυτό εγώ είμαι ευχαριστημένος
Βέβαια ας έρθουν πρώτα οι Ναρει & Σοτελδο γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας
Λέμε τώρα...
Αν πιάσουν οι νέοι πάντως, δεν θα δούμε και πολύ Μπισε φέτος
γιατι γκρινιαζεις ρε φιλε,ξερεις καλυτερα απο λουτσεσκου μηπως???theo-drama έγραψε:Ωχ δεν θα ερθει οπως φαινεται ο κ@ντ@π@υταν@ς,ερχεται ο Μπισε.![]()

Δηλαδή δέκα μέρες πριν από ευρωπαϊκό προκριματικό το Μαράκι θα εγκρίνει εκτός της ανανέωσης Μπισεσβαρ και Ναρει και Ντίλαν και Γεφερσον?