Razvan Lucescu II
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu II
Ο Λουτσεσκου είναι προπονητής που θέλει καιρό και ΚΑΘΑΡΕΣ προπονήσεις για να στρώσει ομάδα.
Φτιάχνει ομάδες του προπονητή τους, το είδαμε αυτό. Δεν ανταποκρίνεται καλά σε γρήγορες αλλαγές και εφήμερες καταστάσεις
Για αυτό πανικοβλήθηκε και έφυγε την άλλη φορά.
Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη ότι το σημερινό ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ θα βγει σε καλό.
Θέλω η ομάδα να ΠΡΟΠΟΝΕΊΤΑΙ όχι να κοροϊδεύουμε με χαλαρωματα κάθε δύο μέρες
Έτσι χτίζονται οι ομάδες, ειδικά αυτές που έχουν πολλούς νέους.
Βεβαίως χρειάζονται μεταγραφές. Βεβαίως.
Προσοχή δεν λέω να χαρούμε για αυτό που έγινε. Αλλά υπάρχουν θετικά και κόβω το χέρι μου οτι ο Λουτσεσκου το ξέρει

Φτιάχνει ομάδες του προπονητή τους, το είδαμε αυτό. Δεν ανταποκρίνεται καλά σε γρήγορες αλλαγές και εφήμερες καταστάσεις
Προσοχή δεν λέω να χαρούμε για αυτό που έγινε. Αλλά υπάρχουν θετικά και κόβω το χέρι μου οτι ο Λουτσεσκου το ξέρει
Ρουμανε το ποδοσφαιρο δεν το κοροϊδεψε κανεις. Τιμωρηθηκες με τον πιο σκληρο τροπο. Εμεις τι φταιμε; Ενα δεκαρι ενα εξτρεμ και ενα σέντερ φορ θελαμε παρολες τις βλακειες σου τις περσινες με καγκαβοτειλορεσιτιδες που μας φορτωσες. Ομαδα με 50 εκατομμύρια προϋπολογισμό να μην εχει ενα σεντερ φορ. Τα δεκαρια να γινονται εξτρεμ τα εξτρεμ σεντερ φορ και μπακ, το οκταρια δεκαρια ενα αλαλούμ. Κριμα γιατι μας γύρισες πολλα χρονια πισω και εμας και εσένα μαζί. Επιπεδου Ξανθη μας καταντησες και καταντησες. Κριμα. Αν διαφωνουσες με το να δουλεψεις με νεους και με αυτο το πλανο να ειχες την αξιοπρεπεια να εφευγες σαν κυριος και οχι να αφησεις πισω σου καμενη γη.

Αρα ο Μποτο ειναι ηλιθιος? Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση για το φιασκο Μπραντον...Ψαχναμε επιτελικο και ηταν ετοιμοι να φερουν τον Σοτελδο...renegade έγραψε:Υπάρχει περίπτωση ο λουτσέσκου να ζήτησε περιφερειακό φορ?joshua έγραψε:Αυτο λεμε βρε ρενε...Τι να κανω εναν προπονοητη που δεν πιστευει τους ποδοσφαιριστες και το προτζεκτ? Εναν προπονητη που παιζει χωρις εξτρεμ με γεμισματα και οπως ελεγαν ζητησε περιφερειακο φορ που σημερα ομως δηλωσε οτι δεν εξυπηρετουσε το πλανο? Καταλαβαινεις εσυ τιποτα γιατι εγω οχι...renegade έγραψε:Ρε σεις ο άνθρωπος χαμογελασε μια φορά στους δύο μήνες,όταν υπέγραψε ο μπίσεσβαρ.
Ότι και να λέμε και εμείς και αυτός ον κάμερα,δεν τους πιστέψει ( τουλάχιστον για τώρα) τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και το πρότζεκτ
Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει συμβεί.
Τώρα αν ο προπονητής λέει θέλω ένα ψηλό δυνατό στο ψηλό παιχνίδι κτητικό και υπεύθυνος που φέρνει τους παίκτες φέρνει επιθετικό του 70 που πατάει δυο φορές στα 90 λεπτά την περιοχή... Σίγουρα ο τελευταίος που φταίει είναι ο προπονητής.
Τι να κάνω?
Ξέρω ότι δεν μπορεί να βγει και να πει στεγνά ότι εγώ άλλα πράγματα ζήτησα κι άλλα μου φέρνουν. Πισω απο το φορ ηταν ετοιμοι να φερουν τον Σοτελδο...
Εγώ βάζω πίσω απο τον επιθετικό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του καντούρι, τέτοιο θέλω. Βλέπετε εσείς πουθενά τέτοιον παίκτη?
Θέλω επιθετικό μέσα στην περιοχή να ξέρεις να κινείται και μία στις δύο να κάνει το γκολ... Βλέπετε εσείς πουθενά τέτοιο παίκτη?
οποιος ειχε εικονα απο την συνεντευξη τυπου δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω
η γλωσσα του σωματος και ο τροπος που ειπε οσα ειπε δειχνουν εναν ανθρωπο ''εγκλωβισμενο'' σε ενα σχεδιο που δεν εχει την διαθεση να υπηρετησει και να παλεψει για να πετυχει με αυτο...
μακαρι να πεφτω εξω αλλα δεν βλεπω πως θα προχωρησει ο συλλογος οσα ξεκινησε με τον λουτσεσκου...
αυτος ιδανικα θα ηθελε να ειναι σε ομαδα οπως η φετινη αεκ που παιρνει 29+ παικτες εμπειρους με μεγαλα συμβολαια ωστε να χτυπησει τους τιτλους για 1-2 χρονια πανω κατω οτι καναμε και εμεις το καλοκαιρι του 16 και του 17...
ελπιζω γρηγορα να ξεκαθαρισει η κατασταση

η γλωσσα του σωματος και ο τροπος που ειπε οσα ειπε δειχνουν εναν ανθρωπο ''εγκλωβισμενο'' σε ενα σχεδιο που δεν εχει την διαθεση να υπηρετησει και να παλεψει για να πετυχει με αυτο...
μακαρι να πεφτω εξω αλλα δεν βλεπω πως θα προχωρησει ο συλλογος οσα ξεκινησε με τον λουτσεσκου...
αυτος ιδανικα θα ηθελε να ειναι σε ομαδα οπως η φετινη αεκ που παιρνει 29+ παικτες εμπειρους με μεγαλα συμβολαια ωστε να χτυπησει τους τιτλους για 1-2 χρονια πανω κατω οτι καναμε και εμεις το καλοκαιρι του 16 και του 17...
ελπιζω γρηγορα να ξεκαθαρισει η κατασταση
Τον Γκαρσία τον ρώτησε κανείς αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την προπονητική τοπ επιπέδου; Γιατί μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που προτιμά να έχει μια άλφα ποιότητα προσωπικής και οικογενειακής ζωής.
Αυτά που δεν έχει ο Λουτσέσκου που είναι προπονητής τού ΠΑΟΚ 24/7.

Αυτά που δεν έχει ο Λουτσέσκου που είναι προπονητής τού ΠΑΟΚ 24/7.
Τζος δεν είναι θέμα ηλιθιότητας είναι περισσότερο θέμα συνήθειας.
Ο μπο το μέχρι σήμερα σε όλη την καριέρα σκάουτερ ήτανε, δεν έστηνε ομάδες.
Οπότε βλέπει παίκτη που αξίζει να αγοραστεί με βάση τα δικά του στάνταρ και τον παίρνει .
Από την άλλη είναι και θέμα χημείας και κατά πόσο θέλεις να υλοποιήσεις στα θέλω του προπονητή σου.
Δηλαδή το ότι πάει να στήσει Ντην πιο κοντή ομάδα που έχει στηθεί δεν το βλέπει (ς)?
Και που? Σε ένα πρωτάθλημα η μπάλα σηκώνεται περισσότερο από τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Τέλος πάντων εγώ είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με τις κινήσεις Πορτογαλου
Εξήγησέ μου εσύ το λόγο που ενδιαφέρθηκε για τον σοτελδο?

Ο μπο το μέχρι σήμερα σε όλη την καριέρα σκάουτερ ήτανε, δεν έστηνε ομάδες.
Οπότε βλέπει παίκτη που αξίζει να αγοραστεί με βάση τα δικά του στάνταρ και τον παίρνει .
Από την άλλη είναι και θέμα χημείας και κατά πόσο θέλεις να υλοποιήσεις στα θέλω του προπονητή σου.
Δηλαδή το ότι πάει να στήσει Ντην πιο κοντή ομάδα που έχει στηθεί δεν το βλέπει (ς)?
Και που? Σε ένα πρωτάθλημα η μπάλα σηκώνεται περισσότερο από τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Τέλος πάντων εγώ είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με τις κινήσεις Πορτογαλου
Εξήγησέ μου εσύ το λόγο που ενδιαφέρθηκε για τον σοτελδο?
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Μπότο.
Ο Ραζβάν δεν πρόκειται να στεριώσει με Μπότο. Μιλάμε για διαφορα πλάνου και φιλοσοφίας.

Ο Ραζβάν δεν πρόκειται να στεριώσει με Μπότο. Μιλάμε για διαφορα πλάνου και φιλοσοφίας.
- 
				Luigi Vampa
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εδώ παίξαμε μπαλα με Σιντκλει,  Μιτριτσα κ Τέιλορ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- 
				ron-swanson
Το 2017-19 ήταν καυλωμένος. Πλέον είναι λες και μας κάνει χάρη. Ακριβή χάρη βέβαια.
1 μήνα ελεύθερο έχει πλέον η ομάδα μετά το κατόρθωμα Λουτσεσκου - Μπότο. Ας βρει ο Ιβάν (όχι ο Μποτο) κάναν σοβαρό προπονητή που να έχει όρεξη, μπας και στρώσει η χρονιά.
Ο Λουτσεσκου δεν γουστάρει και φαίνεται.

1 μήνα ελεύθερο έχει πλέον η ομάδα μετά το κατόρθωμα Λουτσεσκου - Μπότο. Ας βρει ο Ιβάν (όχι ο Μποτο) κάναν σοβαρό προπονητή που να έχει όρεξη, μπας και στρώσει η χρονιά.
Ο Λουτσεσκου δεν γουστάρει και φαίνεται.
Έχει σκάσει 6 εκατομμύρια σε μεταγραφές ο Ιβαν πριν τις 10/7 και θα έπεφτε και άλλο χρήμα αν είχαμε περάσει μια Βουλγάρικη ομάδα με 16 παίκτες ρόστερ.
Πόσες Ελληνικές ομάδες έχωσαν τόσα λεφτά μεταγραφές και ο Ιβαν έκανε πίσω;

Πόσες Ελληνικές ομάδες έχωσαν τόσα λεφτά μεταγραφές και ο Ιβαν έκανε πίσω;
- 
				theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Και βεβαιως βεβαιως χρειαζονται πρωτα απ ολα πωλησεις (για εξοικονομησης της χασουρας απο την Ευρωπη),rainmaker έγραψε:Ο Λουτσεσκου είναι προπονητής που θέλει καιρό και ΚΑΘΑΡΕΣ προπονήσεις για να στρώσει ομάδα.
Αποδεσμευσεις(γιατι πλεον δεν χρειαζεσαι τοσους πολλους παικτες,μονο για την Ελλαδα)
Και το κυριοτερο να δουλεψει με τους νεους παικτες(αν μεινει και δεν παραιτηθει),φτιαχνοντας αυτο που θελει.
Ρενε μπορεις να αναφερεις μια μεγαλη ομαδα ή εστω μεσαια, που εχει καθαρες προπονησεις με ενα ματς την εβδομαδα ?
Υπαρχει ευρωπαικη ομαδα που παιζει ενα ματς την εβδομαδα ?

Υπαρχει ευρωπαικη ομαδα που παιζει ενα ματς την εβδομαδα ?
Δεν κατάλαβες μάλλον τι γράφω , αφού μας κάνεις και τη χάρη να απαντήσεις.renegade έγραψε:Αν και κακώς απαντάω,αλλά επειδή δεν μπορεί ο καθενας να γράφει ότι ψέμα θέλει.Parolos έγραψε:Ναι αυτό το είχες πει και επί Άμπελ, αλλά μετά κάθε βδομάδα ακούγαμε τα Λάουρα και Λάουρα.renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Στο δια ταύτα συμφωνώ ότι αυτό το συνονθύλευμα δε γίνεται να βγει πάνω από 6ο.
Και έχουν ευθύνη όλοι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλύτερος πολέμιος του Άμπελ εδώ μέσα δεν υπήρχε .
Το ξέσκισμα που έφαγε μετά τον αποκλεισμό ήταν διαστημικό
Ήταν τότε που ο συνάδελφος σου συνέχεια συμφωνούσε μαζί μου...τότε μπρε που έλεγα ότι πρέπει να αναλάβει ο Γκαρσία.
Τι να κάνουμε που δυστυχώς και αυτός μας απογοήτευσε
Λέω ότι ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά αυτά που λες τώρα θα ξεχαστούν μόλις ο νέος προπονητής οποίος κι αν είναι θα αρχίσει τα κλαρίνα.
Θα γίνει το ρόστερ επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ πάλι και θα μας φταίει ο καινούριος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk