Όπως και τις υπερτιμημένες αμοιβές συμβολαίων. Επιτέλους!john4serres έγραψε:Τα "ζώα μου αργά" και "φεεετα" και "31 Αυγούστου" να τα ξεχάσετε.
Jose Boto
- ΑποστόληςΑ
Re: Jose Boto
-
Τέλος ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στους φίλους του ΠΑΟΚ, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα:
«Είμαι φίλος με τον Μάρκο Σίλβα (πρώην προπονητής Ολυμπιακού) και θυμάμαι ότι στο παρελθόν, πριν καν σκεφτώ να έρθω στην Ελλάδα μου είπε ότι το πιο δύσκολο γήπεδο για να παίξεις, επειδή παίζουν με 12 παίκτες, τους έντεκα ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι αλήθεια. Το αισθάνθηκα στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ότι, κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, ακόμη κι αν η ομάδα δεν παίζει καλά να τη βοηθάτε, γιατί είστε η βοήθεια της. Οι φίλαθλοί μας βοηθούν την ομάδα».
«Είμαι φίλος με τον Μάρκο Σίλβα (πρώην προπονητής Ολυμπιακού) και θυμάμαι ότι στο παρελθόν, πριν καν σκεφτώ να έρθω στην Ελλάδα μου είπε ότι το πιο δύσκολο γήπεδο για να παίξεις, επειδή παίζουν με 12 παίκτες, τους έντεκα ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι αλήθεια. Το αισθάνθηκα στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ότι, κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, ακόμη κι αν η ομάδα δεν παίζει καλά να τη βοηθάτε, γιατί είστε η βοήθεια της. Οι φίλαθλοί μας βοηθούν την ομάδα».
Μόλις διάβασα την συνέντευξη του. Σαφής και κατατοπιστικός, μου ενέπνευσε αισιόδοξη αύρα. Δείχνει πως πραγματικά γνωρίζει πως να βαδίσει. Το ότι στις 4-5 Ιουνίου έχουμε ήδη κλείσει κενά, αντίθετα με προηγούμενες χρονιές, λέει αρκετά πράγματα. Θα είμαι περισσότερο χαρούμενος αν ξεφορτωθεί Τέιλορ, Μουργκ, Ζαμπά και κατά την άποψη μου τον Αουγκούστο και στην θέση του φέρει έναν μέσο που να έχει αθλητικά χαρακτηριστικά.
Αισιοδοξώ πως θα δούμε με το καλό ωραία πράγματα στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Εμείς όχι γκρίνια, εμού πρώτου συμπεριλαμβανομένου, αλλά κριτική καλόπιστη και μόνο και έστω και αυστηρή όταν χρειάζεται, στο αποτύπωμα που θα βγει στον αγωνιστικό χώρο.
Αισιοδοξώ πως θα δούμε με το καλό ωραία πράγματα στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Εμείς όχι γκρίνια, εμού πρώτου συμπεριλαμβανομένου, αλλά κριτική καλόπιστη και μόνο και έστω και αυστηρή όταν χρειάζεται, στο αποτύπωμα που θα βγει στον αγωνιστικό χώρο.
Jose Boto
Ειδα σε κονσερβα την συνευντευξη στο Οπεν.
Ωραία πράγματα ακούσαμε αλλά πιστεύω, πρέπει να γίνει και επίσημη live συνέντευξη τυπου κάποια στιγμή πριν την έναρξη την σεζόν.
Καλή η συνέντευξη/παραγωγη απο Ατρείδη αλλά αν δεν έχει live τις καίριες ερωτήσεις απο Πετρωτούς, Μηλιους, Τσακαλέες (κ σια) δεν νοιώθεις ότι ειναι συνέντευξη.
Χανεται και η καλτιλα και οι ΑΡΔιες
Ωραία πράγματα ακούσαμε αλλά πιστεύω, πρέπει να γίνει και επίσημη live συνέντευξη τυπου κάποια στιγμή πριν την έναρξη την σεζόν.
Καλή η συνέντευξη/παραγωγη απο Ατρείδη αλλά αν δεν έχει live τις καίριες ερωτήσεις απο Πετρωτούς, Μηλιους, Τσακαλέες (κ σια) δεν νοιώθεις ότι ειναι συνέντευξη.
Χανεται και η καλτιλα και οι ΑΡΔιες
- iremidynami 4+
Εδειξε οτι ξερει που εχει ερθει.
Αυτο κατ'εμε ειναι το σημαντικοτερο.
Ειδικα εκει που μιλησε για τον σαββιδη, δεν σας κρύβω ότι συγκινηθηκα.
Μεγαλε ιβαν, στηριξε αυτον τον ανθρωπο και.... θα παει η πουτσ@ συννεφο!!
Αυτο κατ'εμε ειναι το σημαντικοτερο.
Ειδικα εκει που μιλησε για τον σαββιδη, δεν σας κρύβω ότι συγκινηθηκα.
Μεγαλε ιβαν, στηριξε αυτον τον ανθρωπο και.... θα παει η πουτσ@ συννεφο!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Σάβ 04 Ιουν 2022, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε ανανεωστε τον μια 5ετια κ δωστε του κλειδια κ εκευθερο να στελεχωσει και το ποδοσφαιρικο τμημα περα απο μεταγραφες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
"Επειδή (με τον Ραζβάν) έχουμε μία πολύ ανοιχτή και στενή σχέση, μιλάω κάθε μέρα μαζί του και παρότι τώρα κάνει διακοπές μιλάω μαζί του συνέχεια, αυτή η μείξη της κατανόησης, των εμπειριών και της φιλοσοφίας στον τρόπο που δομείται ένα ρόστερ,όχι στον τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».
Τι εννοει ο ποιητης στα τονισμενα?
- Kabamaru11
Τα μουτρα του,παροτι σαπιοδοντης,δεν ξερω ρε φιλε,μου κανε το κλικ,τον αποκαλεσα,πιθανοτατα την μεγαλυτερη μεταγραφη του Ιβαν στην ομαδα,μεχρι στιγμης,ο τροπος σκεψης του και η φιλοσοφια,με εχουν κερδισει 100%.Οχι 5,15 χρονια να μεινει αν θελει.
Οτι συμφωνουν στα χαρακτηριστικα που πρεπει να χει το ροστερ αλλα δεν συμφωνουν στον τροπο που θελουν να παιζει η ομαδαkataramenos5 έγραψε:"Επειδή (με τον Ραζβάν) έχουμε μία πολύ ανοιχτή και στενή σχέση, μιλάω κάθε μέρα μαζί του και παρότι τώρα κάνει διακοπές μιλάω μαζί του συνέχεια, αυτή η μείξη της κατανόησης, των εμπειριών και της φιλοσοφίας στον τρόπο που δομείται ένα ρόστερ,όχι στον τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».
Ότι απλά, και φυσικά, το σύστημα που παίζει η ομάδα είναι αρμοδιότητα του προπονητή.kataramenos5 έγραψε:"Επειδή (με τον Ραζβάν) έχουμε μία πολύ ανοιχτή και στενή σχέση, μιλάω κάθε μέρα μαζί του και παρότι τώρα κάνει διακοπές μιλάω μαζί του συνέχεια, αυτή η μείξη της κατανόησης, των εμπειριών και της φιλοσοφίας στον τρόπο που δομείται ένα ρόστερ,όχι στον τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».
Ότι δεν παρεμβαίνει στο καθαρά προπονητικό κομμάτι του Ραζβαν, τι να σημαίνει? Γιατί να πηγαίνει όλο στο κακό ο νουςkataramenos5 έγραψε:"Επειδή (με τον Ραζβάν) έχουμε μία πολύ ανοιχτή και στενή σχέση, μιλάω κάθε μέρα μαζί του και παρότι τώρα κάνει διακοπές μιλάω μαζί του συνέχεια, αυτή η μείξη της κατανόησης, των εμπειριών και της φιλοσοφίας στον τρόπο που δομείται ένα ρόστερ,όχι στον τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».
Γενικά ωραία τα είπε(όπως και οι προηγούμενοι τδ),για κάποια σκανδιναβικη χώρα.Εδω όμως είναι η Κολομβία των Βαλκανίων και αν δεν προσαρμοστεις στην όποια νοοτροπία, μένεις με το 'πλάνο' στο χέρι.
Προσωπικά,ξεχνάω κάθε σκέψη για κατάκτηση πρωταθληματος,ειδικά φέτος.ΔΕΝ γίνεται με συμβόλαια του 500ρικου να πάρεις το πρωτάθλημα από τον πρεζεμπορα.Ουτε φέτος ούτε μακροχρόνια.Καταλαβαινω την οικονομική αυταρκεια αλλά ως οπαδός δεν με αφορά.Εγω θέλω να βλέπω την τροπαιοθηκη να γεμίζει κούπες και τους οπαδούς να αυξάνονται.
Για φορ,ας ελπίσουμε να φέρουν κανέναν καλό ψυχολόγο που θα μετατρέψει τον Τσολακ σε... Ιντζακι.Για να μη χαθεί η 2η θέση.
Προσωπικά,ξεχνάω κάθε σκέψη για κατάκτηση πρωταθληματος,ειδικά φέτος.ΔΕΝ γίνεται με συμβόλαια του 500ρικου να πάρεις το πρωτάθλημα από τον πρεζεμπορα.Ουτε φέτος ούτε μακροχρόνια.Καταλαβαινω την οικονομική αυταρκεια αλλά ως οπαδός δεν με αφορά.Εγω θέλω να βλέπω την τροπαιοθηκη να γεμίζει κούπες και τους οπαδούς να αυξάνονται.
Για φορ,ας ελπίσουμε να φέρουν κανέναν καλό ψυχολόγο που θα μετατρέψει τον Τσολακ σε... Ιντζακι.Για να μη χαθεί η 2η θέση.
Μην τα πιστεύεται αυτά, ο Ραφτοπουλος λέει οτι πλακώνονται όλη μέρα με Λουτσεσκου λαιμαι.Tolaros έγραψε:Ότι δεν παρεμβαίνει στο καθαρά προπονητικό κομμάτι του Ραζβαν, τι να σημαίνει? Γιατί να πηγαίνει όλο στο κακό ο νουςkataramenos5 έγραψε:"Επειδή (με τον Ραζβάν) έχουμε μία πολύ ανοιχτή και στενή σχέση, μιλάω κάθε μέρα μαζί του και παρότι τώρα κάνει διακοπές μιλάω μαζί του συνέχεια, αυτή η μείξη της κατανόησης, των εμπειριών και της φιλοσοφίας στον τρόπο που δομείται ένα ρόστερ,όχι στον τρόπο παιχνιδιού, νομίζω ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».
Κάτσε να δούμε τι θα πάρουνε από παίκτες. Σίγουρα τα πρώτα δείγματα δεν είναι για ομάδα που θα πρωταγωνιστή σε άλλα μια ομάδα που έχει στόχο την οικονομική αυτάρκεια. Αυτά όμως είναι για τους λογιστές και εμείς οι οπαδοί θέλουμε διακρίσεις και τρόπαια. Αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι πως για να κάνεις πλέον οπαδούς θες διακρίσεις.Geor1926 έγραψε:Γενικά ωραία τα είπε(όπως και οι προηγούμενοι τδ),για κάποια σκανδιναβικη χώρα.Εδω όμως είναι η Κολομβία των Βαλκανίων και αν δεν προσαρμοστεις στην όποια νοοτροπία, μένεις με το 'πλάνο' στο χέρι.