27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από rockavlon »

sourmenetes έγραψε:
rockavlon έγραψε:Εχω πρβλημα μαζι του απο την αρχη. I dont get it ρε παιδι μου.. 2 ταχυτητες κατω, μαρκάρισμα με τα ματια, μπαλαδορος ειναι, οκ, αλλα δε τον λες και Πιρλο. Τι ακριβως προσφερει δε ξερω. Και μεγαλος λαθερ. προτιμάω Σοαρες στη θεση του, αληθεια,το,λεω.
Βασικά έχει προσφέρει καμία 15+ γκολ πράγμα που δεν έχουν τα 3 φορ που έχεις μέχρι τώρα
..

Ναι γενικά δε θα δεις τα τρελά πράγματα και στα τελευταία ματς είναι κακος

ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΑΚΟΎΜΕ ΤΙ ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι οκ, 15 γκολ. Αλλα αυτο δε σημαίνει οτι αν έλειπε ο Kurtic η ομαδα θα ηταν 15 γκολ μειον. Ως οργανισμός η ομαδα θα εκανε balance. Kαι ισως αυτο να γινοταν μεσω καποιου αλλου παιχτη που θα εκανε στεπ απ, η ακομη καλητερα μεσω ομαδικης δουλιας.
Ειναι οπως στο μπασκετ που εχεις τον παιχτη καλαθομηχανη, αλλα οταν λειπει βλεπεις οτι η ομαδα τα παει πολυ καλυτερα χωρις αυτον..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχει 9/10 πέναλτι,όταν οι μέσοι όροι την τελευταία 5ετια της ομάδας από τα 11 μέτρα είναι 70%
Έχει και άλλα 9 γκολ χωρίς που τα περισσότερα προέρχονται από το ασύλληπτα υψηλό ποσοστό στα φάουλ και κάποια γκολ όπως αυτο στο κύπελλο με Κούλα που δεν θα τα έβρισκες στην οικονομία των παιχνιδιών από κάποιον άλλον.
Άρα το να λέμε ότι " έλα μωρέ έβαλε 18 γκολ αλλά και αυτός να μην ήταν , θα ήταν κάποιος άλλος" το θεωρώ μεγάλο λάθος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η παραγωγικότητα του ήταν ένα ουρανοκατέβατο δώρο στον φετινό ΠΑΟΚ που έχει ένα εντελώς άνισο και κακώς δομημένο ρόστερ. Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να υποκαταστήσει τα γκολ του Κουρτιτς (μάλλον κανείς).

Δεν ξέρω τι σκέφτονταν τον Ιούλιο και πόσο λάθος είδε τα πράγματα ο Ραζβαν. Ελπίζουμε να έχουν μάθει απ' τα λάθη τους και να μην δούμε πάλι ασυναρτησίες το καλοκαιρι
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Ρε ***** kurtic. Να χέσω τα 1.2εκ που παίρνεις ρε *****. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο να μην περπάτησες. Να είχες ρίξει χιλιόμετρα με το σκουλήκι να πω οκ, αλλά και εκεί περπατούσες ρε *****. Δεν σε θέλω του χρόνου λέμε, είσαι επικίνδυνος.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Καλά moderator όποιος δει το ποστ θα νομίζει ότι του έβρισα του Kurtic ότι έχει και δεν έχει έτσι όπως το επεξεργάστηκες. :lol:
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

rainmaker έγραψε:Η παραγωγικότητα του ήταν ένα ουρανοκατέβατο δώρο στον φετινό ΠΑΟΚ που έχει ένα εντελώς άνισο και κακώς δομημένο ρόστερ. Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να υποκαταστήσει τα γκολ του Κουρτιτς (μάλλον κανείς).

Δεν ξέρω τι σκέφτονταν τον Ιούλιο και πόσο λάθος είδε τα πράγματα ο Ραζβαν. Ελπίζουμε να έχουν μάθει απ' τα λάθη τους και να μην δούμε πάλι ασυναρτησίες το καλοκαιρι
Αυτο ακριβως. Το καλοκαιρι θελει ποδοσφαιρικη λογικη, με εξυπνες κινησεις του χρονου θα πεταμε.
Για τον Κουρτιτς, οσο εβαζε τα γκολ κρυβοταν οι αλλες αδυναμιες του. Σταματησε τα γκολ, δεν σκοραρει η ομαδα και αυτος καπως βολοδερνει. Λογω γκολ κρινεται θετικη η παρουσια του.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Έχει προσωπικότητα, έχει καλά στημένα, κάνει σωστά το οβερλαπ στο τρίγωνο αριστερά αλλά πάνω κάτω αυτό είναι όλο. Σημαντικά τα γκολ του αλλά σε ομάδα πρωταθλητισμού θες χαφ να οργανώνει το παιχνίδι σωστά, να σπάει το πρεσινγκ του αντιπάλου, να κρατάει την ισορροπία στις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και ο Κουρτιτς δεν κάνει κάτι από αυτά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ο Κούρτιτς βοηθάει στη σωστή κυκλοφορία/κατοχή της μπάλας στη δική του πλευρά, άρα εν μέρει οργανώνει. Να σπάει το πρέσινγκ είναι ομαδική δουλειά, αλλιώς κανείς παίκτης μας στο κέντρο δεν σπάει το πρέσινγκ. Το τρίτο δεν το κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Στην πλευρά του ναι, αλλά οργάνωση μόνο στη μια πτέρυγα δε νοείται για ομάδα πρωταθλητισμού. Δεν θυμάμαι μια διαγώνια μεταβίβαση του ή μια πραγματικά καλή κάθετη όλη τη σεζόν.

Το pressing είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αλλά πρέπει το χάφ να κατεβαίνει να μαζεύει μπάλα και να μοιράσει το παιχνίδι. Σε εμάς το κάνει μόνο ο Ντάγκλας αυτό και όταν δεν παίζει στο 6-8 καταλήγουμε να βλέπουμε τις συνεχόμενες πάσες ανάμεσα στα μπακ.

Το τρίτο σημαίνει ότι οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ρυθμίζονται κυρίως από τους παίχτες του κέντρου. Το αμυντικό transition και η σωστή πίεση ψηλά εξαρτώνται κυρίως από αυτούς. Το πρώτο στην ομάδα το δίνει ο Τσιγγάρας, το δεύτερο δεν υπάρχει, ο Κουρτιτς δεν βοηθάει σημαντικά σε κανένα από τα δύο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όντως, δεν έχει ούτε κάθετη ούτε διαγώνια, είναι άλλου στυλ παίχτης.
Το σπάσιμο του πρέσινγκ είναι μεγάλη κουβέντα σε μας. Και ο Κούρτιτς κατεβαίνει να πάρει πρώτη πάσα αλλά δεν φτάνει αυτό. Ούτε ο Αουγκούστο βλέπει κάθετα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, σίγουρες πάσες γύρω του δίνει απλά, ενώ το θέμα είναι να μεταφερθεί η μπάλα μπροστά. Το να μας περιμένει ο αντίπαλος στο κέντρο και απλά να κατεβαίνει κάποιος στα στόπερ για να παίρνει την μπάλα δεν μου λέει τίποτα.
Συμφωνώ ότι δεν έχει τρεξίματα, ενώ για την πίεση ψηλά άλλη πονεμένη ιστορία. Λόγω εντάσεων που χρειάζεται αλλά και κατάλληλων παιχτών που λείπουν μπροστά για να πιέσουν, θεωρώ ότι είναι απόφαση του προπονητή να μην ακολουθείται ασφυκτική πίεση και απλά να μαρκάρουν χώρους.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Συμφωνώ σε όλα, περιμένω περισσότερα χαρακτηριστικά από το χαφ με το μεγαλύτερο συμβόλαιο, δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να τα βρούμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι έχει χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν άλλοι παίκτες κι αυτό τον καθιστά απαραίτητο σε κάποιους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν είναι απλά πως σταμάτησε να σκοράρει...Ο Κούρτιτς νομίζω πως από ένα σημείο και μετά έσκασε με τα συνεχόμενα ματς. Πρωτάθλημα, κύπελλο, ευρώπη, εθνικές..
Σίγουρα του χρόνου θέλει προσεκτική διαχείριση γιατί δεν είναι και νιάτο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναπολι οπως ειπε ενας συνοπαδος εδω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος) ο Γιασμιν θα ειναι του χρονου οτι ο Σβαμπ φετος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ούτε κατά διάνοια
Ας μην συγκρίνουμε έναν παίκτη που έβγαλε ολή την καριέρα του στο Καμπιονάτο με κάποιον που ο ΠΑΟΚ ήταν το ταβάνι του και με διαφορά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”