Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Timelord

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Timelord »

Λοιπόν μετά το χτεσινό δεν πρέπει να δεχτούμε σε καμία περίπτωση τελεοπτικο συμβόλαιο που δεν είναι τουλάχιστον 1 μυριο πάνω απτά χανουμια. Το θεωρώ δεδομένο
icue

Δημοσίευση από icue »

Επειδη τα εβλεπα παραλληλα και πιο πολυ την κουλα, τελικα ο αρης δεν ηταν κακος. Επαιζε και με καλυτερη ομαδα θεωρητικα. Το πεναλτι που ζητανε στο τελος ειναι για να γελαει ο κοσμος. Αν ειχε κανονικο φορ και οχι τους τσουρουκαδες που εχει, μαλλον θα περνουσε.

Απο την αλλη η κουλα ηταν να την κλαινε οι ρεγγες. Αν δεν αλλαξει κατι θεαματικα, που δεν το βλεπω, θα παλευει με βαζελο και ατρομητο για να βγει Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ πάντως για πρώτη φορά στην ζωή μου, χθες "υποστήριζα" τους δύο μπας και πάρουμε κανά βαθμό ως χώρα (να'σαι καλά doom..... :roll: ).
Τελικά δύο κλαρίνα για δύο τραγικές ομάδες. Κι αν η αστανα είναι ομάδα με εμπειρίες, το χωριό που απέκλεισε την κούλα ήταν για τα πανηγύρια.

Μάθημα για εμάς αυτοί οι αποκλεισμοί. Ο ΠΑΟΚ, ειδικά τώρα πρέπει να γκαζώσει στην Ευρώπη και να στοχεύσει ψηλά.
Μεγάλες πορείες όταν οι άλλοι αποκλείονται Ιούλη γεννά ΠΑΟΚτσήδες και ωθεί -πιο γρήγορα- τους άλλους στην ανυπαρξία.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Σιγα μην στεναχωρηθουν που αποκλειστηκαν απ το ιντερτοτο. επιτηδες τα παρατησαν να μη ταλαιπωρουνται σε ανυποληπτες διοργανωσεις
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Napoli4 έγραψε:Εγώ πάντως για πρώτη φορά στην ζωή μου, χθες "υποστήριζα" τους δύο μπας και πάρουμε κανά βαθμό ως χώρα (να'σαι καλά doom..... :roll: ).
Τελικά δύο κλαρίνα για δύο τραγικές ομάδες. Κι αν η αστανα είναι ομάδα με εμπειρίες, το χωριό που απέκλεισε την κούλα ήταν για τα πανηγύρια.

Μάθημα για εμάς αυτοί οι αποκλεισμοί. Ο ΠΑΟΚ, ειδικά τώρα πρέπει να γκαζώσει στην Ευρώπη και να στοχεύσει ψηλά.
Μεγάλες πορείες όταν οι άλλοι αποκλείονται Ιούλη γεννά ΠΑΟΚτσήδες και ωθεί -πιο γρήγορα- τους άλλους στην ανυπαρξία.
Η Αστανα ήταν κάποτε καλούτσικη ομάδα
Αυτό που είδα φέτος είναι ένα καφενείο με τραγική άμυνα που δικαίως βγήκε 3η στο "τρομερό" πρωτάθλημα του Καζακστάν

Για την Βελεθ, ουδέν σχόλιο..
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Εγώ πάντως για πρώτη φορά στην ζωή μου, χθες "υποστήριζα" τους δύο μπας και πάρουμε κανά βαθμό ως χώρα (να'σαι καλά doom..... :roll: ).

Η Αστανα ήταν κάποτε καλούτσικη ομάδα
Αυτό που είδα φέτος είναι ένα καφενείο με τραγική άμυνα που δικαίως βγήκε 3η στο "τρομερό" πρωτάθλημα του Καζακστάν

Για την Βελεθ, ουδέν σχόλιο..
Ηταν γιατι ειχε ριξει λεφτα και ειχε πολλους ξενους.
Φετος τους ξεφορτωθηκε ολους και πλην 1-2 παιζει με κατι αστειους καζακους
icue

Δημοσίευση από icue »

Εντωμεταξυ μιλανε για ατυχια οι αριανοι, αλλα βλεπω οτι ολοι ξεχασαν πως η Αστανα εχασε τον πρωτο της σκορερ λιγο πριν τη σεντρα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

730 μέρες ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!!

Κοροιδεψτε εσείς..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το ότι η Astana και η Velez δεν είναι καφενεία, αλλά ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και η αεχ είναι τόσο ομαδάρες που έκαναν τους αντιπάλους να φαίνονται καφενεία, το σκεφτήκατε;
Απλώς αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες. Ο μεν Ο. Α.Ρ.Η.Σ. με γκολ στα χασομέρια και η αεχ στα μπέναλντυ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Το φαινόμενο διάφορα γένη και είδη σκουληκιών να εξαφανίζονται συστηματικά τους θερινούς μήνες και ειδικότερα τον Ιούλιο, πρέπει να μελετηθεί από τους Ζωολόγους.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

σοβαρά τώρα, και χωρίς ειρωνεία:

η Αστάνα είναι ομάδα που σπάνια μεν, παίζει Ομίλους.

Ο ρούλης εχθές τους έκανε γιο-γιο.
Το πέναλντι στο τέλος, είναι πεναλντάρα και κακώς δεν δόθηκε - σε VAR θα δινόταν 120%.

Οι Αστάνηδες δεν περνούσαν ούτε το κέντρο, ακόμη και όταν έπαιζαν με 10 παίχτες οι άλλοι.

Ο ρούλης εχθές ήταν άτυχος.
Έπαιξε πιο καλά, είχε ευκαιρίες αλλά ατύχησε.

Για το πικάρισμα, οκ, και εγώ σήμερα τους δουλεύω τους συναδέλφους, αλλά η αλήθεια είναι πως η αστάνα πέρασε άδικα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πολλή βουτιά και ψευτοτσαμπουκάς και χασογκολιαση ρε αδερφέ, δεν άξιζαν με τιποτα.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
icue

Δημοσίευση από icue »

gpap έγραψε:σοβαρά τώρα, και χωρίς ειρωνεία:

Το πέναλντι στο τέλος, είναι πεναλντάρα και κακώς δεν δόθηκε - σε VAR θα δινόταν 120%.

Οι Αστάνηδες δεν περνούσαν ούτε το κέντρο, ακόμη και όταν έπαιζαν με 10 παίχτες οι άλλοι.

Για το πικάρισμα, οκ, και εγώ σήμερα τους δουλεύω τους συναδέλφους, αλλά η αλήθεια είναι πως η αστάνα πέρασε άδικα.
Ποιο πεναλτι; Αυτο που δεν τον βρηκε καν; Εκτος και αν ειδα αλλο πραγμα εγω. Ο αμυντικος καρφωσε το ποδι του στο εδαφος και του αρη πηγε να τον βρει για να πεσει αλλα επεσε πριν καν τον βρει.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

gpap έγραψε:σοβαρά τώρα, και χωρίς ειρωνεία:

Ρε φιλε κατι απιθανους καζακους εχει μεσα.
Πανε οι εποχες που ειχε δυνατο μπατζετ και εφερνε ξενους καλους πχ σωτηριου, ο δικος μας ο ενρικε και αλλους..
Πλεον εχει μεινει με καζακους και εχει επιστρεψει στην παλια ανυπαρξια
Της πλακας ομαδουλα ειναι, χειροτερη και απο αυτη που επαιξε η αεκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”