Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimpatra

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimpatra »

Σπάνια γράφω και εμένα δεν μου αρέσει η γκρίνια που βγάζουν κάποιοι αλλά ο Joshua πάντα υποστηρίζει αυτά που γράφει.
Η αρχή της δημοκρατίας είναι: διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες.
Αφήνετε κάποια πουλιά (gmet ή κάπως έτσι πχ) να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους και μπαναρετε αυτόν που σε βάθος χρόνου έχει δείξει ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ.
Και εσύ προσωπικά ρειν επειδή υποστηρίζεις ότι δεν μιλάς σε αυτό το ύφος, πριν ένα δύο χρόνια είχες γράψει σκαστε ή βγάλτε το σκασμό σας.
Αν μου μιλούσε εμένα έτσι ο οποιοσδήποτε όταν ήμουν μέχρι τα 30 μπροστά μου θα είχαμε πλακωθεί.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν ισχύει. Σε ένα μέλος το είχα πει στον Γκόραν ο οποίος παραληρούσε και είχε σπάσει τα κοντέρ ποσταρισματος πλημμυρίζοντας τα τοπικ ουσιαστικά μονοπωλοντας κάθε συζήτηση.

Και τον είχα ρωτήσει ευθέως άμα και δημόσια έτσι κάνει ουσιαστικά παραγκωνίζοντας κάθε συνομιλητή. Όντως η φράση ήταν αγενής και δεν την επανέλαβα. Παρεμπιπτόντως και ο ίδιος με είχε βρίσει αλλά δεν έχει νόημα να το ανασύρω τώρα όλο.

Δεν είχα απευθυνθεί σε ομάδα ατόμων

Και το θυμάμαι γιατί έκτοτε ζήτημα να είχα αντεγκλήσεις με άλλα τρία τέσσερα μέλη

Τόσο μανιακός ειμαι
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Οκ μπορεί να κάνω λάθος εγώ.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

παλιοταγαρια.....

φαγατε τον γρηγορη με συνοπτικες διαδικασιες...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σήμερα θα πληρώσω για όλα μου φαίνεται
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Eιμαι μελος απο το 2008, δεν εχω φαει ποτε μπαν αλλα και γραφω λιγο (τελευταια ακομα λιγοτερο).

Ο λογος που γραφω λιγο και γιατι και αλλοι συνπαοκτσηδες εχουν αποχωρησει ειναι το γεγονος οτι δεν ακουγονται εδω μεσα οι διαφορετικες γνωμες και δεν αντιμετωπιζονται παντα με σεβασμο. Διαφωνω πληρως με το Joshua αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει την αποψη του, η γκρινια (οπως την κρινω εγω ο ρειν, ο χ κ ο ψ) δεν ειναι κατι το αντικειμενικο. Επισης θεωρω οτι και η ειρωνια σε παικτες του ΠΑΟΚ (Χωρις ακραιες βρισιες) ειναι κατι που δε προσβαλει κανεναν.

Οσο κουραζει η συνεχομενη γκρινια αλλο τοσο κουραζει το συνεχομενο λιβανισμα (δε λεω οτι το κανει ο ρειν γιατι αυτη τη στιγμη το θεμα ξεκινησε απο το παιδι απλα το αναφερω γενικα).

Κανονικα τα μπαν θα επρεπε να πεφτουν ΜΟΝΟ σε βρισιες. Η ειρωνια δεν ειναι κατι το οποιο (κατα την ταπεινη μου προσωπικη αποψη) θα επρεπε να ειναι επιληψιμο. Εξαλου φανταζομαι οτι η ειρωνια σε μενα η στο τζοσουα κτλ δε τιμωρειται με τον ιδιο τροπο οπως η ειρωνια σε ενα μοντ.

Τελος επειδη ειμαι μοντ σε διαφορετικα φορουμ (και σε καποιο του ΠΑΟΚ) τα μπαν σε ειρωνιες - βρισιες στους μοντ θα επρεπε να ειναι ακομα πιο δυσκολα πρεπει (και παλι κατα την ταπεινη μου αποψη) οι μοντ να ειναι πιο ανεκτικοι προς το προσωπο τους για να μη φαινεται επ ουδενι οτι εκμεταλλευονται τη "δυναμη" τους και να εχουν την εξωθεν καλη μαρτυρια.

Αυτα καληνυχτα καλη εβδομαδα με πολλες μεταγραφες.
1ο μου και τελευται ποστ σε αυτο το τοπικ και ελπιζω να αλλαξει λιγο η κατασταση γτ φοβαμαι οτι οπως και σε αλλα φορουμ θα μεινουν στο τελος 3 κ ο κουκος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο τζος διαφωνησε για τις λιγες...πινελιες που χρειαζεται η ομαδα (τι στιγμη που 2 χρονια δεν ειχαμε ουτε χρωματα ουτε πινελα).Κι εσυ rain του απαντας
Άρα αυτό που απαντάς είναι απλά άσχετο με αυτό που είπα.

Αλλά εκεί εμμονή και επιμονή για τις εντυπώσεις και τη μιρλα
Ασχετο δεν ηταν(εσυ εστιασες αλλου) αλλα η τελευταια φραση "για τις εντυπωσεις" τον εβγαλε εκτος εαυτου.
Οι χαρακτηρισμοι που ακολουθησαν ηταν για μπαν οντως
αλλα θ απαντουσε ετσι αν δεν υπηρχε η τελευταια φραση?

Οπως και να χει στο εχω ξαναπει 2 μηνες πριν ,στο γραψαν κι αλλοι χθες
kataramenos5 έγραψε:Ρειν φιλικα στο λεω, το κανεις οταν στραβωνεις με καποιον
Κι οταν στο λενε 2-3 ισως θα πρεπε να το ψαξεις λίγο.
Θυμαμαι 3-4 περιπτωσεις αλλα οχι σιγουρα τα ονοματα
Ουτε ανενδοτος ουτε τιποτα. Για το Γιωργο πχ δε θυμαμαι τετοια φαση.Ο καθενας μας ομως ειναι διαφορετικος, αλλο ο ρειν αλλο ο γιωργος, αλλο εγω. Καθεις με τα δικα του "κουσουρια" εδω μεσα. Κι οπως λεει και μια ψυχη ολοι την ψυχοθεραπεια μας κανουμε. Ουτε τελειος mod υπαρχει, ουτε τελειος απλος user. Ας το χουμε στο μυαλο μας κι ας ειμαστε λιγο πιο υπομονετικοι με τον αλλο.

ΥΓ Μη με χαλατε το καρμα .......

ΥΓ2 Δε θελατε dim ε?

Το τελευταίο υστερογραφο ισως ειναι η λυση στο προβλημα.Ολοι οι μοντ εχουν "αποδειξει" οτι δε κανουν για τη δουλεια.Το λενε ολοι.Ισως 3-4 βδομαδες με dim* για μοντ να μας δωσουν και μια αλλη οπτικη επι του θεματος.

* οπου dim ο καθε dim δε παει προσωπικα

Αυτα και τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Α εντάξει τότε αφού οι εντυπώσεις τον έβγαλαν εκτός εαυτού να μας βρίσει και τη μάνα προτού έχουμε δικαίωμα να ρίξουμε Μπαν

Εγώ λέω ότι έχει γράψει χίλια ίδιου τύπου μηνύματα και αυτό ακριβώς έλεγα για την επιμονή και τις (αρνητικές) εντυπώσεις που με το στανιό πρέπει να δημιουργούμε καθώς φαινεται. Την ΠΡΩΤΗ μου φράση "ρε παιδιά δεν είναι ανάγκη να σπαμαρουμε το φόρουμ με αρνητισμο" μη τυχόν και τη λαβει κανείς υπόψη, απλά την αντίδραση μετά το κράξιμο δείτε

Ωραία τα βλεπετε

Και για εκατομμυριοστη φορά. Το σάιτ ψάχνει χέρια για βοήθεια. Όποιος θέλει να γίνει μοντ να τα κάνει καλύτερα, να σηκώσει το χερι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για τη γκρινια εχεις τα δικια σου.Τα χω γραψει για το τζος παραπανω.Για χρονια πιστευα οτι ειναι αλλοθρησκος κι ας λεει ο Αποστολης.Δε παλευεται η μιρλα του αλλα ετσι ειναι.Καθενας με τα "κουσουρια" του .

Αυτα και τελος απο μενα(δις) .Στα ποσα καιγομαι?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σε κανένα εσύ είσαι σε god mode

Πλάκα πλάκα όταν αναβαθμίσουμε το σάιτ θα δούμε μήπως γίνεται τα μέλη να κερδίζουν αυτόματα κάποιο λεβελ απ, ανάλογα με το από πόσα κύματα έχουν περάσει και επιβιωσαν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προφανώς δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να καταλάβετε τι θέλει να πει ένα μέλος. Αυτό που πάντα ισχύει στο παοκμάνια είναι ότι οι mods ερμηνεύουν όπως αυτοί νομίζουν το τι γράφει κάποιος. ΟΚ αυτό είναι φυσιολογικό. Σε περίπτωση όμως που κάποιο δημοσίευμα το θεωρήσουν επιλήψιμο δεν κάνουν τον κόπο να του ζητήσουν να πει την άποψή του, το τι ακριβώς εννοεί. Τον μπανάρουν και τέλος.
Εγώ αυτό το έχω υποστεί δύο φορές. Κάποιοι ερμήνεψαν τα γραφόμενά μου ως επιλήψιμα, με μπανάρισαν και όλα καλά. Κανείς φυσικά δεν με ρώτησε τι εννοούσα με αυτά που έγραψα.
Δεν δημιούργησα κανένα θέμα για τα παραπάνω, γιατί δεν θέλω να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Για τον Joshua όμως θα το κάνω. Γιατί καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λέει, συμμερίζομαι ως ένα βαθμό τις ανησυχίες του και θα υπερασπιστώ το αναφαίρετο (ή μήπως δεν είναι) δικαίωμά του να τα γράφει. Κάποιοι το λένε μίρλα. Διαφωνώ. Αυτός ο ισοπεδωτισμός μόνο κακό κάνει στο φόρουμ. Αυτοί που πράγματι γκρινιάζουν συνέχεια, συνήθως έχουν και αίολα επιχειρήματα. Του Josh ποτέ δεν ήταν τέτοια. Αντίθετα, ήταν πάντοτε συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα. Μπορεί κάποιος να διαφωνήσει μαζί του (απόλυτα φυσιολογικό, δημοκρατικό και υγιές), αλλά δεν μπορεί να τον κατηγορήσει που τα λέει.
Εκτός αν κάποιος δεν γουστάρει να διαβάζεται την άποψη του Joshua και έχει την δύναμη να την σιγήσει.
Κατά την άποψή μου η επίθεση του rainmaker κατέλυσε κάθε έννοια δημοκρατίας και έβγαλε το συμφορουμίτη εκτός εαυτού. Δεν προκάλεσε όμως αυτός, παρά μόνο προκλήθηκε. Κι αν θέλετε να τιμωρήσετε το αποτέλεσμα της πρόκλησης (και μόνο) οφείλω κι εγώ να πω ότι αυτό είναι απαράδεκτο.
Δεν πρόκειται να επανέλθω.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Εχει γίνει βολική συνήθεια να χλευαζεται καθημερινά και σε κάποιες περιπτώσεις να γίνεται ενα είδος οργανωμενου (με την συμμετοχή αρκετων προθυμων λογαριασμών) "μπουλινγκ", σε όποιο σχόλιο κρίνει αρνητικά τον σχεδιασμό την λειτουργία και στο τελος τα αποτελέσματα ολου του οργανισμού ΠΑΟΚ, συνηθως λαμβάνοντας σοβαρά το ποσα πολλα χρήματα επενδυονται καθε χρόνο σε όλα τα επιμέρους τμήματα.
Εννοείται οτι δεν ενοχλεί καθόλου το διαρκές "λιβανισμα" αφου αυτό επιτρέπεται χωρις να τιθενται όρια.

Να σημειώσω οτι δεν φταίνε οι μιρλιαριδες, (οι οποίοι χάριν του χλευασμου αναφέρονται ως αλλοθρησκοι, σαλιγκάρια, έχοντες μιζερη ζωή, που τρωνε ξύλο απο την γυναικα τους) αλλα αυτοι που εκ του αποτελέσματος και αξιοποιωντας την εμπιστοσύνη του Ιβαν :
Ξεχνάνε αθεωρητα δελτια, με ολα τα παρελκομενα
Ξοδευουν εκατομμύρια αλόγιστα για μεταγραφές και υπερκοστολογημενα συμβολαια
Κανουν την προσωπικη τους λεζάντα βάζοντας τον συλλογο σε δευτερη μοιρα
Αδιαφορώντας παντελως για τον οπαδο φίλαθλο
Και αρκετα ακομα....

Εσείς σαν μοντς του φόρουμ εδω έχετε την μπαγκέτα και διευθύνεται οπως σας αρέσει και οχι συμφωνα με κάποιους αυτονόητους κανόνες σε τέτοιες περιπτωσεις.

Το να το παίζεται και θιγμενοι απο πάνω κανει το ολο σκηνικό ακομα πιο κωμικό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπορείς να παραθέσεις 5 ποστ από τη χθεσινή μέρα που την πέφτουν σε κάποιον που παρουσιάζει την" Αρνητική" κατάσταση;;

Στο είπα και χθες.

Επίσης δες πόσα πόστ καλοθελητων έχει χθες και πόσα από την άλλη πλευρά...

Εγώ χωρίς να τα χω ψάξει βλέπω ένα ποσοστό 80-20.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Από τη μια δημοκρατία και ο καθένας να λέει την άποψη του, αλλα αν η αποψη δεν ειναι αρεστή και διαφωνήσουν 5-6 τότε είναι πέσιμο? Πώς θα γίνει?
Και οι απόψεις μας εδώ μέσα κρίνονται από τους υπόλοιπους και αν γίνεται πολιτισμένα τότε πάμε παρακάτω. Δεν είναι πέσιμο αυτό.
Αλλιώς να κάνει ο καθένας το προσωπικό του μπλογκ και να γράφει μόνος του.
Άσχετος ο λουτσέσκου, αποτυχημένος ο Μποτο, αμπαλος ο Κουρτιτς, χοντρος τεμπέλης ο Μπισεσβαρ, κουτσός ο Βιειρινια κλπ κλπ ολα τα διαβάσαμε. Αλλά αν απαντήσει κάποιος οτι δεν ειναι έτσι τότε είναι πέσιμο και λιβάνισμα? Δε νομίζω.

εδιτ: μιλαω γενικα, οχι για τη συγκεκριμενη υποθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 13 Ιουν 2022, 11:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Θελετε να κανετε unban για μια μερα τον joshua να το συζητησετε και μετα να του ριξετε οχι 1 εβδομαδα αλλα μονιμο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”