29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Τον Τσόλακ τον κρίνετε με βάση τί ακριβώς;
Ένα σκοτωμένο ημίχρονο με την PSV στην Τούμπα και κάτι ψόφια δεκάλεπτα σε ματς που κρατάμε το σκορ;
Με Βόλο και ΟΦΗ που τον θυμάμαι εγώ δεν ήταν τόσο κακός.
Ένα σκοτωμένο ημίχρονο με την PSV στην Τούμπα και κάτι ψόφια δεκάλεπτα σε ματς που κρατάμε το σκορ;
- john4serres
Στον Βόλο είχε κάνει καλές ενέργειες.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν γυρίσω πίσω στα σχόλια, θα είναι θετικά.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν γυρίσω πίσω στα σχόλια, θα είναι θετικά.
Το κακο στη περιπτωση του ειναι οτι στα μεχρι τωρα δειγματα δεν εχει διακρινει καποιος κατι που να ξεχωριζει στο παιχνιδι του.Τοποθετησεις? Τελειωματα? Παιχνιδι με πλατη? Τι?
Όταν παίρνεις επιθετικό με μισθό 4 κατοστάρικα που έπαιρνε μέχρι εχθές 180.000 αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις.
Εξορθολογισμός του μπάτζετ... Να παίρνουν τα στόπερ ένα εκατομμύριο και οι επιθετικοι σου τέσσερα κατοστάρικα.
Η πιο ότι να ναι δομημένη ομάδα
Εξορθολογισμός του μπάτζετ... Να παίρνουν τα στόπερ ένα εκατομμύριο και οι επιθετικοι σου τέσσερα κατοστάρικα.
Η πιο ότι να ναι δομημένη ομάδα
Ειναι αργος, ατεχνος, χανει σχεδον ολες τις μονομαχιες και πεφτει και πολυ ευκολα. Πεντε μηνες το μονο θετικο που θυμαμαι απο αυτον ειναι μια καλη συρτη μπαλια απο δεξια εξω απο την περιοχη την οποια αν θυμαμαι καλα δεν την προλαβε στο τσαφ ο Τζολης. Τιποτα αλλο.Odi έγραψε:Τον Τσόλακ τον κρίνετε με βάση τί ακριβώς;
- Sick Bastard
Τον Τσόλακ τον κρίνουμε με βάση τα μάτια μαςOdi έγραψε:Τον Τσόλακ τον κρίνετε με βάση τί ακριβώς;
και τον βαθμό συγκάμματος που έχει στα μπούτια του που φτάνει το 100%
- ΑποστόληςΑ
Θα πρέπει να δοκιμαστεί σε έναν "εύκολο" αγώνα, από την αρχή, πχ στο κύπελλο, για να δούμε αν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Με 10λεπτα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, ιδιαίτερα όταν πάμε να κρατήσουμε το σκορ.
Χθες του έβγαλε ο Σβαμπ μπαλιά λουκούμι και ο Τσόλακ... δεν την πρόλαβε
. Απογοήτευση είναι ο παίχτης.

- ΑποστόληςΑ
Πότε έγινε αυτό?GI4NNEN4 έγραψε:Χθες του έβγαλε ο Σβαμπ μπαλιά λουκούμι και ο Τσόλακ... δεν την πρόλαβε. Απογοήτευση είναι ο παίχτης.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάσα ήταν αυτή η μαλακία του Καντουρί στα 2 μέτρα;GI4NNEN4 έγραψε:Χθες του έβγαλε ο Σβαμπ μπαλιά λουκούμι και ο Τσόλακ... δεν την πρόλαβε. Απογοήτευση είναι ο παίχτης.
- Sick Bastard
10λεπτα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα πρέπει να δοκιμαστεί σε έναν "εύκολο" αγώνα, από την αρχή, πχ στο κύπελλο, για να δούμε αν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Με 10λεπτα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, ιδιαίτερα όταν πάμε να κρατήσουμε το σκορ.
Ο παίχτης έχει πάρει πολύ περισσότερα λεπτά συμμετοχής και σε εύκολους θεωρητικά αγώνες και ήταν από μέτριος έως απογοητευτικά κακός και για λύπηση.
Δεν λέω, μπορεί να γίνει κανένα αγωνιστικό θαύμα με δαύτον και μακάρι αλλά μέχρι τώρα ο τύπος είναι για γέλια και για κλάματα.
Τον είδαμε, τα τσαφ πάνε σύννεφο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Να τον δούμε και στις περιπτώσεις που έχει την ευχέρεια να κάνει τελική
Η αλήθεια είναι ότι επί Γκαρσία,είναι παραγκωνισμενος.
Όχι άδικα όμως,μιας και το Πολωνό (που λέει και ο Πάμπλο) δείχνει να βρίσκει ρυθμό.
Όχι άδικα όμως,μιας και το Πολωνό (που λέει και ο Πάμπλο) δείχνει να βρίσκει ρυθμό.
Γενικα ειμαι υπερ της δοκιμης των νεων παικτων πρην την απαξιωση αλλα δεν μπορω να βρω θετικα στον συγκεκριμενο. Ατεχνος και γενικα μια ταχυτητα κατω σε ολες τις κατηγοριες. Εχουμε τον πολωνο που και αυτος δεν ειναι και ο ταμαμ επιθετικος για διεκδικητη τιτλου, δεν μπορουμε να πολεμαμε με λαθος μπουζι στη μηχανη. Λες και παει με λαθος χρονισμο ο κινητηρας και εχει λοξυγγα και σκασιματα.
Εννοειται δεν τον κρινω βασει της (λανθασμενης) πασας του Καντουρι προχθες. Μονο ο Μπολτ θα την προλαβαινε.
Εννοειται δεν τον κρινω βασει της (λανθασμενης) πασας του Καντουρι προχθες. Μονο ο Μπολτ θα την προλαβαινε.