Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ο Macho, κατόπιν στενού μαρκαρίσματος του Λουτσέσκου, θα τον ακολουθήσει κι αυτός Σαουδική Αραβία. Ήρθε η ώρα να γίνει κι αυτός ... ματσό! 

Talent about Facebook πριν κάνα δυο μέρες, δε ξέρω αν είναι αξιόπιστο απλά το συνέδεσα με το σημερινό ταξίδι του Μπράνκο στη Βαρκελώνη, μαζί με τη φιλοσοφία του δλδ επενδύσεις σε ηλικιακά μικρούς παίχτες.
Υσ.. Σούρμε φίδι τα κάστρα πέφτουν από μέσα, το έδιωξε το παιδί

Επιβεβαιωνω οτι δεν εφυγες για το πετρελαιο. Μετα απο τοσες επιτυχιες δικαιουσουν χωρο στην κεντρικη. Δυστυχως σε εγραψαν.
Το οτι πας καπου που γραφουν απο δεξια προς τα αριστερα μονο ως αναβαθμιση της ιντερνετικης παρουσιας σου μπορει να θεωρηθει.
-Μιρτσεα Ματσεσκου.
Το οτι πας καπου που γραφουν απο δεξια προς τα αριστερα μονο ως αναβαθμιση της ιντερνετικης παρουσιας σου μπορει να θεωρηθει.
-Μιρτσεα Ματσεσκου.
Μην ακολουθήσει κι ο Mauricio μόνο στο αλχιλαλμανια και τους ταράξει στους ιμάμηδες... 

Επεσα να τον φαω τον Ματσο με την ανακοινωση φυγης του Λουτσε και λογικο να μην θελει να μας ξαναμιλησει... [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Οφειλω να ομολογησω λοιπον πως ειχε απολυτο δικιο πως η διοικηση ξερει και θα κινηθει αμεσα!
Mea culpa λοιπον φιλε Macho!
Σχωρα με!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οφειλω να ομολογησω λοιπον πως ειχε απολυτο δικιο πως η διοικηση ξερει και θα κινηθει αμεσα!
Mea culpa λοιπον φιλε Macho!
Σχωρα με!
- ToMousiTouCrespo
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- navigator11
Πέτρος, θεός, μουσουλμανισμός!Isi4 έγραψε:Μην ακολουθήσει κι ο Mauricio μόνο στο αλχιλαλμανια και τους ταράξει στους ιμάμηδες...
Δεν πολυγράφω στο φόρουμ αν και διαβάζω καθημερινά τις απόψεις όλων όσων γράφουν.
Θα ήθελα να σταθώ μόνο σε ένα γεγονός. Όσοι μένουμε Ξάνθη, σε αυτήν την μικρή πόλη, ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις για πολλά πράγματα.
Τα όσα είπε ο thanos-xanthi για τον συγκεκριμένο δεν είναι φήμες. Μπορώ να τα επιβεβαιώσω και εγώ.
Δεν χρειάζεται να πυροβολούμε τον πιανίστα απλά και μόνο επειδή δεν μας αρέσει η μουσική.
Ευχή όλων είναι όμως να αποδώσει στην ΠΑΟΚ-ΑΡΑ και να παρουσιαστεί κέρβερος σε όσα παιχνίδια χρειαστεί.
Όσον αφορά τις μεταγγραφές, είμαστε καλά νομίζω.
Ντούγκλας ανακοινώνεται αύριο.
Στοχ είναι σούπερ για Ελλάδα και Ευρώπη
Μελλιόπουλος είναι καλός σαν μπακ απ και παίκτης προοπτικής
Σοάρες είναι μια ψαγμένη προσθήκη και αναβάθμιση στην θέση αντί του Κίτσιου
Μιχάι μια πολύ καλή τέταρτη λύση τα στόπερ και με προοπιτκή και εμπειρία
Ζίβκοβιτς θα δώσει ανταγωνισμό στην θέση, ελπίζουμε
Περιμένουμε ένα ακόμα χαφ, μου αρέσει η ιδέα της παραμονής του Ολιβέρα λόγω ικανοτήτων και γνώσης της ομάδας αλλά και του Γκουντέλι λόγω του ονομάτος του. Όποια απο τις 2 επιλογές έρθει θα είναι μια σημαντικότητα προσθήκη.
Παρόλα αυτά έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα.
Από προβληματική επιχείρηση, που πουλούσε παίκτες να επιβιώσει, μας εκτίναξαν σε 2 συνεχόμενα νταμπλ και σε brand name στην Ευρώπη και οικονομική ευμάρεια. Λίγη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτούς είναι υποχρεωτική και όχι επιλεκτική. Ασκείστε κριτική με λογική και μέτρο. Όχι με προσωπικά κριτήρια.
Υγ. 1) για το καλοκαίρι πάντως έκανε ατομική προπόνηση με στοχευμένη δουλεία στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που είχε πρόβλημα.
Υγ. 2) Στρατηγέ σε ευχαριστούμε για όλα, μας χάρισες πολλά. Ουτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε τόσο ονειρεμένη χρονιά.
Υγ. 3) Μεγάλη απογοήτευση το τρύπημα που μας έκανες. Συμπεριφέρθηκες σαν εχθρό αυτούς που αποκαλούσες οικογένεια σου και δεν εννοώ το Σαββιδέικο αλλά όλους όσους σε στήριξαν, τους απλούς φιλάθλους.
Θα ήθελα να σταθώ μόνο σε ένα γεγονός. Όσοι μένουμε Ξάνθη, σε αυτήν την μικρή πόλη, ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις για πολλά πράγματα.
Τα όσα είπε ο thanos-xanthi για τον συγκεκριμένο δεν είναι φήμες. Μπορώ να τα επιβεβαιώσω και εγώ.
Δεν χρειάζεται να πυροβολούμε τον πιανίστα απλά και μόνο επειδή δεν μας αρέσει η μουσική.
Ευχή όλων είναι όμως να αποδώσει στην ΠΑΟΚ-ΑΡΑ και να παρουσιαστεί κέρβερος σε όσα παιχνίδια χρειαστεί.
Όσον αφορά τις μεταγγραφές, είμαστε καλά νομίζω.
Ντούγκλας ανακοινώνεται αύριο.
Στοχ είναι σούπερ για Ελλάδα και Ευρώπη
Μελλιόπουλος είναι καλός σαν μπακ απ και παίκτης προοπτικής
Σοάρες είναι μια ψαγμένη προσθήκη και αναβάθμιση στην θέση αντί του Κίτσιου
Μιχάι μια πολύ καλή τέταρτη λύση τα στόπερ και με προοπιτκή και εμπειρία
Ζίβκοβιτς θα δώσει ανταγωνισμό στην θέση, ελπίζουμε
Περιμένουμε ένα ακόμα χαφ, μου αρέσει η ιδέα της παραμονής του Ολιβέρα λόγω ικανοτήτων και γνώσης της ομάδας αλλά και του Γκουντέλι λόγω του ονομάτος του. Όποια απο τις 2 επιλογές έρθει θα είναι μια σημαντικότητα προσθήκη.
Παρόλα αυτά έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα.
Από προβληματική επιχείρηση, που πουλούσε παίκτες να επιβιώσει, μας εκτίναξαν σε 2 συνεχόμενα νταμπλ και σε brand name στην Ευρώπη και οικονομική ευμάρεια. Λίγη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτούς είναι υποχρεωτική και όχι επιλεκτική. Ασκείστε κριτική με λογική και μέτρο. Όχι με προσωπικά κριτήρια.
Υγ. 1) για το καλοκαίρι πάντως έκανε ατομική προπόνηση με στοχευμένη δουλεία στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που είχε πρόβλημα.
Υγ. 2) Στρατηγέ σε ευχαριστούμε για όλα, μας χάρισες πολλά. Ουτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε τόσο ονειρεμένη χρονιά.
Υγ. 3) Μεγάλη απογοήτευση το τρύπημα που μας έκανες. Συμπεριφέρθηκες σαν εχθρό αυτούς που αποκαλούσες οικογένεια σου και δεν εννοώ το Σαββιδέικο αλλά όλους όσους σε στήριξαν, τους απλούς φιλάθλους.
Αυτός μπέρδεψε την παραλία με την Καμάρα ρε.
Απολύτως λογικό να φύγει ο Ράζβαν όταν του φέρνεις τέτοιους παίχτες ασούμε.
Απολύτως λογικό να φύγει ο Ράζβαν όταν του φέρνεις τέτοιους παίχτες ασούμε.
Το βρήκα το άρθρο. Τον θέλει λέει και η Λίβερπουλ.prax έγραψε:Talent about Facebook πριν κάνα δυο μέρες, δε ξέρω αν είναι αξιόπιστο απλά το συνέδεσα με το σημερινό ταξίδι του Μπράνκο στη Βαρκελώνη, μαζί με τη φιλοσοφία του δλδ επενδύσεις σε ηλικιακά μικρούς παίχτες.
Μια ασχετη ερωτηση...
τι ακριβως εγραψε ο Πελκας για την φυγη του Λουτσε?
Γτ κατι πήρε το ματι μου σε καποιο σχόλιο εδω μεσα, πως ο Πελκας ειπε οτι καλα εκανε και εφυγε...
Αν ισχυει θα πρέπει να το δει η ΠΑΕ το θεμα...
τι ακριβως εγραψε ο Πελκας για την φυγη του Λουτσε?
Γτ κατι πήρε το ματι μου σε καποιο σχόλιο εδω μεσα, πως ο Πελκας ειπε οτι καλα εκανε και εφυγε...
Αν ισχυει θα πρέπει να το δει η ΠΑΕ το θεμα...
- john4serres