Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020
- thanos-xanthi
Re: Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020
ενω ο Σωτηριου στις υποδοχες
γενικα πολλα θεματα, λειπει ο Ιλινιχ
γενικα πολλα θεματα, λειπει ο Ιλινιχ
Καμμία αμφισβητουμενη φάση υπέρ μας είδαν αυτοί σήμερα σε κανονική ροή;; Παλεύω να θυμηθώ!
Μετατρέπουν το 2-5 σε 4-4 και αλλάζουν ολο το ματς. Σκατογαυροι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετατρέπουν το 2-5 σε 4-4 και αλλάζουν ολο το ματς. Σκατογαυροι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
ενταξει, παει το ματς
τραγικες υποδοχες
τραγικες υποδοχες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Σάβ 18 Ιαν 2020, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Επισκέπτης
- thanos-xanthi
καλη βοηθεια πηραν σημερα απο τη διαιτησια αλλα καναμε και πολλα λαθη
ειναι τραγικο να εχεις πασαδορο, που αν ρωτησεις εδω μεσα τους περισσοτερους θα σου πουν οτι τον κανουν 35 και βαλε χρονων...και οχι μονο λογω γκριζαρισματος του μαλλιου, αλλα λογω κοιλιτσας και φυσικης καταστασης
και αυτος να ειναι 29 στα 30
με Ιλινιχ σε καλη κατασταση αυτους τους εχουμε, τον γκευ τωρα πρεπει να πιασουμε καλη αποδοση για να παρουμε το διπλο
ειναι τραγικο να εχεις πασαδορο, που αν ρωτησεις εδω μεσα τους περισσοτερους θα σου πουν οτι τον κανουν 35 και βαλε χρονων...και οχι μονο λογω γκριζαρισματος του μαλλιου, αλλα λογω κοιλιτσας και φυσικης καταστασης
με Ιλινιχ σε καλη κατασταση αυτους τους εχουμε, τον γκευ τωρα πρεπει να πιασουμε καλη αποδοση για να παρουμε το διπλο
Το κακό είναι ότι φέτος είναι δυνατός ο βάζελος, οπότε δύσκολα μας βλέπω για τους τελικούς.
Κρίμα.
Διαιτησία και ανεξήγητη χαλάρωση-κατάρευση μας στέρησαν καθαρό τρίποντο απο έναν κατώτερο αντίπαλο.
Ο Ντεν Ντρίς έδειξε δείγματα του τεράστιου ταλέντου του. Ο Ελληνικός κορμός της ομάδας είναι μετριότατος προς τα κάτω, ο Κωνσταντινίδης πραγματικά δεν ξέρω πως παίζει στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, και μάλιστα αφήσαν τότε τον Γκαρά να φύγει με σκοπό να παίζει μόνος του λίμπερο, γιατί "ήταν μεγάλο ταλέντο" λέει.
Να δεχθώ οτι η ομάδα αλλάζει Κεντρικούς/Διαγώνιους συνέχεια και έτσι ο πασαδόρος δεν μπορεί να συντονιστεί. Ωστόσο η φυσική κατάσταση και η αδυναμία του να χάσει κιλά εδώ και 2 σεζόν είναι αδιανόητη για επαγγελματία αθλητή. Μόνον στο χάντμπολ έχω δει χειρότερα σώματα.
Διαιτησία και ανεξήγητη χαλάρωση-κατάρευση μας στέρησαν καθαρό τρίποντο απο έναν κατώτερο αντίπαλο.
Ο Ντεν Ντρίς έδειξε δείγματα του τεράστιου ταλέντου του. Ο Ελληνικός κορμός της ομάδας είναι μετριότατος προς τα κάτω, ο Κωνσταντινίδης πραγματικά δεν ξέρω πως παίζει στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, και μάλιστα αφήσαν τότε τον Γκαρά να φύγει με σκοπό να παίζει μόνος του λίμπερο, γιατί "ήταν μεγάλο ταλέντο" λέει.
thanos-xanthi έγραψε:καλη βοηθεια πηραν σημερα απο τη διαιτησια αλλα καναμε και πολλα λαθη
Να δεχθώ οτι η ομάδα αλλάζει Κεντρικούς/Διαγώνιους συνέχεια και έτσι ο πασαδόρος δεν μπορεί να συντονιστεί. Ωστόσο η φυσική κατάσταση και η αδυναμία του να χάσει κιλά εδώ και 2 σεζόν είναι αδιανόητη για επαγγελματία αθλητή. Μόνον στο χάντμπολ έχω δει χειρότερα σώματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Σάβ 18 Ιαν 2020, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και εγω πιστευω εκει κριθηκε.
Το 2-5, εγινε 4-4.
Και στο video replay δεν ειδα κανα μπλοκ αουτ. Ηρθε και η κοκκινη μετα και γεια σας.
Οπως και στο 4ο σετ χαθηκε ο ρυθμος οταν αρχιζαν και εφτυναν τον Φιλλιποφ.
Το 2-5, εγινε 4-4.
Και στο video replay δεν ειδα κανα μπλοκ αουτ. Ηρθε και η κοκκινη μετα και γεια σας.
Γι'αυτό λοιπόν επιβάλεται να τους πατήσεις με καθαρό τρίποντο στο Παλατάκι τον Μάρτιο για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα Play Off. Εκεί θα κάνουν μεγάλα καραγκιοζιλίκια αυτοί.Maxmad έγραψε:και εγω πιστευω εκει κριθηκε.
Το 2-5, εγινε 4-4.
Εδώ έχουμε κερδίσει πρωτάθλημα τερματίζοντας 4οι...markos4 έγραψε:Το κακό είναι ότι φέτος είναι δυνατός ο βάζελος, οπότε δύσκολα μας βλέπω για τους τελικούς.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα... Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κριτική. Οι παίκτες έπαιξαν κάτω από άθλιες συνθήκες. Στους περισσότερους δεν σας άρεσε ο Φιλίποφ, αλλά δεν είχε επιλογές. Παίζαμε με έναν ακραίο, άντε ενάμισι. Τους άλλους δεν τους ξέρει ακόμα. Μπιέλιτσα και Ντεν Ντρις δεν μπορούν να κριθούν, ειδικά ο πρώτος. Αν ήμουν παίκτης θα έφευγα από το γήπεδο εν ώρα αγώνα. Επαγγελματίες αθλητές είναι, όχι ζώα. Ούτε στο κοτέτσι του γάβρου δεν έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα. Σ' εμάς θα το είχαν διακόψει πριν καν σκεφτούμε να πετάξουμε κάτι μέσα. Όσο κάναμε σερβίς από την μεριά της φισούνας είχαμε μειωμένη απόδοση, και αυτό είναι λογικό.
Εντάξει, τον Κωνσταντινιδη τον λες και αναβάθμιση σε σχέση με εκείνο το ξανθό το παλικάρι που τρέμαν τα χέρια του όταν έμπαινε μέσα, πως τον λέγανε ρε παιδιά.......τον είχαμε αλλαγή του Γκαρά στα δύο πρώτα πρωταθλήματα με Γκόμεζ....μιλάμε για φοβερό τυπάκι....δεν πετύχαινε υποδοχή ούτε με έγγραφη προειδοποίηση....Descartes έγραψε:Κρίμα.
Ο Ντεν Ντρίς έδειξε δείγματα του τεράστιου ταλέντου του. Ο Ελληνικός κορμός της ομάδας είναι μετριότατος προς τα κάτω, ο Κωνσταντινίδης πραγματικά δεν ξέρω πως παίζει στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, και μάλιστα αφήσαν τότε τον Γκαρά να φύγει με σκοπό να παίζει μόνος του λίμπερο, γιατί ήταν μεγάλο ταλέντο.
thanos-xanthi έγραψε:καλη βοηθεια πηραν σημερα απο τη διαιτησια αλλα καναμε και πολλα λαθη
Καρασαββίδης