5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ακριβώς! Κρίμα που ο Μπις ήταν οριακά οφσάιντ.zissos έγραψε:Έβγαλες 2 πάσες, του εκατομμυρίου.
Και αλάνθαστος πίσω.
ΥΓ: Ο Τζαβέλας του τρώει τη θέση εθνική;
Μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Τον παρακολουθω με μεγάλη προσοχή. Αλτικος με εξαιρετικές επιθετικές επεμβάσεις. Δεν φοβάται. Ο παίκτης βελτιώνεται με παιχνίδια και ο συγκεκριμενος τα δικαιούται. Έβγαλε πέντε τεράστιες μεγάλες μπαλιές. Παίζοντας και με την καθοδήγηση του προπονητή του θα βελτιώνεται. Αν επιστρέψει σε καλή κατάσταση ο ινγκι θα τον βοηθήσει πολύ. Χρειάζεται εμπειρία δίπλα του.
Τέλος αν μείνει μια τριετία ακόμη, για το καλό του πρέπει να μείνει, θα πάρει μεγάλη μεταγραφή.
Τέλος αν μείνει μια τριετία ακόμη, για το καλό του πρέπει να μείνει, θα πάρει μεγάλη μεταγραφή.
- bersekeros
Για μένα το καλύτερο παιχνίδι του, μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ.
Δείχνει σοβαρότητα και ωρίμανση όπως προαναφέρθηκε, ποδοσφαιρική και ψυχολογική.
Να συνεχίσει έτσι, να γίνει σταθερά της ομάδος, το βασικό αριστερό κεντρικό μπακ του ΠΑΟΚ, για πολλά χρόνια.
Δείχνει σοβαρότητα και ωρίμανση όπως προαναφέρθηκε, ποδοσφαιρική και ψυχολογική.
Να συνεχίσει έτσι, να γίνει σταθερά της ομάδος, το βασικό αριστερό κεντρικό μπακ του ΠΑΟΚ, για πολλά χρόνια.
Σε δυο χρόνια από τώρα, καλά να είναι το παιδί, εγώ ο tzelas ο doom και κάποιοι ακόμα θα βρίζουμε που πουλήθηκε μόνο για 10 μύρια.
- sourmenetes
- Moderator
Ας αφήσουμε τα λεφτά στην άκρη!
Να θέλει να παίξει αλλά 3 χρόνια και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος!
Στον ΠΑΟΚ θα πάρει αυτά που θέλει από χρήματα.
Να δουλέψει και να μην του πάρουν τα μυαλά οι μάνατζερ!
Εμείς τα. Θέλουμε πολύ παραπάνω τα δικά μας παιδιά να παίζουν! Και ο. Λουτσεσκου δε βλέπω να αδικεί αυτούς που κάνουν προσπάθεια.
Μυαλό και δουλεια!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να θέλει να παίξει αλλά 3 χρόνια και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος!
Στον ΠΑΟΚ θα πάρει αυτά που θέλει από χρήματα.
Να δουλέψει και να μην του πάρουν τα μυαλά οι μάνατζερ!
Εμείς τα. Θέλουμε πολύ παραπάνω τα δικά μας παιδιά να παίζουν! Και ο. Λουτσεσκου δε βλέπω να αδικεί αυτούς που κάνουν προσπάθεια.
Μυαλό και δουλεια!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ταλέντο έχεις, αλλά Δουλειά, Δουλειά, Δουλειά και ταπεινοτητα.
Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Ξανά μόνο Δουλειά.
Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Ξανά μόνο Δουλειά.
εκει στην πρωτη φαση του αγωνα που εδιωξε πλαγιο την μπαλα χωρις να πιεζεται λεω τι θα δουμε παλι σημερα...
τελικα ηταν ο πιο σταθερος της αμυντικης γραμμης σε ενα πολυ απαιτητικο παιχνιδι...
μακαρι το τελος της χρονιας να μας βρει με ινγκασον-μιχαηλιδη βασικους
τελικα ηταν ο πιο σταθερος της αμυντικης γραμμης σε ενα πολυ απαιτητικο παιχνιδι...
μακαρι το τελος της χρονιας να μας βρει με ινγκασον-μιχαηλιδη βασικους
Αρχίζει και εξελίσσεται σε μεγάλο ηγέτη της άμυνας. Για την ανάπτυξη της ομάδας είναι κομβικός αυτή τη στιγμή.
- Montrealiotis
Μέχρι πέρυσι στα περισσότερα ματς που είχε παίξει ήταν κακός αμυντικά. Και αν και τον περίμενα να "βγει", βάσει τα όσα ακουγόταν για αυτόν στις ακαδημίες, είχα απογοητευτεί πάρα πολύ με τις εμφανίσεις του. Φέτος, όσο παίζει, τα πάει όλο και καλύτερα με αποκορύφωμα το χθεσινό παιχνίδι που ήταν εξαιρετικός. Μακάρι να τα καταφέρει και ο Μιχαι και να έχουμε αμυντικό δίδυμο για μια τριετία τουλάχιστον.
Συνέχισε έτσι παλικάρι μου και μακριά από τον κουτσολιακο.
Συνέχισε έτσι παλικάρι μου και μακριά από τον κουτσολιακο.
Έχεις όλα τα φόντα!
Δουλειά, συμμετοχές και στο τέλος της χρονιάς θα είσαι εσύ το γκόλντεν μπου.
Δουλειά, συμμετοχές και στο τέλος της χρονιάς θα είσαι εσύ το γκόλντεν μπου.
- pisakaipoupoula
Πάρα πολύ ωραίες πάσες, φτου!
Αμυντικά δε τον πιστεύω καθόλου...Νομίζω μέχρι και ο Τέιλορ ίσως να είναι καλύτερος αμυντικός
Αμυντικά δε τον πιστεύω καθόλου...Νομίζω μέχρι και ο Τέιλορ ίσως να είναι καλύτερος αμυντικός
- ΑποστόληςΑ