9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
Ντρέπομαι που προσβάλλω το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ.nothu έγραψε:Ντροπή σου.Tolaros έγραψε:Άντε άσε μας ρε κοριτσάκι μου, φώναξε τις φίλες σου να ψήσετε μπισκότα.
Άντε άσε μας που δηλώνεις και ποδοσφαιριστής
Σε πρωτάθλημα λυκείου να τον βάλουμε θα τον εξαφανίσουν τα μπακ
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνώ.rainmaker έγραψε:Με σοβαρό προπονητή και σοβαρή ομάδα μια χαρά μπάλα θα παίξει ο Σφι
Κάποιος πρέπει να του τείνει τα δόντια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ να το δεχτώ ότι δεν είναι ο παιχταράς.markos4 έγραψε:Tolare η αλήθεια είναι ότι εμείς τον θεοποιησαμε...ο κακομοίρης ήρθε από μια κακή μικρομεσαία ομάδα της πολωνιας που ούτε η μάνα της δεν μπορεί να προφέρει το όνομα της (Γιαγκελονια),που και εκεί δεν είχε κάνει κάτι το ιδιαίτερο...κάποιοι οπαδοί μας ομως τον βάφτισαν λεβαντοφσκι για να μην κράξουν την διοίκηση που φέρνει παντελώς αγνώστους παίχτες...
Τα στατιστικά του όμως πέρυσι ήταν εξαιρετικά. Τι έγινε;; ξέχασε την μπάλα που ήξερε;; δε θελει να βάλει γκολ;;
Ή μήπως φταίει ο τρόπος που τροφοδοτείται;;
Είναι δυνατόν να παίζεις με γιομες τον πολωνο;;
Εγώ ξέρω ότι από τον κάθε παίκτη πρέπει να παίρνεις όσα παραπάνω μπορείς με τον τρόπο σου.
Θεωρώ ότι σε αυτό το κομμάτι ο Αμπέλ απέτυχε σε μεγάλο ποσοστό παικτών.
- navigator11
Δεν ξέρω πόσο παικτάρα μπορεί να γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι για λιθοβολισμό. Έκανε πολύ άσχημο τελείωμα σεζόν, ναι. Αλλά κακός παίχτης σίγουρα δεν είναι. Έχει αποδειχθεί αυτό.
Συγγνώμη αλλά ο Κλάους με αντικειμενικά χειρότερες ομάδες στα 23 του κι έπειτα είχε πολύ καλύτερα νούμερα.
Για πάγκο οκ δεν είναι κακή λύση.
Ομάδα που θέλει να πάμε παρακάτω θέλει φορ κίλλερ.
Φαναταστείτε πέρσι να μην είχαμε τον Πρίγιο να σκοτώνει τα ματς στο 1ο μισό της σεζόν που δεν πατούσαμε και τέλεια.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς έχουμε 2 φορ δυσκοίλια στο γκολ. Ο ένας τέρμα δυσκοίλιος αλλά κάνει και 2-3 δουλίτσες παραπάνω, ο άλλος λιγότερο αλλά δεν κερδίζει ούτε φάουλ εκτός περιοχής.
Για πάγκο οκ δεν είναι κακή λύση.
Ομάδα που θέλει να πάμε παρακάτω θέλει φορ κίλλερ.
Φαναταστείτε πέρσι να μην είχαμε τον Πρίγιο να σκοτώνει τα ματς στο 1ο μισό της σεζόν που δεν πατούσαμε και τέλεια.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς έχουμε 2 φορ δυσκοίλια στο γκολ. Ο ένας τέρμα δυσκοίλιος αλλά κάνει και 2-3 δουλίτσες παραπάνω, ο άλλος λιγότερο αλλά δεν κερδίζει ούτε φάουλ εκτός περιοχής.
Sourme o στόχος της ομάδας είναι να μπει σε ομίλους ,ρεαλιστικά του ch.l το ξεχνάμε...
Για να μπεις ακόμα και στο europa πρέπει οι επιθετικοί σου να είναι killer..εμπειρία και προσωπικότητα....
Έβαλε πέρσυ 10 γκολ με τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά..
Καλά λέει ο τολαρος σαν κορίτσι παίζει...
Για τρίτη αλλαγή είναι σούπερ....
Για να μπεις ακόμα και στο europa πρέπει οι επιθετικοί σου να είναι killer..εμπειρία και προσωπικότητα....
Έβαλε πέρσυ 10 γκολ με τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά..
Καλά λέει ο τολαρος σαν κορίτσι παίζει...
Για τρίτη αλλαγή είναι σούπερ....
-
Σοβαρά τώρα παίχτης για τον Ατρόμητο και την Ξάνθη είναι αυτήν την στιγμή. Ήρθε επειδή ήταν μικρός και με την προοπτική να βελτιωθεί και να φτάσει στο επίπεδο να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Βελτιώθηκε τόσο; Πέρα από το ότι δούλεψε το σώμα του και έγινε πιο δυνατός δεν είδα καμιά άλλη βελτίωση σε αυτόν τον 1,5 χρόνο.
Γενικά παίδες η θέση βασικού στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ δυσκολη για να την κερδίσεις. Πρέπει να την αξίζεις για να παίζεις. Δεν χωράνε μέτριοι.
Γενικά παίδες η θέση βασικού στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ δυσκολη για να την κερδίσεις. Πρέπει να την αξίζεις για να παίζεις. Δεν χωράνε μέτριοι.
την πρώτη ημέρα που ήρθε, το είχα γράψει:
νύχτα θα φύγει.
Επιθετικός που έχει μυική μάζα όσο το δεξί πόδι του Άκπομπ, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σταθεί
σε υψηλό επίπεδο.
Το γράφω από την αρχή της σεζόν.
Αν βάλεις ένα γερό κορμί δίπλα του, να τραβάει τα γερά κορμιά των αμυντικών πάνω του, και έχοντας ένα ξεφτέρι τριπλαδόρο εξτρέμ να του βγάζει μπαλιές στο ύψος της μικρής περιοχής, θα σκοράρει.
Βεβαίως, με τέτοιους συνδυασμούς και εγώ παίζω μπάλα.
Δυστυχώς, ως βασικός ή δεύτερος επιθετικός ομάδος που θέλει να διεκδικεί, ακόμη και σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν κάνει.
νύχτα θα φύγει.
Επιθετικός που έχει μυική μάζα όσο το δεξί πόδι του Άκπομπ, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σταθεί
σε υψηλό επίπεδο.
Το γράφω από την αρχή της σεζόν.
Αν βάλεις ένα γερό κορμί δίπλα του, να τραβάει τα γερά κορμιά των αμυντικών πάνω του, και έχοντας ένα ξεφτέρι τριπλαδόρο εξτρέμ να του βγάζει μπαλιές στο ύψος της μικρής περιοχής, θα σκοράρει.
Βεβαίως, με τέτοιους συνδυασμούς και εγώ παίζω μπάλα.
Δυστυχώς, ως βασικός ή δεύτερος επιθετικός ομάδος που θέλει να διεκδικεί, ακόμη και σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν κάνει.
- sourmenetes
- Moderator
Φέτος με ποιους παίξαμε;;
Με τη μπαρτσελονα και τη ρεαλ;;
Το ότι δεν έχουμε ένα πλάνο να τροφοδοτησουμε τον πολωνο δεν το βλέπει κανείς;;
- sourmenetes
- Moderator
Πες μου έναν παίκτη που να φαίνεται για τον ΠΑΟΚ.ron-swanson έγραψε:Σοβαρά τώρα παίχτης για τον Ατρόμητο και την Ξάνθη είναι αυτήν την στιγμή. Ήρθε επειδή ήταν μικρός και με την προοπτική να βελτιωθεί και να φτάσει στο επίπεδο να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Βελτιώθηκε τόσο; Πέρα από το ότι δούλεψε το σώμα του και έγινε πιο δυνατός δεν είδα καμιά άλλη βελτίωση σε αυτόν τον 1,5 χρόνο.
- john4serres
Η αλήθεια είναι ότι χάνεται απέναντι στα στόπερ ελληνικών ομάδων.
Είναι αδύναμος.
Είναι αδύναμος.
εγώ φέτος είδα πολλές φάσεις που του ήρθε η μπάλα με καλές προοπτικές και είτε τα σουτ ήταν άψυχα, είτε τσαπαλούτσικα.sourmenetes έγραψε:Φέτος με ποιους παίξαμε;;
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το γεγονός πως με κάθε σοβαρό αμυντικό πάνω του, είναι εξαφανισμένος.
Και δεν με χαλάει που δεν σκοράρει.
Ούτε ο Άκπομπ σκοράρει, αλλά ως σέντερ φορ, κατεβάζει την μπάλα, τριπλάρει, μοιράζει μπάλες, δείχνει μια παρουσία στην ανάπτυξη.
Ο Σβι, είναι εξαφανισμένος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
- constadine
Το μόνο στο οποίο υπερέχει από τον Άκπομ είναι ότι μέσα στην αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή ,μπορεί να βάλει γκολ .
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον gpap .
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον gpap .