Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Χωρις αμφιβολια εξαιρετικος παικτης ο Βέρνμπλουμ, πολυτελεια για το Ελληνικο πρωταθλήμα
Προσωπικα θα ηθελα καποιο νεοτερο, γιατι οι σημαντικοτεροι μας παικτες ειναι πανω- κατω 30 περα απο Πελκα.
Αλλα στο ενδεχομενο σεναριο που εχουμε Βαρελα, Κουλη* και το Σουηδο, εκει θα τρομοκρατουνται οι χαρτινοσαεκουλες και Σια και θα εχουν και δικιο.
Προσωπικα θα ηθελα καποιο νεοτερο, γιατι οι σημαντικοτεροι μας παικτες ειναι πανω- κατω 30 περα απο Πελκα.
Αλλα στο ενδεχομενο σεναριο που εχουμε Βαρελα, Κουλη* και το Σουηδο, εκει θα τρομοκρατουνται οι χαρτινοσαεκουλες και Σια και θα εχουν και δικιο.
Πολύ καλος παίκτης ο Σουηδός αλλα μετα απο 2 μόνιμους τραυματίες Λεβεκ και Μουλεν δεν χρειαζόμαστε και τρίτον
Το θεμα ειναι οτι παιχτες της αξιας και των παραστασεων που εχει ο Σουηδος δεν ερχονται σε πολυ μικροτερη ηλικια στην Ελλαδα. Προτζεκτ τυπου Γκαρι να τον χτισεις και να του δωσεις υπεραξια μπορει να αφορα διαφορετικη θεση, ο ΠΑΟΚ αυτην την στιγμη παρτενερ του Μαου θελει ετοιμο παιχτη με προσωπικοτητα και εμπειρια να ανεβασει το κεντρο 2 σκαλες μολις μπει ενδεκαδα.
Να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι ο Βερνμπλουμ ειναι αυτος που "πρεπει" να παρουμε με κλειστα ματια, ομως σε σχεση με το ποσο Νατχο διαβαζω στο φορουμ, ειναι σιγουρα πιο κοντα σε αυτο που χρειαζεται η ομαδα την δεδομενη στιγμη (κι εχει αναφερθει και ο προπονητης φυσικα).
Να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι ο Βερνμπλουμ ειναι αυτος που "πρεπει" να παρουμε με κλειστα ματια, ομως σε σχεση με το ποσο Νατχο διαβαζω στο φορουμ, ειναι σιγουρα πιο κοντα σε αυτο που χρειαζεται η ομαδα την δεδομενη στιγμη (κι εχει αναφερθει και ο προπονητης φυσικα).
-
Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλετε αμυντικό χαφ σκυλί
Αλλά ρε παιδιά δεν ζήτησε αμυντικό χαφ ο προπονητής box to box μέσο ζήτησε
Συγκεκριμένα ερώτηση - απαντηση από συνέντευξη:
"Επιμένετε ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται έναν παίκτη με τρεξίματα, με έναν ρόλο σκληρό και πιο "βρώμικο", ένα εξάρι παλαιάς κοπής;
«Όχι, δεν χρειαζόμαστε. Στο στυλ μας δεν χρειαζόμαστε ένα εξάρι. Αν θέλετε, μπορούμε να πούμε για έναν box to box παίκτη, αλλά το στυλ να βάλουμε έναν κεντρικό αμυντικό μπροστά από την άμυνα, γιατί στο τέλος το νούμερο έξι είναι ένας κεντρικός αμυντικός"
Τώρα δεν ξέρω ποιος θα έρθει αλλά ο νατχο είναι σίγουρα box to box και ταιριάζει σε αυτό που θέλει ο ραζβαν
Μπορεί και να έρθει άλλος αλλά νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο τι ζητάει όχι 6 αλλά 8
Άλλο τι θέλουμε η τι πιστεύουμε ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και άλλο τι είπε ο προπονητής
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά ρε παιδιά δεν ζήτησε αμυντικό χαφ ο προπονητής box to box μέσο ζήτησε
Συγκεκριμένα ερώτηση - απαντηση από συνέντευξη:
"Επιμένετε ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται έναν παίκτη με τρεξίματα, με έναν ρόλο σκληρό και πιο "βρώμικο", ένα εξάρι παλαιάς κοπής;
«Όχι, δεν χρειαζόμαστε. Στο στυλ μας δεν χρειαζόμαστε ένα εξάρι. Αν θέλετε, μπορούμε να πούμε για έναν box to box παίκτη, αλλά το στυλ να βάλουμε έναν κεντρικό αμυντικό μπροστά από την άμυνα, γιατί στο τέλος το νούμερο έξι είναι ένας κεντρικός αμυντικός"
Τώρα δεν ξέρω ποιος θα έρθει αλλά ο νατχο είναι σίγουρα box to box και ταιριάζει σε αυτό που θέλει ο ραζβαν
Μπορεί και να έρθει άλλος αλλά νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο τι ζητάει όχι 6 αλλά 8
Άλλο τι θέλουμε η τι πιστεύουμε ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και άλλο τι είπε ο προπονητής
δεδομενου ότι θα παιζει βασικος ο Μαου, νομιζω ο Νατχο ταιριαζει καλυτερα. Εχει πιο πολλα τρεξίματα από τον Σουηδο. Ο Σουηδος θελει διπλα του ένα τρεχαντηρι για να φανει.
-
Είναι και κάποιοι ρεπόρτερ που επιμένουν εκνευριστηκα κόντρα σε αυτά που λέει ο κοουτς και επηρεάζουν και την κοινή γνώμη
Ντε και καλά επειδή θέλουν 6αρι αυτοί πρέπει να το επιβάλλουν
Ντε και καλά επειδή θέλουν 6αρι αυτοί πρέπει να το επιβάλλουν
Ο Λουτσεσκου δεν εννοεί οτι δεν θελει αμυντικο χαφ, δηλαδη να εχει δυνατα αμυντικα στοιχεια, εννοεί οτι δεν θελει "αμπαλο" 6αρι.
Απο την αλλη παντως δεν θελουμε παιχτη Νατχο. Το συμαντικο ειναι ο παικτης να ειναι ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ. Πολυ aggresive δηλαδη οπως ειπε και ο κοουτς. Της ομαδας της λυπει πολυ ο δυναμισμος και το ξερουν ολοι αυτο.
Συνήθως δεν μου αρεσουν τετοια καφενιακα σχολια που βασιζονται σε στερεοτυπα αλλα ρε γαμώτο ο παικτης που θεωρω οτι μας λυπει στο κεντρο και που φανταζομαι πρεπει να ειναι μαυρος και μονο μαυρος.
Απο την αλλη παντως δεν θελουμε παιχτη Νατχο. Το συμαντικο ειναι ο παικτης να ειναι ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ. Πολυ aggresive δηλαδη οπως ειπε και ο κοουτς. Της ομαδας της λυπει πολυ ο δυναμισμος και το ξερουν ολοι αυτο.
Συνήθως δεν μου αρεσουν τετοια καφενιακα σχολια που βασιζονται σε στερεοτυπα αλλα ρε γαμώτο ο παικτης που θεωρω οτι μας λυπει στο κεντρο και που φανταζομαι πρεπει να ειναι μαυρος και μονο μαυρος.
-
Δεν γίνεται και box to box και αμυντικό χαφ
Ένα από τα 2 διαλέγεις και παίρνεις εγώ προσωπικά θέλω 8αρι box to box στον ΠΑΟΚ
Αλλά πιστεύω ότι και ενας στυλ Σουηδού ταιριάζει
Ένα από τα 2 διαλέγεις και παίρνεις εγώ προσωπικά θέλω 8αρι box to box στον ΠΑΟΚ
Αλλά πιστεύω ότι και ενας στυλ Σουηδού ταιριάζει
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Του Σουηδού πιστεύω θα το πάρει πάνω του ο πρόεδρος λόγο του ονόματος του Πόντους! :ugeek: 

Για τα περί τραυματισμού δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι μισό Απρίλη και Μάη είχε θέμα με το ισχίο. Τα περί Αυγούστου δεν είναι "επίσημη" πληροφόρηση, παρά μια ημερομηνία στο transfermarkt. Ε δεν είναι και Διαβαλκανικό να το πάρουμε γκαραντί.....DaRkFeaR έγραψε:Mεταγραφή αεροδρομίου ήταν και ο Essien που είχε πάρει η βαζελίνη και απο΄τους τραυματισμούς ακόμα που τον έδιωξαν προσπαθούν να τον πληρώσουν.Petros1988 έγραψε:Πάντως Πιστεύω ότι η μεταγραφαρα που εννοούσε προχθές ο Γιώργης είναι ο Σουηδός από την Τσεσεκα! Είναι μεταγραφή αεροδρομίου μάγκες και μεγάλος παίκτης μακάρι να κλείσει!
Επειδή δέρνει και εκτός πως έχει τραυματισμό είναι 1-2μήνες εκτός δεν τον αναναιώνουν κλεινει 25 του μηνα 32, είναι και μεταγραφή αεροδρομίου; "Εγώ πάντος αν δεν δω υπογραφή να μπαινει που πιστεύω θα ναι ηλικιας 25-29" ο δημιουργικός μέσος που ζητά ο Λουτς δεν ενθουσιάζομαι με κάτι και ο συγκεκριμένος δεν νομίζω με απεριόριστο budget πρώρη φορά που το είπε ο Ιβάν θα έρθει ελεύθερος παίχτεις από τις 2-3 μεταγραφές. Μόνο στην θέση "9" εκεί μπορεί κανένας από Ουκρανία/Ρωσσία.
Απλά θέλω να μπω στο σκεπτικό σου!
Επίσης όλα τα δημοσιεύματα γράφουν ότι η CSKA του έκανε πρόταση ανανέωσης και με μαρούλι. Ο παίχτης θέλει να φεύγει από Ρωσία. 6 χρόνια εκεί στην ίδια ομάδα, δεν φτάνει;
- sourmenetes
- Moderator
Τα δεδομενα πανω κατω ειναι αυτα.
Τα ονοματα που ακουστηκαν,νατχο,ο σουηδος και ο ερνανι ειναι πολυ καλα και μαλλον υπαρκτα.
Οποιος ικανοποιει πιο σωστα και δεν εχει ζητημα να ερθει απο νωρις νομιζω θα ειναι ο τυχερος.
Τα ονοματα που ακουστηκαν,νατχο,ο σουηδος και ο ερνανι ειναι πολυ καλα και μαλλον υπαρκτα.
Οποιος ικανοποιει πιο σωστα και δεν εχει ζητημα να ερθει απο νωρις νομιζω θα ειναι ο τυχερος.
1ον) ο μηλιος λεει ειναι μια χαρα κ θα επαιζε κ αυριο(ποντους)
2ον) η σπορταιμ(τοσκιτσης) λεει μια ανασα απο παπ.ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.Αρα θεωρει θα κλεισει αμεσα.διαβασε κανεις το ρεπορτάζ ή μιλησε μαζι του;
2ον) η σπορταιμ(τοσκιτσης) λεει μια ανασα απο παπ.ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.Αρα θεωρει θα κλεισει αμεσα.διαβασε κανεις το ρεπορτάζ ή μιλησε μαζι του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Σάβ 19 Μάιος 2018, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Για οσους συγκρινουν τον μουλεν με τον λεβεκ σε θεματα τραυματισμων....Ο μουλεν ειναι η πρωτη του φορα (!) που μενει τοσο καιρο εκτός..Δε συνηθιζει να τραυματιζετε γιαυτο πριν παρομοιασετε καποιον ψαχτειτε λιγακι 5 λεπτα υποθεση ειναι..
Ο ποντους εννοεται πως μας ανεβαζει επιπεδο και εννοειται παντα μιλωντας για τον εαυτο μου θα τον ηθελα σαν τρελος αν υπηρχε δυνατοτητα αποκτησης τους...
Αν και προσωπικος ποθος ειναι ο Ερνανι..
Ο ποντους εννοεται πως μας ανεβαζει επιπεδο και εννοειται παντα μιλωντας για τον εαυτο μου θα τον ηθελα σαν τρελος αν υπηρχε δυνατοτητα αποκτησης τους...
Αν και προσωπικος ποθος ειναι ο Ερνανι..