Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Ο Βαμβακιδης δεν είναι αεχτζης αλλά ούτε ΠΑΟΚ..δεν ασχολείται βασικά ιδιαίτερα με αθλητικά.
Λόγω όμως της σύνδεσης ΠΑΟΚ κ Πόντου είχε γράψει κ τραγουδήσει το τραγούδι για τον ΠΑΟΚ με "βίντεο κλιπ" γυρισμένο μέσα στην Τούμπα πριν καμμία 20ετια αν θυμαμαι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λόγω όμως της σύνδεσης ΠΑΟΚ κ Πόντου είχε γράψει κ τραγουδήσει το τραγούδι για τον ΠΑΟΚ με "βίντεο κλιπ" γυρισμένο μέσα στην Τούμπα πριν καμμία 20ετια αν θυμαμαι.
- navigator11
Ναι. Καλτίλα εκείνο το βίντεο. Νομίζω ότι έπαιζε συχνά πυκνά και σε μια εκπομπή οπαδική σε ένα παρακμιακό κανάλι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποντιαρα ναιeorptol1 έγραψε:Ποντιαρα ηθοποιαρα και ΠΑΟΚΑΡΑ ο βαμβακιδης....goran 64 έγραψε:Μα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν και Πόντιοι ηθοποιοί....
Δεν μπορώ να φανταστώ, για παράδειγμα, τι άλλο παρά Πόντιος είναι αυτός που υποδύεται τον μπαμπά Παυλίδη...
...ο Τάκης Βαμβακίδης...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηθοποιαρα δε θα το έλεγα
ΠΑΟΚαρα ούτε με σφαίρες το χανουμι
Δεν ξέρω εγώ είχα ακούσει παλιότερα όταν ΠΑΟΚ ήταν εκτός 'μόδας' ότι είναι ΠΑΟΚ και ότι είναι από ένα χωριό ποντιακο της Ελασονας.....
Έπαιζε το βίντεο σε μια εκπομπή των Βεμ (;) στο Εγνατία tv (;), μεταμεσονύχτια (;) τις δευτέρες (;) με Μασκοφόρο παρουσιαστη κι έναν (;) ακόμα.
Γαμω τη μνήμη έχω ο πστς!
Πάντως το Βαμβακιδη τον άκουσα που είχε πει ότι δεν ασχολείται με αθλητικά κ δεν υποστηρίζει καμμία ομάδα σε πρωινή εκπομπή.
Ελάχιστη σημασία , απλά επειδή δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα...
Γαμω τη μνήμη έχω ο πστς!

Πάντως το Βαμβακιδη τον άκουσα που είχε πει ότι δεν ασχολείται με αθλητικά κ δεν υποστηρίζει καμμία ομάδα σε πρωινή εκπομπή.
Ελάχιστη σημασία , απλά επειδή δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα...
- Sick Bastard
-
Άντε ρε παιδιά... Είδαμε ΑΕΚ, τώρα Παναθηναϊκό...δείξτε ΠΑΟΚ ρε σεις
-
Έπαθε αμόκ σήμερα ο Μητρόπουλος στο Total football να υποστηρίξει τον κυρ Σάββα και είχε ατρανταχτο επιχείρημα: "ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού με τα περισσότερα πρωταθλήματα και τους περισσότερους οπαδούς". Το μέσο επιχείρημα του κάθε ολυμπιακού όταν δεν έχει τι άλλο να πει....
- ΑποστόληςΑ
Για τις αμφισβητούμενες φάσεις ο Τάσος Κάκος είπε ότι:
1. Η μικροπτώση του Swiderski στο δεύτερο λεπτό όταν αρχικά έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ ήταν θέατρο και έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.
2. Το χέρι του Μαρινάκη ήταν καθαρό πέναλτυ
3. Η μπουνιά ήταν καθαρή κόκκινη
4. Η πτώση του Μάνου δεν ήταν τίποτε.
Του ξέφυγε η δεύτερη κίτρινη του Κ. Γιαννούλη, όπως και οι πολύ αυστηρές κίτρινες με τις οποίες φορτώθηκε ο ΠΑΟΚ.
Τα ίδια είχε πει και ο Βαρούχας, εκτός από τη φάση του χεριού του Μαρινάκη που την χαρακτήρισε ως μη πέναλτυ.
1. Η μικροπτώση του Swiderski στο δεύτερο λεπτό όταν αρχικά έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ ήταν θέατρο και έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.
2. Το χέρι του Μαρινάκη ήταν καθαρό πέναλτυ
3. Η μπουνιά ήταν καθαρή κόκκινη
4. Η πτώση του Μάνου δεν ήταν τίποτε.
Του ξέφυγε η δεύτερη κίτρινη του Κ. Γιαννούλη, όπως και οι πολύ αυστηρές κίτρινες με τις οποίες φορτώθηκε ο ΠΑΟΚ.
Τα ίδια είχε πει και ο Βαρούχας, εκτός από τη φάση του χεριού του Μαρινάκη που την χαρακτήρισε ως μη πέναλτυ.
Αν εισαι 20 χρονια σε κομμα μπορει να τον πιστεψεις ,αλλα εμεις θυμομαστε τα οργια που εγιναν για να παρθουν αυτα τα πρωταθληματαBlackFriday έγραψε:Έπαθε αμόκ σήμερα ο Μητρόπουλος στο Total football να υποστηρίξει τον κυρ Σάββα και είχε ατρανταχτο επιχείρημα: "ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού με τα περισσότερα πρωταθλήματα και τους περισσότερους οπαδούς". Το μέσο επιχείρημα του κάθε ολυμπιακού όταν δεν έχει τι άλλο να πει....
- V-olakiotis
Αγωγή κατά Μουτσινά και Σκάι για διαφυγοντα κέρδη 2,5 εκ. ευρώ.
Μάλλον διάβασε ο Βάνιας την κουβέντα για την αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα του Μισιτς και είπε να μαζέψει κάνα φράγκο...:ρ
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μάλλον διάβασε ο Βάνιας την κουβέντα για την αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα του Μισιτς και είπε να μαζέψει κάνα φράγκο...:ρ
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Μπαρκαρούτσος