Aleksandar Stanojevic
- john4serres
Re: Aleksandar Stanojevic
Εγώ λέω να τον διώξουμε και να συνεχίσουμε χωρίς προπονητή.
Προπονήσεις και 11αδα θα βγάζουν οι παίκτες μόνοι τους.
Τόσα λεφτά παίρνουν.
Τόσα λεφτά παίρνουν.
Οι μοντς προφανως εκριναν οτι το συγκεκριμενο ποστ ειναι μια χαρα,οποτε απανταω αναλογως.pilotos έγραψε:Πόσο ΑΜΠΑΛΟΣ είσαι;Sekeris4 έγραψε:3 μερες ρεπό λεει![]()
![]()
![]()
Μα πόσο;;;
Απορώ με την ανοχή των mod, μαζί σου.
Μια φορά κάτι θετικό δεν έχεις πει.
Σε δέρνουν σπίτι; Και βγάζεις την μιρλα σου εδώ μέσα;
Προφανώς, δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά. Συνέχισε την γκρίνια.
Βγες και στα ραδια να κάνεις καριέρα, έχεις όλα τα φόντα.
SM-G935F
Ειμαι περισσοτερο αμπαλος απο σενα.Και τα θετικα μια χαρα τα λεω.Αλλα εσυ επικεντρωνεσε μόνο στα αρνητικα.
Εσυ μηπως προσκυνησες κανα αγιο καστανο και τα βλεπεις ολα θετικα?Εισαι οτι πρεπει για ντουετο με κλεομενη.
Παρε τωρα και το παρασημο...
τι υπομονη αδερφε μου 32 χρονια χωρις πρωταθλημα ουτε πηνελοπες να ημασταν...μην βαζουμε στην ιδια προταση τον ΠΑΟΚτση και την υπομονη θα πεσει φωτια να μας καψει...Jairo έγραψε:Σνούφ
Απο πού προκύπτει οτι δέν υπάρχουν περιθώρια και υπομονή; Τί εννοείς με περιθώρια; Υπομονή είναι μόνο μιά λέξη. Αλλιώς τί;
Μήν υπερβάλουμε και βάζουμε τρικλοποδιές σε αυτό που αγαπάμε.Όλα θέλουν τον χρόνο τους.
- hasio_john
Έτσι ακριβώς. Πλέον η υπομονή σαν έννοια έχει πάει σε άλλο επίπεδο στο μυαλό και στην ψυχή ενός ΠΑΟΚτσή.
Μερικοί από εμάς πλέον παρακαλάμε να δούμε πρωτάθλημα πριν πάμε στον άλλον κόσμο!
Όπως και να έχει χρειάζεται απ' ΌΛΟΥΣ μας ηρεμία και αυτοσυγκράτηση γιατί αν ξεκινήσαμε έτσι από την προετοιμασία, τότε σε κάνα μήνα θα σφαζόμαστε εδώ μέσα.
Μερικοί από εμάς πλέον παρακαλάμε να δούμε πρωτάθλημα πριν πάμε στον άλλον κόσμο!
Όπως και να έχει χρειάζεται απ' ΌΛΟΥΣ μας ηρεμία και αυτοσυγκράτηση γιατί αν ξεκινήσαμε έτσι από την προετοιμασία, τότε σε κάνα μήνα θα σφαζόμαστε εδώ μέσα.
Sekeris4 έγραψε:Οι μοντς προφανως εκριναν οτι το συγκεκριμενο ποστ ειναι μια χαρα,οποτε απανταω αναλογως.pilotos έγραψε:Πόσο ΑΜΠΑΛΟΣ είσαι;Sekeris4 έγραψε:3 μερες ρεπό λεει![]()
![]()
![]()
Μα πόσο;;;
Απορώ με την ανοχή των mod, μαζί σου.
Μια φορά κάτι θετικό δεν έχεις πει.
Σε δέρνουν σπίτι; Και βγάζεις την μιρλα σου εδώ μέσα;
Προφανώς, δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά. Συνέχισε την γκρίνια.
Βγες και στα ραδια να κάνεις καριέρα, έχεις όλα τα φόντα.
SM-G935F
Ειμαι περισσοτερο αμπαλος απο σενα.Και τα θετικα μια χαρα τα λεω.Αλλα εσυ επικεντρωνεσε μόνο στα αρνητικα.
Εσυ μηπως προσκυνησες κανα αγιο καστανο και τα βλεπεις ολα θετικα?Εισαι οτι πρεπει για ντουετο με κλεομενη.
Παρε τωρα και το παρασημο...
απο μια μερα και οι δυο
- painkiller4
Υπάρχει και καλύτερη λύση ο νικητής του ξερολα θα χει το δικαίωμα να ναι προπονητής στο επόμενο παιχνίδι όποιος κερδίσει στο επόμενο αυτός μετάjohn4serres έγραψε:Εγώ λέω να τον διώξουμε και να συνεχίσουμε χωρίς προπονητή.
Τόσα λεφτά παίρνουν.
και ούτω καθεξής έτσι να αλλάζουμε να μην βαριόμαστε ρε γαμωτο.
υπομονη χωρις να ξερουν οι περισσοτεροι για ποιο πραγμα πρεπει να υπομενουνSera4 έγραψε:τι υπομονη αδερφε μου 32 χρονια χωρις πρωταθλημα ουτε πηνελοπες να ημασταν...μην βαζουμε στην ιδια προταση τον ΠΑΟΚτση και την υπομονη θα πεσει φωτια να μας καψει...Jairo έγραψε:Σνούφ
Απο πού προκύπτει οτι δέν υπάρχουν περιθώρια και υπομονή; Τί εννοείς με περιθώρια; Υπομονή είναι μόνο μιά λέξη. Αλλιώς τί;
Μήν υπερβάλουμε και βάζουμε τρικλοποδιές σε αυτό που αγαπάμε.Όλα θέλουν τον χρόνο τους.
γιατι αν ειχαν γευτει την καυλα του πρωταθλητη
δεν θα μιλουσαν για υπομονη.
εγω εχω αρκετη υπομονη γιατι εχω μαθει πως παιζεται το παιχνιδι
για να βγεις πρωταθλητης
ΥΓ εχω δει δυο φορες τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητη
τι να λεμε βρε παπα μου τωρα καθε χρονο με το μυστρι και το πηλοφορι στο χερι να βαζουμε και αυτη τη σιχαμενη πλεον λεξη απο διπλα...μαζι με την αλλη πιο σιχαμενη λεξη το πλανο, 3ετια που γινεται 5ετια και 10ετια και παει λεγοντας...
μεγαλωνοντας πλεον ΠΑΟΚτσακια λουζεραδες, να ρεει η ηττα στο αιμα τους και να βλεπουν τον ΠΑΟΚ απο τις τηλεορασεις...και να βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν μπιζνα...
ασε τωρα τι να πιανουμε πικρες ιστοριες...υπομονη λοιπον και ας φορεσουμε τα ρουχα της οικοδομης για ακομη μια χρονια...
μεγαλωνοντας πλεον ΠΑΟΚτσακια λουζεραδες, να ρεει η ηττα στο αιμα τους και να βλεπουν τον ΠΑΟΚ απο τις τηλεορασεις...και να βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν μπιζνα...
ασε τωρα τι να πιανουμε πικρες ιστοριες...υπομονη λοιπον και ας φορεσουμε τα ρουχα της οικοδομης για ακομη μια χρονια...
- buffalobill4
η υπομονη ειναι λαθος επιλογη λεξης.
η επιμονη ειναι η σωστη. το να επιμενεις ακομα και μετα απο ηττες για το στοχο, εσυ στο γηπεδο και η ομαδα στο χορταρι
η επιμονη ειναι η σωστη. το να επιμενεις ακομα και μετα απο ηττες για το στοχο, εσυ στο γηπεδο και η ομαδα στο χορταρι
- john4serres
Άντε να μας πάρουν ως σοβαρή ομάδα, τα τελευταία 9 χρόνια ξεκινήσαμε με 9 διαφορετικούς προπονητές.
2017 Στανόγεβιτς
2016 Ιβιτς
2015 Τούντορ/Ίβιτς
2014 Αναστασιάδης/Γεωργιάδης
2013 Στεφενς/Γεωργιάδης
2012 Δώνης/Γεωργιάδης
2011 Μπόλονι
2010 Μπερέτα/Δερμιτζάκης/Χάβος
2009 Σάντος
2017 Στανόγεβιτς
2016 Ιβιτς
2015 Τούντορ/Ίβιτς
2014 Αναστασιάδης/Γεωργιάδης
2013 Στεφενς/Γεωργιάδης
2012 Δώνης/Γεωργιάδης
2011 Μπόλονι
2010 Μπερέτα/Δερμιτζάκης/Χάβος
2009 Σάντος
οταν προπονουσες την πορτο, ποσες μερες ρεπο εδινες?Sekeris4 έγραψε:3 μερες ρεπό λεει![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει εσείς οι οπαδοί ΑΑ ποιότητας στηρίξτε τον τυφλά.Θα περάσουν 1-2 μήνες και θα δούμε το έργο του κυρίου.Αλλα ξέχασα πρέπει να κάτσει 2-3 χρόνια.[/quote]Notorious4 έγραψε:Κανονικά....eorptol1 έγραψε:οπαδοι απο τα λιντλNotorious4 έγραψε:Προπονητής made in China.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμεις οι οπαδοι αα τουλαχιστον δε βγαζουμε τα ψυχολογικα μας μετα απο 2 φιλικα
- kataramenos5
Διαβαζοντας το τοπικ 2 αποριες μου γεννηθηκαν
Α)Τι πινετε ρε παλικαρια?
Β) Εγω γιατι δεν ηπια πριν διαβασω(αφου χρονια τωρα ξερω τι παιζει)?
ΥΓ Αυτο τον πιλοτο τον γραφικο καλα του κανατε.Παντου οχτρους βλεπει .
ΥΓ2 Μετα σου λενε μη τρολαρεις...και τι να κανουμε?Να τα παρουμε σοβαρα ολα αυτα που γραφονται και να ανοιξουμε διαλογο μ επιχειρηματα ? Really ?
Α)Τι πινετε ρε παλικαρια?
Β) Εγω γιατι δεν ηπια πριν διαβασω(αφου χρονια τωρα ξερω τι παιζει)?
ΥΓ Αυτο τον πιλοτο τον γραφικο καλα του κανατε.Παντου οχτρους βλεπει .
ΥΓ2 Μετα σου λενε μη τρολαρεις...και τι να κανουμε?Να τα παρουμε σοβαρα ολα αυτα που γραφονται και να ανοιξουμε διαλογο μ επιχειρηματα ? Really ?
- aspromaura ioannina
Μα και εγω τρολαρα δεν τα εννοουσα οσα εγραψα.Sekeris4 έγραψε:
Μαθε να ξεχωριζεις πότε τρολάρει καποιος.