Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Εγω πίστευα οτι δεν θα έπαιρναν τερματα αλλα τωρα θα αναγκαστούν να πάρουν.
- Petros1988
Ο Ρομπερτο εκλεισε αλλου Νομιζω.Boyko η Ochoa μαλλον.Εψαχνα στο τρανσφερμαρκτ πριν για Τφ Ελευθερους και που Τελιωνουν τα συμβολαια τους Δεν εχει κατο αξιολογο εκτος απο τον Curci που επαιζε Ιταλια Ρομα μπολονια κτ.λ και ειναι Ελευθερος απο τον Γεναρη.
Ο Ρομπερτο ναι εκλεισε στην ομαδα που προπονει ο Μιτσελ. Νομιζω Μαλαγα.
Μερικοί που πάτε να βγάλετε τον τέρματα της εθνικής Μεξικό...τον οτσοα τον Εξαδάκτυλο άσχετο,ποιον περιμένετε???ο ντε χεα παει Ρεάλ και η Μπάγερν δεν πουλάει...
Τρομερά δύσκολη μεταγραφή του τέρματα...μακαρι να μην δώσουμε μεγάλο μέρος του μπατζετ γιατι θελουμε 8αρι μπαλαδόρο και περιφεριακο επιθετικό να κεντάει...εκεί να πέσει το χρήμα...
Τρομερά δύσκολη μεταγραφή του τέρματα...μακαρι να μην δώσουμε μεγάλο μέρος του μπατζετ γιατι θελουμε 8αρι μπαλαδόρο και περιφεριακο επιθετικό να κεντάει...εκεί να πέσει το χρήμα...
Τον Curci τον δειχνει free agent
https://www.transfermarkt.com/gianluca- ... eler/24001
31 ετων 1,91
https://www.transfermarkt.com/gianluca- ... eler/24001
31 ετων 1,91
Willy Caballero ελεύθερος από City.Εντάξει,36 πια αλλά φέτος είχε 17 συμμετοχές στην Premiere και 5 στο Cl.
Κρίμα για τον Γλυκο και περαστικά του.
Με Εντοι και Πριγιοβιτς στα επιθετικά κόρνερ θα είμαστε φωτιά και θα καθαρίζουν τα αμυντικά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με Εντοι και Πριγιοβιτς στα επιθετικά κόρνερ θα είμαστε φωτιά και θα καθαρίζουν τα αμυντικά.
- Scientist@PAOK
Βάλε και μάτος στην εξισωση των επιθετικών. Οχι ρε γαμώτο ο γλύκος, τον φάγανε...πολυ κομβική θέση, όποιος και να έρθει θα θέλει χρόνο προσαρμογής με την άμυνα και υπομονη, πράγμα που δεν διαθέτουμε.Dimpatra έγραψε:Κρίμα για τον Γλυκο και περαστικά του.
Κρίμα ρε γαμώτο για τον τραυματισμό του Γλύκου... Φέτος έκανε πολλή καλή σεζόν (με ελάχιστα λάθη) και είναι σε καλή ηλικία, ενώ άρχισε να συνεργάζεται καλά και με την άμυνα... Οπότε θέλουμε πολύ καλό τερματοφύλακα και άμεσα.
Η ατυχία μας δεν υπάρχει!

παιδιά τι ώρα είναι ο τελικός κυπέλου στη Γαλλία? Το λαολα θα το δείξει?