8. Amr Warda
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Amr Warda
Αφού ανεβαίνει στην πρετοιμασία, κάπου στις κάτω χώρες τον κόβω να καταλήγει δανεικός...
Υ.Γ. Τον είδα εγώ εκείνον τον τέρμα που φίδιαζε κάτω απ την σκιά του δοκαριού χθες...

Υ.Γ. Τον είδα εγώ εκείνον τον τέρμα που φίδιαζε κάτω απ την σκιά του δοκαριού χθες...

Εν τω μεταξυ το αρθρο ή το εγραψε ηλιθιος ή απευθυνεται σε ηλιθιους.Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος βάση των κανονισμών που υπάρχουν να τον έχει στις προπονήσεις.....
....................................................
Από εκεί και πέρα, του έχει ξεκαθαριστεί πως στο επόμενο παράπτωμα θα πάει στη δεύτερη ομάδα.
Τι θα πει ειναι υποχρεωμενος βασει (με ει αγραμματε δημοσιοκαφρε) κανονισμων να τον εχει στις προπονησεις; Αλλα αμα λαχει τον στελνει και στην Κ20 ε; Οτι να ναι
Έχουμε τους ΑΡΔ που αξίζουμε...rainmaker έγραψε:Φφφφφ μια φορά να μη γινόμαστε πανηγύρι δεν αντεχουμε

Δυστυχώς αυτό καταλαβαίνω...

Υ.Γ. Αν δεν είναι έτσι, ας τους κόψει κάποιος την γλώσσα για να καταλάβουμε το αντίθετο...

Αν γίνεται, πώληση, για να περάσει μήνυμα πειθαρχίας και επαγγελματισμού στην ομάδα.
Επειδή βλέπω μια γενικότερη διάθεση απαξίωσης του νεαρού ποδοσφαιριστή (γιατί για νεαρούς πρόκειται) θα ήθελα να πω κι εγώ το κοντό μου. Υπάρχει κανονισμός, υπάρχουν και ελεγκτικοί μηχανισμοί σε μια "σοβαρή" ευρωπαική ομάδα, όπως η δική μας. Από την προηγούμενη σεζόν ακούστηκε ότι ο Ουάρντα κάνει άσχημη εξωγηπεδική ζωή και γενικότερα ότι δεν είναι το πρότυπο του επαγγελματία.
οκ πιάσε τα παραπτώματα ένα ένα και τιμώρισέ τα. Εδώ πρώτα εξοστρακίζουμε ποδοσφαιριστή και μετά λέμε ότι θα του βάλουμε 20 χιλιάρικα πρόστιμο.
Φιλότιμο έχει ο νέος και γούσταρε ΠΑΟΚ πριν ακόμα έρθει. Με την πρώτη στραβή στραβώνει και ο ίδιος και η λύση της σχέσης είναι μονόδρομος. Εδώ χρειάζεται ανθρώπους που ξέρουν από διαχείριση προσωπικού.
Εγώ είδα θετικα στοιχεία στο διάστημα που έπαιξε, χωρίς να έχει τις παραστάσεις και την εμπειρία μεγάλων παιχνιδιών. Πιστεύω ότι μπορεί και ο ίδιος να δώσει και ο ΠΑΟΚ να πάρει πράγματα από αυτόν.
οκ πιάσε τα παραπτώματα ένα ένα και τιμώρισέ τα. Εδώ πρώτα εξοστρακίζουμε ποδοσφαιριστή και μετά λέμε ότι θα του βάλουμε 20 χιλιάρικα πρόστιμο.
Φιλότιμο έχει ο νέος και γούσταρε ΠΑΟΚ πριν ακόμα έρθει. Με την πρώτη στραβή στραβώνει και ο ίδιος και η λύση της σχέσης είναι μονόδρομος. Εδώ χρειάζεται ανθρώπους που ξέρουν από διαχείριση προσωπικού.
Εγώ είδα θετικα στοιχεία στο διάστημα που έπαιξε, χωρίς να έχει τις παραστάσεις και την εμπειρία μεγάλων παιχνιδιών. Πιστεύω ότι μπορεί και ο ίδιος να δώσει και ο ΠΑΟΚ να πάρει πράγματα από αυτόν.
- hasio_john
Αδερφέ mike, κατανοητό αυτό που λες και αν δεις προηγούμενά μου ποστ και γω στο ίδιο μήκος κύματος ήμουν. Ωστόσο όταν ένας παίχτης από τόσο νωρίς σηκώνει κεφάλι και στο παίζει πριμαντόνα, είναι μαθηματικά ΣΙΓΟΥΡΟ πως με το που ορθοποδήσει στην ομάδα και μαθευτεί τ' ονοματάκι του παραέξω, θ' αρχίσει τσαλιμάκια φυγής με δήθεν τραυματισμούς και άλλα κολπάκια για να τον αποδεσμεύσουμε. Μικρός ξεμικρός, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ακόμα και αν είναι βρέφος. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαρή ομάδα και σεβαστή από τον ΚΑΘΕ παίχτη ανά την Ευρώπη και μη, τότε κάτι ζιζάνια με αφάνα που σου έρχονται για σούξου μούξου, απλά τα λιώνεις και τα στέλνεις αλλού για παραδειγματισμό. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δείχνει πως τα πειθαρχικά παραπτώματα τα έχει μόνιμα στο τσεπάκι του και απλά περιμένει την στιγμή να στα δωρίσει απλόχερα ...
- Παλαιολόγος
μα επειδη δεν εφερε προταση λογικα τον πηραν,μπας και ψησουν κανεναν να το δωσουν δανεικο
- kataramenos5
Χμμ ..Υπαρχει?Και τι να καλυπτει αραγε ?Βγαινουν οι παικτες ξενυχτανε, γινονται στουπι, ξερνανε στα σοκακια(ετσι ακουγεται δε ξερω αν ισχυει) και δεν τιμωρειται κανενας?Μονο εμεις τους βλεπουμε?ξερει κανεις να μας πει τι ισχυει?Αν υπαρχει καποιος υπευθηνος πχ που να ελγχει την κατασταση?mike έγραψε: Υπάρχει κανονισμός, υπάρχουν και ελεγκτικοί μηχανισμοί σε μια "σοβαρή" ευρωπαική ομάδα, όπως η δική μας. Από την προηγούμενη σεζόν ακούστηκε ότι ο Ουάρντα κάνει άσχημη εξωγηπεδική ζωή και γενικότερα ότι δεν είναι το πρότυπο του επαγγελματία.
Σκιές υπάρχουν και τις νύχτες κάτω απ τα φώτα...
Μόνο στο πηχτό σκοτάδι δεν υπάρχουν...

Μόνο στο πηχτό σκοτάδι δεν υπάρχουν...

- aspromaura ioannina
ποτε μου δεν καταλαβα πως γινεται να δινεται μια τετοια ευκαιρια-να παιξει κανεις σε εναν μεγαλο συλλογο και να αμοιβεται πλουσιοπαροχα- και να ανταποδιδει με τοσον ηλιθιο τροπο.
Εισαι πολυ μικρος για τον ΠΑΟΚ μας.
Προτιμω λιγοτερο ταλαντουχους παιχτες που σεβονται την ΙΣΤΟΡΙΑ και τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του συλλογου(Σακχοφ) παρα σαν εσενα. Ουστ!
Εισαι πολυ μικρος για τον ΠΑΟΚ μας.
Προτιμω λιγοτερο ταλαντουχους παιχτες που σεβονται την ΙΣΤΟΡΙΑ και τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του συλλογου(Σακχοφ) παρα σαν εσενα. Ουστ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 11 Ιούλ 2017, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Επεξεργαστηκε
Λόγος: Επεξεργαστηκε
Κάτω τα χέρια από τον αμρ.
Είναι χαζός οκ.να τον σκοτώσουμε?
Είναι σπάνιο πτηνό.δεν το πυροβολας.πιάνεις κυάλια κ κάνεις birdwatching όπως οι Ευρωπαίοι.
Ποιο ονοματάκι του να ακουστεί κ να αρχίσουν τα τσαλιμακια φυγής?θα δώσουν τα λεφτακια τους χωρίς να ρωτήσουν τι πτηνό ειναι?οι χαζοί καριέρα δεν κάνουν.
Μπορεί να υπάρχουν παίκτες μπάσταρδοι,βίαιοι,μουνοπανα,ρουφιάνοι αλλά όλοι ξέρουν πως να σταθούν σε επαγγελματικό επίπεδο.ξέρουν να κρύβουν το γκωλο τους.οι χαζοί όχι.ο αμρ φοράει κολλητό δερμάτινο παντελόνι που έχει τρύπες στα κωλομαγουλα.κ τα κουνάει πέρα δώθε.
για ψίχουλα που τον πήραμε προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία.
Είναι χαζός οκ.να τον σκοτώσουμε?
Είναι σπάνιο πτηνό.δεν το πυροβολας.πιάνεις κυάλια κ κάνεις birdwatching όπως οι Ευρωπαίοι.
Ποιο ονοματάκι του να ακουστεί κ να αρχίσουν τα τσαλιμακια φυγής?θα δώσουν τα λεφτακια τους χωρίς να ρωτήσουν τι πτηνό ειναι?οι χαζοί καριέρα δεν κάνουν.
Μπορεί να υπάρχουν παίκτες μπάσταρδοι,βίαιοι,μουνοπανα,ρουφιάνοι αλλά όλοι ξέρουν πως να σταθούν σε επαγγελματικό επίπεδο.ξέρουν να κρύβουν το γκωλο τους.οι χαζοί όχι.ο αμρ φοράει κολλητό δερμάτινο παντελόνι που έχει τρύπες στα κωλομαγουλα.κ τα κουνάει πέρα δώθε.
για ψίχουλα που τον πήραμε προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία.
- hasio_john
Μπάρλοου, δεν έχει άδικο ρε φίλε.... απλά δίνεις μια ελαστική εικόνα καφενείου προς τα έξω όταν αφήνεις τέτοια περιστατικά να μπαινοβγαίνουν στον σύλλογο και δε νομίζω να έχει καλό αντίκτυπο σε μελλοντικούς γαμπρούς της ομάδας που θα θέλουν να έρθουν και αυτοί να κάνουν τα δικά τους.
Βέβαια εμείς οι ταπεινοί σύμβουλοι του πληκτρολογίου, απλά παραθέτουμε τις γνώμες μας έτσι για να γεμίζουμε τις σελίδες του φόρουμ. Οι ειδικοί επί του διαχείρισης της ομάδας ξέρουν τι κάνουν και αφού αποφάσισαν να γυρίσει κάτι θα έχουν στο μυαλό τους, ή απλά περιμένουν μια καλή πρόταση για να τον στείλουν!
Βέβαια εμείς οι ταπεινοί σύμβουλοι του πληκτρολογίου, απλά παραθέτουμε τις γνώμες μας έτσι για να γεμίζουμε τις σελίδες του φόρουμ. Οι ειδικοί επί του διαχείρισης της ομάδας ξέρουν τι κάνουν και αφού αποφάσισαν να γυρίσει κάτι θα έχουν στο μυαλό τους, ή απλά περιμένουν μια καλή πρόταση για να τον στείλουν!