Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκάλωμα έχετε φάει με τον ganso;; Δηλαδή γιατί μπαίνει ο πύχης εκεί και δεν πάει πιο ψηλά στον coutinho πχ ή στον david silva ή στον goetze;; Γιατί νομίζω οτι οι πιθανότητες να πάρεις κάποιον από αυτούς τους τεσσερις είναι οι ίδιες, δηλαδή μηδέν...
Γιατί έχουμε ένα πιστεύω ότι με την πώληση Λούκας και Μακ ο Ιβάν ένα ΜΠΑΜ θα το κάνει και φέτος στο τέλος!!!

Μετά τον Μπερμπάτοφ όλα είναι πλέον πιθανά, ειδικά αν τα διαρκείας δεν έχουν την ανάλογη κίνηση... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 24 Ιουν 2016, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Libra έγραψε:Γιατι σκαλωσατε οντος για τον Ganso? Εδω ο Verdi δεν ερχεται Ελλαδα ουτε για διακοπες.. ο Ganso θα ερθει;

Για την μυκονο μπορει να ερθει για την Ομαδα μας δεν.. κ απ τα 9χαρτια που κανει κ 3-4χαρτια να δωσουμε που δεν προκειται αυτο παμε για ελευθερους: δεν ειμαστε chelsea/man utd/athletic madrid κτλπ.. να σκαμε εκατομμυρια ετσι για πλακα.. anyway..

Eιναι παιχτης που μπορουσε να επαιζε βασικος παντου ακομα κ στην atlhletic madrid/chelsea/tottenham/man utd/villareal

Ελευθερο θα παρουμε δεν δινουμε χρημα για αγορα ακομα κ 10ροεξτρεμ τι ΔΕΝ καταλαβαινεται?
Οι 2 που θελουν να φερουν μετα τον ματεους που (επεσε εξω ο προγραμματισμος γιατι αθτος θα ηταν ο επιτελικος-εξτρεμ)

παμε για τους:

Scarione : http://www.transfermarkt.com/oscar-scar ... eler/47011
και τον:
Gaston Ramirez: http://www.transfermarkt.com/gaston-ram ... ler/123742
Μακαρι να ισχυει για γκαστον..μιλαμε για παικταρα απο τους λιγους..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Καλό παπα πουλάς κι εσύ.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

zarathustra79 έγραψε:Ναι αλλά τον ganso δε γίνεται να τον φέρεις. Δηλαδή δεν υπάρχει ενδιάμεσο επίπεδο μεταξύ πέλκα που είχαμε πέρσι και ganso;;;
http://www.transfermarkt.co.uk/wesley/p ... eler/52929 κατι ενδιαμεσο με 1.5 Μ απο Σαο Παολο
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το ζήτημα είναι οτι ο matheus ήταν ελεύθερος. Θα του πλήρωνες λίγο πιο τσιμπημένο συμβόλαιο, αλλά για να πάρεις άλλο παίκτη αυτής της αξίας πρέπει να πληρώσεις κ κανα 2-3Μ στην ομάδα του κάτι που δεν πρόκειται να γίνει αυτό το καλοκαίρι. Γιαυτό και οι matheus, scarione, ramirez κ alvarez είναι οι μόνοι ποιοτικοί παίκτες που μπορείς να πλησιάσεις. Τους δυο τελευταίους βέβαια κομματάκι δύσκολο γιατί λόγω ηλικίας περνάει ακόμη η μπογιά τους και δύσκολα να πειστουν να έρθουν στην ελλάδα, νομίζω λοιπόν οτι ο scarione είναι η μόνη προσιτή επιλογή που έχει απομείνει. Το οτι δεν έχει βρεί ως τώρα ομάδα λογικά σημαίνει οτι δεν έχει κάποια πρόταση στα λεφτά που ζητάει, κάντου λοιπόν μια πρόταση στα 1-1,2Μ με υψηλά μπόνους εισόδου σε ομίλους ch.l. κ κατάκτησης πρωταθλήματος και πιστεύω οτι θα γίνει η δουλειά.

Επίσης ρε παιδιά γιατί όλοι κόβετε το νικ μου κ του ρίχνετε το επίπεδο του υπό το μηδέν;;; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

O libra μετά τους παπαδες που πουλη; στον Γενάρη με τον φαν ντε φαρτ βλέπω επέστρεψε δρυμητερος.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Θέλουμε Ganso γιατί κάποτε κάποιοι πέρνανε Giovani Rivaldo κτλ. και θέλω κι εγώ να νιώσω έτσι γιατί το αξίζω.Γιατί με τέτοιους παίκτες φτιάχνω ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ και γεμίζω τα γήπεδα.Γιατί πρέπει κάποιοι κάποτε να ταρακουνηθούν και να την ακούσουν.Κι εκτός από Ganso θέλω ο πρόεδρος μου να ζητάει παίκτες από τον γάβρο όπως με τρυπούσαν κι αυτοί τόσα χρόνια.Κι ας μην τους πάρω.Να νιώθουν την ανάσα μου.Και όποιον ενδιαφέρονται να τον χτυπάω να ανεβαίνει η τιμή και να ξαφρίζονται παραπάνω όπως μου κάνουνε αυτοί τόσα χρόνια.Θ'ελω όλα αυτά γιατί είμαι ΠΑΟΚ και το αξίζω...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

sic-4 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:αλε... οχι φιλε αλλα τι να κανουμε για αυτο? τα παιδακια απο τα 14 ασχολουνται μονο με το φβ και με τις σελφιες. απο την αλλα καποιοι γινονται οπαδοι απο τα 14-15 κρατωντας ενα μαχαιρι κ νομιζωντας οτι αυτο ειναι χουλιγκανισμος.. ΜΕΓΑΛΟ θεμα που δε θα καταληξουμε ποτε.
Αδερφε westblock, την χρησιμοποιεις τη λεξη οπαδος εδω δινοντας της αρνητικη χροια... για μενα δεν ειναι οπαδος αυτο που περιγραφεις.. ειναι απλα καφρος... Δεν σου τη λεω, απλα διευκρινιζω, κι εσυ μαλλον ετσι αβιαστα το χρησιμοποιησες.

εγω ας πουμε ειμαι οπαδος... δεν ειμαι φιλαθλος.. καλουτσικο το ποδοσφαιρο αλλα δεν τρελλαινομαι κι ολας.. τελικο CL μπορει να μην κατσω να δω πχ.. αλλα ΠΑΟΚ - Κατω Τραχανοπλαγια φιλικο προετοιμασιας δεν υπαρχει περιπτωση να χασω... Απο πιτσιρικος που πηγαινα Τουμπα, μεχρι τα 20 μου περιπου δεν ημουν σιγουρος τι ακριβως ειναι το οφσαιντ (στη γειτονια που παιζαμε μπαλλα δεν ειχαμε τετοια, που να τα ξερω), αλλα ημουν εκει στην 4 και αφηνα λαρυγγι.. Ομως ΠΟΤΕ μου δεν εχω κανει καφριλα, δεν εχω πεταξει ποτε αντικειμενο, δεν την εχω πεσει ποτε σε κανεναν και στραβωνω οταν βριζονται παικτες της ομαδας μου και εχω κανει μανουρες με συνοπαδους για τετοιο λογο. Εγω αυτην την ερμηνεια δινω στη λεξη οπαδος, οχι τον καφρο που κραταει μαχαιρι και νομιζει κατι.
Ακριβως αυτο.Σαν να μιλας εξ ονοματος μου.

Να προσθεσω ομως πως το οτι η βαρυα βιομηχανια οπαδων μας δε λειτουργησε ποτε με καυσιμο τα πρωταθληματα,τα τσουλου ή τους παικτες ονοματα.Ειμαστε ΠΑΟΚ ειτε στο κεντρο βλεπουμε Ανδραλα ειτε τον Μεσσι.Με τον Ανδραλα να τον γουσταρουμε περισσοτερο γιατι ιδρωσε την ασπρομαυρη φανελα.

Στα μεταγραφικα...Λογικο καθε παικτης σαν τον 33χρονο βραζιλιανο να λειτουργει παραδοπιστα,καριεριστικα.Αλλα αν καποιος αποδειξει οτι ποναει την ομαδα κ τη βαζει πιο πανω απο τα λεφτα , οπως ο Παυλαρας,τοτε οφειλουμε να τον κανουμε σημαια.Και θεωρω οτι τετοιους παικτες ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη.Και ας ειναι μισης αξιας απο εναν μισθοφορο ολκης.Το κερδος για μας θα ειναι μεγαλύτερο.Και μεσα στο γηπεδο και εκτος.Οποτε ευτυχως που γλιτωσαμε απο την περιπτωση του (και ας ειναι βελος στα ακρα)
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μάλλον δεν καταλάβατε τι θέλει να πει ο ποιητής!

Ο Ganso μπορεί να λέγεται Ramirez - Vilhena η όποιος άλλος που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο!
Όσο για τα 9 εκ που λέει ένας φίλος που χρειάζονται για τον Ganso μην βλέπει τον transfermarket γιατί και ο Πέλκας εκεί έχει αξία 1.5 εκ ενώ στην πραγματικότητα δεν αξίζει 500 χιλιάρικα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

εκείνες οι καραβιές των κοινοτικών από την premiership ξεκίνησαν;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@agios Ναι ρε παιδί μου εσυ θες ganso, αλλά γιατί περιορίζεσαι στον ganso συγκεκριμένα δε μπορώ να καταλάβω... Δεν υπάρχουν άλλοι πάικτες (ανέφερα τρια τυχαία παραδείγματα πιο πριν) εκτός από τον ganso;;;;;

@goran64 το ζήτημα δεν είναι αν θα κάνει το μπαμ ο ιβάν, αλλά το τι θεωρεί ο καθένας μας μπαμ.

@ilovegame27 θα συμφωνήσω εν μερει μαζι σου. Οι αξιες του transfermarkt είναι ενδεικτικές κ δε σημαίνουν οτι πρέπει να δώσεις τόσα χρήματα. Όμως στη βραζιλία πουλάνε πολύ ακριβά τους παίκτες τους και ειδικά τα φιλέτα (όπως ο ganso). Μπορείς πολύ απλά να δεις πόσο τον αγόρασε η sao paolo από τη santos, όπως και τα ποσά με τα οποία πουλάει η sao paolo τα τελευταία χρόνια τους παίκτες της για να καταλάβεις αν μπορεις να αγοράσεις τον ganso με 2 ή 3Μ...
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Χρειαζομαστε εναν παιχτη που θα κανει μπαμ μεσα στον αγωνιστικο χωρο και οχι στα site και στις εφημεριδες...
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

zarathustra79 έγραψε:@agios Ναι ρε παιδί μου εσυ θες ganso, αλλά γιατί περιορίζεσαι στον ganso συγκεκριμένα δε μπορώ να καταλάβω... Δεν υπάρχουν άλλοι πάικτες (ανέφερα τρια τυχαία παραδείγματα πιο πριν).

@goran64 το ζήτημα δεν είναι αν θα κάνει το μπαμ ο ιβάν, αλλά το τι θεωρεί ο καθένας μας μπαμ.

@ilovegame27 θα συμφωνήσω εν μερει μαζι σου. Οι αξιες του transfermarkt είναι ενδεικτικές κ δε σημαίνουν οτι πρέπει να δώσεις τόσα χρήματα. Όμως στη βραζιλία πουλάνε πολύ ακριβά τους παίκτες τους και ειδικά τα φιλέτα (όπως ο ganso). Μπορείς πολύ απλά να δεις πόσο τον αγόρασε η sao paolo από τη santos, όπως και τα ποσά με τα οποία πουλάει η sao paolo τα τελευταία χρόνια τους παίκτες της για να καταλάβεις αν μπορεις να αγοράσεις τον ganso με 2 ή 3Μ...
Zara τύπου Ganso ή όποιον άλλο παικταρά θέλουν δεν έχω θέμα με συγκεκριμένο.Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

dravinosRa έγραψε:Χρειαζομαστε εναν παιχτη που θα κανει μπαμ μεσα στον αγωνιστικο χωρο και οχι στα site και στις εφημεριδες...

Ακριβώς ... Εχουμε αλλάξει μετα τον ερχομό σαββιδη κ ευθύνη φέρει κ ο ίδιος παρότι βελτιώθηκε στις δηλώσεις

Μονο Φαπ στις εφημερίδες ονειρευόμαστε

Τεσπα αναμένουμε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ποιος ganso ρε παιδια
το μαξ που χει δοθει για αγορα παιχτη ειναι 1.2
τι ganso μου λετε! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”