sic-4 έγραψε:WestBlock4 έγραψε:αλε... οχι φιλε αλλα τι να κανουμε για αυτο? τα παιδακια απο τα 14 ασχολουνται μονο με το φβ και με τις σελφιες. απο την αλλα καποιοι γινονται οπαδοι απο τα 14-15 κρατωντας ενα μαχαιρι κ νομιζωντας οτι αυτο ειναι χουλιγκανισμος.. ΜΕΓΑΛΟ θεμα που δε θα καταληξουμε ποτε.
Αδερφε westblock, την χρησιμοποιεις τη λεξη οπαδος εδω δινοντας της αρνητικη χροια... για μενα δεν ειναι οπαδος αυτο που περιγραφεις.. ειναι απλα καφρος... Δεν σου τη λεω, απλα διευκρινιζω, κι εσυ μαλλον ετσι αβιαστα το χρησιμοποιησες.
εγω ας πουμε ειμαι οπαδος... δεν ειμαι φιλαθλος.. καλουτσικο το ποδοσφαιρο αλλα δεν τρελλαινομαι κι ολας.. τελικο CL μπορει να μην κατσω να δω πχ.. αλλα ΠΑΟΚ - Κατω Τραχανοπλαγια φιλικο προετοιμασιας δεν υπαρχει περιπτωση να χασω... Απο πιτσιρικος που πηγαινα Τουμπα, μεχρι τα 20 μου περιπου δεν ημουν σιγουρος τι ακριβως ειναι το οφσαιντ (στη γειτονια που παιζαμε μπαλλα δεν ειχαμε τετοια, που να τα ξερω), αλλα ημουν εκει στην 4 και αφηνα λαρυγγι.. Ομως ΠΟΤΕ μου δεν εχω κανει καφριλα, δεν εχω πεταξει ποτε αντικειμενο, δεν την εχω πεσει ποτε σε κανεναν και στραβωνω οταν βριζονται παικτες της ομαδας μου και εχω κανει μανουρες με συνοπαδους για τετοιο λογο. Εγω αυτην την ερμηνεια δινω στη λεξη οπαδος, οχι τον καφρο που κραταει μαχαιρι και νομιζει κατι.
Ακριβως αυτο.Σαν να μιλας εξ ονοματος μου.
Να προσθεσω ομως πως το οτι η βαρυα βιομηχανια οπαδων μας δε λειτουργησε ποτε με καυσιμο τα πρωταθληματα,τα τσουλου ή τους παικτες ονοματα.Ειμαστε ΠΑΟΚ ειτε στο κεντρο βλεπουμε Ανδραλα ειτε τον Μεσσι.Με τον Ανδραλα να τον γουσταρουμε περισσοτερο γιατι ιδρωσε την ασπρομαυρη φανελα.
Στα μεταγραφικα...Λογικο καθε παικτης σαν τον 33χρονο βραζιλιανο να λειτουργει παραδοπιστα,καριεριστικα.Αλλα αν καποιος αποδειξει οτι ποναει την ομαδα κ τη βαζει πιο πανω απο τα λεφτα , οπως ο Παυλαρας,τοτε οφειλουμε να τον κανουμε σημαια.Και θεωρω οτι τετοιους παικτες ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη.Και ας ειναι μισης αξιας απο εναν μισθοφορο ολκης.Το κερδος για μας θα ειναι μεγαλύτερο.Και μεσα στο γηπεδο και εκτος.Οποτε ευτυχως που γλιτωσαμε απο την περιπτωση του (και ας ειναι βελος στα ακρα)