Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αδερφε μπαφος αν ειναι οντως ετσι και ο ευεργετης σαββιδης που πληρωσε κας τα χρεη του ΠΑΟΚ αλλαζει γνωμη επηρεαζομενος απο μεριδα οπαδων (ακομα και απ ολους), απο μμε και συμβουλατορες τοτε γραψε λαθος σε αυτο που ειπα. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ.

Και η στηριξη δεν ειναι α λα καρτ. Ερχεται με την εμπιστοσυνη και οταν μπροστα σου εχει οραμα. Εγω αγωνιστικα δεν του εχω καμια μα καμια εμπιστοσυνη αλλα και το οραμα δεν μπορει να ερθει απο τη μια στιγμη στην αλλη. Ποσο μαλλον οταν ολος ο κοσμος ειναι στο ιδιο εργο θεατης καθε 6μηνο (και οχι χρονο πλεον). Ο σαββιδης ειχε την ευκαιρια να εμπνευσει το λαο οταν ηρθε αλλα την εχει κλωτσησει οπως θα κλωτσουσε και μια μπαλα-τοσο ατσαλα. Και ενω ακομα και οταν εφερε τον στεφενς αν στην παρουσιαση του ελεγε οτι θα φτιαξουμε ομαδα με εναν γνωστο και καλο προπονητη και τουμπεκιαστειτε και καντε υπομονη ολοι θα ακολουθουσαν και θα στηριζαν, αυτος προτιμησε να πει το αληστου μνημης "αν δεν φερει πρωταθλημα θα φυγει". :shock: :lol:

Ειναι να γελας και μετα να κλαις με λυγμους βασικα
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Με αυτα τα μυαλα(για τον Ιβαν μιλαω) δεν θα παμε μπροστα ποτε,κι ας ειμαστε οικονομικα ευρωστοι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ενω τα δικα μας ε???

αιωνες μπροστα

τελικα ο ΠΑΟΚ προεδρο με @@

και απο λαο.........τα ιδια και τα ιδια.....

να το παραφρασω και λιγο το γνωστο συνθημα
sporos123

Για λαο δεν λεω,αν και εχω κακιστη αποψη,γιατι θεωρω οτι ειναι μεγαλη κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Μια στιγμη ρε παιδια γιατι αυτη η καραμελα με το οτι φταιει ο οπαδος εχει κουρασει.

Για ποιο λογο φταιει ο οπαδος για το αγωνιστικο? Ειστε σοβαροι? Ασκει ο οπαδος διοικηση?

Ο οπαδος φταιει για το οπαδικο που φθινει τα τελευταια 5 χρονια. Ειναι σαν να λεει ο οπαδος οτι για το οπαδικο ευθυνονται οι πυρσοι που δεν αναβουν ευκολα.
sporos123

Οπα,για το οπαδικο λεμε..Αλλα και για την μη στηριξη στο αγωνιστικο...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Για το οπαδικο συμφωνω. Το ανεφερα κιολας. Σαν κινημα βασικα οχι μονο φθινουμε αλλα ειμαστε σε εκευθερη πτωση. Ας οψεται ο ζβ με τις ταρζανιες του που εν μια νυκτι κατορθωσε να κανει τους οπαδους μπουρδελο μεταξυ τους.

Για τη στηριξη νομιζω το εξηγησα νωριτερα. Δωσε οραμα στον κοσμο και ασε τα νεοπλουτιστικα. Μακαρι να εβγαινε να ελεγε "μαγκες αυτοι ειμαστε τοσα θα βαλω φετος του χρονου του παραχρονου-καντε υπομονη" και ειμαι βεβαιος οτι περισσοτερο κοσμο θα ειχε το γηπεδο. Αυτα τα μια χρονια φερνω προπονητξ του 1,2 εκ την αμεσως επομενη των 200 χιλ την επομενη καπου στη μεση αλλα φερνω και τον μπερμπατοφ ειναι σκωτσεζικο ντους. Αλλα θα μου πειτε εδω δεν καθοριζε μπατζετ στον αρνεσεν, στους οπαδους θα το πει?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ήταν γήπεδο λεει ο Βρύζας λες να μην έφυγε ποτε ;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mpafos4 έγραψε:ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,μια συγκεκριμενη μεριδα οπαδων θελει να κανει κουμαντο!Αγαπαει τοσο πολυ την ομαδα που εφτασε σε σημειο να βριζει τον μεγαλυτερο ευεργετη της!!!.....

Αν εχει κανει λαθη,ο Σαββιδης?...ΠΟΛΛΑ!Και μονο που εχει καποια καθικια μεσα στην ΠΑΕ,φτανει!..

......................
........................

ΥΓ3.Εαν πας σε συναντηση που θα ειναι και ο Μαρινακης....θα κανεις εγκλημα και θα εχεις χασει το δικιο σε οτι εχεις πει!!
Μπαφε διαφωνω στα περισσοτερα κυριως γι αυτο που που λεει ευστοχα ο Γκοραν με δυο κουβεντες
Με δυο απλές κουβέντες αδερφέ μου ξέρεις πως το ερμηνεύω αυτό προσωπικά 4 χρόνια τώρα για όσα έχει "δοκιμάσει";;;
"Πολλά καλά "ξεκινήματα" με 0 "τελειώματα" όμως!!!
Παρολα αυτα θελω ν ακουω φωνες σα τη δικη σου.Μη χανεσαι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σκάνε πιο χοντρά πράγματα γενικώς...
Μακάρι να μην επηρεάσουν καταστάσεις.
Τα είχα γράψει και πριν κάνα δίμηνο......

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Στο ζηση αναφερεσαι παιλοτ?

Μα που θα παει η βαλιτσα με αυτον τον ανθρωπο? Μας εκανε πουτανα οταν ηταν εδω μας κανει κ τωρα που δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν ειναι?
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 - 17:00
Στην Τούμπα ο Βρύζας!

Βλέπει το ΠΑΟΚ - Καλλονή ο πρώην τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου"!

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokvoice.com/46380/stin-toumpa-o-vrizas-2
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάποια στιγμή κατά τα τέλη Νοέμβρη, αν θυμάμαι καλά, έκραζα γιατί ο Ζησάκος πάλι ήταν χωμένος στην σουίτα του Ιβάν για έναν αγώνα μας, μιλούσα για την "συντροφιά του δαχτυλιδιού" που λυμαίνεται ακόμα και από μακριά (;;;) τον Π.Α.Ο.Κ. και μου την έπεσαν Θεοί και δαίμονες εδώ μέσα, γιατί αν δεν ήξερα (λέει) κάτι από inside information να μην έκανα "θεωρίες συνωμοσίας", ή αν ήξερα (λέει) να έβγαινα να το έλεγα στα ίσια!!!

Τι να βγω να πω δηλαδή ρε παιδιά;;; Είναι τόσο "προβλέψιμος" πλέον ο Ιβάν στις κινήσεις του (4 χρόνια τα ίδια και τα ίδια, ρώσικα π.χ. να μας μάθαινε θα τα είχαμε μάθει "φαρσί" λόγω πολλαπλών επαναλήψεων) που "νιαουρίζει στα κεραμίδια μας" κι εμείς κάνουμε ότι ψάχνουμε τι ακριβώς ζώο βρίσκεται στην σκεπή μας και σε ποια ξένη γλώσσα μιλάει επιτέλους!!!

:idea: :idea: :idea: Ωωωπππ!!! Πέρασε ξαφνικά απ τον νου μου μια ερώτηση στον εαυτό μου και πραγματικά ζορίζομαι πολύ να την απαντήσω ολοκληρωτικά!!!

"Αν ο Ιβάν ήταν μεγαλομέτοχος του πουστοβάζελ@υ ή της κούλας εδώ και 4 χρόνια και κινούνταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνει και στον Π.Α.Ο.Κ., εσύ οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ., τι θα ένιωθες πραγματικά και πως θα τον χαρακτήριζες σαν "καπετάνιο" ενός κύριου ανταγωνιστή σου;;;"

Άντε να δω απαντήσεις καρντάσια μου γιατί προσωπικά όπως προείπα...δυσκολεύομαι να τα πω όλα!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αν η γιαγια μου ειχε κακαλα θα ηταν παππους μου γκοραν...
Με τα αν δεν μαμησε κανεις μην προσπαθεις να κανεις τον δικηγορο του διαβολου.
Ο μπαφος εχει σε παρα πολλα πραγματα δικιο οπως κ αρκετοι απο εδω μεσα.
Κατηγορουμε τον καθε ενα που ασχολειτε με την ομαδα απο τον μεγαλομετοχο μεχρι τον φροντιστη αλλα την δικια μας την ουρα την βγαζουμε απεξω,μια ζωη τα ιδια......παντα ο υπαιτιος ειναι αλλος κατανεμουμε τα μεριδια ευθυνης παντου εκτος απο τον κωλο μας......
Ευτυχως που υπαρχει κ η οικογενειακη κερκιδα στην Τουμπα κ νιωθω οτι ενα κομματι του γηπεδου δεν εχει γαλουχηθει με αυτη την μιζερια που βγαζει το υπολοιπο γηπεδο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο καθένας με το κόλλημα του και ο ΠΑΟΚ να πάει να .........!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”