Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από riegel »

Οποίος κάθεται και κανει αναλύσεις για την επάρκεια η την ανεπάρκεια του προπονητή και το κατα ποσο ποιοτικό ειναι το ρόστερ μας νομίζω οτι βλεπει το δέντρο κ όχι το δάσος ..
Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο ρόστερ και καλύτερο προπονητή αυτο που βλεπω εγώ όμως τα 3 τελευταία χρονια τέτοια εποχή ειναι μια κατάσταση καρμπόν με την εθνική στη μετά-Μουντιάλ εποχή..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ρε παιδιά...δηλαδή τον έχετε τον Ιβάν για κάποιον που έρχεται, ρίχνει όσα ρίχνει, ξεχρεώνει cash για να βάλει τα κλάματα 10 μήνες μετά περίπου επειδή 100 στημένοι τον εβρισαν; Οκ, ακόμα και πιο ευαίσθητος από λεχώνα σε επιλόχειο να ήταν, πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να ξεχρεώσεις απλά για τον επόμενο. Ας ηρεμήσουμε όλοι μαζί και ας περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε πότε θα βγάλουμε κανά λαρύγγι στους ημιτελικούς και ας παίξει και ο φούφουτος.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο νέος κοπροσκυλαρδ λέγεται φραπεδάκης. Άρθρο για σούτια στην κεντρική. Και 2ο τρύπημα του συγκεκριμένου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Aφου δημοκρατικα αποφασισαμε πως τουντορ αρνεσεν δεν κανουν και ειναι η πηγη του προβληματος ας πανε στην ευχη του θεου.

Ας ερθουν δυο αλλοι ποσως με ενδιαφερει ποιοι θα ειναι κ ποια θα ειναι η εμπειρια τους αφου τουλαχιστον εγω απο την πρωτη γκελα θα απαιτησω να φυγουν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χειρότερος από τον ΠΑΟΚ του Άγγελου!

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9950 ... ou-aggelou

Οποτε να φερουμε Αγγελο αμεσα.Εσεις λεγατε οτι ειναι ιδανικος για να παιρνει ομαδες στο μεσο της σαιζον.

Μετα απ αυτο , δε σας φαινεται μια χαρα προπονητης ο Τουντορ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

:lol: :lol: :lol:
Βέβαια, αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι :mrgreen: ) πέρσι φάγαμε τις περισσότερες τριαροτεσσάρες σε μια σαιζόν εδώ και πάνω από 40 χρόνια, ίσως να καταρρίψαμε και all time classic record. Δεν πειράζει όμως, πήραμε το πρωτάθλημα του +5. Το τι σημαίνει βέβαια το τάλιρο, είναι αντικείμενο συζήτησης. Πέντε βαθμούς σημαίνει, "πεντάλφα βασιλικιά" σημαίνει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το τάλιρο είναι σημαδιακό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ακομα ειναι νωρις Othin.Προλαβαινουμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

nikolasf έγραψε:Σε ένα δύο ματσάκια θα σε φάνε και σε μια βδομάδα μετά τον Άρνεσεν και μέχρι το Σεπτέμβριο θα φύγει και ο εργοδότης σου .... και μετά θα αναλάβουν οι μπαλαδόροι προπονητές της κερκίδας με αρχηγό τον κάθε τυχοδιώκτη "επενδυτή" που θα πάρει κοψοχρονιά ξεχρεωμένο μαγαζί γωνία...

Έρμε ΠΑΟΚ είσαι πραγματικά η ομάδα που αξίζει στο λαό σου!!!! :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Πραγματικά αυτό σκέφτομαι κ εγώ απο χθές...
Πρώτη φορά στη ζωή μου(άντε το πολύ 2η) που ήμουν στη 4 κ αναρωτιόμουν "Τι στο πο@τσο κάνω εγώ εδώ???"
Η ομάδα συμφωνώ οτι δεν είναι καλά και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν μπορεί να βελτιωθεί...

Ο ΙΤ ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά η διαχείριση του ρόστερ είναι πολύ κακή και λόγω απειρίας όταν πιέζεται δεν έχει καθαρό μυαλό κ κάνει το ένα λάθος πίσω απο το άλλο.

Αυτά τα 2 όμως μπορώ να τα αποδεχθώ,να κάνω υπομονή(όπως έλεγαν όλοι το καλοκαίρι) και να στηρίζω την ομάδα μου επισημαίνοντας όταν το κρίνω απαραίτητο τα κακώς κείμενα.

Αυτό που δε μπορώ να αποδεχθώ και με έχει κάνει απο χθές να είμαι σκ@τ@,είναι η νοοτροπία του λαού μας...
Αν δεν αλλάξει αυτή,εμείς οι ίδιοι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ να φτάσει την ομάδα εκει που της αξίζει...

Όσο χάλια κ αν ήταν η ομάδα χθές,η συμπεριφορά της 4 στο 2ο ημίχρονο ήταν απαράδεκτη.
Λέγαμε κάποτε ''Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ή το πήρε ο λαός"
Το παιχνίδι χθές πρώτα το έχασε ο λαός και μετά η ομάδα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τα ίδια λέγαμε κάνα 20 σκαλοπάτια κάτω από σένα...

Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να ξανά ζήσω το χτεσινό ντεζαβου. Μάλλον για αποχή με βλέπω.
Θα πάθω θλάση

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:Σε ένα δύο ματσάκια θα σε φάνε και σε μια βδομάδα μετά τον Άρνεσεν και μέχρι το Σεπτέμβριο θα φύγει και ο εργοδότης σου .... και μετά θα αναλάβουν οι μπαλαδόροι προπονητές της κερκίδας με αρχηγό τον κάθε τυχοδιώκτη "επενδυτή" που θα πάρει κοψοχρονιά ξεχρεωμένο μαγαζί γωνία...

Έρμε ΠΑΟΚ είσαι πραγματικά η ομάδα που αξίζει στο λαό σου!!!! :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Νικόλα μου μην μπερδεύεσαι καρντάση μου...ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΟΥΤΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ "ΕΡΜΟΣ" ΡΕ ΣΥ !!!

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ "ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ" ΤΩΝ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ hanball (με το οποίο δεν ασχολούνται οι κωλοΑ.Ρ.Δ. λόγω ανυπαρξίας μίζας) ΑΓΝΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ", ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ (κι όχι "έρμη") ΕΙΤΕ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΥΠΕΛΛΑ...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Εγώ είμαι με Θλάση στον εγκέφαλο απο χθές...λόγω ελλιπούς προετοιμασίας για να "νιώσουμε" όπως χαρακτηριστικά έλεγαν χθές κάτι τύποι...
Αύτοι που δεν φύγανε ποτέ αλλά τελικά είχαν φύγει γιατί η 4 είναι μονίμως άδεια κ χθές θυμήθηκαν να έρθουν...

Εγώ το λέω κ ας με κράξουν διάφοροι...

Καλύτερα ήμασταν όταν είχατε φύγει...
Ηρθατε κ κάνατε το γήπεδο μπουρδέλο κ όλοι οι υπόλοιποι σας γιούχαραν...
Η 4 με 1-2 χιλιάρικα που ήμασταν συνήθως μπορει να κάνει θαύματα,η χθεσινή 4 κάνει ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ να ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους...

Όπως είπε κ ο Ντίνος ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ότι λέει ο αδερφός από πάνω, λιγότεροι ήμασταν καλύτερα...
Αλλά που να βρεις ξανά κουραγιο να τραβιέσαι...

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Εισαι πολυ τυχερος, που ηρθες τη σαιζον ,"θα κρατησουμε τον προπονητη μεχρι τελους, απλα για να δουμε πως ειναι, και να πουμε οτι το καναμε κι αυτο...,"

Εισαι λιγος κι εσυ κι ο σχολιαστης που σε εφερε.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Λεει ο ζοραν.......μεγαλος τηλεκριτικος κ κατοχος 7 τσαμπιονς λιγκ στο ακατανομαστο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γαβ η παπαπα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”