αλλωστε μιλαμε ουσιαστικα για....scouting (εστω...Προπονητη!) που οσο να ναι, ειναι η πλεον δημιουργικη και ευχαριστη διαδικασια στο ποδοσφαιρο!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Record, ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά» εν όψει της νέας σεζόν.
Μετά την απομάκρυνση του 'Αγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, φούντωσαν για μια ακόμα φορά στη χώρα της Ιβηρικής τα σενάρια που θέλουν τον πρώην παίκτη της ομάδας να επιστρέφει, αυτή τη φορά για να αναλάβει το πόστο του προπονητή. Το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας τονίζει πως ο νυν τεχνικό της Μπράγκα είναι ψηλά στη λίστα των επικρατέστερων διαδόχων του Αναστασιάδη για τη σεζόν 2015 - 16.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Κονσεϊσάο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από το πέρασμά του στην Ελλάδα γενικά, αλλά και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια και παρέμεινε και μία σεζόν ως τεχνικός διευθυντής αφού «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πρόβλημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποτελεί σε αυτή τη φάση το συμβόλαιο του Κονσεϊσάο με τη Μπράγμα, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο πορτογαλικός σύλλογος με τον 40χρονο προπονητή κάνει πολύ καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, γεγονός που ικανοποιεί απόλυτα τη διοίκηση της ομάδας.
K_geo έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Προσωρινο, μονιμο... θα δειξει.![]()
![]()
και μεχρι την αποκτηση Αθλητικου Διευθυντή καθε κουβεντα θα ειναι ...καφενειακου επιπέδου, οποιος θελει να κανει καποια προταση ή γενικα να πει κατι επι τουτου το κανει εδω.
Στο καφενείο.
οταν γινεις μπαμπαςbarlow4 έγραψε:K_geo έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Προσωρινο, μονιμο... θα δειξει.![]()
![]()
και μεχρι την αποκτηση Αθλητικου Διευθυντή καθε κουβεντα θα ειναι ...καφενειακου επιπέδου, οποιος θελει να κανει καποια προταση ή γενικα να πει κατι επι τουτου το κανει εδω.
Στο καφενείο.
ρε που μπλεξαμε..
χαλαρωσε να ουμ.ψυχωση θα σου γινει.
θα κανει η κορουλα σου αταξιες και αντι για "ντα" θα της λες θα σε κανω μπαν.
O πάρδον ερέχτεν τα κάκκαλα τ΄.Dinos_Liverpool έγραψε:Ξερόλα της κερκίδας, ωρέ! Αστον τον άλλο!
Τι σκοτίζεσαι, μόνο εσύ είσαι άμπαλος; Ο Ale, δηλαδή, τι είναι; Ο Μπάνε τι είναι; Μόνο ο Ekat ξέρει τα βασικά! Εντάξει, εγώ είμαι έξπερτ, το παραδέχομαι... δεν είμαι εγωιστής!