Ιάκωβος Αγγελίδης
Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κανένα ξυπνητήρι έχεις στο σπίτι; Αν ναι, βάλτο να χτυπήσει γιατί σ' έχει πάρει ο ύπνος μου φαίνεται...
Δεν μπορούμε να ξέρουμε (ακόμα) αν τον Τζακ τον έφερε ο Ιβάν ή η γκαγκατσοπαρέα.
Αν τον έφερε ο Ιβάν -ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ- θα φανεί το καλοκαίρι. Ένας χρόνος είναι υπεραρκετός για την αξιολόγηση των υπαλλήλων της ΠΑΕ.
Εγώ κλείνω προς την άποψη ότι ο Τζακ είναι το ανάχωμα της γκαγκατσοπαρέας -όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ο Τεβεκελης. Οι ίδιοι ένιωσαν την ανάγκη να αναβαθμιστούν και έφεραν κάποιον τεχνοκράτη. Συμπτωματικά, ο Τζακ είναι ίδιας εθνικότητας με τον ΚυρΚυρ. Ένας ΚυρΚυρ που "επιβιώνει" στην ΠΑΕ εδώ και 15 χρόνια...
Αν τον έφερε ο Ιβάν -ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ- θα φανεί το καλοκαίρι. Ένας χρόνος είναι υπεραρκετός για την αξιολόγηση των υπαλλήλων της ΠΑΕ.
Εγώ κλείνω προς την άποψη ότι ο Τζακ είναι το ανάχωμα της γκαγκατσοπαρέας -όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ο Τεβεκελης. Οι ίδιοι ένιωσαν την ανάγκη να αναβαθμιστούν και έφεραν κάποιον τεχνοκράτη. Συμπτωματικά, ο Τζακ είναι ίδιας εθνικότητας με τον ΚυρΚυρ. Ένας ΚυρΚυρ που "επιβιώνει" στην ΠΑΕ εδώ και 15 χρόνια...
Σε μενα απευθυνεσαι?Kevin έγραψε:Κανένα ξυπνητήρι έχεις στο σπίτι; Αν ναι, βάλτο να χτυπήσει γιατί σ' έχει πάρει ο ύπνος μου φαίνεται...
astronaut έγραψε:Δεν μπορούμε να ξέρουμε (ακόμα) αν τον Τζακ τον έφερε ο Ιβάν ή η γκαγκατσοπαρέα.
Μπα δεν νομιζω αστροναυτη
Τον τζακ τον διαλεξε η Μαρια με Ιβαν
- Ekatnetworkltd
- potamda
- Bet Guru 2023
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Τρί 03 Φεβ 2015, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποτυχία ανανεώσεων των συμβολαίων ποδσφαιριστών που θέλει ο προπονητής.
Αν όχι πόλεμος, τουλάχιστον έλλειψη βασικής στήριξης μέσω μεταγραφών στην ομάδα και στον προπονητή.
Αποτυχία επιβολής πειθαρχίας μέσω του εσωτερικού κανονισμού στην ομάδα.
Απουσία, αφασία και μοιρολατρεία στα σημεία και χρόνους, όπου παίρνονται οι αποφάσεις (επο, λίγδα, κεδ, δικαστήρια).
Παθητική και μοιρολατρική στάση απέναντι στην εμετική προπαγάνδα του βδελυρού χοντρού μογγόλου.
Λέμε ότι ο Βρύζας είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό χάος, αλλά είναι υφιστάμενός σου και είναι δική σου η ευθύνη διατήρησής του μέχρι σήμερα.
Καναδυό στρακαστρούκες με ανακοινώσεις έχουν την πλάκα τους, αλλά η ομάδα στενάζει και χρειάζεται πρόεδρο με @ρχίδια.
Ο αλκοολικός έρχεται στην Τούμπα την Κυριακή.
Για να σε δω πώς θα χειριστείς την κατάσταση από εδώ και πέρα.
Αν όχι πόλεμος, τουλάχιστον έλλειψη βασικής στήριξης μέσω μεταγραφών στην ομάδα και στον προπονητή.
Αποτυχία επιβολής πειθαρχίας μέσω του εσωτερικού κανονισμού στην ομάδα.
Απουσία, αφασία και μοιρολατρεία στα σημεία και χρόνους, όπου παίρνονται οι αποφάσεις (επο, λίγδα, κεδ, δικαστήρια).
Παθητική και μοιρολατρική στάση απέναντι στην εμετική προπαγάνδα του βδελυρού χοντρού μογγόλου.
Λέμε ότι ο Βρύζας είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό χάος, αλλά είναι υφιστάμενός σου και είναι δική σου η ευθύνη διατήρησής του μέχρι σήμερα.
Καναδυό στρακαστρούκες με ανακοινώσεις έχουν την πλάκα τους, αλλά η ομάδα στενάζει και χρειάζεται πρόεδρο με @ρχίδια.
Ο αλκοολικός έρχεται στην Τούμπα την Κυριακή.
Για να σε δω πώς θα χειριστείς την κατάσταση από εδώ και πέρα.
Μαγκες ο ανθρωπος ηρθε απο ΕΞΩ σε μια αρρωστη ΠΑΕ στο ισως πιο διευθαρμενο πρωταθλημα της ευρωπης
και ειναι ενα εξαμηνο
ο λογος που τον στηριζω ειναι οτι φαινεται επαγγελματιας και εξυπνος
δωστε χρονο
για να το λεω εγω που ειμαι πρωτο τραπεζι πιστα στο κραξιμο κατι θα βλεπω
αλλα και εσυ τζακ παρε σκουπα και ξαθαρησε την ΠΑΕ απο βρυζες ,σπυροπουλους ,τζαβελλες, κοντους, μανατζερ που φεραν παλτα τα τλευταια 4 χρονια
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΧΑΙΡΙ
αν δεν το κανεις αυτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
και αν δεν αλλαξει κατι σ αυτα τον επομενο καιρο
φταις εσυ καθως εχεις την δυναμη και την αρμοδιοτητα
και ειναι ενα εξαμηνο
ο λογος που τον στηριζω ειναι οτι φαινεται επαγγελματιας και εξυπνος
δωστε χρονο
για να το λεω εγω που ειμαι πρωτο τραπεζι πιστα στο κραξιμο κατι θα βλεπω
αλλα και εσυ τζακ παρε σκουπα και ξαθαρησε την ΠΑΕ απο βρυζες ,σπυροπουλους ,τζαβελλες, κοντους, μανατζερ που φεραν παλτα τα τλευταια 4 χρονια
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΧΑΙΡΙ
αν δεν το κανεις αυτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
και αν δεν αλλαξει κατι σ αυτα τον επομενο καιρο
φταις εσυ καθως εχεις την δυναμη και την αρμοδιοτητα
Δεν του πάει ο ρόλος, όχι γιατί δεν είναι αξιόλογος αλλά γιατί ο Σαββίδης του φόρτωσε πάρα πολλές αρμοδιότητες, του έδωσε μικρή δικαιοδοσία και τον έριξε κατευθείαν στον λάκκο με τα λιοντάρια. Μοιάζει άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων και νομίζω ότι θα αξιοποιούνταν καλύτερα αν αναλάμβανε έναν ρόλο εκπροσώπου της ΠΑΕ στα διοικητικά και δικαστικά όργανα της λίγδας, στις δημόσιες σχέσεις κλπ όπου ο ήπιος χαρακτηρας του θα μπορούσε να θεωρηθεί σημαντικό πλεονέκτημα.
Αλλά για πρόεδρο της ΠΑΕ θα προτιμούσα κάποιον πιο δυναμικό και γνώστη της ελληνικής καφρίλας που να μπορεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά, να φωνάζει, ν' ασχολείται με τους ΑΡΔ, τις ανακοινώσεις. τους Μαρινάκηδες και όλο αυτο το συρφετό.
Οπως και να χει πρέπει να πλαισιωθεί από περισσότερα πρόσωπα και επιτέλους κι απο έναν αξιόλογο τεχνικό διευθυντή που να μπορεί να συνενοηθεί με τον προπονητή .
Αλλά για πρόεδρο της ΠΑΕ θα προτιμούσα κάποιον πιο δυναμικό και γνώστη της ελληνικής καφρίλας που να μπορεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά, να φωνάζει, ν' ασχολείται με τους ΑΡΔ, τις ανακοινώσεις. τους Μαρινάκηδες και όλο αυτο το συρφετό.
Οπως και να χει πρέπει να πλαισιωθεί από περισσότερα πρόσωπα και επιτέλους κι απο έναν αξιόλογο τεχνικό διευθυντή που να μπορεί να συνενοηθεί με τον προπονητή .
Πρόεδρε χθες βγήκαν κάτι φωτογραφίες με τα μπουμπούκια ποδοσφιαριστές του έφηβου παρέα με κάτι άλλα καλά παιδιά που καίνε μαγαζιά. Κρατούσαν κάτι ωραία και ευθυτενή λοστάρια και ωραιότατους και φωτογόνους πυρσούς για να φωτίζουν το δρόμο της εξέλιξης.
Θα κάνουμε τίποτα γι' αυτό ή μπα; Σε ενημερώνω, μια και πέρυσι δεν ήσουν μαζί μας και μπορεί να μην το ξέρεις, ότι ποδοσφαιριστές μας τιμωρήθηκαν για ποσταρίσμα στο twitter και στο facebook σε περιπτώσεις μάλιστα όπου η κυριότητα των λογαριασμών αμφισβητήθηκε από τους παίκτες μας.
Επίσης διαβάζω ότι ο ευτραφής πρόεδρος σκέφτεται να έρθει στην Τούμπα παρά τη συμφωνία κυρίων περί του αντιθέτου. Βέβαια, η συμφωνία κυρίων έχει σαν απαραίτητο συστατικό δύο τουλάχιστον κυρίους και το αν ο ευτραφής είναι κύριος ή όχι έχει απαντηθεί πολλές φορές. Είναι βέβαια δικαίωμά του να αθετήσει τη συμφωνία που έκανε και εγώ τον ευχαριστώ που μου θυμίζει το μέγεθος της πειραιώτικης μαγκιάς.
Επειδή όμως από όλα τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ θα εμφανιστεί μάλλον σαν μία αντρίκεια κίνηση (αν τελικά γίνει) δεν θα πρέπει να ενημερώσουμε και εμείς για το ποια είναι η αλήθεια;
Θα κάνουμε τίποτα γι' αυτό ή μπα; Σε ενημερώνω, μια και πέρυσι δεν ήσουν μαζί μας και μπορεί να μην το ξέρεις, ότι ποδοσφαιριστές μας τιμωρήθηκαν για ποσταρίσμα στο twitter και στο facebook σε περιπτώσεις μάλιστα όπου η κυριότητα των λογαριασμών αμφισβητήθηκε από τους παίκτες μας.
Επίσης διαβάζω ότι ο ευτραφής πρόεδρος σκέφτεται να έρθει στην Τούμπα παρά τη συμφωνία κυρίων περί του αντιθέτου. Βέβαια, η συμφωνία κυρίων έχει σαν απαραίτητο συστατικό δύο τουλάχιστον κυρίους και το αν ο ευτραφής είναι κύριος ή όχι έχει απαντηθεί πολλές φορές. Είναι βέβαια δικαίωμά του να αθετήσει τη συμφωνία που έκανε και εγώ τον ευχαριστώ που μου θυμίζει το μέγεθος της πειραιώτικης μαγκιάς.
Επειδή όμως από όλα τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ θα εμφανιστεί μάλλον σαν μία αντρίκεια κίνηση (αν τελικά γίνει) δεν θα πρέπει να ενημερώσουμε και εμείς για το ποια είναι η αλήθεια;
Πρόεδρε
σήμερα ο πρόεδρος του γαυρου πηγε στον υφυπουργό αθλητισμού και μεσα σε ολα σταθηκαν στις περσινες κτηνωδίες. Θα ηγηθεί της αποστολής και μπλα μπλα μπλα και δεν θα επιτρέψει μπλα μπλα μπλα και συ λεει δεν μπορεις να τον συναντησεις και τηλεφωνικα ειπες νο προμπλεμ, ολα καλα.
Νομίζω πως μετα απο αυτα που γινανε ελπιζω να τη σακουλευτηκες πως θα στην φερει ο ομολογος σου.
Επίσης αν θεωρείται πως θα τελειωσει το ματς στο 30' του αγωνα με -3 και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων παρτε τα μετρα σας απο τωρα και δεν αναφέρομαι σε ανακοινώσεις και λοιπα ομορφα.
σήμερα ο πρόεδρος του γαυρου πηγε στον υφυπουργό αθλητισμού και μεσα σε ολα σταθηκαν στις περσινες κτηνωδίες. Θα ηγηθεί της αποστολής και μπλα μπλα μπλα και δεν θα επιτρέψει μπλα μπλα μπλα και συ λεει δεν μπορεις να τον συναντησεις και τηλεφωνικα ειπες νο προμπλεμ, ολα καλα.
Νομίζω πως μετα απο αυτα που γινανε ελπιζω να τη σακουλευτηκες πως θα στην φερει ο ομολογος σου.
Επίσης αν θεωρείται πως θα τελειωσει το ματς στο 30' του αγωνα με -3 και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων παρτε τα μετρα σας απο τωρα και δεν αναφέρομαι σε ανακοινώσεις και λοιπα ομορφα.
-
Εχεις την ιστορικη ευκαιρια να διωξεις τον τεχνικο διευθυντη, να φερεις εναν καινουριο, να φερετε μαζι εναν προπονητη της επιλογης σας και να αλλαξετε στατους τον ΠΑΟΚ.
Φερέ ανθρώπους που να ξέρουν το τόπι γιατί απο έχουμε χορτάσει εδώ και δεκαετίες...