Σχόλια για Liberofm

Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Βγήκε τώρα η μουσάτη συκιά να δημιουργήσει κλίμα κατά του Μπόλονι.

Όποιος θέλει ας τον απολαύσει.

Πόσο ΠΟΝΑΕΙ όταν ο ΠΑΟΚ ΓΑ@ΜΑΕΙ :?:

ΠΑΟΚ ρε !
niks

Δημοσίευση από niks »

αμα δεν κρατησουν τον Π.Α.Ο.Κ. χαμηλα πως θα μπορεσουν να τον φτανουν;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

+1
thief

Δημοσίευση από thief »

τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ....;;;...δεν βάζω ράδιο να μην μου ανεβεί η πίεση κατακόρυφα...

Το λαμόγιο ολκής που μιλούσε για κλεισμένους Μποκανι, Γιοβάνοβιτς, Εστογιανόφ κλπ...και παραμύθιαζε και φούσκωνε τα μυαλά του κόσμου..;;

Α ξέχασα... έλεγε και το απίστευτο μαζί με χχχχχχχ τον παπασυρίγο ...Όοοοοοοοοοτι δεν μας νοιάζει η Βαλερένγκα και αν προκριθούμε στην Ευρώπη ή όχι.... αλλά ότι τα λεφτά έρχονται και πάμε για "μεγαλεία"...

ΟΥΣΤ χχχχχχχ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 29 Αύγ 2011, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: καλα τα λες αλλα καταλαβαινεις...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΜΙΖΕΡΙΑ μιζερια μιζερια μιζερια.....ετσι μαθανε ετσι μας μαθανε....
Άβαταρ μέλους
mjt4

Δημοσίευση από mjt4 »

sankare τζιολης μουσλι λεει ο γερος.....συναντηση σαχπα-φλω-ΖΖ αυριο ...
αντε να δουμε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Η μιζέρια που βγάζουν για Μπόλονι αλλά και γενικά σήμερα είναι ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.. Λύσσαξαν να ασχολούνται με Μπόλονι. Ο νέος ημι αναλφάβητος που είναι στον αέρα ποιός είναι πάλι; Τί γλίτσα θέε μου.. Ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ακούσω άλλο, τους πέτυχα πάνω που βγήκε ο Τζόρμπα και έδωσε μισές πληροφορίες..
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Αμα το επιπεδο τους ηταν κατω απο το επιπεδο των πιθανων ακροατων τους, η χαμηλη ακροαματικοτητα θα τους ειχε ΣΤΕΙΛΕΙ προ πολλου...το οτι, οχι απλα επιπλεουν τοσα χρονια αλλα ειναι και πρωτες μουρες, ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ!

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!! :shock:
melios

Δημοσίευση από melios »

Δεν είναι ανάγκη να έχεις χαμηλή ακροαματικότητα για σβήσεις...Ούτε υψηλή για να τα κονομίσεις...

Στα ΜΜΕ ο στάνταρ στόχος είναι να έχεις σταθερή ακροαματικότητα...Αυτό έχουν και με αυτό επιβιώνουν...

Οποιοσδήποτε, ιδικά δημοσιογράφος, πει άσχημο λόγο για Μπολόνι, είναι επικίνδυνος και καρκίνος για τον ΠΑΟΚ...

ΥΣ.Ο Μπολόνι είναι ο μόνος προπονητής του ΠΑΟΚ, από όσο γνωρίζω εγώ, που πήγε να δεί προπόνηση της παιδικής ομάδας και εμένα αυτό με δείχνει απίστευτο επαγγελματισμό...
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Η μιζέρια που βγάζουν για Μπόλονι αλλά και γενικά σήμερα είναι ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.. Λύσσαξαν να ασχολούνται με Μπόλονι. Ο νέος ημι αναλφάβητος που είναι στον αέρα ποιός είναι πάλι; Τί γλίτσα θέε μου.. Ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ακούσω άλλο, τους πέτυχα πάνω που βγήκε ο Τζόρμπα και έδωσε μισές πληροφορίες..

καλό σημάδι αυτό.όταν από το εν λόγω μέσο προσπάθειας πρόκλησης τεχνητής αναμπουμπούλας,κατά του ΠΑΟΚ βασικά,κράζεται ανελέητα προπονητής σημαίνει πως αξίζει πολύ.ρε τους ταλαίπωρους. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Παραθέτω κι ένα ηχητικό για να ακούσετε την επίθεση του ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ στον Μπόλονι, μετά από μία ακρως επιτυχημένη πορεία μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ.

Αλλά έτσι είναι...ΠΟΝΑΕΙ όταν ο ΠΑΟΚ ΓΑ@ΜΑΕΙ !

Από τον Λίμπερο...όλα για το καλό του ΠΑΟΚ !

:opaokara:

[youtube]Cbzvz7GKjck[/youtube]
giapas

Δημοσίευση από giapas »

thief έγραψε:τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ....;;;...δεν βάζω ράδιο να μην μου ανεβεί η πίεση κατακόρυφα...

Το λαμόγιο ολκής που μιλούσε για κλεισμένους Μποκανι, Γιοβάνοβιτς, Εστογιανόφ κλπ...και παραμύθιαζε και φούσκωνε τα μυαλά του κόσμου..;;

Α ξέχασα... έλεγε και το απίστευτο μαζί με χχχχχχχ τον παπασυρίγο ...Όοοοοοοοοοτι δεν μας νοιάζει η Βαλερένγκα και αν προκριθούμε στην Ευρώπη ή όχι.... αλλά ότι τα λεφτά έρχονται και πάμε για "μεγαλεία"...

ΟΥΣΤ χχχχχχχ...

Σορυ για το οφ τοπικ αλλά πάντα το είχα απορία.
Οταν γραφει κάποιος μια βρισιά και μετά μπαίνει ο μοντ ( πχ ο Σερα τώρα) και βαζει ΧΧΧΧ , βάζει τόσα Χ όσα τα γραμματα της λέξης? Η στη τύχη πετάει 2-3 εκει για να φανει κάπως?

Να ξέρω αν έχει νόημα να μαντεύω τις βρισιες!! Παράδειγμα σπάω το κεφάλι μου " τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ " . Με 6 γραμματα μου βγαίνει , αλλά με 7 όχι. Μετά πρεπει να πάω στα 8 για να βρω λέξη
niks

Δημοσίευση από niks »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σωστα!!!

και αν δεν το κανετε,θα σας παρακαλουσα να το κανετε
(κατι σουντοκου κλπ. τα εχουμε σκισει, οποτε κατι τετοιο θα ειχε ενδιαφερον)
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

giapas έγραψε:
thief έγραψε:τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ....;;;...δεν βάζω ράδιο να μην μου ανεβεί η πίεση κατακόρυφα...

ΟΥΣΤ χχχχχχχ...

Σορυ για το οφ τοπικ αλλά πάντα το είχα απορία.
Οταν γραφει κάποιος μια βρισιά και μετά μπαίνει ο μοντ ( πχ ο Σερα τώρα) και βαζει ΧΧΧΧ , βάζει τόσα Χ όσα τα γραμματα της λέξης? Η στη τύχη πετάει 2-3 εκει για να φανει κάπως?

Να ξέρω αν έχει νόημα να μαντεύω τις βρισιες!! Παράδειγμα σπάω το κεφάλι μου " τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ " . Με 6 γραμματα μου βγαίνει , αλλά με 7 όχι. Μετά πρεπει να πάω στα 8 για να βρω λέξη

XAXAXAXAXAXA ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!!! Κι εγώ την ίδια απορία έχω πλάκα πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

giapas έγραψε:Παράδειγμα σπάω το κεφάλι μου " τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ " . Με 6 γραμματα μου βγαίνει , αλλά με 7 όχι. Μετά πρεπει να πάω στα 8 για να βρω λέξη

Πάμε μια κρεμάλα; :lol:
Π_ _ _ _ _ α
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”