Όποιος θέλει ας τον απολαύσει.
Πόσο ΠΟΝΑΕΙ όταν ο ΠΑΟΚ ΓΑ@ΜΑΕΙ

ΠΑΟΚ ρε !
rainmaker έγραψε:Η μιζέρια που βγάζουν για Μπόλονι αλλά και γενικά σήμερα είναι ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.. Λύσσαξαν να ασχολούνται με Μπόλονι. Ο νέος ημι αναλφάβητος που είναι στον αέρα ποιός είναι πάλι; Τί γλίτσα θέε μου.. Ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ακούσω άλλο, τους πέτυχα πάνω που βγήκε ο Τζόρμπα και έδωσε μισές πληροφορίες..
thief έγραψε:τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ....;;;...δεν βάζω ράδιο να μην μου ανεβεί η πίεση κατακόρυφα...
Το λαμόγιο ολκής που μιλούσε για κλεισμένους Μποκανι, Γιοβάνοβιτς, Εστογιανόφ κλπ...και παραμύθιαζε και φούσκωνε τα μυαλά του κόσμου..;;
Α ξέχασα... έλεγε και το απίστευτο μαζί με χχχχχχχ τον παπασυρίγο ...Όοοοοοοοοοτι δεν μας νοιάζει η Βαλερένγκα και αν προκριθούμε στην Ευρώπη ή όχι.... αλλά ότι τα λεφτά έρχονται και πάμε για "μεγαλεία"...
ΟΥΣΤ χχχχχχχ...
giapas έγραψε:thief έγραψε:τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ....;;;...δεν βάζω ράδιο να μην μου ανεβεί η πίεση κατακόρυφα...
Το λαμόγιο ολκής που μιλούσε για κλεισμένους Μποκανι, Γιοβάνοβιτς, Εστογιανόφ κλπ...και παραμύθιαζε και φούσκωνε τα μυαλά του κόσμου..;;
Α ξέχασα... έλεγε και το απίστευτο μαζί με χχχχχχχ τον παπασυρίγο ...Όοοοοοοοοοτι δεν μας νοιάζει η Βαλερένγκα και αν προκριθούμε στην Ευρώπη ή όχι.... αλλά ότι τα λεφτά έρχονται και πάμε για "μεγαλεία"...
ΟΥΣΤ χχχχχχχ...
Σορυ για το οφ τοπικ αλλά πάντα το είχα απορία.
Οταν γραφει κάποιος μια βρισιά και μετά μπαίνει ο μοντ ( πχ ο Σερα τώρα) και βαζει ΧΧΧΧ , βάζει τόσα Χ όσα τα γραμματα της λέξης? Η στη τύχη πετάει 2-3 εκει για να φανει κάπως?
Να ξέρω αν έχει νόημα να μαντεύω τις βρισιες!! Παράδειγμα σπάω το κεφάλι μου " τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ " . Με 6 γραμματα μου βγαίνει , αλλά με 7 όχι. Μετά πρεπει να πάω στα 8 για να βρω λέξη
giapas έγραψε:Παράδειγμα σπάω το κεφάλι μου " τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ " . Με 6 γραμματα μου βγαίνει , αλλά με 7 όχι. Μετά πρεπει να πάω στα 8 για να βρω λέξη