29.Róbert Mak
11.Róbert Mak
Ένας φίλος γαύρος μου έλεγε πως είσαι ό,τι πιο κοντινό σε Μιραλάς, πως θα βγάλεις μάτια και πως σε θέλει στον Πειραιά. Τότε τον κορόιδευα, τώρα έχω αρχίσει να αναθεωρώ. Όταν βρεις διάρκεια και μάθεις να παίζεις κόντρα σε κλειστές άμυνες, θα βγάλεις μάτια. Σου πάει και η θέση που σε βάζει ο Τούντορας!!
Re: 11.Róbert Mak
Μακάρι ο Μακ καπόια στιγμή να φτασει τα τελειώματα του στο επίπεδο του Μιραλάς!
Πες τον φίλο σου να μην διαβάζει πολύ Αλέφαντο.. Μεγάλο κόλλημα με τον Μάκαρο ο μπαρμπα-ΝΙκολας
Πες τον φίλο σου να μην διαβάζει πολύ Αλέφαντο.. Μεγάλο κόλλημα με τον Μάκαρο ο μπαρμπα-ΝΙκολας

Χαχαχαχαχα πάντως σήμερα το έψαχνε το 2ο πολύ και δεν την έδινε με τίποτα την μπάλα
για πολλα χαστουκια...δυο φορες περιμενουν οι επιθετικοι με μετωπο ελευθεροι να σπρωξουν απλα τη μπαλα στα διχτυα και αυτος παει στην ατομιστια με σκυφτο το κεφαλι...με εκενυρισε απιστευτα σημερα παρα το γκολ...
Ρε αυτός δεν δίνει μπάλα ούτε του Berbatov
Εξαιρετικός και σήμερα, αλλά λιγότερο ατομιστής ρε παλίκαρε

Αδερφε αν δεν αρχισεις να σηκωνεις λιγο το κεφαλι,
εχεις να φας κατι καργιολικια
απο μπερμπα,
που θαναι ολα δικα σου..
Αντε ρε, παρε κατι απο τον Πελκινιο..
εχεις να φας κατι καργιολικια

που θαναι ολα δικα σου..
Αντε ρε, παρε κατι απο τον Πελκινιο..
Δυστυχως...................συμφωνω απολυτα.Sera4 έγραψε:για πολλα χαστουκια...δυο φορες περιμενουν οι επιθετικοι με μετωπο ελευθεροι να σπρωξουν απλα τη μπαλα στα διχτυα και αυτος παει στην ατομιστια με σκυφτο το κεφαλι...με εκενυρισε απιστευτα σημερα παρα το γκολ...
Παρα τα σωματικα προσοντα που εχει,
νοητικα υστερει παρα πολυ και δε νομιζω να βελτιωθει.
Ομαδικό είναι το άθλημα Μακ, ο.κ το έχεις το τόπι και με το παραπάνω αλλά είναι ομαδικό το άθλημα Maaaaak.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
7 γκολ σε 9 παιχνίδια εν τω μεταξύ και συνεχίζει.
Όποιος είδε και τις ποδιές με το τακούνι που έτρωγαν οι Ουκρανοί προχθές, καταλαβαίνει γιατί μιλάμε για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ροστερ αυτή τη στιγμή. Και 24 χρόνων ε.
Όποιος είδε και τις ποδιές με το τακούνι που έτρωγαν οι Ουκρανοί προχθές, καταλαβαίνει γιατί μιλάμε για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ροστερ αυτή τη στιγμή. Και 24 χρόνων ε.
Κι ομως αυτο εγινε... εχει γινει ατομιστης σε εκνευριστικο βαθμοPa0ki έγραψε:Ρε αυτός δεν δίνει μπάλα ούτε του Berbatov![]()
Αν ήταν φιλικό, θα ήσουν στη θέση του Μυστακιδη κι εσύ κι ο Στέλιος
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
χαιρεσαι να τον βλεπεις αυτον τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ.οτι πιο ποιοτικο μαζι με Πελκα.η τριαδα Μπερμπα-Μακ-Πελκας δεν θα σταματιεται.
Πλεον εκτος απο ταχυτητα,εκρηξη και ατομικη ενεργεια εχει βελτιωσει και τα τελειωματα του κι η ψυχολογια του με Τουντορ εχει ανεβει αισθητα.Το να τρωει κραξιμο επειδη ειναι λιγο ατομιστης(οπως οι περισσοτεροι παικτες με τα χαρακτηριστικα του) ενω πηρε παραμαζωμα ολη την αμυνα της Βεροιας αδιανοητο.Συνηθισαμε στους φιλοτιμους που κανουν κοντρολ με το καλαμι μου φαινεται..
Πλεον εκτος απο ταχυτητα,εκρηξη και ατομικη ενεργεια εχει βελτιωσει και τα τελειωματα του κι η ψυχολογια του με Τουντορ εχει ανεβει αισθητα.Το να τρωει κραξιμο επειδη ειναι λιγο ατομιστης(οπως οι περισσοτεροι παικτες με τα χαρακτηριστικα του) ενω πηρε παραμαζωμα ολη την αμυνα της Βεροιας αδιανοητο.Συνηθισαμε στους φιλοτιμους που κανουν κοντρολ με το καλαμι μου φαινεται..

-
Sera4 έγραψε:για πολλα χαστουκια...δυο φορες περιμενουν οι επιθετικοι με μετωπο ελευθεροι να σπρωξουν απλα τη μπαλα στα διχτυα και αυτος παει στην ατομιστια με σκυφτο το κεφαλι...με εκενυρισε απιστευτα σημερα παρα το γκολ...
ειναι παρα πολυ καλος αν ηταν λιγοτερο ατομιστης και σκοραρε στην μια στις δυο ευκαιριες τοτε απλα θα ηταν ακομη στην γερμανια και οχι εδω