Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- john4serres
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
10 αυγουστου δηλαδη θα καταλαβει εαν η ομαδα χρειαζεται ενισχυση ?
καλα κρασιά
καλα κρασιά
- desperando
- Επικοινωνία:
μην ψαρωνετε ρε, τα ατομα δεν ξερουν τι τους γινετε και γραφουν οτι να ναι.
μακακιες να παρουμε κανα κλικ για να μην πεινασουμε ειναι οτι γραφεται το τελευταιο καιρο.
μακακιες να παρουμε κανα κλικ για να μην πεινασουμε ειναι οτι γραφεται το τελευταιο καιρο.
- ΑποστόληςΑ
Από το κείμενο που παρέθεσα το μόνο που ισχύει είναι ότι ο Ιβάν θα πάει Λονδίνο. Το αν χρειάζεται ενίσχυση ή όχι η ομάδα το ξέρει πολύ καλά.
-
Εγω αυτο που εχω καταλαβει τις τελευταιες μερες / εβδομαδες ειναι το εξης...
οσο και να χαλιεμαι που δεν μπουμπουνιζει μεταγραφες (τουλαχιστον το κανει ο καιρος
) το καλυτερο που εχω να κανω(κανουμε) ειναι υπομονη .. υπομονη μεχρι την κληρωση .. υπομονη μεχρι το φιλικο με ΚΠΡ .. υπομονη μεχρι να τον πρωτο επισημο αγωνα .. υπομονη μεχρι να αναλαβει (και επισημα) ο Τζακ..και υπομονη μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου.
ειμαι σιγουρος οτι μεταγραφες θα γινουν, δεν θα περω στο τρυπακι των ΑΡΔ να φαμε τον εναν να φαμε τον αλλον...(βλεπε καποιοι εδω μεσα αρχισαν να λενε αν δεν περασουμε ομιλους ο Ιβαν θα την κανει νυχτα..ακουσον ακουσον...) και αν φαμε τον Ιβαν τι θα γινει ρε παιδια? θα παμε μπροστα? θα βαλουμε εμεις λεφτα? απο που βγαινει οτι ο Ιβαν τα παραταει? ΑΡδιες δεξια και αριστερα ειναι αυτα για μενα. Ο ενας εχει γνωστο ο αλλο ξερει εκεινον.. οσο δεν υπαρχει επισημη ενημερωση δεν πιστευω τιποτα! αρα μεχρι τοτε υπομονη!
οσο και να χαλιεμαι που δεν μπουμπουνιζει μεταγραφες (τουλαχιστον το κανει ο καιρος

ειμαι σιγουρος οτι μεταγραφες θα γινουν, δεν θα περω στο τρυπακι των ΑΡΔ να φαμε τον εναν να φαμε τον αλλον...(βλεπε καποιοι εδω μεσα αρχισαν να λενε αν δεν περασουμε ομιλους ο Ιβαν θα την κανει νυχτα..ακουσον ακουσον...) και αν φαμε τον Ιβαν τι θα γινει ρε παιδια? θα παμε μπροστα? θα βαλουμε εμεις λεφτα? απο που βγαινει οτι ο Ιβαν τα παραταει? ΑΡδιες δεξια και αριστερα ειναι αυτα για μενα. Ο ενας εχει γνωστο ο αλλο ξερει εκεινον.. οσο δεν υπαρχει επισημη ενημερωση δεν πιστευω τιποτα! αρα μεχρι τοτε υπομονη!
- sourmenetes
- Moderator
Οσο πιο μακρυα βρισκεσαι τοσο πιο αντικειμενικα ισως βλεπεις καποια πραγματα...
Μπραβο man...
Μπραβο man...
Ποιά μεταγραφικής περιόδου;Black_White_Heart έγραψε:Εγω αυτο που εχω καταλαβει τις τελευταιες μερες / εβδομαδες ειναι το εξης...
οσο και να χαλιεμαι που δεν μπουμπουνιζει μεταγραφες (τουλαχιστον το κανει ο καιρος) το καλυτερο που εχω να κανω(κανουμε) ειναι υπομονη .. υπομονη μεχρι την κληρωση .. υπομονη μεχρι το φιλικο με ΚΠΡ .. υπομονη μεχρι να τον πρωτο επισημο αγωνα .. υπομονη μεχρι να αναλαβει (και επισημα) ο Τζακ..και υπομονη μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου.

Αυτής; Του Γενάρη; Της επόμενης χρονιάς;
-
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Να σου πω δεν με ενδιαφέρει κιόλας...εμείς σαν οπαδοί δεν θέλαμε να παίζουμε με τους νέους απο τις ακαδημίες μας; Ε ωραία αυτό γίνετε τωρα μπορεί να μην γίνουμε Μπαρσα αλλά μπορεί να γίνουμε αν στηρίξουμε αυτά τα νεα παιδιά και φτιάξουμε έναν καλό κορμό! Η ντορτμουντ τι έκανε πριν δηλαδή; Σιγά σιγά έκανε προσθήκες (λίγες και καλές) και στήριζε τα παιδιά της... Τεσπα αλλού το πήγα τωρα αλλά πρέπει και εμείς σαν οπαδοί να ξέρουμε τι θελουμε και κυρίως να ηρεμήσουμε! Δεν γίνετε επειδή δεν γίνονται μεταγραφές να φέρνουμε την καταστροφή! Δεν λέω και εγω της θελω αλλά οκ ολα με ενα μέτρο!
@Σουρμε
Ειναι ευλογία να μην ακούς τα ραδιόφωνα! Ένα ΠΑΟΚμανια έχουμε και την ΠΑΕ στο Φαζε
@Σουρμε
Ειναι ευλογία να μην ακούς τα ραδιόφωνα! Ένα ΠΑΟΚμανια έχουμε και την ΠΑΕ στο Φαζε
Μα εμείς οι οπαδοί ξέρουμε τι θέλουμε! Η ΠΑΕ είναι που τα χει κάνει όλα μουνλί καπέλο και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε! 

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.Karelias έγραψε:Μα εμείς οι οπαδοί ξέρουμε τι θέλουμε! Η ΠΑΕ είναι που τα χει κάνει όλα μουνλί καπέλο και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε!
- ΑποστόληςΑ
Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου.KOSTAS54 έγραψε:Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.Karelias έγραψε:Μα εμείς οι οπαδοί ξέρουμε τι θέλουμε! Η ΠΑΕ είναι που τα χει κάνει όλα μουνλί καπέλο και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε!
Αυτο που ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ παντα δικαιο και ολοι οι αλλοι ειναι για τα σκουπίδια ειναι διαχρονικά μέγαλο προβλημα ,στον ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ και χίλια κομμάτια αυτο εχει τα καλα του αλλα εχει και τα αρνητικά τουKOSTAS54 έγραψε:Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.Karelias έγραψε:Μα εμείς οι οπαδοί ξέρουμε τι θέλουμε! Η ΠΑΕ είναι που τα χει κάνει όλα μουνλί καπέλο και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε!
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κοιτάζει την Ζίμπρου για να πράξει ανάλογα με την στρατηγική της η διοικηση.Τον gay πρεπει να κοιτάει και να τον αγχώσει έστω και μια φορά απο τον Μάιο που τελειώνει η σεζόν με μια ολοκληρωμένη ομάδα με φουλ προετοιμασία 2 μηνών όλων των παικτών μαζί.Μην βγουν να πουν περιμέναμε να δούμε τον αντίπαλο γιατί δεν τρώμε....
επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο οικονομικα εχει σχεση το εμπαργκο της ρωσιας με τη φετινη σταση του ιβαν ? το λεω μιας και φετος στερεψαν οι κανουλες. διορθωστε με αν λεω μαλακιες.
Η μόνη μας ελπίδα για άμεση ενίσχυση, κατά την γνώμη μου, ήταν να παίξουμε με Ροστοφ.
Ο λόγος απλός. Θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τον Σαββίδη ο αποκλεισμός από την συγκεκριμένη ομάδα. Θα ήταν κάτι που θα τον ακολουθούσε για πολλά χρόνια, ενώ ένας αποκλεισμός από την Χ ομάδα θα ήταν ψιλά γράμματα.
Στην παρούσα φάση,η δική του φήμη είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ, και εκείνη η κλήρωση θα τον πίεζε πολύ στο θέμα εκείνο
Ο λόγος απλός. Θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τον Σαββίδη ο αποκλεισμός από την συγκεκριμένη ομάδα. Θα ήταν κάτι που θα τον ακολουθούσε για πολλά χρόνια, ενώ ένας αποκλεισμός από την Χ ομάδα θα ήταν ψιλά γράμματα.
Στην παρούσα φάση,η δική του φήμη είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ, και εκείνη η κλήρωση θα τον πίεζε πολύ στο θέμα εκείνο