Αυτό.Εξάλλου το ποσταρα λίγο παραπάνω.angelheart έγραψε:Έτσι όπως είμαστε τώρα, δεν θέλουμε προπονητή. Θαυματοποιό θέλουμε.
ΥΓ : ούτε με τον Τσακ Νόρις δεν γίνεται αυτό που ζητάμε.
Πιθανός Νέος Προπονητής
- kataramenos5
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Τι τα σκαλίζετε πάλι ρε?Να μας πιάσουν τα διαόλια ξανά μας με τα εγκλήματα που χουν γίνει?Ελεύθερους και με 10 χινάρια παίκτες έφερνε.Το "μαγαζί" δε δουλεύει έτσι.Έμφραγμα παθαν οι μανατζαραίοι που αλωνίζανε .Τέλειος δεν ήτανε είχε τα κουσούρια του(ποιος δεν έχει).Το value for money ομως ήταν εξαιρετικό.Ας τον άφηναν να δουλέψει 2 -3 χρονιές και σας έλεγα τι υγεία θα έβγαζε η ομάδα με παικτάκια απ τις ακαδημίες κι όχι δανεικούς των 300.000 (την ΑΜΕΣΩΣ επόμενη σαιζόν για να μη ξεχνιόμαστε).Τι δε καταλαβαίνετε?

Μπορουμε να καθομαστε κ να βρισκουμε αρνητικα κ θετικα με τις ωρες.μονοπλευρα ο καθενας.οτι κ να ειναι σχεδον απο οπου δουλεψε κυνηγημενος εφυγε.την ιντριγκα τη λατρευει.εχει οντως σημαντικες επιτυχιες στην καριερα του αλλα το οτι δεν τον εμπιστευεται καμια μεγαλη κ σοβαρη ομαδα δεν ειναι τυχαιο.κ αν δεν ειχε βγει στην κοντρα με ατομα που ηδη αντιπαθουσαμε δεν ξερω αν θα υπηρχε τοσος ντορος απο γυρω του.περασε ενας στεφενς κ ακομα μιλαμε για μπολονι.ο λαικισμος πουλουσε ανεκαθεν.κ σε αυτο ειναι μαστερ.
Αν η διοικηση τοτε ηταν τιμια κ ευρειας αποδοχης ελαχιστα θα ακουγοταν το ονομα του τωρα.
Αν η διοικηση τοτε ηταν τιμια κ ευρειας αποδοχης ελαχιστα θα ακουγοταν το ονομα του τωρα.
- navigator11
- SePuLtUrA_4_
Αν ο ιβαν δεν διωξει απο την ΠΑΕ αυτους που με το προγραμματισμο τους χρεωσαν την ομαδα με αποζημίωση (1 εκατομυριου ευρώ) στον δωνη, αυτους που διαχειριστηκαν ενα μεγαλο μπατζετ για τα ελληνικα δεδομενα φέρνοντας δανεικους παιχτες και καταφεραν η ομαδα μετα απο 2 ολοκληρα χρονια να μην εχει τον δικο της κορμό τοτε ΟΠΟΙΟΝ προπονητη και να φερεις σωτηρια δεν υπαρχει...Οποτε πρωτα στελεχωνεις την ομαδα με τεχνοκρατες στην ΠΑΕ για να πιάσουν τα λεφτα σου τοπο και μετα ψαχνεις για προπονητη και παιχτες....οτιδηποτε αλλο απλα θα οδηγήσει την ομαδα σε ακομα μια αποτυχημένη χρονια και απλα στα Χριστούγεννα θα περιμένουμε να φτασει παλι καλοκαιρι για να δουμε απλα αλλον εναν αποτυχημενο σχεδιασμο....Πρωτα ξηλωμα και μετα χτησιμο!!!!!
Εγώ είμαι υπέρ το Sa Pinto.
Είναι ενθουσιώδης, ήταν πολύ δουλευταράς σαν παίκτης, και πιστεύω οτί μπορεί να δουλέψει και με πίεση.
Θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά με τον ΟΦΗ, και με καλό υλικό μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Επίσης βλέπω ότι έχει πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές του, τρελαίνεται και παθιάζεται αν δε βγαίνει κάτι, κάνει καλό κοουτσάρισμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ άτυχος στον ημιτελικό με τη ζέλα.
Από την άλλη, δε ξέρω αν είναι έτοιμος για να κάτσει σε πάγκο που τρέμει, γλιστράει και βρομάει τα τελευταία χρόνια (όχι μόνο λόγω χαψίων), δε ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του scouting, αν μπορεί να βελτιώσει ποδοσφαιριστές και αν θα έχει συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς. Δηλαδή μου φαίνεται ότι είναι πιο πολύ κόουτς και δεν ενδιαφέρεται τόσο για θέματα υποδομών.
Θα πρέπει να έχει πολύ τρανό βοηθό, αναλυτές, και προπονητική ομάδα.
Είναι ενθουσιώδης, ήταν πολύ δουλευταράς σαν παίκτης, και πιστεύω οτί μπορεί να δουλέψει και με πίεση.
Θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά με τον ΟΦΗ, και με καλό υλικό μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Επίσης βλέπω ότι έχει πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές του, τρελαίνεται και παθιάζεται αν δε βγαίνει κάτι, κάνει καλό κοουτσάρισμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ άτυχος στον ημιτελικό με τη ζέλα.
Από την άλλη, δε ξέρω αν είναι έτοιμος για να κάτσει σε πάγκο που τρέμει, γλιστράει και βρομάει τα τελευταία χρόνια (όχι μόνο λόγω χαψίων), δε ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του scouting, αν μπορεί να βελτιώσει ποδοσφαιριστές και αν θα έχει συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς. Δηλαδή μου φαίνεται ότι είναι πιο πολύ κόουτς και δεν ενδιαφέρεται τόσο για θέματα υποδομών.
Θα πρέπει να έχει πολύ τρανό βοηθό, αναλυτές, και προπονητική ομάδα.
- pisakaipoupoula
Με τον Μπόλονι παίξαμε μπαλάρα σε πάρα πολλά ματς, κάναμε δυο διπλά στο ΟΑΚΑ χαλαρά και όλα αυτά με βασικούς Τσιρίλο, Ετο, Μπαλάφα, Φωτάκη, Ρομπέρ, Γωργιάδη και Νιμανί...
Φανταστείτε λίγο να είχε Στοχ, Ινσα, Νάτχο και 2-3 δικές του μεταγραφές απ το πάνω ράφι, όχι οι πιο φτηνοί/ελεύθεροι όπως τότε
Φανταστείτε λίγο να είχε Στοχ, Ινσα, Νάτχο και 2-3 δικές του μεταγραφές απ το πάνω ράφι, όχι οι πιο φτηνοί/ελεύθεροι όπως τότε
Sa pinto, Sergio conseicao, silva
Ίδια κατηγορία...μου sa pinto εκτός απο ΟΦΗ δεν εχει κάνει τίποτε άλλο... Φιλόδοξος κ τσαμπουκας
Ο Sergio με την τρέλα του ,τις εμπειρίες σαν παικτης ,την γνώση Ελλάδας κ ΠΑΟΚ Νομίζω ταιριάζει περισσότερο...
Ο silva μάλλον παει benfica...
Ίδια κατηγορία...μου sa pinto εκτός απο ΟΦΗ δεν εχει κάνει τίποτε άλλο... Φιλόδοξος κ τσαμπουκας
Ο Sergio με την τρέλα του ,τις εμπειρίες σαν παικτης ,την γνώση Ελλάδας κ ΠΑΟΚ Νομίζω ταιριάζει περισσότερο...
Ο silva μάλλον παει benfica...
πρεπει να υπαρχει μεγεθος στον παγκο, να μη μπορει ο καθε παικτης να κανει οτι θελει.....στα δυσκολα τον νεο θα τ ον φανε....εδω φαγωθηκε ο στεφενς ...λογω διοικησης βεβαια
-
τσιριγώτης
O laundrop πως σας φαίνεται !;; 49 ετών με καλή εμπειρία σε Ισπανία κ Αγγλία ...
τον θεωρώ προπονητάρα
επίσης θεωρώ πολύ άδικο το να διώχνουμε προπονητή μεσούσης περιόδου
στο τέλος πρέπει να "ξυρίζουμε το γαμπρό"
και τα τελευταία χρόνια δε δείχνουμε υπομονή και το πλερώνουμε
επίσης θεωρώ πολύ άδικο το να διώχνουμε προπονητή μεσούσης περιόδου
στο τέλος πρέπει να "ξυρίζουμε το γαμπρό"
και τα τελευταία χρόνια δε δείχνουμε υπομονή και το πλερώνουμε
- Vet_eranos
Θα το φωναζω κ θα το λεω Marcelo Bielsa...
αν ειναι για Σερτζιο κτλ ας μεινει ο ΓΧ..μια ή αλλη ειναι..
αν ειναι για Σερτζιο κτλ ας μεινει ο ΓΧ..μια ή αλλη ειναι..
- Vet_eranos
εκλεισε ε? ε μα εμας θα περιμενανε.. με ποσα ξερουμε? ελπιζω με πααααρα πολλα για να μην μου γινει εφιαλτης..