21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
τι διαβαζεις; διαβαζεις ενα ποστ απο καποιον ου οταν ηρθε παιχτης εγραψε με κεφαλαια οτι δεν υπαρχει αιχτης σπυροπουλος. ε, λοιπον χθες δεν με πειραξε η εμφανιση του. ειναι κακο να το πω δλδ; τι φαση;
τι διαβαζουμε Θεε μου.....
τι διαβαζουμε Θεε μου.....
- desperando
- Επικοινωνία:
σιγουρα δεν ηταν απο τους αρνητικους,κρατησε πολυ καλυτερα την θεση του απο αλλα παιχνιδια.βεβαια οι δυνατοτητες του ειναι πολυ περιορισμενες
- Μπαρκαρούτσος
Ξεκόλλα, το σκέφτηκα 300 φορές πριν το γράψω και ξέρεις τι κράξιμο έχω ρίξει στον NS!τσιριγώτης έγραψε:θα τρελλαθω,τι διαβαζω θεε μου

-
Δηλαδή έχουμε καταντίσει να μην μας πειράζει εαν έχουμε κάποιο μέτριο στην ομάδα επηδή δεν είναι αρνητικός , δηλ θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με την χθεσινή εμφάνιση πχ του Κιτσιου ---τυχαίο το όνομα --- που ήταν αδιάφορα μέτριος ; Θα ήταν αδιάφορος αν υπήρχε ο υγειής Κωνσταντινίδης ; Για το Σπυρόπουλο αναφέρθηκα σε παλιότερο ποστ και μπορείται να το δείτε θα πω 3 πράγματα : 1) Στη φάση του 88 δε το κανε για τον κόλο του τό κανε γιατί τον βόλεβε το αποτέλεσμα, προσωπική άποψη . 2) Θεωρώ ότι ανήκει στα περσινά σάπια φρούτα έπρεπε να απομακρυνθεί κάποιοι δεν παίζουν για την ομάδα . 3)Αν δούμε τα στατιστικά του στον Π.Α.Ο.Κ. στα ματς που αγωνίστηκε στα περισσότερα η ομάδα δεν κέρδισε και νομίζω οι ήττες και οι ισοπαλίες ειναι συντρηπτικά περισσότερες ο μόνος που τον ξεπερνά σε ποσόστοση αρνητικών αποτελεσμάτων είναι ο Βιβιάν......
Οι λογικές βάζω κάποιον απλά για να τον χωρέσω ή απλά για να συμπληρώσω ενδεκάδα είναι επικίνδυνες .........
Παίκτες από το ΠΟΚ αργά ή γρήγορα θα σε τρυπίσουν και τα κρίσημα παιχνίδια είναι τώρα
Ο ΑΑ είναι ντεφορμέ.......
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !!!
Οι λογικές βάζω κάποιον απλά για να τον χωρέσω ή απλά για να συμπληρώσω ενδεκάδα είναι επικίνδυνες .........
Παίκτες από το ΠΟΚ αργά ή γρήγορα θα σε τρυπίσουν και τα κρίσημα παιχνίδια είναι τώρα
Ο ΑΑ είναι ντεφορμέ.......
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !!!
-
Xθές κερδίσαμε ; ή χάσαμε ; Με την Καλλονή δε παίζαμε ; Άρα δε κάνει ούτε για να παίζει με τις Καλλονές και τις Βέροιες ........K_geo έγραψε:εξαιρετικα περιορισμενες θα συμπληρωσω. για Καλονες, Βεροιες κτλ κτλ![]()
![]()
- Μπαρκαρούτσος
-
εσύ τον ειχες κ αβαταρ ρεRoMaN έγραψε:Ξεκόλλα, το σκέφτηκα 300 φορές πριν το γράψω και ξέρεις τι κράξιμο έχω ρίξει στον NS!τσιριγώτης έγραψε:θα τρελλαθω,τι διαβαζω θεε μου

-
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣchris.paok.mytilene έγραψε:Xθές κερδίσαμε ; ή χάσαμε ; Με την Καλλονή δε παίζαμε ; Άρα δε κάνει ούτε για να παίζει με τις Καλλονές και τις Βέροιες ........K_geo έγραψε:εξαιρετικα περιορισμενες θα συμπληρωσω. για Καλονες, Βεροιες κτλ κτλ![]()
![]()
Αυτους εχουμε, αυτους κρινουμε. Αυτοι παιζουν οσο μπορουν. Αλλοι πολυ, αλλοι λιγο και αλλοι πιο λιγο.
εμμμ...οκ. δλδ με λιγα λογια θεωρεις ΒΑΣΙΚΟ υπευθυνο της χθεσινης εμφανισης τον Σπυρόπουλο;;; γιατι παιζουν 11, οχι ενας....τσιριγώτης έγραψε:ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣchris.paok.mytilene έγραψε:Xθές κερδίσαμε ; ή χάσαμε ; Με την Καλλονή δε παίζαμε ; Άρα δε κάνει ούτε για να παίζει με τις Καλλονές και τις Βέροιες ........K_geo έγραψε:εξαιρετικα περιορισμενες θα συμπληρωσω. για Καλονες, Βεροιες κτλ κτλ![]()
![]()
Τι δεν ήταν αρνητικός ρε παίδες? Δηλαδή πόσο χάλι πρέπει να είναι κάποιος για να είναι αρνητικός?
0 κοψίματα στην άμυνα, 0 παρεμβάσεις και 0 σωστές σέντρες είχε χθες..
0 κοψίματα στην άμυνα, 0 παρεμβάσεις και 0 σωστές σέντρες είχε χθες..
επισημα στατιστικα παρολε; 
υγ: για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. χθες θα του εβαζα (σε μανατζερικους ορους (2014) ) ενα 6.6 για την αποδοση του.
ουτε 6,2 ουτε ομως 6,8.... :ugeek:

υγ: για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. χθες θα του εβαζα (σε μανατζερικους ορους (2014) ) ενα 6.6 για την αποδοση του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 25 Αύγ 2014, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
γιατί δεν διώχνουμε τον Σπυρόπουλο να κερδίζουμε μέσα έξω, να είναι γεμάτη η Τούμπα, να πάρουμε πρωτάθλημα και οι καντίνες απ'έξω να πουλάν ποιοτικό σουβλάκι;