15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
-
PAOKhead
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Λοιπον τωρα που ξαναγυρισες, πες τον διδυμο αδερφο σου να κατσει εκει που ειναι και να μην ξαναρθει.
Εμεις εσενα θελουμε οχι αυτον.
Στη φαση που τους εκανες χαζους ειδικα, εμεινα με το στομα ανοιχτο. Πολυ ψυχολογια ρε θηριο σημερα. Απο που την ψωνισες να παω να παρω κι εγω?
Στη φαση που τους εκανες χαζους ειδικα, εμεινα με το στομα ανοιχτο. Πολυ ψυχολογια ρε θηριο σημερα. Απο που την ψωνισες να παω να παρω κι εγω?
- kataramenos5
Και δεν ειναι η πρωτη φορα.Φετος δειχνει οτι μπορει κι εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο του για να κατεβασει και μπαλα.K_geo έγραψε:εκτός απο τα γκολ, τα κοψίματα, τις καλύψεις και το κράτημα της γραμμής με τον άλλο τον προτογάλο (sic), χαϊλαϊτ το σημείο που κάνει κουτούς με ζογκλερικά δυο λαγούς...
Ο Κοστα εξαιρετικος ο τζαβ σε φορμα αριστερα ,ανεβαινει και σενταρει ισως γι αυτα να μενει εκτος ο Μαλε.
- Duke_Rolson
Πολύ καλό παιχνίδι..
Έπαιξες δυνατά, δεν φοβήθηκες να κουβαλήσεις την μπάλα, έσβησες μπεργκ-καρελη.
Αλλά.....
Δεν μου γεμίζεις το μάτι..
Το καλοκαίρι δεν σε βλέπω να ανανεώνεις..
Έπαιξες δυνατά, δεν φοβήθηκες να κουβαλήσεις την μπάλα, έσβησες μπεργκ-καρελη.
Αλλά.....
Δεν μου γεμίζεις το μάτι..
Το καλοκαίρι δεν σε βλέπω να ανανεώνεις..
Ορεξάτο τον κόβω.
Καλός σήμερα.
Εχει δίκιο κ ο αδερφός
Καλός σήμερα.
Εχει δίκιο κ ο αδερφός
PAOKhead έγραψε:Λοιπον τωρα που ξαναγυρισες, πες τον διδυμο αδερφο σου να κατσει εκει που ειναι και να μην ξαναρθει.
Χρωστάς πολλά καλά παιχνίδια, μέχρι να φύγεις
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- ΑποστόληςΑ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω πως στο 1 γκολ φταιει ασχετα αν εχει κιτρινη γιατι αν θυμαστε τη φαση διπλα του ειναι ο Κοστα σε μικρη αποσταση με ενα επιθετικο προς τα αριστερα του και θεωρω οτι δυσκολα θα πηγαινε ο Μπερτολιο απο εκει.Το ποιο λογικο θα ηταν να ειχε καλυψει ποιο γρηγορα την δεξια του πλευρα και να τον κλεισει η να τον καθυστερησει εστω.Επειδη δεν ειδα να γραφεται τιποτα για αυτο το εγραψα.μου αρεσει να διαβαζω τα ποστ πιο πολυ δεν ειμαι του γραψιματος.Κατα τα αλλα δεν εκανε νομιζω πολλα λαθη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω στο 1 γκολ φταιει και ο Βιτορ.Στα αριστερα του ειναι ο Κοστα με ενα παικτη θεωρω οτι ο Μπερτολιο απο τα δεξια του θα εμπαινε και επρεπε να το σκεφτει,τουλαχιστον θα μπορουσε να τον καθυστερησει μπαινοντας μπροστα του ασχετα αν ειχε κιτρινη καρτα.Δεν γραφω τακτικα,μου αρεσει πιο πολυ να σας διαβαζω.
- ΑποστόληςΑ
Οριστικό: Νοκ άουτ ο Βίτορ
ινπαοκ - 04. Νοεμβρίου 2015 - 20:56 - Μάνος Τσαλγατίδης
Με καιρικές συνθήκες παρόμοιες με της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για την 4η αγωνιστική του Europa League.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, τακτική και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.
Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο.
Έτσι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κόστα-Μαλεζά ενώ στα άκρα της θα παίξουν οι Τζαβέλλας-Σκόνδρας.
ινπαοκ - 04. Νοεμβρίου 2015 - 20:56 - Μάνος Τσαλγατίδης
Με καιρικές συνθήκες παρόμοιες με της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για την 4η αγωνιστική του Europa League.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, τακτική και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.
Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο.
Έτσι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κόστα-Μαλεζά ενώ στα άκρα της θα παίξουν οι Τζαβέλλας-Σκόνδρας.
είναι τραγικό να προσπαθείς να δώσεις πάσα και από τις 10 πάσες σου, οι 7 να είναι πούλημα της μπάλας
χθες χάλασες πόσες επιθέσεις
φευγιό εύχομαι στο τέλος της χρονιάς, ή αλλαγή
χθες χάλασες πόσες επιθέσεις
φευγιό εύχομαι στο τέλος της χρονιάς, ή αλλαγή
Εκτός από τα ματς με Ντόρτμουντ και Λεβαδειακό λόγω ενοχλήσεων στο ισχιακό νεύρο σύμφωνα με την ΠΑΕ.
- ΑποστόληςΑ
Κάποιος έχει ματιάσει τα δύο Πορτογαλικά στόπερς. Μας έμεινε μόνον ο Μαλεζάς και ο Τζαβέλλας που αναγκαστικά παίζει στόπερ, άντε και ο Σκόνδρας, που όμως δεν ούτε στόπερ, ούτε αξιόπιστος.
24...
ΒΙΤΟΡ: Επέστρεψε και αυτό είναι θετικό για την συνέχεια. Στο πρώτο γκολ έχει ευθύνη μια και ο αντίπαλος ήταν στον δικό του χώρο. Θα χρειαστεί ο καλός Βίτορ στην συνέχεια.
Αν δεν έχεις δει το ματς, μπορεί να πιστέψεις ότι ήταν μέσα στους καλύτερους... Μιλάμε οι τύποι είναι απίστευτοι!!!
Ο άνθρωπος, δε θα βαρεθω να το λέω, κάνει μόνο για την γάμα μπενφικα
SM-G920F
ΒΙΤΟΡ: Επέστρεψε και αυτό είναι θετικό για την συνέχεια. Στο πρώτο γκολ έχει ευθύνη μια και ο αντίπαλος ήταν στον δικό του χώρο. Θα χρειαστεί ο καλός Βίτορ στην συνέχεια.
Αν δεν έχεις δει το ματς, μπορεί να πιστέψεις ότι ήταν μέσα στους καλύτερους... Μιλάμε οι τύποι είναι απίστευτοι!!!
Ο άνθρωπος, δε θα βαρεθω να το λέω, κάνει μόνο για την γάμα μπενφικα
SM-G920F
Θύμισε εκείνο το παλιο σποτάκι ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης:
"Ο Παρατηρητής, ο παρατηρητής, ο παρατηρητηηηηηηής"
"Ο Παρατηρητής, ο παρατηρητής, ο παρατηρητηηηηηηής"
-
john4serres
Έγκλημα μια τυχόν ανανέωση. Καλύτερα ένας Φυτανιδης στην θέση του