6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
δεν τον γουστάρω μία ποδοσφαιρικά, αλλά φέτος κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς
μακάρι να συνεχίσει έτσι
μακάρι να συνεχίσει έτσι
-
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι παίκτης κλειδί. Όταν ανεβαίνει ανεβαίνει όλη η ομάδα. Δεν υπάρχει άλλο χαφ εξάλλου να κάνει παιχνίδι.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είδα τον αγώνα, αλλά χαίρομαι που διαβάζω θετικά σχόλια για Τζιόλη!
Συνέχισε έτσι!
Αθόρυβε
Συνέχισε έτσι!

Αθόρυβε

- Black&White
Δεν είναι τυχαίο πως πέρυσι από τη μέρα που έφυγε μας πήρε η κάτω βόλτα.
Σιγουριά -Σταθερότητα-Ηρεμία-Εμπειρία-Ύψος και Δύναμη ,στοιχεία που δεν έχει άλλος παίκτης μας. Θυμίζει τον Γκρσία αλλά αυτός πλησιάζει στην αντίπαλη περιοχή , κάνει τάκλιν και πηδάει για κεφαλιά- πράγματα που δεν έκανε Γκαρσία-είναι ηγέτης με την ήρεμη δύναμή του αντίθετα με τον Γκαρσία που ήταν με το πάθος του.
Ποιος είναι ο πιο αργός δεν ξέρω.
Σιγουριά -Σταθερότητα-Ηρεμία-Εμπειρία-Ύψος και Δύναμη ,στοιχεία που δεν έχει άλλος παίκτης μας. Θυμίζει τον Γκρσία αλλά αυτός πλησιάζει στην αντίπαλη περιοχή , κάνει τάκλιν και πηδάει για κεφαλιά- πράγματα που δεν έκανε Γκαρσία-είναι ηγέτης με την ήρεμη δύναμή του αντίθετα με τον Γκαρσία που ήταν με το πάθος του.

Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα, μη λες.Black&White έγραψε:Δεν είναι τυχαίο πως πέρυσι από τη μέρα που έφυγε μας πήρε η κάτω βόλτα.
Garcia respect.
- falconakis
Αλέξανδρε συνέχισε έτσι και τρέλανε μας όλους!
Ετσι αθόρυβα χωρις ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙΑ αλλά με καθαρά ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΨΥΧΗ!

Ετσι αθόρυβα χωρις ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙΑ αλλά με καθαρά ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΨΥΧΗ!

Πολύ δυνατός...αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά, συνέχισε έτσι!
Έχει κλείσει αρκετά στόματα(και το δικό μου)
Άλλοι σκίζονται μέχρι το 90' και άλλοι......μπαίνουν αλλαγή φρέσκοι και παίζουν σαν τιτίκες
Έχει κλείσει αρκετά στόματα(και το δικό μου)
Άλλοι σκίζονται μέχρι το 90' και άλλοι......μπαίνουν αλλαγή φρέσκοι και παίζουν σαν τιτίκες
κακος στο κεντρο αριστος σαν λιμπερο...θα το σκεφτομουν σοβαρα γι αυτη τη θεση πεταξες ματια σημερα εκει...
- thanos-xanthi
MVP.
Αφου σε ειδα να προλαβαινεις τον μαυρουκο στην αντεπιθεση με σπριντ (!) ομολογω οτι τα εχω δει ολα στο ποδοσφαιρο..!
Αφου σε ειδα να προλαβαινεις τον μαυρουκο στην αντεπιθεση με σπριντ (!) ομολογω οτι τα εχω δει ολα στο ποδοσφαιρο..!