28. Σταύρος Τσουκαλάς
- ΑποστόληςΑ
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
Τα χαφ της βασικής ενδεκάδας είναι οι Garcia, Lazar και Φωτάκης. Στη θέση του τελευταίου μπορεί να παίξει (αλλαγή, συνήθως) ο Ivic και πέμπτο χαφ είναι ο Μπαλάφας. Επομένως ο Σταύρος είναι έκτος. Σε λίγο που θα έχουμε (εκτός από τραυματισμούς) ΚΑΙ πρόβλημα καρτών θα είναι χρήσιμος και αυτός. Είναι νέο παιδί, ξεκούραστο και μπορεί να δώσεις κάποιες λύσεις.
Ο Γάλλος μπαίνει μόνο ως εξτρέμ, αν και δεν την έχει τη θέση, οπότε δεν υπολογίζεται.
Εγώ θέλω να δω και τον Σταύρο, γιατί επιμένω πως ΟΛΟΙ οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν.
Ο Γάλλος μπαίνει μόνο ως εξτρέμ, αν και δεν την έχει τη θέση, οπότε δεν υπολογίζεται.
Εγώ θέλω να δω και τον Σταύρο, γιατί επιμένω πως ΟΛΟΙ οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν.
- thodoris31
- Mario Jardel
Να εισαι ετοιμος και για Ιταλια ψηλε!Αντε σιγα σιγα να φτασουμε στα περυσινα καλουτσικα επιπεδα.
Οι ευκαιριες θα έρχονται, να είσαι έτοιμος. Είτε 5' παίζεις είτε 5 ματς, ο ΠΑΟΚ σε χρειάζεται το ίδιο όταν κρίνει ο προπονητής οτι μπαίνεις μέσα. Μάθε από Μπόλονι, υπομονή, και να θυμάσαι οτι η ομάδα χρειάζεται ό,τι ο καθένας μπορεί να της δώσει. Συνέχισε γερά ρε ΠΑΟΚτσάκι!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Parasandale κατανοώ την ρεαλιστικότητα σου αλλά δε νομίζεις πως είναι σωστό να μην μειώνουμε τον παίκτη πριν από έναν αγώνα τεράστιας σημασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί???Όσο ξέρει ξέρει.Δεν είναι πρόβλημα αυτό τώρα.Εμψύχωση θέλουν οι πάικτες σε όλα τα επίπεδα γιατί μπορούν να πάρουν το παιχνίδι.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- stami paoktsis
Photis έγραψε:Parasandale κατανοώ την ρεαλιστικότητα σου
...εγώ δεν την κατανοώ και δυστυχώς αυτό από μόνο του αναιρεί τα υπόλοιπα που αναφέρεις.
Ας έχουμε λοιπόν όλοι, για όλους τους παίκτες μας γνήσια παοκτσήδικη υποστήριξη.
- ΑποστόληςΑ
28. Σταύρος Τσουκαλάς
stami paoktsis έγραψε:Photis έγραψε:Parasandale κατανοώ την ρεαλιστικότητα σου
...εγώ δεν την κατανοώ και δυστυχώς αυτό από μόνο του αναιρεί τα υπόλοιπα που αναφέρεις.
Ας έχουμε λοιπόν όλοι, για όλους τους παίκτες μας γνήσια παοκτσήδικη υποστήριξη.
+1926
εγω προτεινω τους τερματοφυλακες μας να τους αποκαλουμε καν τα δεξια μπακ καφου τα αριστερα ρομπερτο καρλος τα σεντερ μπακ μπεκενμπαουερ τα αμυντικα χαφ εφενμπεργκ τα εξτρεμ μεσι τα 10αρια ζινταν και τα σεντερ φορ πελε...
- sourmenetes
- Moderator
stami paoktsis έγραψε:Photis έγραψε:Parasandale κατανοώ την ρεαλιστικότητα σου
Φίλε μου εγώ έγραψα απλά να μην μειώνουμε τους πάικτες πριν από τέτοια παιχνίδια όταν ξέρουμε κιόλας πως ίσως χρησιμοποιηθούν.Το ότι έχει μια άποψη ρεαλιστική είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.