Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Pepermint »

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

και για να χαμηλώσουν οι τόνοι...μεταφέρω ΑΤΥΧΗ και ΕΠΙΤΥΧΗ σταχυολογήματα αδελφών από το τόπικ " Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια"....χωρίς ονόματα

...λίγο πρίν από το περυσινό ματσάκι με τον γάβρο στην Τούμπα...όπου πάλι ο πρωτοπόρος μας επισκέφτηκε με + 5

1. ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ gay.... χωρις να δωσουμε το δικαίωμα να μας τιμωρήσουν....SOS :lol:

2. Αυτήν την Κυριακή οι νεώτεροι οπαδοί μας θα καταλάβουν πώς δημιουργήθηκε η μεγάλη παράδοση των 21 χρόνων. Επίσης θα ζήσουν το ξεκίνημα μιας καινούριας.... :cry:

3. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ Π@ΣΤΡΑΚΙΑ :o

4. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΩ!! :D

5. θελω οι παικτες μας να βγαζουν αφρους,θελω η κερκιδα να βγαζει φωτιες και θελω το σκορ να ειναι πολυ μεγαλο...ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ :cry:

6. ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! :?

7. Η νικη θα εχει σημασια μονο εαν συνοδευτει με διασυρμο του γαβρου , δηλαδη νικη με πανω απο 3 γκολ διαφορα :o

8. Οι κοκκινες του Κοντρερας και του Ιβιτς ισχυουν στον αγωνα της Κυριακης?? :shock:

9. Την κυριακη αφηστε τις ρετσινες και τα ουζα δεν εχουμε γιορτη εχουμε ΠΟΛΕΜΟ ,πρεπει να αφησουμε τα λαρυγγια και την ψυχη μας στην κερκιδα :mrgreen:

10. Καθε ολυμπιακος ειναι κ πουτ@ν@ς γιοσ γεννηθικε στο πειραια το π@λιο πουστ@ρ@ τα βραδια που κοιμοτανε η μανα του γ@μιωτ@νε μεσ τησ Τουμπασ τα στενα γ@μω τον πειραια... :idea:

11. ...ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ..... 8-)

12. Μαμησι και ξυλο στον φουσταρα τον θρηνο ...
Γκολ και ξυλο πανω απο 3 γκολ σε αυτο το συνοθηλευμα
τον φουστοολυμπιακακο ...
Δεν φραφω αλλα γιατι ειμαι μεσαααααααααααααααααα στην
τρελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μαμηστε τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :D

13. Την Κυριακή στο δεύτερο γκολ θέλω να δω τον Sergio να παίρνει την μπάλα από τα δίχτυα του κηπουρού και να την πηγαίνει τρέχοντας στη σέντρα για να προλάβουμε να ρίξουμε άλλα 3.Αυτό τον ΠΑΟΚ θέλω να δω.Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μια απάντηση.Και αν είναι να δώσεις μια απάντηση, να κάνεις κάτι, κάντο καλά. :shock:

14. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ 6ο ΣΤΟΛΟ... :?:

15. Γεια σου ρε παρασάνδαλε μορτη ,αλανακο της Τουμπας ! Γερό και δυνατό σε θέλω μαγκα την Κυριακή.οκ? 8-)

16. ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ

Στην πουτάνα δεν κάνεις πουτανιά, και στον τρελό δεν πουλάς τρέλας..
Ας έρθουν να προσγειωθούν με ελικόπτερο στη σέντρα..Με αντιαεροπορικά θα περιμένουμε..

ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΑΤΕ :idea:

17. E, όχι ρε πουστη!! Έχω λιώσει !! :lol:

18. Μεσα στο γήπεδο ΔΕΝ θα γινει απολύτως τίποτα.
Την αγαπάμε την ομάδα μας και ξερουμε πως θα την προστατεύσουμε. :D

19. ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ!!!!!

ΣΤΟ 3 ΛΕΠΤΟ ΘΕΛΩ ΓΚΟΛ ΑΠΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ! :ugeek:

20. Choose your weapons time to PAY

Aντε μαγκες να τους γ@μησουμε σημερα να πωροθουμε :?

21. HXHTIKH BIA KAI MONO!!!! :arrow:

22. Μεχρι τελευταια στιγμη προκαλουν οι αδερφες :o

23. Κλείδωσέ το το γαμημένο, δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω!!!!! :!:

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

1. Τι γίνεται στην 4. ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ :oops:

2. Αυτοι που πετουσαν πραματα μεσα στο γηπεδο στα 2 κορνερ του ολυμπιακου ήταν απεσταλμένοι του θείου?

Καλος ο κακος στο 1ο, αντε να δουμε και το 2ο

3. Παρακολουθώ την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και πραγματικά είμαι απίστευτα στεναχωρεμένος. Σε βαθμό που μια νίκη μας να μην με απασχολήσει. Είναι δυνατόν να στήνουμε σκηνικό πολέμου; Είναι δυνατόν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές για ένα ποδοσφαιρικό ματς, όποιο κι αν είναι αυτό, ότι κι αν σημαίνει; Είναι δυνατόν να δίνουμε τροφή στα ΜΜΕ της Αθήνας να μας διασύρουν;

4. Καλά είναι και πολύ μ@λ@κες αυτοί που πετάνε πράγματα και καθυστερούν το παιχνίδι. Ούτε 20 λεπτά δεν παίχτηκαν.

Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι.

5. Στο τελευταιο κορνερ του γαυρου ακουγοταν ελα...ελα...ελα... επομενως δν ειναι και λιγοι αυτοι που επιθυμουν την ριψη αντικειμενων...

6. δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι η πλειοψηφία. Κάνουν κακό στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

7. ψιλοξενερα μεχρι στιγμης. Αντε να δουμε το 2ο.

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

1. Εγώ τώρα τι πρέπει να γράψω δηλαδή :?:

2. Καλύτερα τίποτα.. :( :(

3. είμαι φοβερα εκνευρισμένος κι απογοητευμένος, σήμερα ήμασταν παοκακι και στο χορτάρι και στη κερκίδα...
συγγνώμη αν προσβληθούν κάποια αδέρφια, αν θέλετε σβήστε το, αυτό αισθάνομαι αυτό λέω...
ο γαύρος μας πούλησε τρελα κι οι δικοί μας οπαδοί, αλλα κυρίως οι παίχτες φάγανε το τυράκι, ακόμη δε μάθανε!?
γαμώ τους ψευτοτσαμπουκάδες μας!
αντί να τους τελειώσουμε, τι να πει κανεις...
σταματώ εδώ πριν αρχίσω τα μπινελίκια

4. Ο κόσμος έχει βοηθήσει έως τώρα πολύ στο να κερδίσει ματς η ομάδα.
Σήμερα λυπάμαι πολύ που θα το πω , αλλά συνετέλεσε, στο να κερδίσουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ 0!
Από τα 90 λεπτά, παίχτηκαν μπάλα ούτε στα 45...
Και για αυτό δεν φταίνε οι γαύροι. Εμείς φταίμε!

Η ομάδα ήταν φανερά αποπροσανατολισμένη και ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ κουρασμένη.

Οσο για αυτόν που πήγε στο τέλος στο Νικοπολίδη για μένα ΚΑΛΑ του έκανε ο κηπουρός! Δεν μπορεί να είναι ήρωες οι δικοί μας και μ@λ@κες οι άλλοι.

5. Δν φταει η κερκιδα για το 6ο ντερμπι της χρονιας που δν μπορουμε να κερδισουμε,απλα ειμαστε ανικανοι στα μεγαλα παιχνιδια,δν πειραζει συνεχιζουμε για την δευτερη θεση...

6. 4 συλληψεις κ 22 προσαγωγες;ελεος

7. ΚΛΑΨ....

8. Συμφωνώ Ανέστη..Ας περιμένουμε του χρόνου με το καλό..

σας θυμιζει τίποτις ?

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΑΠΟ-ΘΥΜΟ-ΠΟΙΗΣΗ''

- Για όλα πταίει ο Χούτος !!! :lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάω πάσο . Τα ίδια πράγματα θέλω κ εγώ - μάλλον δε διάβασα προσεκτικά το Post σου. Δεν είχα καμία πρόθεση να "παρερμηνεύσω" αυτά που είπες.

Μακρυά από μένα οι Αλέφαντοι . Για μπάλα θέλω να μιλάω.

Απλά δεν είμαι της άποψης "τους έχουμε". Θέλω να δω το ματσάκι , να μετρήσω την ομάδα μου κ να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Μακάρι να τους έχουμε έτσι άνετα με εμφάνιση τύπου Καραισκάκη κ να γίνω ρόμπα που θεωρούσα τον αντίπαλο πιο δυνατό.

Αυτά
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κανένας δημοσιογράφος ή οπαδός δεν παρακολουθεί τις προπονήσεις.
Καλό αυτό μέχρι στιγμής.
Αν ακούσετε διάφορα θα είναι απλώς άχρηστες πληροφορίες.
Η συνταγή για το τι χρειάζεται είναι γνωστή πλέον σε όλους.
Άβαταρ μέλους
bL4cK_religion

Δημοσίευση από bL4cK_religion »

tigon4 έγραψε:
bL4cK_religion έγραψε:300 "μ@λ@κες" (και εγώ μέσα σε αυτούς, όπως και κάποιοι άλλοι από εδώ μέσα) σε νεάπολη 4α τριανδρία???
η νεαπολη ενταξει ξερω ειναι στο κεντρο της 4 ....η 4α ειναι στην γωνια οκ και σε αυτο......η τριανδρια εχει δικο της μερος στην 4 ?
Κάτω από νεάπολη...πίσω από το τέρμα...δεν είναι μόνο οι τριανδρία...απλά αράζουν εκεί τα παλικάρια...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

έλα ρε πέπερ μπρο...

νταξ...

φταν, να ουμ...

το έχουμε πιάσει το νόημα ΛΑΙΜΑΙ...

(άσε που με τόσα σεντόνια, πανιά δε θα χωράνε στην Τούμπα μεθαύριο)

μια απορία... είσαι κατά της σούβλας γενικότερα (π.χ. κοντοσούβλι, Πάσχα κλπ σε λένε κάτι) ή μόνο όταν θέμε τη σούβλα για τους αντιπάλους μας σε πιάνει αυτό;;;

δηλαδής πάνω από το αρνί το Πάσχα, ποια τα συναισθήματά σου;;;

(και προς Θεού, όχι άλλο ουχί... όχι ΛΑΙΜΑΙ)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Pepermint ωραιος...Συμφωνω και στα προηγουμενα post και στο τελευταιο...Ενα σημειο ομως ειναι λιγο μελανο...Στο περσινο παιχνιδι οσον αφορα τα επεισοδια επειδη ημουνα πολυ κοντα ξεκινησανε απο την αστυνομια..Δηλαδη δεν μπορεις να αφηνεις 10 χιλιαδες κοσμο εξω απο το γηπεδο και μπροστα μια σειρα αστυνομικους ταχα για να προφυλαξεις την αποστολη του ολυμπιακου...Ειναι αυτονοητο οτι θα δημιουργηθει συραξη..Προσοχη ειμαι κατα των επεισοδιων...Αλλα ειναι θεμα χρονου να ξεσπασει αυτη η συραξη.Καποια στιγμη φοβηθηκε πολυς κοσμος για την ακεραιοτητα του...Και μηπως δεν ξερουμε απο που πηραν εντολη για να γινει αυτο???
Θεωρω οτι εκει χαθηκε και το παιχνιδι της κερκιδας περυσι αλλα και το ματς μεσα στο γηπεδο...
Επιπλεον μην ξεχνας κατα ποιο τροπο αποκλειστηκες στο κυπελλο 3 μερες πριν το ματς της κυριακης..
Οσο και ηρεμος να εισαι,οσο και να θες να δεις αντκειμενικα καποια προαγματα ο τροπος που προκληθηκε ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηταν απαραδεκτος...
Και να θεσω και ενα ερωτημα...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ????

Καλο ειναι να μην ξεχναμε τα λαθη μας αλλα καλο ειναι και να βλεπουμε απο που και πως αντιμετωπθστηκαμε...
Εγω το ειχα δηλωσει πριν απο το τελος του 1ου γυρου οτι ο ΠΑΟΚ του δευτερου γυρου θα χτυπησει 2-3 ντερμπι...
Το 1ο το πηραμε..Τωρα θα δειξει την κυριακη..Μην ξεχνατε οτι μαζι με την μπαλα παιζει και η τυχη..Τρανο παραδειγμα το χθεσινο αποτελεσμα του βαζελου...
ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ(ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ) ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ευτυχως 2 μερες πριν το ματς δεν καταφεραν να μας διασπασουν!!!
καλο αυτο δειχνει οτι εχουμε αλλαξει οπαδικα!!!
αντε Παοκαρα μπορεις να μας τρελλανεις τη Κυριακη το πιστευω οσο ποτε αλλοτε...
καντους να νοιωσουν παλι οτι ο αετος τους βλεπει απο ψηλα κ τους φερμαρει...
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

και για να μην ξεχνιόμαστε....

http://www.youtube.com/watch?v=xo54iFymOXg#t=0m46s
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Εδώ και μέρες σκέφτομαι αν πρέπει να γράψω στο topic αυτό... κι αυτό γιατί ταλαντεύομαι ανάμεσα στο "χαμηλά τη μπάλα", στο "Άϊντε ΠΑΟΚάρα" και στο "μα όσο καλύτεροι και να είμαστε θα βρουν τρόπο να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν"...

Αυτό που περισσότερο μέτρησε για μένα αυτή τη βδομάδα που πέρασε ήταν αυτό το μοναδικό κλίμα ότι ο ΠΑΟΚ μας είναι και πάλι πρωταγωνιστής, είναι και πάλι υπολογίσιμος σαν αντίπαλος του εκάστοτε δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό το κλίμα που θα αποτυπωθεί με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο το απόγευμα της Κυριακής στις κερκίδες της Τούμπας. Είναι ένα συναίσθημα που είχα χρόνια να ζήσω με τέτοια ένταση...

Ό,τι λοιπόν κι αν γίνει την Κυριακή, αυτό το ταξίδι αξίζει να το ζούμε. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, την Κυριακή το βράδι, εμείς πάλι εδώ για τον ΠΑΟΚ μας θα λέμε...ελπίζω ότι θα έχουμε τόσα καλά να πούμε που θα ξαναρίξουμε το forum...κι αν πάλι "δεν", ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τίποτα δεν τελείωσε... ούτε για φέτος, ούτε για όλα τα επόμενα χρόνια που θα μας αξιώνει ο Θεός να καμαρώνουμε την ομαδάρα μας...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

μια απορία... είσαι κατά της σούβλας γενικότερα (π.χ. κοντοσούβλι, Πάσχα κλπ σε λένε κάτι) ή μόνο όταν θέμε τη σούβλα για τους αντιπάλους μας σε πιάνει αυτό;;;
αδελφέ interad

τουναντίον....αλλά τώρα είναι περίοδος Σαρακοστής ;)

άντε και καλό Σουκουδάκιον σε όλες και όλους

και Cool πάνω από όλα !...ότι και να γίνει :D
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

σωστός για τη Σαρακοστή...

αλλά δεν θα τους φάμε μωρέ...

να τους σουβλίσουμε είπαμε...

καλό ΣουΚούδι λοιπόν... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ζητειται εισητηριο για 5-6 ή διαρκειας που δε θα χρησιμοποιηθει για ενα ξαδερφακι μου.
οποιος εχει ας στειλει ενα πμ με τηλεφωνο για να βρεθουμε
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Επειδη ειναι το πρωτο εντος μετα τις 9/2 (και τη συμπληρωση 12 χρόνων απ τον άδικο χαμό του Κατσουρη), γνωριζουμε αν θα υπαρξει ενος λεπτου σιγή?? Ελπιζω να το χουν σκεφτει στην ΠΑΕ και να μην το αμελησαν....
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

επειδή είναι μεσημέρι και μου'ρθε πάνω στην τρέλα μου να ουρλιάξω...

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!

http://www.paokmedia.com/play.php?vid=848
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

novito έγραψε:Επειδη ειναι το πρωτο εντος μετα τις 9/2 (και τη συμπληρωση 12 χρόνων απ τον άδικο χαμό του Κατσουρη), γνωριζουμε αν θα υπαρξει ενος λεπτου σιγή?? Ελπιζω να το χουν σκεφτει στην ΠΑΕ και να μην το αμελησαν....

I think its the minimum thing we can do for this unfortune player.

1 min silence and 120 min kolasi! AINTA PAOKARA
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”