Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
ακομα με τον κοντό ασχολείστε..........
αφήστε την διοίκηση να κάνει την δουλειά της και εμείς την δική μας.
Τα μυαλά μας πονάνε............
αφήστε την διοίκηση να κάνει την δουλειά της και εμείς την δική μας.
Τα μυαλά μας πονάνε............
- Maximus
mpafos4 έγραψε:....Α!!!Αυριο παιζουμε εναν πολυ κρισιμο αγωνα!!Μηπως πρεπει να συγκεντρωθουμε σ'αυτο???
(αδερφε, μην με παρεξηγησεις...θελω να κανω ενα μικρο γενικό σχόλιο και παιρνω αφορμη απο το ποστ σου)
Ποτε δεν καταλαβα γιατι σε ενα φορουμ οπως το paokmania, πριν απο τα παιχνιδια, πρεπει να μην ασχολουμαστε με μερικα θεματα αλλα να κοιταμε μονο τα παιχνιδια της ημερας...!
Ενοχλουμε την ομαδα μηπως;

Ζησης: "Θοδωρα, πανε λιγο στις "Μεταγραφες Ιανουαριου" να δουμε τι ειπε ο city boy..."
Θοδωρος: " Ωχ ρε Ζηση, δεν βαριεσαι τωρα! Ειμαστε 2 ωρες μπροστα στο κολοπαοκμανια, δεν βαρεθηκες; Εχουμε αγωνα αυριο στις Σερρες! Ποτε θα κοιμηθουμε;;;;"
Ζ.: " Ωχ αμαν βρε αδερφακι μου...Ολο μιρλα εισαι...Φευγω, ερχομαι, φευγω...Κατσε λιγο να δουμε τι απαντησε ο Νοβιτου..."
Θ.: " Ελα ρε Ζηση...Με περιμενει η Ιωαννα στο σπιτι! Κλαιει το μωρο..."
Φερναντο: " Τι εχουμε εδού; Παλι παοκμανιου διαβαζετεου;"
Ζ.: " Καλως τον ανανεωμενο! Κατσε μαζι μας να διαβασουμε παοκμανια."
Φ. : " Δεν μπορω, εχουμε αγωναου στας σερρες αυριου"
Ζ. : " Ελα κατσε μαζι μας...Αλλωστε το καλοκαιρι επιστρεφεις στην πατριδα σου"
Φ.: " Να φωναξου και τον Παμπλου να διαβασει και αυτός;
.....
ΥΓ.
Τελος παντων..πλατιαζω, οφ τοπικιαζω και ελπιζω να εγινα κατανοητος...Συγνωμη για το οφ τοπικ...
Μαξιμε,νομιζω πως μπερδευτηκες!!!Δεν υπαρχει μονο η ομαδα...υπαρχουμε και οι οπαδοι.Πως θα παμε, πως πρεπει να ειμαστε(ειδικα μετα τα προχθεσινα)...και αλλα πολλα!!!Σ'αυτα πρεπει,εμεις να συγκεντρωθουμε.
Μaximus εισαι στο μυαλό μου..
Απλα +1926
ΠΑΟΚ ρε!
Εμπιστοσύνη στη διοίκηση.
ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ
Παμε για το κυπελλο.
ΟΛΟΙ ΣΕΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
ΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!
Απλα +1926
ΠΑΟΚ ρε!
Εμπιστοσύνη στη διοίκηση.
ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ
Παμε για το κυπελλο.
ΟΛΟΙ ΣΕΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
ΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!
-
kos έγραψε:τιμο, εδω και 15 μερες δεν εχεις αφησει αναπαντητο ουτε ενα ποστ των φιλων που δεν θελουν πισω τον σαλπι.
κανονισε να μην ερθει ο δικος σου. να δω που θα κρυφτεις μετα.
τι λες φιλε που θα κρυφτω πλακα κανεις? Εγω τα βαζω με αυτους οχι που δεν τον θελουν αλλα με αυτους που θελουν επιβαλλουν τη γνωμη τους. Αμα πει η διοικηση τον φερνει και καποιοι αρχισουν και δημιουργουν προβληματα τοτε θα τα βαλω με αυτους. Καταλαβαινεις τη διαφορα? να μη βλαψουμε τον ΠΑΟΚ οτι κι αν αποφασισει η διοικηση, τον φερει δεν τον φερει
-
sidpanos έγραψε:των φρονίμων μοντερέιτορ τα μυαλά,πριν βριστείτε σας διορθώνουν...
φιλαρακι ριξε μια ματια ποιοι βριζουν εδω αντι απλα να γραφουν σχολιο και θα δεις οτι εχεις αρκετη δουλεια
Maximus έγραψε:mpafos4 έγραψε:....Α!!!Αυριο παιζουμε εναν πολυ κρισιμο αγωνα!!Μηπως πρεπει να συγκεντρωθουμε σ'αυτο???
(αδερφε, μην με παρεξηγησεις...θελω να κανω ενα μικρο γενικό σχόλιο και παιρνω αφορμη απο το ποστ σου)
Ποτε δεν καταλαβα γιατι σε ενα φορουμ οπως το paokmania, πριν απο τα παιχνιδια, πρεπει να μην ασχολουμαστε με μερικα θεματα αλλα να κοιταμε μονο τα παιχνιδια της ημερας...!
Ενοχλουμε την ομαδα μηπως;![]()
Σίγουρα δεν έχεις επίγνωση της κατάστασης.
Σαν πρώτη απάντηση δέξου ότι ΝΑΙ μερικά θέματα δεν πρέπει να τραβιούνται τόσο πολύ και για τον λόγο που αστειευόμενος προανέφερες.
Μπραβο ρε Τιμο και εγω μαζί σου.
Πω.. Τελικα ειναι στο DNA σου το να εισαι ΠΑΟΚτσης.
Γενιέσαι ετσι.
ΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ
ΘΕΛΩ ΧΟΡΤΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΧΟΡΗΓΟ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ,
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ
Πω.. Τελικα ειναι στο DNA σου το να εισαι ΠΑΟΚτσης.
Γενιέσαι ετσι.
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ
ΘΕΛΩ ΧΟΡΤΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΧΟΡΗΓΟ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ,
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ
Dj_timo έγραψε:kos έγραψε:τιμο, εδω και 15 μερες δεν εχεις αφησει αναπαντητο ουτε ενα ποστ των φιλων που δεν θελουν πισω τον σαλπι.
κανονισε να μην ερθει ο δικος σου. να δω που θα κρυφτεις μετα.
τι λες φιλε που θα κρυφτω πλακα κανεις? Εγω τα βαζω με αυτους οχι που δεν τον θελουν αλλα με αυτους που θελουν επιβαλλουν τη γνωμη τους. Αμα πει η διοικηση τον φερνει και καποιοι αρχισουν και δημιουργουν προβληματα τοτε θα τα βαλω με αυτους. Καταλαβαινεις τη διαφορα? να μη βλαψουμε τον ΠΑΟΚ οτι κι αν αποφασισει η διοικηση, τον φερει δεν τον φερει
μεταξυ μας ειμαστε ρε τιμο. αν δεν τον φερει και φερει ενα παλτο δεν θα βγεις να πεις οτι οι @αλακες ειχαν την δυνατοτητα να φερουν τον σαλπι αλλα μασησαν και εφεραν το παλτο? σε αυτους που αντιδρουν, οταν θα κραζουν το παλτο δεν θα τους πεις να κανουν τουμπεκι γιατι οταν η διοικηση ηθελε σαλπι αυτοι σηκωσαν τη σημαια της επαναστασης?
για πες τωρα, κανενα νεο απο το μετωπο?
Δεν είμαι ο τιμο.
αλλά θα ήθελα να απαντήσω επειδή έχεις βάλει ωραίο ερωτηματικό. Αν δεν ερθει ο Σαλπι, επειδή η Διοικηση δεν θα ήθελε να έχει προβλήματα με εκείνους που δεν θέλανε τον Σαλπι...και φέρουμε παλτο, όπως λες εγώ θα κραξω τους αδελφούς και την Διοικηση. Εφόσον η περίπτωση Σαλπι ήταν τελειωμένη και σίγουρη. Δεν κατάλαβα δηλαδή αν μια μερίδα από εμάς μπορεί και καταφέρνει κάτι τέτοιο... Ε τότε καλημέρα καινούργια Σουπερ μερίδα ΠΑΟΚτσηδων. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει με γνώμονα το συμφέρον και στο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Να γυρίσω πίσω με την Διοικηση... Το παλτο αν το φέρουν το φέραν διότι χάσαμε το κοντρόλ ως διοίκηση.
Να σημειώσω κάτι που θα ήθελα. Δεν νομίζω οι αντίθετοι να μην θέλουνε τον Σαλπιγγιδη στην ομάδα έτσι ώστε αυτή να μην πρωταγωνιστή. Όχι δεν το πιστεύω αυτό, επειδή και αυτοί ΠΑΟΚ είναι όπως εμείς. Πιστεύω ότι θίγονται σαν ΠΑΟΚτσηδες από ΠΑΟΚτση που έφυγε και έπαιξε αλλού και όλα τα γνωστά. Πιστεύω και αυτοί θα χαρούμε στο γκολ του Σαλπι. Όχι ίσως γιατί σκόραρε αυτός αλλά επειδή κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Να σημειώσω κάτι που θα ήθελα. Δεν νομίζω οι αντίθετοι να μην θέλουνε τον Σαλπιγγιδη στην ομάδα έτσι ώστε αυτή να μην πρωταγωνιστή. Όχι δεν το πιστεύω αυτό, επειδή και αυτοί ΠΑΟΚ είναι όπως εμείς. Πιστεύω ότι θίγονται σαν ΠΑΟΚτσηδες από ΠΑΟΚτση που έφυγε και έπαιξε αλλού και όλα τα γνωστά. Πιστεύω και αυτοί θα χαρούμε στο γκολ του Σαλπι. Όχι ίσως γιατί σκόραρε αυτός αλλά επειδή κερδίζει ο ΠΑΟΚ.
Ο Ζαγοράκης έχει ζήσει από πρώτο χέρι την εποχή Σαλπιγγίδη-Γούμενου.
Τον Ζαγοράκη τον ρωτήσατε τι γνώμη έχει για τον ρολο του Σαλπιγγίδη την εποχή εκείνη και αν πιστεύει ότι η αντίδραση μιας μειοψηφίας του κόσμου είναι δικαιολογημένη?
Τον Ζαγοράκη τον ρωτήσατε τι γνώμη έχει για τον ρολο του Σαλπιγγίδη την εποχή εκείνη και αν πιστεύει ότι η αντίδραση μιας μειοψηφίας του κόσμου είναι δικαιολογημένη?
Και με το θέμα αυτό του Σαλπι, πρέπει να δειξουμε σε όλους ναι το ότι έχουμε της αντιρησεις μας, αλλά τον ΠΑΟΚ τον έχουμε πάνω από όλα.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημενος!!!
Λαός ενωμένος ποτέ νικημενος!!!
petm
οταν καποιος ανθρωπος κανει μια επιλογη οφειλει να αναλαβει και τις συνεπειες της.εφ'οσον θελει να καμψει τις οποιες αντιδρασεις οφειλει να εξηγηθει.οι εξηγησεις αυτες πρεπει να βασιζονται και σε ουσιαστικους λογους.ως τωρα ο κοντος εχει επικαλεστει χαζους λογους(επαγγελματικη εξελιξη,απληρωτοι οι υπολοιποι παικτες αρα φευγω εγω,λες και αν εφευγε θα εμεναν οι υπολοιποι τη στιγμη που τα παλτα που μας φορτωσαν πληρωνονταν με ποσο αντιστοιχο της μεταγραφης κλπ).ας βγει και ας πει εναν σοβαρο λογο τωρα.τωρα ομως που κατι τετοιο θα εχει συνεπειες για την τωρινη του ομαδα και γι αυτον.ως τωρα οτι λεει το λεει εκ του ασφαλους.εφυγε στα δυσκολα και ερχεται στα ευκολα.ας κανει επιτελους κατι θαρραλεο.ας πει ας πουμε με εκβιαζαν και αν ισχυει ο λαος θα τον προστατεψει και θα τον φερει οσο και αν καποιοι δεν τον θελουμε.
οσο γι αυτο που λεει ενας φιλος παραπανω θα το ξαναπω.οποιος δεν θελει τον κοντο δεν ειναι σουπερας.απλα δεν τον θελει.τετοιου ειδους περιθωπιοποιηση ειναι χειροτερη για την ομαδα οχι απο ριψη μπουκαλιων αλλα απο ριψη χειροβομβιδας.ειναι αλληλοσπαραγμος.ειναι λογικη επικινδυνη.ψαχτειτε!επισης γιατι φοβαται ο φιλος μηπως αντι για τον κοντο ερθει καποιο παλτο?εχει φερει πολλα παλτα ως τωρα η διοικηση?μηπως δεν την εμπιστευεται?μηπως ειναι και αυτοι ασχετοι?οπως βλεπεις ειναι πολυ ευκολο να μαζευτουμε δεκα ατομα που δεν θελουμε τον κοντο και να αρχισουμε να βγαζουμε βρωμες και να κολλαμε ταμπλελες σε οσους διαφωνουν με τη δικη μας αποψη.αλλο διαφωνια αλλο διαμαρτυρια και αλλο διχασμος.και το διχασμο τον προκαλουν ολοι αυτοι που δεν ανεχονται διαφορετικες αποψεις και κολλανε ταμπλελες στους υπολοιπους περιθωριοποιωντας τους,οποια αποψη και αν εχουν αυτοι.
τελος για το αν θα πανηγυριστουν τα γκολ του κοντου νομιζω θα επικρατησει μια λογικη αντιστοιχη με αυτην του φτουσαν οταν πρωτοειχε επιστρεψει στο χανουμι με το χαρακτηρηστικο συνθημα'φτουσαν προδοτη κρατα την αεκ πρωτη'.κατι αντιστοιχο θα ισχυει για τον κοντο.θα σκοραρει για τον ΠΑΟΚ και ολοι εμεις που δεν το θελουμε θα τον βλεπουμε σαν ενα σιχαμα που βοηθαει την ομαδα.προτιμω να μην χρειαστει να φαω τετοια μπερδεματα.
οταν καποιος ανθρωπος κανει μια επιλογη οφειλει να αναλαβει και τις συνεπειες της.εφ'οσον θελει να καμψει τις οποιες αντιδρασεις οφειλει να εξηγηθει.οι εξηγησεις αυτες πρεπει να βασιζονται και σε ουσιαστικους λογους.ως τωρα ο κοντος εχει επικαλεστει χαζους λογους(επαγγελματικη εξελιξη,απληρωτοι οι υπολοιποι παικτες αρα φευγω εγω,λες και αν εφευγε θα εμεναν οι υπολοιποι τη στιγμη που τα παλτα που μας φορτωσαν πληρωνονταν με ποσο αντιστοιχο της μεταγραφης κλπ).ας βγει και ας πει εναν σοβαρο λογο τωρα.τωρα ομως που κατι τετοιο θα εχει συνεπειες για την τωρινη του ομαδα και γι αυτον.ως τωρα οτι λεει το λεει εκ του ασφαλους.εφυγε στα δυσκολα και ερχεται στα ευκολα.ας κανει επιτελους κατι θαρραλεο.ας πει ας πουμε με εκβιαζαν και αν ισχυει ο λαος θα τον προστατεψει και θα τον φερει οσο και αν καποιοι δεν τον θελουμε.
οσο γι αυτο που λεει ενας φιλος παραπανω θα το ξαναπω.οποιος δεν θελει τον κοντο δεν ειναι σουπερας.απλα δεν τον θελει.τετοιου ειδους περιθωπιοποιηση ειναι χειροτερη για την ομαδα οχι απο ριψη μπουκαλιων αλλα απο ριψη χειροβομβιδας.ειναι αλληλοσπαραγμος.ειναι λογικη επικινδυνη.ψαχτειτε!επισης γιατι φοβαται ο φιλος μηπως αντι για τον κοντο ερθει καποιο παλτο?εχει φερει πολλα παλτα ως τωρα η διοικηση?μηπως δεν την εμπιστευεται?μηπως ειναι και αυτοι ασχετοι?οπως βλεπεις ειναι πολυ ευκολο να μαζευτουμε δεκα ατομα που δεν θελουμε τον κοντο και να αρχισουμε να βγαζουμε βρωμες και να κολλαμε ταμπλελες σε οσους διαφωνουν με τη δικη μας αποψη.αλλο διαφωνια αλλο διαμαρτυρια και αλλο διχασμος.και το διχασμο τον προκαλουν ολοι αυτοι που δεν ανεχονται διαφορετικες αποψεις και κολλανε ταμπλελες στους υπολοιπους περιθωριοποιωντας τους,οποια αποψη και αν εχουν αυτοι.
τελος για το αν θα πανηγυριστουν τα γκολ του κοντου νομιζω θα επικρατησει μια λογικη αντιστοιχη με αυτην του φτουσαν οταν πρωτοειχε επιστρεψει στο χανουμι με το χαρακτηρηστικο συνθημα'φτουσαν προδοτη κρατα την αεκ πρωτη'.κατι αντιστοιχο θα ισχυει για τον κοντο.θα σκοραρει για τον ΠΑΟΚ και ολοι εμεις που δεν το θελουμε θα τον βλεπουμε σαν ενα σιχαμα που βοηθαει την ομαδα.προτιμω να μην χρειαστει να φαω τετοια μπερδεματα.