Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από pagotatzis »

εχθές μεσάνυχτα άκουγα metropolis και ακούστηκε
το όνομα του FARIAS από την porto για δανεικός.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

teod1980 έγραψε:Αντρε Λίμα (25χρονος Βραζιλιάνος επιετικός μέσος)

Είναι ένας κοντούλης βραζιλιάνος που και καλά θέλαμε το καλοκαίρι;
Νομίζω ταιριάζει και μάλιστα τώρα με την αποχώρηση του Σέρτζιο αλλά και την μη αγορά του Νούνο Ασσίς, γιατί παίζει και ως εξτρέμ και ως ''δεκαράκι'' νομίζω.
Αδερφέ δεν έρχεται ο Λίμα..
Αν και είναι μεγάλη παικτούρα(και τον θέλω με χίλια) έχει ήδη δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα..
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αυτος που ειπε για τον farias ηταν ενας που πηρε τηλεφωνο στον ραπτοπουλο δηλ. τρεχα γυρευε
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ξένα «μάτια» για ΠΑΟΚ

Πόλο... έλξης αποτελεί η ομάδα του ΠΑΟΚ για πολλούς εκπροσώπους ξένων ομάδων που θα
πάνε στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Διαβάστε για ποιους παίκτες ενδιαφέρονται.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνα θα βρίσκονται εκπρόσωποι από την αγγλική Έβερτον, την ιταλική Τζένοα, αλλά και τη γερμανική Χέρτα Βερολίνου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η λίστα των ξένων απεσταλμένων μπορεί να είναι μεγαλύτερη.
Το δεδομένο είναι πάντως ότι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιτόλο και Κουτσιανικούλης είναι οι παίκτες του Δικεφάλου που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους και τους παρακολουθούν οι ξένοι.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CE%BA
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Παρ 27 Νοέμ 2009, 12:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Θα διαβάζει τ' 'άστρα φαίνεται... :lol: :lol:

Αχ ρε μπαγάσηδες, χαρείτε τούτα τα χρόνια που περνάτε. Χαρείτε τα πολύ..... 8-)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
teod1980 έγραψε:Αντρε Λίμα (25χρονος Βραζιλιάνος επιετικός μέσος)

Είναι ένας κοντούλης βραζιλιάνος που και καλά θέλαμε το καλοκαίρι;
Νομίζω ταιριάζει και μάλιστα τώρα με την αποχώρηση του Σέρτζιο αλλά και την μη αγορά του Νούνο Ασσίς, γιατί παίζει και ως εξτρέμ και ως ''δεκαράκι'' νομίζω.
Αδερφέ δεν έρχεται ο Λίμα..
Αν και είναι μεγάλη παικτούρα(και τον θέλω με χίλια) έχει ήδη δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα..
To ξερω απλα ελεγα επειδη δε ξερω την ομαδα μηπως ειναι ευκολο να τον παρεις...πχ αν ειναι 2 κατηγορια
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

λιγο off-topic........να οσο παταει ο ελεφαντας........οσο εχει εξαπλωθει η γριπη..............τιποτα δηλαδη
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κουίζ: Πόσα ποστ απο το δικό μου και κάτω θα μείνουν χωρίς αναφορά στον...κοντό; 8-)
Μύρισε Γενάρης κι αρχίσαμε πάλι τα ίδια....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Έλα ρε σιγά..
Μεταγραφολογία είναι αυτή..
Δεν υφίσταται χωρίς μπόλικο οφτοπικισμό.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

VAGGT έγραψε:arisk μ αρέσεις....
Aδερφέ Βαγγέλη να αρχίσω να ανησυχώ...?? Τις δύο τελευταίες φορές που σου άρεσε κάποιος με το όνομα άρης, τη μια ήταν η ομάδα μπάσκετ του άρη και της έχωσες μια τσαπού 35 εκατοστών και την άλλη ήταν η ομάδα ποδοσφαίρου (ο θεός να την κάνει ομάδα αυτό το ρδελομπού, όμως τέλοσπαντων) του άρη και της έχωσες άλλη μια τσαπού 4-1 εκατοστών...!! Οπότε δικαίως ανησυχώ Vagg...!!?? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Και για να μην είμαι και offtopic, πάρτε και ένα θεματάκι σχετικά με το (υπαρκτό αλλά πανδύσκολο) θέμα Τζιμπούρ...

Για ΠΑΟΚ και Τζεμπουρ, γράφουν στην Αλγερία
"Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρέφικ Τζεμπούρ της ΑΕΚ ανακαλύπτουν μέσα ενημέρωσης στην Αλγερία.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Le buteur» αναφέρει ότι: «μετά το ενδιαφέρον που έδειξε ο Πανιώνιος, προέκυψε κι άλλη ομάδα από την Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ».
Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης της «Ένωσης» βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και οι συμπατριώτες του ασχολούνται μαζί του λόγω της πιθανότητας να μην κληθεί για τα τελικά του Μουντιάλ το καλοκαίρι.
"

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=114858
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραφίκ Τζεμπούρ αποκαλύπτουν ΜΜΕ της Αλγερίας και συγκεκριμένα η γαλλόφωνη εφημερίδα «Le buteur»!

«Μετά το ενδιαφέρον που έδειξε ο Πανιώνιος, προέκυψε κι άλλη ομάδα από την Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ», γράφει η εφημερίδα, ενώ αναφέρει ότι: «ο Αλγερινός καίγεται να κλείσει στη μια ή την άλλη ομάδα (Πανιώνιο ή ΠΑΟΚ), προκειμένου να μην χάσει τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ».
http://www.sport-fm.gr/article/206336

ένα από τα ίδια και εδώ!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Είμαι πολύ υπέρ της απόκτησης Τζιμπούρ καθώς ταιριάζει απόλυτα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Όσων αφορά το μέγιστό ελάττωμα του, τον χαρακτήρα του είναι αυτό που αποτελεί μέχρι τώρα τροχοπέδη για την ανέλιξη του (διότι σε διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα είχε παίξει εξωτερικό). Νομίζω ότι η συγκυρία του προσεχούς μουντιάλ, είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για μας. Θέλω να πιστεύω ότι ο Αλγερινός θα έχει συνειδητοποιήσει πως το αν κάνει κάτι από εδώ και πέρα στην καριέρα του, περνάει μέσα από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, τα οποία με τις παρούσες συνθήκες φαντάζουν πολύ μακρινά. Οπότε θέλει παιχνίδια θέλει συμμετοχές και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ , είναι το κατάλληλο πάτημα για να μπορέσει να δείξει πράγματα. Και ο ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη, αλλά ίσως αυτός λίγο παραπάνω τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το θέμα του χαρακτήρα, νομίζω ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε , όπως του Χούτου, για τον οποίον εκφράστηκαν πολλές αμφιβολίες πέρυσι, αλλά τουλάχιστον στον τομέα που μας φόβιζε δεν συνέβη το παραμικρό. Τα πράγματα είναι απλά σε περίπτωση απόκτησης του. Του λέμε παίζεις καλώς , δεν παίζεις τρέχα να ψάχνεις συμβόλαια στα Γιάννινα και στην Καβάλα. Ωστόσο στην ΑΕΚ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο προσωπικό με τον Μπαγέβιτς( ο σερβοέλληνας μας έχει συνηθίσει στις κόντρες). Και σε περίπτωση νίκης μας το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, τον βλέπω τον Ντούσαν να πηγαίνει σπίτι του, κάτι που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις στην περίπτωση του Τζιμπούρ, ίσως και μιας επαναθεώρηση της περίπτωσής του. Ίδωμεν
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

nyxteridas έγραψε:Είμαι πολύ υπέρ της απόκτησης Τζιμπούρ καθώς ταιριάζει απόλυτα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Τζιμπούρ... Και γενικά είναι πολύ περίπλοκη περίπτωση για να κάτσει... ;)
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

για γενουαριο θελουμε μονο ενα δεξι μπακ της προκόπης και 1-2 εξτρεμ γτ πλεον εχουμε μονο 2.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”