11. Zlatan Muslimović
- Pegasus1589
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Ο άνθρωπος θα φάει πολύ ξύλο και θα ανοίξει το δρόμο για το Χούτο. Και μόνο που κρατάει τα σέντερ μπακ των αντιπάλων απασχολημένα κι ελέγχει έξοχα την μπάλα από μακρινές μπαλιές κερδίζοντας συχνά το φάουλ είναι μεγάλη υπόθεση. Θα έρθει και το γκολ, η Τετάρτη είναι κοντά άλλωστε 

- Gerard04
Χαλια σημερα... Μετα το τραυματισμο του εχει πεσει πολυ. Ενα γκολ στο Καραισκακι ομως θα τον στρωσει.
Φίλε συγγνώμη αλλά το χάλια που το είδες???Που ήταν σε όλες τις φάσεις ,που τράβηξε στο 1ο γκολ όλους τους αμυντικούς για να βάλει το γκολάκι ο μπακαγιόκο,που ήταν θωρηκτό συνεχώς μπροστα αλλά και πίσω αφού ο χούτος ήταν κάκιστος????
Νομίζω κάνεις λάθος ήταν εξαιρετικός σήμερα,απλά δεν έβαλε γκολ...αν αυτό του το πιστώνεις οκ δεν ήταν καλός..

Νομίζω κάνεις λάθος ήταν εξαιρετικός σήμερα,απλά δεν έβαλε γκολ...αν αυτό του το πιστώνεις οκ δεν ήταν καλός..

πολυ καλος ο μουσλι.προετοιμαζεται για τεταρτη.κοπηκε και με ανυπαρκτο οφσαιντ σε μια στιγμη.
λιγο καθαρο μυαλο και θα το καρφωσει.
λιγο καθαρο μυαλο και θα το καρφωσει.
Ακριβώς,όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει τι κάνει αυτός ο παικταράς μέσα στο γήπεδο...Είναι μεγάλος παίκτης.Αν ο πολυδιαφημισμένος τσιτσιφιόγκος του γάβρου είναι παιχταράς αυτός είναι τάνκ!!!

ειναι απλο αν τον ειχε παρει ο γαυρος θα εδεινε περιπου 10 μιρια και τωρα θα μηλουσαν ολοι για την μεγαλύτερη μεταγραφη στην Ελλαδα για φετος.
Απλα πραγματα.
ΠΣ.Καλα ολα αυτα αλλα θελω γκολακι μουσλι.....μην με γυρνας τα μυαλά χαχα
Απλα πραγματα.
ΠΣ.Καλα ολα αυτα αλλα θελω γκολακι μουσλι.....μην με γυρνας τα μυαλά χαχα
όχι παιδιά εμένα σήμερα δε μ άρεσε ο μούσλι... ειδικά λόγω της ατομιστίας του σε κάποιες φάσεις..
επίσης δεν μπορώ τις βουτιές..
εντάξει είναι τρελαμένος γιατί δε σκοράρει και ελπίζω να ξεμπουκώσει με γαύρο...
είναι λίγο ντεφορμέ νομίζω
επίσης δεν μπορώ τις βουτιές..
εντάξει είναι τρελαμένος γιατί δε σκοράρει και ελπίζω να ξεμπουκώσει με γαύρο...
είναι λίγο ντεφορμέ νομίζω
- Gerard04
Πιστευω ηταν κακος για τα δικα του στανταρ. Ναι,το χαλια ισως ηταν υπερβολικο. Αλλα για το ευκολο γκολ τον πηραμε,και εχει να σκοραρει μηνες. Φυσικα και ειναι παιχταρος,αλλα θελω γκολ. Σε ενα απο τα 2 ματς με γαβρο πρεπει να σκοραρει...
Νομίζω πως πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι ο Μπακαγιόκο.
Γκουχ γκουχ....
Υ.Γ Γκουχ γκουχ.....Κάτι περιμένω απο σένα αύριο
Γκουχ γκουχ....
Υ.Γ Γκουχ γκουχ.....Κάτι περιμένω απο σένα αύριο

Άν δε σφυράνε σε κάθε διεκδίκηση του επιθετικό φάουλ, ήρθε η ώρα του...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK ΠΟΛΥΒΟΛΟ!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK ΠΟΛΥΒΟΛΟ!
- indian chief
παιδια ο τυπος ειναι παιχταρας δε το συζηταμε αυτο.......αλλα μηπως φταιμε και μεις λιγο;;;μηπως ζηταμε πολλα;;στην αρχη το θεοποιησαμε γιατι πεσαμε στην αναποφευκτη συγκριση με σαλμον,τοργκελε και δε συμμαζευεται, και ισως πιστεψαμε ειναι ο απολυτος επιθετικος.....ομως δεν υπαρχει παικτης που να σκοραρει καθε κυριακη....ακομη και οι μεγαλυτεροι επιθετικοι του κοσμου πολλες φορες πεφτουν σε αφλογιστια....λιγο αυτο,λιγο οτι αγχωνεται γιατι θελει να ακουει την κερκιδα να φωναζει ζλαταν ζλαταν......συγκεντρωση θελει απ αυτον και κατανοηση απο μας γιατι το παλικαρι παλευει μια χρονια μονος του....
- indian chief
ενταξει δε λεω..εχεις δικιο..αλλα ο μιετσελ φανηκε μεμονωμενα.....ενω ο ζλαταν αναδεικνυεται πιο πολυ γιατι εχει και συμπαικτες να το στηριξουν...ιδιως στο κεντρο....ενω ο μιετσελ παλευε μονος.....και ο μουσλι αν ηταν σε κεινη την ομαδα δε θα φαινοταν τοσο....
- Pegasus1589
Τη δουλειά που κάνει ο Μούσλι μπροστά με κατέβασμα μπάλας και παρενόχληση αμυντικών δεν την έκανε ο Μίετσελ. Μόνο ο Σαλπιγγίδης αν θυμάμαι καλά από σχετικά πρόσφατους επιθετικούς μας και πάλι όχι τόσο.